Találatok a következő kifejezésre: Mikor aludhatunk egymásnál (1 db)

Mikor aludhatunk már egymásnál?

Mindketten 16 évesek múltunk, már több, mint 3 éve együtt vagyunk (úgy igazán, nagyon szeretjük egymást, mindent meg tudunk beszélni, ismerjük egymás, mint a saját tenyerünket:)...). Már nagyon várjuk, hogy ne kelljen esténként fogni magunkat, és hazamenni, hanem egymásnál aludhassunk. Csak nem tudom, hogy a szül?k mit szólnának ehhez. Korai még? Ti mikor aludtatok el?ször a barátotoknál/barátn?töknél? Mi az "átlagos"? Sajnos tesóktól sem láthatom a példát, szóval nagyon nem vagyok képben ezzel kapcsolatban... Köszi el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: Én 17 vagyok, a barátom is, 2 éve vagyunk együtt. Ugyan aludtam már náluk, de abba nem mentek bele, hogy egy szobában, illetve egy emeleten (!) aludjunk. Az õ szülei nagyon vallásosak, és úgy gondolják, az éjszaka leple alatt könnyebb megtennünk azt, amit egyébként is megteszünk fényes nappal, miközben õk a szomszéd szobában tévéznek. :) Amúgy sztem nem korai, sõt, épp itt az ideje. Kérdezz rá.

Szerintem egyáltalán nem korai.Mondjuk az én történetem régebbi 15 évvel ezelõtti, de én 17 voltam, mikor elöszõr aludt nálunk a barátom 5 hónapja voltunk együtt akkor már.Szerintem a szüleid nem fogják ezt megtiltani, hogy ott aludjatok egymásnál.Ha meg mégis, akkor azt beszéljétek meg.
Én 17 vagyok, a barátom is, 2 éve vagyunk együtt. Ugyan aludtam már náluk, de abba nem mentek bele, hogy egy szobában, illetve egy emeleten (!) aludjunk. Az õ szülei nagyon vallásosak, és úgy gondolják, az éjszaka leple alatt könnyebb megtennünk azt, amit egyébként is megteszünk fényes nappal, miközben õk a szomszéd szobában tévéznek. :) Amúgy sztem nem korai, sõt, épp itt az ideje. Kérdezz rá.
Mi 1éve vagyunk együtt a barátommal, és elõször szilveszterkor aludtunk egy szobában(de nem együtt) Aztán volt egy koncert, és mivel más városban lakunk, nekem olyan késõn már nem jött busz, ezért náluk aludhattam (húga szobájában, ismét nélküle :) ez kb a 7.hónapban volt )Aztán ha jól emlékszem 8-9hónap után aludtunk együtt elõször, azóta kb minden 2.hétvégén nála alszom, vagy õ nálam.Hozzáteszem, hogy még nem szexeltünk, és szüzek vagyunk.:) én 15 vagyok, a barátom 19
hát én 4 hónapja járo együtt a barátommal de már egycsomószor aludam nála meg õ is nálam... nem értem a szüleid miért ne engednék meg h ott aludhassatok egymásnál.. ha attól tartana h lefekszel vele akk biztosídsd arról h ilyesmi nem fog történni(és akk ne is történjen)
elsõ válaszoló vagyok s még annyit h én is 16 vagyok szal sztem meg fogják engedni...és ha meg nemm akk kérdezz rá h ennek mi az oka é beszéljétek meg bizit lesz megoldás rá... cupcup
elsõ válaszoló vagyok ismét és 16 vagyok cupcup
Ha tenyleg szeretitek, megertitek egymast akkor mar nem korai. Beszeld meg a a szuleiddel.
17 éves vagyok, lassan 18; anya nekünk fél év után engedte meg nemrég. De azt mondta ebbõl nem csinálhatok rendszerességet...:S Konkrétan érettségiig csak néha-néha fordulhat elõ. Pedig 100 km-re lakunk egymástól a barátommal, így pedig meglehetne érteni, hogy nincs kedvünk mindig oda-vissza utazgatni naponta... Dehát ilyenek ezek a szülõk sajnos! Mondjuk a te 16 évedhez én még korainak tartom az ott alvást, anya letépte volna a fejem, ha akkor elõálltam volna egy iylen ötlettel! XD DE az pozitívum viszont, hogy 3 éve együtt vagytok! :) Próbáld megfûzni a szüleidet, kívánom, hogy járj több sikerrel, mint én! ;)
Én nemsokára 16 leszek és több mint másfél éve vagyok együtt a barátommal, de a szüleim hallani sem akarnak az ottalvásról mert szerintük még kicsi vagyok:S Pedig már mindketten nagyon szeretnénk egymásnál aludni.A szüleim azt megengedik hogy pár napra elmenjünk vhova, nyilvánvaló h együtt alszunk úgy h nem értem meg õket..Mi is nagyon ragaszkodunk egymáshoz.Elég nagyszájú lány vagyok és kiállok magamért, minden érvet felhoztam már(amiben igazam is volt) de a szüleim hajthatatlanok.Aztmondták még 1 évet várni kell vele..:( Ezt neked is a szüleiddel kell megbeszélned mert azért 3év nem kis idõ..Próbálj ésszerû dolgokat felhozni amivel megtudod gyõzni õket.Ha nem engedik ne veszítsd el a fejed, mert csak összevesztek:S (tapasztalat) Remélem több sikerrel jársz mint én!
14 éves voltam amikor volt egy komoly kapcsolatom, 6 hónap után már szinte minden éjjel nálunk aludt. nektek is simán itt az ideje hogy együtt aludjatok, csak kérdezz rá a szüleidnél hogy megengedik-e. :)
nyugi nem túl korai én 15évesen már az akkori páromnál aludtam(skkor voltunk 1 évesek) Most pedig minden hétvégén együtt alszunk:) Kérdezd meg a szüleidet ha nemet mondanak kérdezz rá hogy ennyire nem biznak-e benned?!Lehet akkor majd megengedik.
A kérdező hozzászólása: azért várom a válaszokat még!
A kérdező hozzászólása: köszi, hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a hozzászólásokat!:) azért várom a további véleményeket, idõsebbektõl is...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek így erősebb a kapcsolatunk?

