Találatok a következő kifejezésre: Mikor aludhatunk egymásnál (1 db)

Mikor aludhatunk már egymásnál?

Mindketten 16 évesek múltunk, már több, mint 3 éve együtt vagyunk (úgy igazán, nagyon szeretjük egymást, mindent meg tudunk beszélni, ismerjük egymás, mint a saját tenyerünket:)...). Már nagyon várjuk, hogy ne kelljen esténként fogni magunkat, és hazamenni, hanem egymásnál aludhassunk. Csak nem tudom, hogy a szül?k mit szólnának ehhez. Korai még? Ti mikor aludtatok el?ször a barátotoknál/barátn?töknél? Mi az "átlagos"? Sajnos tesóktól sem láthatom a példát, szóval nagyon nem vagyok képben ezzel kapcsolatban... Köszi el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Én 17 vagyok, a barátom is, 2 éve vagyunk együtt. Ugyan aludtam már náluk, de abba nem mentek bele, hogy egy szobában, illetve egy emeleten (!) aludjunk. Az õ szülei nagyon vallásosak, és úgy gondolják, az éjszaka leple alatt könnyebb megtennünk azt, amit egyébként is megteszünk fényes nappal, miközben õk a szomszéd szobában tévéznek. :) Amúgy sztem nem korai, sõt, épp itt az ideje. Kérdezz rá.

Szerintem egyáltalán nem korai.Mondjuk az én történetem régebbi 15 évvel ezelõtti, de én 17 voltam, mikor elöszõr aludt nálunk a barátom 5 hónapja voltunk együtt akkor már.Szerintem a szüleid nem fogják ezt megtiltani, hogy ott aludjatok egymásnál.Ha meg mégis, akkor azt beszéljétek meg.
Én 17 vagyok, a barátom is, 2 éve vagyunk együtt. Ugyan aludtam már náluk, de abba nem mentek bele, hogy egy szobában, illetve egy emeleten (!) aludjunk. Az õ szülei nagyon vallásosak, és úgy gondolják, az éjszaka leple alatt könnyebb megtennünk azt, amit egyébként is megteszünk fényes nappal, miközben õk a szomszéd szobában tévéznek. :) Amúgy sztem nem korai, sõt, épp itt az ideje. Kérdezz rá.
Mi 1éve vagyunk együtt a barátommal, és elõször szilveszterkor aludtunk egy szobában(de nem együtt) Aztán volt egy koncert, és mivel más városban lakunk, nekem olyan késõn már nem jött busz, ezért náluk aludhattam (húga szobájában, ismét nélküle :) ez kb a 7.hónapban volt )Aztán ha jól emlékszem 8-9hónap után aludtunk együtt elõször, azóta kb minden 2.hétvégén nála alszom, vagy õ nálam.Hozzáteszem, hogy még nem szexeltünk, és szüzek vagyunk.:) én 15 vagyok, a barátom 19
hát én 4 hónapja járo együtt a barátommal de már egycsomószor aludam nála meg õ is nálam... nem értem a szüleid miért ne engednék meg h ott aludhassatok egymásnál.. ha attól tartana h lefekszel vele akk biztosídsd arról h ilyesmi nem fog történni(és akk ne is történjen)
elsõ válaszoló vagyok s még annyit h én is 16 vagyok szal sztem meg fogják engedni...és ha meg nemm akk kérdezz rá h ennek mi az oka é beszéljétek meg bizit lesz megoldás rá... cupcup
elsõ válaszoló vagyok ismét és 16 vagyok cupcup
Ha tenyleg szeretitek, megertitek egymast akkor mar nem korai. Beszeld meg a a szuleiddel.
17 éves vagyok, lassan 18; anya nekünk fél év után engedte meg nemrég. De azt mondta ebbõl nem csinálhatok rendszerességet...:S Konkrétan érettségiig csak néha-néha fordulhat elõ. Pedig 100 km-re lakunk egymástól a barátommal, így pedig meglehetne érteni, hogy nincs kedvünk mindig oda-vissza utazgatni naponta... Dehát ilyenek ezek a szülõk sajnos! Mondjuk a te 16 évedhez én még korainak tartom az ott alvást, anya letépte volna a fejem, ha akkor elõálltam volna egy iylen ötlettel! XD DE az pozitívum viszont, hogy 3 éve együtt vagytok! :) Próbáld megfûzni a szüleidet, kívánom, hogy járj több sikerrel, mint én! ;)
Én nemsokára 16 leszek és több mint másfél éve vagyok együtt a barátommal, de a szüleim hallani sem akarnak az ottalvásról mert szerintük még kicsi vagyok:S Pedig már mindketten nagyon szeretnénk egymásnál aludni.A szüleim azt megengedik hogy pár napra elmenjünk vhova, nyilvánvaló h együtt alszunk úgy h nem értem meg õket..Mi is nagyon ragaszkodunk egymáshoz.Elég nagyszájú lány vagyok és kiállok magamért, minden érvet felhoztam már(amiben igazam is volt) de a szüleim hajthatatlanok.Aztmondták még 1 évet várni kell vele..:( Ezt neked is a szüleiddel kell megbeszélned mert azért 3év nem kis idõ..Próbálj ésszerû dolgokat felhozni amivel megtudod gyõzni õket.Ha nem engedik ne veszítsd el a fejed, mert csak összevesztek:S (tapasztalat) Remélem több sikerrel jársz mint én!
14 éves voltam amikor volt egy komoly kapcsolatom, 6 hónap után már szinte minden éjjel nálunk aludt. nektek is simán itt az ideje hogy együtt aludjatok, csak kérdezz rá a szüleidnél hogy megengedik-e. :)
nyugi nem túl korai én 15évesen már az akkori páromnál aludtam(skkor voltunk 1 évesek) Most pedig minden hétvégén együtt alszunk:) Kérdezd meg a szüleidet ha nemet mondanak kérdezz rá hogy ennyire nem biznak-e benned?!Lehet akkor majd megengedik.
A kérdező hozzászólása: azért várom a válaszokat még!
A kérdező hozzászólása: köszi, hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a hozzászólásokat!:) azért várom a további véleményeket, idõsebbektõl is...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valamit elrontottam? !

