Találatok a következő kifejezésre: Mikor aludhatunk egymásnál (1 db)

Mikor aludhatunk már egymásnál?

Mindketten 16 évesek múltunk, már több, mint 3 éve együtt vagyunk (úgy igazán, nagyon szeretjük egymást, mindent meg tudunk beszélni, ismerjük egymás, mint a saját tenyerünket:)...). Már nagyon várjuk, hogy ne kelljen esténként fogni magunkat, és hazamenni, hanem egymásnál aludhassunk. Csak nem tudom, hogy a szül?k mit szólnának ehhez. Korai még? Ti mikor aludtatok el?ször a barátotoknál/barátn?töknél? Mi az "átlagos"? Sajnos tesóktól sem láthatom a példát, szóval nagyon nem vagyok képben ezzel kapcsolatban... Köszi el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Én 17 vagyok, a barátom is, 2 éve vagyunk együtt. Ugyan aludtam már náluk, de abba nem mentek bele, hogy egy szobában, illetve egy emeleten (!) aludjunk. Az õ szülei nagyon vallásosak, és úgy gondolják, az éjszaka leple alatt könnyebb megtennünk azt, amit egyébként is megteszünk fényes nappal, miközben õk a szomszéd szobában tévéznek. :) Amúgy sztem nem korai, sõt, épp itt az ideje. Kérdezz rá.

Szerintem egyáltalán nem korai.Mondjuk az én történetem régebbi 15 évvel ezelõtti, de én 17 voltam, mikor elöszõr aludt nálunk a barátom 5 hónapja voltunk együtt akkor már.Szerintem a szüleid nem fogják ezt megtiltani, hogy ott aludjatok egymásnál.Ha meg mégis, akkor azt beszéljétek meg.
Én 17 vagyok, a barátom is, 2 éve vagyunk együtt. Ugyan aludtam már náluk, de abba nem mentek bele, hogy egy szobában, illetve egy emeleten (!) aludjunk. Az õ szülei nagyon vallásosak, és úgy gondolják, az éjszaka leple alatt könnyebb megtennünk azt, amit egyébként is megteszünk fényes nappal, miközben õk a szomszéd szobában tévéznek. :) Amúgy sztem nem korai, sõt, épp itt az ideje. Kérdezz rá.
Mi 1éve vagyunk együtt a barátommal, és elõször szilveszterkor aludtunk egy szobában(de nem együtt) Aztán volt egy koncert, és mivel más városban lakunk, nekem olyan késõn már nem jött busz, ezért náluk aludhattam (húga szobájában, ismét nélküle :) ez kb a 7.hónapban volt )Aztán ha jól emlékszem 8-9hónap után aludtunk együtt elõször, azóta kb minden 2.hétvégén nála alszom, vagy õ nálam.Hozzáteszem, hogy még nem szexeltünk, és szüzek vagyunk.:) én 15 vagyok, a barátom 19
hát én 4 hónapja járo együtt a barátommal de már egycsomószor aludam nála meg õ is nálam... nem értem a szüleid miért ne engednék meg h ott aludhassatok egymásnál.. ha attól tartana h lefekszel vele akk biztosídsd arról h ilyesmi nem fog történni(és akk ne is történjen)
elsõ válaszoló vagyok s még annyit h én is 16 vagyok szal sztem meg fogják engedni...és ha meg nemm akk kérdezz rá h ennek mi az oka é beszéljétek meg bizit lesz megoldás rá... cupcup
elsõ válaszoló vagyok ismét és 16 vagyok cupcup
Ha tenyleg szeretitek, megertitek egymast akkor mar nem korai. Beszeld meg a a szuleiddel.
17 éves vagyok, lassan 18; anya nekünk fél év után engedte meg nemrég. De azt mondta ebbõl nem csinálhatok rendszerességet...:S Konkrétan érettségiig csak néha-néha fordulhat elõ. Pedig 100 km-re lakunk egymástól a barátommal, így pedig meglehetne érteni, hogy nincs kedvünk mindig oda-vissza utazgatni naponta... Dehát ilyenek ezek a szülõk sajnos! Mondjuk a te 16 évedhez én még korainak tartom az ott alvást, anya letépte volna a fejem, ha akkor elõálltam volna egy iylen ötlettel! XD DE az pozitívum viszont, hogy 3 éve együtt vagytok! :) Próbáld megfûzni a szüleidet, kívánom, hogy járj több sikerrel, mint én! ;)
Én nemsokára 16 leszek és több mint másfél éve vagyok együtt a barátommal, de a szüleim hallani sem akarnak az ottalvásról mert szerintük még kicsi vagyok:S Pedig már mindketten nagyon szeretnénk egymásnál aludni.A szüleim azt megengedik hogy pár napra elmenjünk vhova, nyilvánvaló h együtt alszunk úgy h nem értem meg õket..Mi is nagyon ragaszkodunk egymáshoz.Elég nagyszájú lány vagyok és kiállok magamért, minden érvet felhoztam már(amiben igazam is volt) de a szüleim hajthatatlanok.Aztmondták még 1 évet várni kell vele..:( Ezt neked is a szüleiddel kell megbeszélned mert azért 3év nem kis idõ..Próbálj ésszerû dolgokat felhozni amivel megtudod gyõzni õket.Ha nem engedik ne veszítsd el a fejed, mert csak összevesztek:S (tapasztalat) Remélem több sikerrel jársz mint én!
14 éves voltam amikor volt egy komoly kapcsolatom, 6 hónap után már szinte minden éjjel nálunk aludt. nektek is simán itt az ideje hogy együtt aludjatok, csak kérdezz rá a szüleidnél hogy megengedik-e. :)
nyugi nem túl korai én 15évesen már az akkori páromnál aludtam(skkor voltunk 1 évesek) Most pedig minden hétvégén együtt alszunk:) Kérdezd meg a szüleidet ha nemet mondanak kérdezz rá hogy ennyire nem biznak-e benned?!Lehet akkor majd megengedik.
A kérdező hozzászólása: azért várom a válaszokat még!
A kérdező hozzászólása: köszi, hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a hozzászólásokat!:) azért várom a további véleményeket, idõsebbektõl is...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen ajándékot vegyek a barátnőmnek születésnapjára?