Sziasztok.Nemrég olyan kérdést tettem fel,hogy szakítsak vagy ne...szerencsére minden gond megoldódot.Tegnap találkoztunk,amikor bejött,nem az volt az első,hogy megcsókol,hanem szorosan megölelt,kb 5percet voltunk így,filmeztünk és rengeteget beszéltünk a jövőről.pl hogy ha szakítunk,mindig egymásnak ott leszünk jóban rosszban,legjobb barátok leszünk és egymás lelki társai.Nagyon örülök,hogy gondolkodtunk mindketten sokat,mert végülis rájöttem,hogy nincs miért szakítsunk,imádjuk egymást,és nem szakíthatunk minden veszekedés után :).Mi a véleményetek?

10

Ugye az nem szerelem, ha valakit úgy szerettem, hogy belsőleg nem is ismertem, nem tudtam róla semmit, de külsőleg oda voltam értem?

De ha ez nem szerelem, akkor miért voltam 2 évig oda érte? Ráadásul úgy, hogy havonta egyszer láttam, 2-szer beszéltünk csak, még akkor, amikor megtetszett, de utána soha.

Nem érdekel már ez a fiú egyáltalán, csak azt akarom tudni, hogy ez lehetett-e szerelem, vagy mi a franc volt ez?

4

Fiú lány barátság, what should I do?