Van egy fiú akit 1 éve ismerek. Kb. Szeptember végén megkeresett fb-n és bejelölt.Mindig rám írt,suliban köszönt,oda hívott magához dumálni, sőt amikor messziről kiszúrt még utánam is szólt és köszönt.. A baj ott van, hogy van barátnője. De elmesélte, hogy nem érez már semmit iránta csak ugy van mellete és lesz*rja.Mert a csaj mindig mindenen veszekszik vele és olyan mintha szingli lenne csak néha szexel.. Múlt hét pénteken megkérdezte találkozunk e, azt mondta akármeddig rá ér..Tegnap találkoztunk elvoltunk erre arra, megvett pár dolgot ami kellet neki, egyszer csak megszólalt,hogy nézzünk neki buszt mert megcsinálja a biciklijét, meg haverjainak is megigérte,hogy elmennek erre arra és pont jött a busza azt elment.1óra volt ezaz egész..Szóval 3tól 4ig velem volt...Azt hittem legalább 5ig marad..De azóta nem ír... Valamit elrontottam?!

3

Nagyon hamar belementem ebbe a kapcsolatba. Szerintetek mi lesz belőle?

Egy buliban megismerkedtem egy sráccal, rá pár napra meg is volt az első randink. Jól éreztem magam vele, azt mondta szeret, smároltunk is, nem is egyszer...az a baj hogy nem ismerem, és nem érzem azt hogy megbízhatok benne, és tartok attól is hogy csak 'arra' kellenék neki...nagyon nem tudom hogy mi legyen. Előre köszönöm a válaszokat.

5

NEM VICC! A barátnőm anyukája nagyon szigorú és elég rövid pórázon tartja. Szerintetek megenyhíthetném úgy a szívét ha vinnék neki ajándékba egy kínai selyemtyúkot?

Fontos neki ,hogy a fiúnak komoly tervei legyenek és jó családból származzon ... És ez valamennyire vicces is lenne ,meg azért mégiscsak ilyen különlegesség :D Szerintetek bejönne vagy lefújna gázsprayvel?