Lehetőleg olcsón 3-4000 ft környékén?

1

Túlélheti-e egy párkapcsolat a távolságot?

Minden téren tökéletes párkapcsolatunk van a barátommal,nagyon szeretjük egymást,odavagyunk egymásért és hosszútávra tervezünk.Azonban én egy év múlva egyetemre megyek tanulni,Budapestre.A srácom itthon marad tanulni,még egy évig itt lesz.Aztán azt tervezzük hogy talán összeköltözünk Budapesten ha ő is végzett(még messze van az igaz,de legalább tervezünk,ami jó jel,ugye?).A távolság egy évig köztünk úgy 90 km lesz,amit csak hetente tudunk leküzdeni,azt is csak hétvégére.Továbbélhet-e így egy kapcsolat,nem megy-e tönkre ezalatt az egy év alatt a távolság miatt,feltételezve hogy addig is minden jól működik?

6

Mit mondjak neki?

van egy fiú, akinek elvileg tetszem, elhívott hétfőre találkozni, de nem beszéltük meg hogy mikor hol találkozunk. gondoltam akkor most majd én szervezkedem (mert eddig mindig ő hívott meg, akkor most én jövök), ráírtam interneten, de nem válaszolt még, nem is nézte meg, azóta nem volt fenn fbookon. előtte végig online volt, de nem írt rám. egy kicsit idegesít hogy így semmibe vesz. mit mondhatnék, amiről úgy gondolja hogy ezt most elszúrta és helyre kell hoznia?

2

Egy nyomi kinézetű, vagyis nem férfias magasság, tömegű, arcú, hanem inkáb kisfiús adottságú fiatalember tényleg enynire taszító a lányok számára?