üdv!
van egy olyan problémám, hogy még a nyár elején egyik jó barátomba beleesett egy kedves lány, de a barátom igazából csak kihasználta, és nem akart tőle semmi komolyat, szokásos sztori, a csaj pedig beleesett.. a csávó egy bunkó volt vele, stb
Én pedig végignéztem az egészet, közben jól megismerkedtem a csajjal, és idővel elég szimpatikus lett nekem, pedig elsőre észre se vettem igazából, külsőleg se vonzott, azóta eltelt jó pár hónap ugyebár... a barátom és a csaj már nem beszélnek, én pedig azóta elég jó barátja lettem a lánynak, mondhatni cseszettsokat dumálunk, és nagyon jól kijövünk, az ízlésünk meglepően egyezik, és szó mi szó kialakult közöttünk egy fajta kapcsolat, amit nem is tudom minek nevezhetnék, mivel tudunk féltékenyek is egymásra lenni, meg teljesen közömbösek is; bár a féltékenységünk lehet csak a hiúságunkból fakad, és úgy kezeljük egymást mintha barátok lennénk, persze a flörtök megvannak.
de mivel alapjában véve barátként néztünk egymásra a kezdetektől, ezért elég furcsa lenne ha ebből más lenne,
na most a problémám az, hogy a lány elmondta, hogy nem akar elveszíteni, mert már pár nap alatt is hiányzok neki
de ha picit is közeledek hozzá úgy, mint aki többet érez, akkor gyerekesen, vagy komolytalanul hárítja, és viccet csinál belőle, kb mintha zavarba jönne (pont ezért nem tudok hinni neki)
mert elmondása szerint, szeretné ha boldog lennék egy másik csajjal.. ami 50%ban hihető (csak a büszkeség beszél belőlem?)
Én nem igazán tudok rá barátként tekinteni, és amíg sokat beszélek vele, és találkozgatok vele, addig nem is tudok más lányra koncentrálni, kb mint tiltott gyümölcs effekt.. pedig igazából nem rá van szükségem(vagy nem vagyok biztos benne) mert már jó ideje magányosnak érzem magam, mert aki egy kicsit is látott bennem valamit, azokat lepattintottam az utóbbi időben, aki meg nem lát bennem semmit, azok után meg rohanok (szokásos)

a kérdés a következő, hogy az istenbe oldjam én ezt meg?
már egyszer megmondtam neki, hogy nem tudom barátként kezelni, mindig is többet akarok majd tőle, nem tudok egy lányt barátként kezelni, ő pedig a bőség zavarában( jól néz ki) és az éretlen személyiségével.. mérlegel, de nem tudja mire van szüksége, csak akar valamit, amiről ő sem tudja, hogy mi az.. (tipikus nő, má elnézést)

ha nem teszek semmit, akkor én nem jutok előlrébb, mert ami most van, azt hiába kéne értékelnem.. ha szinte szenvedek benne, akkor az nem jó
saját meglátásom szerint legjobb lenne ha önző lennék, és megszakítanám vele a kapcsolatot, és más csajokra pazarolnám az energiám, és az időm
mert ő valszeg biztos hogy talál olyan srácot magának, aki mellett nem lesz magányos, főleg mert még fiatalabb is, na meg mert nő ;>

köszi hogy végigolvastad, kritizálni ér, de azért ne küldjetek el a picshhhába :D elvileg szabad ide írnom unalmamba!

21F 18L

13

Miért cserébe áldoznád fel a párkapcsolatodat? Ha bármit kérhetnél!

Mondjuk, hogy éljen még egy elhunyt ismerősöd... Más most nem jut eszembe.

Feláldoznád-e egyáltalán valamiért a kapcsolatodat a pároddal? Nem kéne meghalnia, csak nem lehetnétek együtt, cserébe valamilyen kívánságért.

16

Hogyan legyek szerelmes?

