Találatok a következő kifejezésre: Mikor attori fog az inyt, utana (2 db)

Mikor attori a fog az inyt, utana is fajhat a babanak mikor mar csak novoget?

Megijeszt a dragam!

Legjobb válasz: Igen, utána is fájhat neki, de az is lehet, hogy új fogacskák jönnek. Ha nagyon aggódsz, vidd el az orvoshoz, aki majd megnyugtat.

Igen, utána is fájhat neki, de az is lehet, hogy új fogacskák jönnek. Ha nagyon aggódsz, vidd el az orvoshoz, aki majd megnyugtat.
Kend be Dentinox géllel, ha abbahagyja a sírást a foga fájt, ha nem, akkor lehet, hogy más baj van...
A kérdező hozzászólása: Koszonom! Be kentem a gellel abba hagyta a sirast kb 5 percre:( viszont ejszaka ugy aludt el hogy a ragokajat betettem a fagyasztoba es azt szopogatta majd megette:) vagy 10 percig mig be nem ajult. Viszonylag jo ejszakank volt:)
Akkor tuti a foga fáj szegénykének. A Dentinoxnak ez a hátránya, hogy csak pár percig hat. Azt mondják a Dologél is jó és azt bármennyiszer lehet egy nap a Dentinox géllel szemben, szerintem próbáld ki.

Mikor fáj a legjobban a fogzás, akkor amikor áttöri? Vagy előtte? Vagy utána? Ha már áttörte a fog az ínyét, onnantól kezdve kell mosni, vagy ha már jobban kint van?

Bocsi, els? babás vagyok.

Legjobb válasz: Állítólag akkor fáj a legjobban, mikor áttöri a fog az ínyét. Miután áttörte, már nincs vele probléma. Kifejezetten mosni akkor kell a gyerek fogát, ha már megtanult öblíteni, azaz ha az összes foga kijött már. Amíg az elején jártok a fogzásnak, addig textil pelussal szokták áttörölgetni vagy a nagyobb babaáruházakban lehet kapni ún. fogtörlõ kendõt is. Ezt nagyon szokták szeretni, mert amíg áttörölgeted a fogacskákat és az ínyét, addig is masszírozod neki és így kevésbé fáj.

Állítólag akkor fáj a legjobban, mikor áttöri a fog az ínyét. Miután áttörte, már nincs vele probléma. Kifejezetten mosni akkor kell a gyerek fogát, ha már megtanult öblíteni, azaz ha az összes foga kijött már. Amíg az elején jártok a fogzásnak, addig textil pelussal szokták áttörölgetni vagy a nagyobb babaáruházakban lehet kapni ún. fogtörlõ kendõt is. Ezt nagyon szokták szeretni, mert amíg áttörölgeted a fogacskákat és az ínyét, addig is masszírozod neki és így kevésbé fáj.
Én biztos vagyok benne, hogy akkor fáj a legjobban, amikor áttöri a fogacska a kicsi ínyét. Már két hónapja szenvedtünk a fogzással, voltak rosszabb és jobb napok, de mikor áttörte a foga az ínyét, akkor nagyon szenvedett szegénykém.:( Délelõtt még nem látszott a fogacska, de egész nap nagyon nyûgös volt, kb. egy liter nyál elfolyt, alig aludt nap közben, és este láttam, hogy egy nagyon picit ki van bújva a fogacska. Szóval az áttörés a legfájdalmasabb.:(
Amikor áttöri az igen fájdalmas (sok babának).Még nekem is fáj, ha jön a babám foga.
A fogorvosom azt mondta, hogy mossam a fogát a babómnak, akkor már 7 foga volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!