Találatok a következő kifejezésre: Mikor adták az (531 db)

A Partnerség a békéért programot a NATO '94-es januári brüsszeli csúcstalálkozóján tárgyalták meg, de mi volt a hivatalos program, mi adta az alapgondolatot?

Legjobb válasz: az alapötletet a NATO és a volt varsói szerzõdés országainak közeledése adta. belejátszhatott a délszláv háború is. ez töriórára kell? 1994-et tanuljátok a suliban? atyaég, öregnek érzem magam :D

az alapötletet a NATO és a volt varsói szerzõdés országainak közeledése adta. belejátszhatott a délszláv háború is. ez töriórára kell? 1994-et tanuljátok a suliban? atyaég, öregnek érzem magam :D
A kérdező hozzászólása: Kössz! Ne érezd magad öregnek! Nem töri órára kell, hanem feladatlapokat töltöttem ki és abban volt egy ilyen jellegû kérdés. (3 kredit) :D

A kislányom 9 és fél hónapos és már nagyon unja gyümi-keksz vagy joghurtos reggeliket, ti miket adtok az ijen koru babátoknak, ebédnél már szinte mindent eszik, levest stb, és imádja az izeket is, tietek?

Legjobb válasz: Reggelire szopizott, délelõtt evett vmi gyümölcsöt keksz és egyebek nélkül, vagy sonkát és kenyeret is adtam már neki. Szerette a nyers zöldségeket is, paradicsom, reszelt répa. De akár tejpépet is adhatsz neki nyugodtan. A gyümölcs tud változatos lenni, mert ugye sokféle van belõle. Ne tegyél bele kekszet és nem lesz egyeníze.

Reggelire szopizott, délelõtt evett vmi gyümölcsöt keksz és egyebek nélkül, vagy sonkát és kenyeret is adtam már neki. Szerette a nyers zöldségeket is, paradicsom, reszelt répa. De akár tejpépet is adhatsz neki nyugodtan. A gyümölcs tud változatos lenni, mert ugye sokféle van belõle. Ne tegyél bele kekszet és nem lesz egyeníze.
Zabkása reszelt almával, vagy apróra vágott aszalt szilvával; ujjnyi darabkákra vágott házi kenyér, mellé uborka, mozarella sajt; natúr joghurt, mellé negyedelt szõlõ, banándarabkák, narancsdarabkák (ezeket õ maga eszi kézzel, a kanalasat én adom).
babamûzli minden nap más gyümölccsel.
azt adom amit én is eszek (kenyér, kifli, zsömle, virsli)
Szia! Nekem is 9, 5 hós a kislányom, és reggelire még tápszert kap. Utána szoktam Neki adni egy kis vajas kenyeret sajttal. Tízóraira babajoghurt, vagy puding, gyümivel, ebédre húsos fõzelék, uzsonnára tejpép gyümivel, vacsorára pedig tápszert kap.
A kérdező hozzászólása: inkább az érdekelne, hogy ojasmit amit ti esztek, pl, vajas vagy sajtos vagy májkrémes kenyér, vagy esetleg virsli és ijenek, mert már nagyon unja a megszokott izeket, amugy már próbálom és imádja
Én már adtam neki vajas kiflit, sajtot(imádta), sajtkrémes kiflit. Túrót már 8 hós kortól ehet, az én lányom imádta gyümivel, natúr joghurttal, rengeteget evett. Nagyon szerette még a vajas kenyérre kent tojás sárgáját is. Én szalámit nem adtam neki, és virslit is csak 1 évesen kapott elõször. Hát nem túl változatos, de nekünk elteltek így is a reggelek és nem volt elégedetlen a babám.

Ti mit föztök? Vagy mit adtok az eggy éves babátoknak?

Legjobb válasz: Én ilyen idõs korában már nem fõztem külön kisfiamnak. (10 hóig fõztem külön). Azt ette már amit mi is. Beleértve a tejes dolgokat is 1 évtõl. Nem fõzõk erõsen, zsírosan, sósan, fûszeresen.

Én ilyen idõs korában már nem fõztem külön kisfiamnak. (10 hóig fõztem külön). Azt ette már amit mi is. Beleértve a tejes dolgokat is 1 évtõl. Nem fõzõk erõsen, zsírosan, sósan, fûszeresen.
Nálunk szintén azt eszi amit mi eszünk (már ha megeszi) de van, hogy bolti babakaját kap (ha beteg általában csak a tökfõzeléket és a gesztenyés kaját eszi meg)
Szia.En nagyon fuszeresen, izesen fozok igy neki meg kulon csinalom az ebedet.Nem tart sokbol 2heti ebedet szoktam neki fagyasztani igy csak kiveszem es megfozom. Altalaban csirke/diszno husit/majat egy heten egyszer/halat kap zoldseggekkel. Reggeli: joghurt, kasa, tejbegriz, gyumolcs keksszel, zabpehely , stb. Vacsi/uzsi:tejbegriz(gyumolccsel, keksszel), kasa, szendvics, rizspuding, stb.