Mert nem sok tapasztalatom van a lányokkal, neveztek már lányok rondának, de épp ellenkezőleg helyesnek, cukinak is. Eddig csak 5-6 lánnyal volt testi kapcsoalatom is, csók volt legalább mindegyikkel, meg közülük eggyel a szex is összejött, de ez a lány, pont az a típus, aki egyáltalán nem is vonzott, csak a lelke jött be nekem, sajnos, így valahogy semmi önbizalmam, pedig a lányok között volt egy, aki viszont nagyon szép volt, őt tényleg kívántam, jó is volt vele smárolni, ölelni, simogatni stb. De mostanság újra úgy érzem, hogy semmi értelme próbálkoznom a lányoknál, valahogy nincs erőm, leszólítani egy lányt vagy épp csak úgy fb-n ráírni egy ismeretlen lányra, annyira sokan mondják, hogy egy fiúnak magasnak meg férfias tömegűnek kell lenni, különben semmi esélye. Teljesen össze vagyok már zavarodva, most ott tartok, hogy még a szép lánynál is bemeséltem már magamnak, hogy biztos csak azért smárolt velem, mert velem akarta elfelejteni az exét vagy egyszerűen szeretethiánya volt és egy magamfajta ronda, nyomi srác épp kézél volt akkor. :(

4

Ha két ember között erős a vonzalom és jól el vannak együtt, kialakulhat a szerelem később is? Mit gondoltok erről?

Egy nőről és egy férfiről van szó, ezt tisztázzuk az elején.

A vonzalom nagy közöttük, ez akkor is látszik, ha társaságban vannak, jókat tudnak beszélgetni, megértik egymást. De első látásra nem volt szerelem.

Mit gondoltok? Kialakulhat ebből még szerelem? Mit érdemes ilyenkor tenni?

10

Szerintetek? H. E. L. P.

Nos...van barátom és még nem feküdtünk le...
De én kivertem neki és elfelejtettem kezet mosni és ugy mentem wc-re meg minden..és ő is többször igy megujazott...tudom nem lehet igy teherbe esni de:
Hànyingerem van,fejem fáj,émelygek néha,szédülök...most 1 hete meg a szagoktol is rosszul leszek...néha megkivanok vmit es eszek de vmikor hirtelen elmegy az etvagyam...a kave szagtol fullra hanyingert kapok es az erosebb illatoktol,folyton almos vok :(( ilyenkor mi van???? Nem lehetek terhes ugye??

10

Van jövője a dolognak?

A barátom 3 hete szakított velem mert Õ már nem érzett úgy ahogy egy kapcsolatot meg szeretne élni. Azóta jó viszonyban maradtunk és sokkal jobban kijövünk, valahogy jobban egymásra tudunk hangolódni és azt látom, hogy megint elindult valami... Bár ami azt illeti nem is igazán szakítottunk, hiszen ugyanúgy napi kapcsolatban voltunk mint előtte(távkapcsolat), csak találkozás és így szex sem volt. Szerintetek lehet, hogy újra nekikezdjünk vagy folytassuk? Úgy gondoltam, hogy hagyom hadd menjenek a dolgok maguktól és majd alakul.

3

Egyesek miért olyan tiszteletlenek a párjuk felé, hogy beleturkálnak a privát szférájukba?

Levelezés telefon stb..Utána meg ezen problémáznak.
Miért ilyenek?

9

Ez igaz lehet, amit a haverom mondott?

A haverom a minap azt mondta, hogy manapság úgy lehet csak barátnőt találni, ha a pasi lekever egy-két jó nagy pofont a csajnak, mert az olyan férfias a lányok szemében, amelyik pasi meg rendes, rózsát visz a lánynak, kedveskedik, az mehet a levesbe. Lehet ebben igazság? Amúgy nekem is az a szomorú tapasztalatom, hogy rendes srácként egy lánynak sem kellek...

14

Azok a párok, akik már több ideje (1-2 éve) együtt vannak egymással, milyen gyakran találkoznak? És amelyik nap nem találkoznak, mennyit beszélnek egymással?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!