Találatok a következő kifejezésre: Mikor aludhatunk egymásnál (1 db)

Mikor aludhatunk már egymásnál?

Mindketten 16 évesek múltunk, már több, mint 3 éve együtt vagyunk (úgy igazán, nagyon szeretjük egymást, mindent meg tudunk beszélni, ismerjük egymás, mint a saját tenyerünket:)...). Már nagyon várjuk, hogy ne kelljen esténként fogni magunkat, és hazamenni, hanem egymásnál aludhassunk. Csak nem tudom, hogy a szül?k mit szólnának ehhez. Korai még? Ti mikor aludtatok el?ször a barátotoknál/barátn?töknél? Mi az "átlagos"? Sajnos tesóktól sem láthatom a példát, szóval nagyon nem vagyok képben ezzel kapcsolatban... Köszi el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Én 17 vagyok, a barátom is, 2 éve vagyunk együtt. Ugyan aludtam már náluk, de abba nem mentek bele, hogy egy szobában, illetve egy emeleten (!) aludjunk. Az õ szülei nagyon vallásosak, és úgy gondolják, az éjszaka leple alatt könnyebb megtennünk azt, amit egyébként is megteszünk fényes nappal, miközben õk a szomszéd szobában tévéznek. :) Amúgy sztem nem korai, sõt, épp itt az ideje. Kérdezz rá.

Szerintem egyáltalán nem korai.Mondjuk az én történetem régebbi 15 évvel ezelõtti, de én 17 voltam, mikor elöszõr aludt nálunk a barátom 5 hónapja voltunk együtt akkor már.Szerintem a szüleid nem fogják ezt megtiltani, hogy ott aludjatok egymásnál.Ha meg mégis, akkor azt beszéljétek meg.
Én 17 vagyok, a barátom is, 2 éve vagyunk együtt. Ugyan aludtam már náluk, de abba nem mentek bele, hogy egy szobában, illetve egy emeleten (!) aludjunk. Az õ szülei nagyon vallásosak, és úgy gondolják, az éjszaka leple alatt könnyebb megtennünk azt, amit egyébként is megteszünk fényes nappal, miközben õk a szomszéd szobában tévéznek. :) Amúgy sztem nem korai, sõt, épp itt az ideje. Kérdezz rá.
Mi 1éve vagyunk együtt a barátommal, és elõször szilveszterkor aludtunk egy szobában(de nem együtt) Aztán volt egy koncert, és mivel más városban lakunk, nekem olyan késõn már nem jött busz, ezért náluk aludhattam (húga szobájában, ismét nélküle :) ez kb a 7.hónapban volt )Aztán ha jól emlékszem 8-9hónap után aludtunk együtt elõször, azóta kb minden 2.hétvégén nála alszom, vagy õ nálam.Hozzáteszem, hogy még nem szexeltünk, és szüzek vagyunk.:) én 15 vagyok, a barátom 19
hát én 4 hónapja járo együtt a barátommal de már egycsomószor aludam nála meg õ is nálam... nem értem a szüleid miért ne engednék meg h ott aludhassatok egymásnál.. ha attól tartana h lefekszel vele akk biztosídsd arról h ilyesmi nem fog történni(és akk ne is történjen)
elsõ válaszoló vagyok s még annyit h én is 16 vagyok szal sztem meg fogják engedni...és ha meg nemm akk kérdezz rá h ennek mi az oka é beszéljétek meg bizit lesz megoldás rá... cupcup
elsõ válaszoló vagyok ismét és 16 vagyok cupcup
Ha tenyleg szeretitek, megertitek egymast akkor mar nem korai. Beszeld meg a a szuleiddel.
17 éves vagyok, lassan 18; anya nekünk fél év után engedte meg nemrég. De azt mondta ebbõl nem csinálhatok rendszerességet...:S Konkrétan érettségiig csak néha-néha fordulhat elõ. Pedig 100 km-re lakunk egymástól a barátommal, így pedig meglehetne érteni, hogy nincs kedvünk mindig oda-vissza utazgatni naponta... Dehát ilyenek ezek a szülõk sajnos! Mondjuk a te 16 évedhez én még korainak tartom az ott alvást, anya letépte volna a fejem, ha akkor elõálltam volna egy iylen ötlettel! XD DE az pozitívum viszont, hogy 3 éve együtt vagytok! :) Próbáld megfûzni a szüleidet, kívánom, hogy járj több sikerrel, mint én! ;)
Én nemsokára 16 leszek és több mint másfél éve vagyok együtt a barátommal, de a szüleim hallani sem akarnak az ottalvásról mert szerintük még kicsi vagyok:S Pedig már mindketten nagyon szeretnénk egymásnál aludni.A szüleim azt megengedik hogy pár napra elmenjünk vhova, nyilvánvaló h együtt alszunk úgy h nem értem meg õket..Mi is nagyon ragaszkodunk egymáshoz.Elég nagyszájú lány vagyok és kiállok magamért, minden érvet felhoztam már(amiben igazam is volt) de a szüleim hajthatatlanok.Aztmondták még 1 évet várni kell vele..:( Ezt neked is a szüleiddel kell megbeszélned mert azért 3év nem kis idõ..Próbálj ésszerû dolgokat felhozni amivel megtudod gyõzni õket.Ha nem engedik ne veszítsd el a fejed, mert csak összevesztek:S (tapasztalat) Remélem több sikerrel jársz mint én!
14 éves voltam amikor volt egy komoly kapcsolatom, 6 hónap után már szinte minden éjjel nálunk aludt. nektek is simán itt az ideje hogy együtt aludjatok, csak kérdezz rá a szüleidnél hogy megengedik-e. :)
nyugi nem túl korai én 15évesen már az akkori páromnál aludtam(skkor voltunk 1 évesek) Most pedig minden hétvégén együtt alszunk:) Kérdezd meg a szüleidet ha nemet mondanak kérdezz rá hogy ennyire nem biznak-e benned?!Lehet akkor majd megengedik.
A kérdező hozzászólása: azért várom a válaszokat még!
A kérdező hozzászólása: köszi, hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a hozzászólásokat!:) azért várom a további véleményeket, idõsebbektõl is...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet ebből szerelem? Mit csináljak?