Mivel készültök anyák napjára? Mit adtok az anyukátoknak?

Legjobb válasz: Én minden évben verset írok neki, kiííroom egy szép papírra és kidíszítem és kiteszem az ágya mellé meglepinek:)

Én minden évben verset írok neki, kiííroom egy szép papírra és kidíszítem és kiteszem az ágya mellé meglepinek:)

A Star trekben mi adta az alapot a csillagidőhöz és hogy lehet kiszámolni?

Arra gondolok, hogy mihez viszonyítják az id?t.A kiszámítását pedig azért kérdezem, mert megpróbáltam 2 kalkulátort is, de mindkett? mást mutatott és egyikben se tudtam felfedezni a rendszert Pl.1 földi óra = 3 csillagid?vel.

Legjobb válasz: 1 év =1000 egység. 1 nap=1000/365=2,74 1 óra = 0,114 1 hónap (30-31nap)=82,2 - 84,9

1 év =1000 egység. 1 nap=1000/365=2, 74 1 óra = 0, 114 1 hónap (30-31nap)=82, 2 - 84, 9

Anyukák. Három évesetekre mit adtok az overál alá?

Nadrágot, harinyát vagy mind a kettőt?

Legjobb válasz: Egy 2,5 éves és egy 5 éves kisfiam van. A kicsinek egy elég vastak overálja van én harisnyát adok alá. A nagyobbiknak két overálja van az egyik kicsit vékonyabb ez alá adok egy harisnyát és egy szabadidõ nadrágot, van egy vastagabb overálja is ez alá csak harisnya megy. Úgyhogy szerintem attól is függ mennyire vastag az az overál amit rá adsz.

Egy 2, 5 éves és egy 5 éves kisfiam van. A kicsinek egy elég vastak overálja van én harisnyát adok alá. A nagyobbiknak két overálja van az egyik kicsit vékonyabb ez alá adok egy harisnyát és egy szabadidõ nadrágot, van egy vastagabb overálja is ez alá csak harisnya megy. Úgyhogy szerintem attól is függ mennyire vastag az az overál amit rá adsz.
Én most adtam mindkettõt. Erõs, hideg szél fújt, elállta. Egyébként már nem adok rá overált, csak nagykabátot. Persze harisnya, meg nadrág.
2, 5 éves lesz a fiam, neki sínacija van és kabátja.mivel nem nagyon vastag, ezért harisnya és nagyon vékony melegítõ kerül alá.felülre body+póló+kardigán.a kabát nem valami vastag.nem szokott így melege lenni, de nem is fázik
harisnya
Nem adom rá az overál nacit. Nincs annyira hideg szerintem. Normál vastagságú nadrág, fölé egy vastagon bélelt nadrág.
A kérdező hozzászólása: holnapra -10 fokot mondtak.
Mindkét gyerekemen (5 és 2 évesek) harisnya vagy jégeralsó van az overál alatt. Mondjuk nekik rendes bélelt sínadrágjuk van, ami kantáros és külön síkabátjuk. Bocsi az off-ért, nem akarok kötözködni, de akik 3 nadrágot adnak a gyerekükre, azok kipróbálták, hogy milyen érzés az? És leálltak esetleg 3 nadrágban futkározni? Persze, ha mondjuk egy biciklin ül a gyerekülésben a gyerek, akkor megértem a 3 nacit, de egy szimpla levegõzéshez, ahol valószínûleg ugrál és szaladgál, soknak érzem. Nem véletlenül mondják, hogy a rohangáló gyerekre 1 réteggel kevesebb kell, mint az inaktív felnõttekre.
Elég vastag az overálja a lányomnak, én alá csak egy harisnyát adok. De pl. tegnap még így is megizzadt hazafelé, félek is, hogy így fog megfázni. :( 3, 5 éves egyébként és az tény, hogy nekik aztán sokkal jobb a vérkeringésük, mint nekünk. Õ éjjel takaró nélkül sem fázik, meleg keze-lába.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

-5 fokban mit adtok az overál alá 1 évesetekre?

Legjobb válasz: én egy harisnyát adnék és egy normál nadrágot, ha az overál elég nagy hogy alá lehessen adni. ha mozog akkor elég szerintem egy vastagabb harisnya. nekünk mondjuk van a babakocsiban vastag lábzsák, én ott csak nacit meg harisnyát adok rá.

