Találatok a következő kifejezésre: Mikor adjon a férjem újra (2 db)

Mikor adjon le a férjem újra spermát, ha kíváncsiak vagyunk, hogy használ-e az a spermaszámnövelő készítmény, amit szed?

Február környékén kiderült, hogy kevés spermája van. Akkor elkezdte szedni a multi macát, és azt beszéltük meg, hogy majd júniusban újra elmegy a dokihoz vizsgálatra, mert szeretnénk tudni, hogy van-e változás, van-e értelme erre kiadni a pénzt.

Legjobb válasz: 72 nap.

72 nap.
A kérdező hozzászólása: ezt tudom, de akkor tuti, hogy ha júniusban vizsgálják, akkor arra még nem zavar be ez a két hét?
Hát, ennyire nem vagyok benne a témában. Nálunk a férjem rendben volt, nálam van gond. De szerintem ez 2 hét nem lehet gond.
ha lehet akkor most pótolja a készítményt.Lehet kapni Maca Vibe-t a DM, ben valamint szedjen 1000 C vitamint naponta és 400mg(vagy 500)E vitamint is.Így nagyon szépen fel lehet tornázni a számát a kiskatonáknak(férjemnél OATS-ot állípítottak meg, három hónap alatt az 1-1 rõl 3 millióra tornáztuk fel a számot.Sok sikert!

Most lesz a fiam ballagása, a férjem uj nőjének a gyerekének is most lesza ballagása. Kérhetem a volt férjemtől h annyi pénzt adjon a mi fiunknak h ugyanannyira jöjjön ki az összeg mint amennyit majd a nő gyereke fog kapni?

A nójének a volt anyósával együtt dolgozok,és ? mondta h akik mennek majd az unokája ballagására mindenkit?l 10.000Ft-ot fog kapni. kb 9-10 embert hívtak meg. Az én fiamén csak 5-en leszünk,igaz nem tudom ki mennyi pénzt szám rá

Legjobb válasz: Annyit ad, amennyit akar. Ne kérj semennyit.