Egyik volt osztálytárssammal egy középsuliba járunk. Ma 9 órám volt neki 7 és megvárt. Nekem mindig mindent elmond most is tudom kitetszik neki. Állandóan vele vagyok a suliban. Lehet hogy hülyeség de lehet hogy ő többet érez irántam mint barátság? Próbáljam rákérdezni? És ha megsértődik? Akkor a barátságnak is lőttek.

5

16 év korkülönbség mikor kezdhet el rendesen működni?

7

Ti mit tennêtek csajok?

Rajta kaptam.a pasim hogy egy csajnak udvarol. Milyen csini volt ma amikor látta. Klassz nõ

Otthagynátok vagy belefêr?

4

Ti mit gondoltok erről?

Életemben nem gondoltam volna, hogy valaha is ebben a témában fogok kérdést feltenni, de most mégis úgy érzem, hogy muszáj lesz itt meghallgatnom néhány független véleményt.
A lényeg az, hogy a barátnőmmel 17 éves korom óta, lassan 5 éve együtt vagyok, ebből több, mint két éve együtt is lakunk. A kezdetektől fogva eléggé jól kijöttünk, igazi szerelem volt az egész. Később természetesen voltak vitáink, veszekedéseink, de soha nem tartott néhány óránál tovább, mindig megbeszéltünk mindent. Sokan álompárként tekintenek ránk a mai napig. Én pedig a közeljövőben terveztem, hogy eljegyzem.
Alapvetően túl nagy panaszom nem lehet, mert tényleg nagyon sok mindent megtesz, rendben tartja a lakást (időnként én is szoktam neki segíteni), szokott főzni, bevásárol stb.
Régen rengeteg közös programunk volt, kirándulni jártunk, városban sétáltunk stb. stb. Az utóbbi időben egyre kevesebb az ilyen program. Ez részben az én hibám, mert egyetem mellett dolgozok és alig van szabadidőm, viszont azért igyekszem ennek ellenére is mindig időt szorítani rá. Viszont számtalanszor van, hogy amikor például szabaddá teszem a vasárnapomat, hogy együtt tölthessük közli, hogy nincs kedve sehova menni és gyakorlatilag semmi közöset csinálni.
Aztán régen mindig eljártunk közösen társaságba, mostanában ha hívnak valahova minket (buliba stb.) jellemzően csak én megyek, merthogy neki nincs kedve, inkább otthon ül egyedül. Illetve régen rengeteget jártunk közösen túrázni, mostanában ha csak felhozom a témát közli, hogy utál túrázni és amikor rákérdezek azt mondja, hogy régen is mindig csak a kedvemért jött el.
Szóval alapvetően van néhány dolog amin változtatnunk kéne, neki is, nekem is. Az ilyeneket régebben mindig meg tudtuk beszélni. Mostanában viszont ahányszor ezt felhozom soha nem jutunk egyről a kettőre, mindig közli, hogy ő ilyen és fogadjam el így. Meg, hogy előbb magamban nézzek körül, hogy miben kéne változnom és ha változtattam, akkor foglalkozzak vele és így tovább. A lényeg az, hogy ezek a beszélgetések mindig kudarcba fulladnak. Nyilván nekem is vannak hibáim, de azért nem gondolom, hogy én lennék a világ legszarabb embere.