9

A párom volt barátnője szebb és szerintem a párom is így gondolja! Tanács? Többi lent

Az a bajom, hogy a párom volt barátnője szebb mint én, csodaszép a teste, vékony és hatalmasak a mellei.
Én is vékony vagyok, de a melleim kicsik. Párom már említette, hogyha látnám az exét meztelenül begerjednék, meg hogy a mellei csoda szépek. Mondta, hogy őt nem zavarja, hogy kicsik a melleim, de szerintem csak nem akart megbántani. Meg az előző barátnője táncol, ezért is néz ki jól, én meg.... régebben anorexiás voltam, szóval se mellem, se seggem nincsen :/
az én mellem kb ilyen: a volt csajé meg ilyen:
Nagyon zavar a kinézetem, és nem akart megbántani, de sikerült..... valami tanács?

9

Szeretem, vagy csak társfüggő vagyok?

Sziasztok!

Van egy barátom akivel szinte már együtt se vagyunk, csak még együtt élünk. Szerettük egymást, csak túl különbözőek vagyunk, én túl komoly ő meg túl gyerekes pasi...és ez nekem nagyon nem jön be, sokáig úgy voltam vele hogy szerettem ezt a dolgot benne, de nehéz volt így meglátni benne a pasit, sokszor nem is ment...sokszor nem ment a szex se, csak szerencsétlenkedtünk mert ő túlságosan meg akart felelni és sokszor nem állt fel neki akármit csináltam, pedig kívánt meg akarta a dolgot...ez nagyon megkeserítette az életünket....most sincs már jó pár hónapja semmi köztünk...most ott tartunk hogy nagyon nagyon sokat veszekedtünk, sokszor én veszekedtem vele, mert néha igénytelen, gyerekesen viselkedik, és akármit mondok neki ő mindig az ellentétét akarja csinálni direkt...viszont amikor szóba kerül hogy szét kéne költözni elszorul a szivem és úgy érzem én nem akarok nélküle élni...szeretem őt, viszont nem tudok rá pasiként nézni és nekem ez kéne...sokszor elmondtam már neki mi bajom vele, de sosem változik, én se tudok a veszekedések terén, de csak azért mert ő generálja bennem azt hogy kiakadjak valamin....társfüggő vagyok, vagy tényleg szeretem?

5

Mi miatt lehet?

Van egy barátnőm, de valahogy mást akarok!Más lány után áradozok.... Lehet hogy örököltem a nagyapámtól? (3 felesége.. és vagy 20-30 csaja volt)

14/F

5

Hogy érjem el nála, hogy kívánjon?

4 éve vagyunk együtt a párommal, azóta sok rosszat, persze jót is átéltem vele....
A lényeg az, hogy egyre inkább azt érzem, hogy nem kíván és ha visszagondolok talán soha nem is kívánt úgy ahogy kéne. De !! Talán addig amíg nem voltam meg neki. De azóta semmi. :/ Ha együtt is vagyunk nem érzem, hogy kívánna, olyan mintha csak azért csinálná, hogy ne kezdjek el neki beszélni erről a témáról. Nagyon rosszul esik, hogy ennyire hidegen hagyják a dolgok. Sokszor arra fogja, hogy azért ilyen mert sokat dolgozik és fáradt. De ez nem kifogás. Szerintem egy fáradt ember is megkívánja a barátnőjét ha lenge öltözékben várja őt az ágyban stb. De ő nem. Állandóan csak a kifogásaival jön, hogy miért ne.
Szóval megköszönném ha tudnátok adni ötleteket.
Köszi előre is.
19/L

6

Miért van az, hogy már nagyon szeretnék kapcsolatot, viszont amikor arra kerül a sor, hogy megismerkedhetnék valakivel, elmegy tőle a kedvem?

Tehát nagyon vágyok már arra, hogy valakivel együtt lehessek, de amikor találkozásra kerülne a sor, félek, úgy vagyok vele, hogy "á, mégsem kell ez nekem ez az egész". Miért?

5

Hogyan lazuljak el a pasim mellett?

Általában laza vagyok. Nem szoktam szorongani csak ha kettesben vagyunk. Hogy lazuljak el?

2

Annyitól miért áll fel a pasim, mert simogatom a combját?

Ülünk normális körülmények közt. Tv nézés vagy bármi közben.. Elkezdem a körmömmel gyengéden húzogatni a combján vagy a térdén a kezem, amitől kirázza a hideg:D
Utána meg ,,nyőg''(uhh), hogy feláll neki, és, hogy csináljam méf..
Idióta:DDD
Mindenkinél így van ez? Vagy csak én fogtam ki, egy ilyen kanos disznót?:D
Ezt természetesen csak szarkazmussal mondom, mert imádom:D

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!