Annyit ad, amennyit akar. Ne kérj semennyit.
Arra nem gondoltál, hogy a nõ gyereke az apai részrõl is kap pénzt? Onnan is vannak rokonai, nem? Ez hogy jön te gyerekedhez? Nem nagyon értem. Vagy ha már azt akarod, kezdj el spórolni, és a különbséget add oda neki te.
Honnan tudja, hogy a másik mennyit kap?mindenki kifüggeszti?
Hát arról nem a gyerek tehet, hogy nektek nincs annyi rokonotok, de elég nagy marhaság lenne elvárni, hogy 5 ember annyit adjon össze, mint amennyit 10. vagy hogy az apa "kipótolja" a gyereknek, hogy ne érezze rosszul magát. Ha a másik gyerek teszem azt kap egy lakást a nagyszülõktõl, akkor apuka vegyen egyet a köszös gyereketeknek? Inkább arra kellene nevelni a gyereket, hogy nem az anyagiak a fontosak.
Kicsinyes ember. Legalább a gyerekedbõl ne nevelj ilyen kicsinyes felnõttet.
Nem kérhetsz. Adjon annyit amennyit a másiknak. Vagy valamivel többet, mert a saját fia. De ne várj el 50 ezret csak pótlásként! NE LÉGY HASZONLESÕ!
Hát te hülye vagy, ne is haragudj...
Ugye nem kérdezed ezt komolyan??!! Szerintem ne kérj ilyet.
Amúgy arra a kérdésre miért nem válaszolsz, hogy MI A FENÉÉRT NEM PÓTOLOD KI TE a hiányzó összeget, ha úúúgy szeretnéd, hogy a fiad ne kapjon kevesebbet? Ésszerû megoldás lenne, nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: én egyedül nevelem a fiamat, az apja meg csak 25.000Ft-tal száll bele a nevelésébe, holott nem ennyibe kerül egy gyerek. Számlákat is kell fizetni, meg enni is kell. Én nem tudom kipótolni
No, ha te nem tudod mástól se várd el! Adni fog most biztos, de ezen felül a pótlás már nem az õ feladata! Szólj az "új gyerek" rokonainak, hogy legyenek szívesek adni a tiednek is, mert ha nem a lelki világod összetörik. Na kb ennyi logika van abban is, hogy a férjed kell kipótolja azt amit a mostohagyereke annak rokonaitól kap! Dilis némber!
25 ezer az egy szép gyerektzartás. ahhoz ugye neked is hozzá kell tenned a te 25 ezredet.és azért 50 ezerbõl szerintem rendesen lehet nevelni a gyereket. A gyerektartás nemazt jelenti, hogy az apa fizetmindent. Hanem azt, hogy a felét. A másik gyereknek pedig nem ad 25 ezret
Már értem, hogy miért exférj az illetõ :P Ilyen nõtõl csak válni lehet :D
Hát ha jól vettem ki a soraidból, apuka a te gyerekednek is megadja azt amit a másik gyereknek. Innentõl kezdve a probléma 0. Az meg, hogy az a másik gyerek mit és mennyit kap a rokonaitól, az egyáltalán nem tartozik rád. Az égvilágon semmi közöd nincsen hozzá.
Te nem vagy normális... Elárulom, én arany nyakláncot kaptam a ballagásomra, és a szüleim megengedték, hogy mûkörmöt csináltassak. Meg tudom adni a mûkörmös telefonszámát, nyilván azt is szeretnél a fiadnak, hiszen én, az idegen is kaptam :P
és hogy gondoltad? ballagás után átmentek a volt férjed családjához, a gyerek zsebeit kiforgatjátok és megszámoljátok mennyit kapott majd a te gyereked zsebeit is megnézitek és a különbözetet leperkálja apuka? :D szerintem a mai világban már az is szép, hogy a gyerektartáson kívül apukát érdekli a gyereke és ad neki plusz pénzt ballagására. mondjuk én biztos begyepesedett hülye vagyok, 8 éve ballagtam, szüleimtõl egy nagy csokor virágot kaptam és elvittek a párommal minket egy vacsira. de így visszagondolva lehet az asztalra kellett volna csapnom mert volt olyan osztálytársam aki autót kapott, az nekem is járt volna nem? vagy adj fel hirdetést, hogy pénzes pót nagynéniket és nagybácsikat kerestek a fiad ballagására!
Költözzön a gyerek az apjához, azzal két legyet is üt egy csapásra, az apja fizetését ugyanúgy élvezheti, és még az idegbeteg ostoba némber anyját se kell elviselnie.
miért írsz olyan hülyeségeket, hogy az "új gyereke"? nem a gyereke. van annak a gyereknek apja, anyja. azt írtad, hogy neki a férjed semmit nem ad. Akkor mi a hiszti oka? Szerintem csak te gondolod, hogy a gyerek rosszul érzi magát (bár ha neki is elmondod hatszor, lehet, hogy õ is szarul lesz), nem értem a gondolkodásodat
A kérdező hozzászólása: a másik gyereknek nem ad 25 ezret, de azokkal él a fizetése többi része oda megy, tehát az idegen gyerek többet kap, mint a sajátja. Apa az iylen?