A másik pedig, hogy mostanában minden apró dolgon úgy besértődik, hogy órákon keresztül nem lehet vele beszélni, hiába kérek bocsánatot (sokszor úgy is, hogy nem tartok jogosnak a kiakadását) egyszerűen nem tudunk beszélni meg semmi.
Én tényleg szeretem, jó vele, nem szeretném ha tönkremenne ez a kapcsolat, viszont nem érzem, hogy ez az ő oldaláról is meglenne. Mostanában egyre többször hangoztatja, hogy túl korán ismertük meg egymást, ami való igaz, de hát így alakult.
Szerintetek menthető még a helyzet? Mit kéne tennem?
Bocsi a kisregényért :)

5

Azt vettem észre, hogy egyfolytában panaszkodnak a nők, hogy nincs senkijük se, magányosak aztán meg folyamatosan rázzák le a pasikat ilyen-olyan indokokkal. Ti is tapasztaltátok már ezt, nem idegesít titeket?

26

Mit jelentenek nektek az volt pasijaitok?

na jo segítséget kérek, van egy barátnőm 1 és fél éve járunk, folyton beszélget az exével, az ex-e állítólak nem bánt vele jól, de szerette őt, viszont állítólag a báratnőm nem volt szerelmes belé, de belém az, viszot ha ossze is vesznek nem tudnak sokáig haragban lenni, és a barátnőm beismerte h jelent neki vmit a közös emlékek miatt állítólag... nekem első kapcsolatom van ilyen?? mit jelentenek az exek?

6

Ha valaki szerelmes egy lányba (a barátnőjébe), attól még diszkréten megnézhet más lányokat is, akiket szépnek tart?

15

Lányok! Ha bejön egy fiú és beszélhettek is vele egyszerűen, mert pl. Egy ismerősön keresztül megismerhetitek akkor mit mondanátok inkább a srácnak? Kort is írjatok!

Hogy bejön és járni akartok vele vagy inkább, hogy szeretnétek vele összebarátkozni (azért barátkozni, mert ha megismer titeket és megszeret akkor szerintem talán nagyobb az esély rá,hogy járna veletek) vagy szerintetek nem?

4

Mit tennétek a helyemben?

Távkapcsolatban élek. Fél évre kijöttem külföldre dolgozni.3 hónap után sikerült találkoznunk a párommal. Bevallotta, hogy lefeküdt a volt barátnőjével 2 hónapja. Állítása szerint engem szeret és csak azért volt vele, mert nagyon nyomult és mert nagyon magányos volt. Könyörgött, hogy ne szakítsak és hogy gondoljam át ezt, mire hazamegyek. Nagyon szükségem lenne tanácsra. Köszönöm.

10

Félek . Még nem csokolzatam. Hogy legyen?

A legjobb barátomnak meg irtam hogy járjunk bele egyezett .. De én még nem csokoloztam .. És ha most találkozunk meg kellene , nem ?
kb . 1 honapja láttam utoljára . Nagyon félek hogy mi lesz ... Csak mert ő már tapasztalt és nem egy két lánnyal volt dolga . Én meg tuti béne leszek . Õ 17 én 15 vagyok.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!