Az történt, hogy meg ismertem egy helyes fiút. Rengeteget beszélgettünk, lelkitársammá vált. Találkozgattunk, és egyszer kétszer csókoloztunk. Nekem ennyi elég is lett volna, viszont ő szerelmes lett belém. Eléggé meggyötört a múltam, és annyit csalódtam, hogy nem is akartam férfit sem látni, viszont valamiért ez a fiú vonzott, mégsem akartam komoly kapcsolatot, ám de ahogy telt múlt az idő választás elé kerültem: Kapcsolat avagy viszontlátás. Amúgy is tisztában voltam a ténnyel, hogy ez hosszú távon nem lesz jó, hogy barátok meg mégsem. Mondtam neki, hogy nem fog menni, és ekkor többet nem beszéltünk, úgy éreztem, hogy elveszítettem, iszonyatosan hiányzott és gondoltam egye fene megpróbálom. Ahogy az idő telt boldog voltam, és egy adott pillanatban még azok a pillangók is megjelentek, én meg azt éreztem, hogy szerelmes vagyok, senki másra nincs szükségem csak rá. Sajnos, és itt jön a bökkenő, napok óta úgy érzem, hogy még sem szeretem, szabadságra lenne szükségem, de az a baj, hogy ő meg nagyon szeret és sajnálnám feldúlni ezt az egészet, ráadásul ő az egyetlen, akiben megbízok. Túl fontos és szeretném ha szerelmes lehetnék belé. Segítség! Különben majdnem 3 évvel kisebb nálam, és lehetséges, hogy ez is zavar annak ellenére, hogy nem is mutatja. 19/L

2

Miért nem találnak hozzáillő párt maguknak az átlagos tulajdonságú középkorú férfiak ebben az országban?

Rengeteget olvasom mostanában a gyakorikérdéseket és gyakran tapasztalom, hogy rengeteg átlagos, intelligens középkorú férfi nem talál magának párt. A nők között is akad ilyen típus, de inkább csak elvétve. szerintetek ez hova vezethető vissza? Mi a jelenség valódi oka? Emiatt idővel ki fog halni a magyar kultúra teljesen, halálra van ítélve a magyar nép?

5

Ha már egyszer "annyira főnyeremény vagyok", miért nem visznek el?

Sok lány ezt mondta, akivel ismerkedtem, de aztán mindig találtak egy (szerintük) jobbat, aki mellesleg alázza őket, megcsalja, aztán hónapokkal később hozzám jönnek sírni, majd újból összeszednek egy olyan p*csöt, ha lenyugodtak...

Ennyire nem számít ma már a kedvesség? Tény, hogy nem vagyok egy talpraesett macsó, de az anyámasszony katonájától is messze állok.

11

Titeket ez nem zavarna?

A párotok képei alá kommentelgetne az exe, hogy milyen cuki, aranyos, stb... Miközben nem is tartják a kapcsolatot, állítólag...

2

Mi miatt csaltátok már meg a párotokat?

5

Nagy szerelem utáni új kapcsolatnál ez normális?

3 éve összejöttem egy sráccal, tényleg nagy volt a szerelem, az első szerelem, mindkettőnknek volt már előtte kapcsolata, de ez volt az amire azt lehet mondani, hogy szívből szerelmesen szerettük egymást, szóval értitek. Tökéletes volt ő nekem, és én neki, kívül/belül/mindenhogyan. Lassan egy éve már, hogy szétmentünk, sajnos nem volt más választásunk mivel elköltöztünk.

Most úgy tűnik összejövök egy sráccal, már volt néhány randink. Nagyon jól érzem magam vele, szeretek vele lenni, meg beszélgetni akár facen is, bár élőben jobb persze. Viszont amikor nem vagyok vele sokszor elfog az érzés, hogy én ezt nem akarom, és nem fog menni, a következő pillanatban meg már azt várom, hogy mikor találkozunk végre újra... Nagyon össze vagyok zavarodva. Félek attól, hogy nem lehetek újra szerelmes. Meg sem közelíti az előző barátomat, sem külsőre, sem belsőre. Más a belsője viszont pont ez tetszett meg benne és ezért kedvelem. Már ezelőtt is barátok voltunk. Normális hogy így össze vagyok zavarodva?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!