én egy harisnyát adnék és egy normál nadrágot, ha az overál elég nagy hogy alá lehessen adni. ha mozog akkor elég szerintem egy vastagabb harisnya. nekünk mondjuk van a babakocsiban vastag lábzsák, én ott csak nacit meg harisnyát adok rá.
harisnya, hosszú ujju body, hosszú ujjú poló, plusz egy gatya (melegítõ) (babakocsiba)
hosszú ujju body + hosszú ujju poló, (v rövid ujju body, akkor vastagabb pulóver) Harisnya, szabadidõ v vékony farmer. Overál, de ha nem akkor van egy meleg pufikabátkája, viszont a harisnyára ilyenkor vastag kordbársony naci. Meg persze a bakancs, mert néha már kiszálunk a babakocsiból. Végszükség esetére visszük a lábzsákot is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Mit adtok az állataitoknak karácsonyra?

Pl.a kutyának a rágcsálóknak ,macskáknak

Legjobb válasz: Az Auchanbe elmegyek, nézek valamit a hörcsögöknek is...xd

Az Auchanbe elmegyek, nézek valamit a hörcsögöknek is...xd
Ez most komoly? :)
A kérdező hozzászólása: Igen
Lehet adok nekik enni, vagy talán inni.Vagy nem.
Kap egy fogreszelést. Mondjuk nem lesz túl boldog, dehát ami kell az kell. És egyébként nem olcsó játék, karácsonyra pont megteszi.
Finom falatokat, amiket szeret! Kutyakozmetikus és ruhák, meg játékok!!!:) Csivavám van:) 21/L
A kutyáink/két spániel/mindig kapnak valami apróságot karácsonyra, most száritott csirkemellet fogunk venni nekik.Kb.500 ft.szerintem ennyit megérdemelnek!
az enyém egy olasz márkájú halas és bárányos kutyatápot kap...shar-pei...haláli jó arc...imádom... :)
nekem cicám van, most lesz az elsõ karácsonya nálam, szerintem kap a menübõl amit mi is eszünk(szereti a húslevest:D), és sütök neki husit, (persze fûszer nélkül) tehát mindent amit szeret, plusz a karácsonyfa is elég nagy élmény neki :DD (nekem már annyira nem hogy figyelnem kell rá állandóan hogy nem rongál-e :D )

Mit adtok az overall alá a gyermekre?

Harisnya+nadrág és overall, vagy csak nadrág zoknival és overall? A harisnyás verziónál nem izzad le nagyon? És kardigánt adtok-e még a pulcsira pluszba? Vagy csak pulcsi és overall? Köszi.

Legjobb válasz: Nekünk 2 részesünk van.Harisnya+ overálgatyó,body+vékony kötött pulcsi,overál dzseki.17 hónapos és fõleg babakocsiban ül.

Nekünk 2 részesünk van.Harisnya+ overálgatyó, body+vékony kötött pulcsi, overál dzseki.17 hónapos és fõleg babakocsiban ül.
Body, harisnya, zokni, nadrág, pulcsi, meleg cipo, overall, sapka, sál. 11 hos
Mekkora a gyerek? 7 hónaposom: body+rugi vagy body, nadrág, felsõ, zokni és overáll, babakocsiban vastag takaró. 2 és 3 éveseim: trikó, vékony pamut felsõ, vékony nadrág, zokni és overáll. Még egyik sem panaszkodott, hogy fáznának.
csak harisnyát és egy poló+polópulcsi van rajta.meleg az overálja és ha már most nadrágot adok alá, akkor mit adok rá -10 fokban.mivel mozog igy melege van igy is.
dupla harisnyát, bodyt

Mit adtok az 1hós babátokra sétához?

Legjobb válasz: Vastag tipegõ, kis overál. De nem a téli fajta, nekünk van ilyen szõrös átmeneti. Ha nektek nincs, akkor a tipegõ fölé még egy nadrágot, meg a lábára valamit, felülre pedig egy kiskabátot. Betakarod+lábzsák, mehet a séta :)

Vastag tipegõ, kis overál. De nem a téli fajta, nekünk van ilyen szõrös átmeneti. Ha nektek nincs, akkor a tipegõ fölé még egy nadrágot, meg a lábára valamit, felülre pedig egy kiskabátot. Betakarod+lábzsák, mehet a séta :)
én body fölé lábfejes rugit, arra szõrös átmeneti overallt és kis ruhacipõcskét mert az overallja nem lábfejes. Kötött sapi, és jól betakarom egy cippzáras vastagabb plüss takaróval. Ha kell még rá van a babakocsinkra egy vékonyabb szélfogó jellegû huzat azt még ráteszem. Kb 1 órákat sétálunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!