hát akkor költözzön a fiatok az apjához, majd õ eltartja. úgy is fejõs malac, nem igaz?
a kérdéssel kapcsolatos 2 fõ problémám: 1. a közös gyermeketek honnan fogja tudni, hogy a másik kevesebbet kapott, tehát neki most "rosszul kell éreznie magát" 2. te honnan fogod tudni, hogy a másik mennyit kapott, akár az exedtõl, akár az õ (másik gyerek) rokonaitól??? mindkét kérdés esetében valószínû a "SEHONNAN" válasz, tehát min pörögsz? én értem, hogy a saját, közös gyereknek akarsz minél több erõforrást, de ennek nem ez a módja és ideje
Hagyjátok! Vagy troll vagy csak simán elmebeteg a kérdezõ.
elõzõ vagyok elnézést a hangnemért csak egyszerûen nemértem minek kell más zsebében turkálni.
hát pótold ki te b+.
Szerintem akkor se szólhatsz semmit, ha a volt férjed a nevelt fiának is ad pénzt, hiszen most már õ is a családja része, akárcsak a közös gyereketek. Persze, nem vér szerinti gyereke, de attól még szeretheti, és nevelheti sajátjaként, rengeteg példa van erre. Egyébként pedig a ballagásnak nem arról kellene szólnia, hogy kit hogyan húzzunk le, illetve hogyan szítsunk családi vitát. Belegondoltál, hogy milyen helyzetbe hoznád a fiadat, ha elkezdenél ezen veszekedni? Nemcsak magadat, hanem Õt is nevetségessé tennéd. Gusztustalan dolog mások zsebében turkálni.
Nem hiszem el, hogy tényleg nem érted a lényeget...semmi közöd nincs a rokonágához. Azt még megérteném, ha annak a srácnak adna egy tízest, a tieteknek meg mondjuk kétezret, de errõl szó nincs. Az nem az õ dolga, hogy a srác többi 8-9 rokona mennyit ad. neked meg pláne semmi közöd nincs hozzá.
Nem tudom, hogy honnan ballagnak ezek a gyerekek. De az Istenért!!! Ez egy vetélkedõ, hogy ki mennyit kap?! Nekem a nyolcadikos ballagáson azt mondták a szüleim, hogy ugye nem gondolom, hogy dicsõség, és ajándék jár azért, mert elvégeztem az általános iskolát?! Teljesen egyetértettem velük. Tényleg azt kell, hogy mondjam, megértem a férjedet, hogy lelépett, mert különleges elképzeléseid vannak dolgokról. Gondolom a gyerek agyát is tömöd azzal, hogy mekkora szemét a volt férjed, meg az új nõje, meg r*h*djon meg mindenki. Nem kell mindig mindent megkapni egy gyereknek, ha jól neveled, nem hiszem, hogy ne fogná föl, hogy van aki ennyit kap, van aki meg annyit. Ne kérj a férjedtõl semmiféle pótlást, meg hasonlóakat.
De a lényegre még nem válaszoltál: MI KÖZÖD HOZZÁ, hogy mennyit kap a másik srác a SAJÁT rokonaitól a ballagására? Ha a majd mindketten dolgozni fognak, és a másik fiú mondjuk 1.000 Ft-al több fizetést kap, mint a te fiad, rohansz a férjedhez, hogy azonnal pótolja ki még egy ezressel? Szánalmas, pénzsóvár némber vagy!
te egy megkeseredett tyúk vagy aki nem tudja feldolgozni, hogy otthagyták. Nem a fiadat hagyta ott az apja, hanem téged. Mit kellett volna csinálnia? élni egy szar házasságban egy nõvel akit már nem szeret? aki uyganezt a cirkuszt csinálta gondolom neki is minden piszlicsáré dolog miatt? Nem, neki volt esze és elhagyott. Téged, nem a gyereket. És éli az életét. a fizetésébõl fizet a gyerekének, a többit magára költi. Miért nem próbálsz meg te is élni? Így csak mindenkivelmegutáltatod magad, és a gyerekedbõl is egy gyûlölködõ magányos valakit csinálsz.
A kérdező hozzászólása: én akkor lennék a legboldogabb ja annaka gyereknek semmit nem adna, csak és kizárólag mindent a sajátjának! Ez a normális nem?
Számomra az lenne a logikus, hogy az apa legalább annyit adjon a saját gyerekének, mint amennyit a másiknak is ad , mert ez így korrekt, ettõl függetlenül nem mondanám neki. Vagy tudja magától is, vagy ne is erõltessük. Viszont azt nem értem, hogy miért kellene azért többet fizetnie, mert a másik gyerekhez több rokon megy és így többet kap? Ha több pénzt akar adni, akkor azt magától tegye.
A kérdező hozzászólása: ti nem értitek h nem akarom h a fiam rosszul érezze mert õ nem kap annyit minta volt férjem új gyereke! Az apjának kötelessége h ha az én fiam esetleg kevesebb pénzt kap, kipótolni h egyforma legyen az összeg
Én nem érzem magam lelki nyomorultnak, de fel nem foghatom, hogy miért az apának kéne "kompenzálnia" bármit is. És ha a másik gyereknek nagy családja van és 100-an jönnek, akkor adjon egymilliót? A gyerek vagy tudja, hogy szereti az apja, vagy nem. (bár gondolom az anyjától egy jó szót nem hallott róla) ezt megvenni nem lehet. Valószínû a gyerekek nem is foglalkoznak ezzel, csak a kedves mama.
Hát én nem érzem magam Taigetosz pozitívnak azért, mert nem látok összefüggést a Kovács Pisti családja és a Sós Lacika családja között azon kívül, hogy Kovács Pisti apjaSós Laciékkal él. Attól a Sós család annyit adaa gyereknek, amennyit akar. Ha van egy multimilliomos amerikai nagybácsi a családjukban, aki meg akarja ajándékozni egy Hawaii 3 emeletes nyaralóval, akkor apuka menjen bankot rabolni, hogy a Pistikének is legyen, csak mert ex Kovácsné ennyire buta????
gondolom az apa mindkét gyerekének ugyan annyit fog adni, az meg hogy õk többen lesznek és esetleg több pénz jön össze az nem a te dolgod. nem szabhatod meg a vendégeknek hogy mennyit adjanak, nem errõl kéne hogy szóljon a dolog.
Hát megáll az eszem! Ennyi Taigetos pozitív "embert"!!! Titeket anya szült vagy tényleg ennyire lelki nyomorultak vagytok?! Igen, próbálj meg beszélni a fiad apjával, mondd el neki, hogy a gyerek érdekében, aki nem mellékesen az õ vérszerinti fia, szeretnéd, ha valamivel többet kapna a ballagására, mint az új társ gyereke, hogy érezze, hogy az apja attól még szereti õt is, gondol rá is, függetlenül attól, hogy már nem veletek él. Ha szereti a fiát, valahogy kompenzálja azt az ûrt, amit maga után hagyott szegény gyerekben. Ezt nyilván nem ajándékokkal kellene éreztetnie, de ha már ennyire ment a farka után, és nem képes szeretni, ennyit igazán megtehet!
én is most ballagos és nekünk se jönnek többen 5-nél. és még se siránkozok. megértem, hogy csak ennyi van és kész. ;)
Kamukérdés, a 16 éves gyerekes kérdés ihlette.
Amúgy pótold ki te, ha annyira akarod... Úgyis a te ötleted volt!
De könyörgöm, NEM A TE ROKONAIDTÓL KAP ANNYIT AZ A GYEREK!!! Akkor panaszkodhatnál ha a férjed családja nyomná úgy fel az összeget holott a tiednek nem adnak!
A kérdező hozzászólása: De mégis milyen dolog ez h annaka nõnek a gyereke többet kap?! Nem akarom ha fiam azt lássa h az apja azzala nõvel van, és még a gyereke is egy csomó mindent kap A volt anyósa mondta, h megbeszélték h mindenki egy 10est ad, így egy komoly összeget is kap az a gyerek, és nem fogja senki pénztárcája se megérezni. A volt anyósa a munkatársam, de õ nem tudja h én tudok h ki õ
13.56- ez jó volt :) Igazad van. Ha az apa nem add többet a másik gyereknek mint a sajátjának, hol itt a gond? Borzalom milyen pénzéhes emberek vannak.Nekem is most lesz a ballagásom, de én senkit nem hívok meg. Nekem egyszerûen nincs gyomrom az amúgy is szerényen éldegélõ családomat pénzzel lehúzni, mert tudom hogy sokaknak még egy csokor virág megvétele is gondot okoz. De ezek után még meggondolom a dolgot :) ))
A kérdező hozzászólása: A nõ gyerekéhez a volt férjemnek semmi köze. Remélem annak nem ad semmit, amit annak adna adja asaját fiának! nem fogom én ezt szó nélkül el tûrni ha az én fiamnak kevesebb jut, az biztos!!
nagy IQ bajnok lehetsz ha ennyi komment után nem érted a lényeget. hol élsz te? a fellegekben? ha azt akarod hogy a gyereked annyit kapjon mint egy idegen akkor add meg neki te..
A te szüleid véletlenül nem voltak túl közeli rokonok? Akkor szokott ilyesmi történni, mint te.
Gondolom azért van azzal az idegen gyerekkel és az anyjával, mert ti már nem tudtatok együttélni. Ezért miért õket kell gyûlölnöd? Én inkább azon gondolkodnék, hogy én mit csesztem el.
de nem érted, hogy az a gyerek nem a volt férjedtõl kap, hanem a saját családjától? ez nem ilyen méricskézõs játék
A kérdező hozzászólása: úgy gondolom a fiamnak joga van anynit kapni mint annaka gyereknek akikkel lakik a volt férjem! ha már nem él velünk, inkább azzal az idegen gyerekkel és az anyjával van, adjon meg ha kell erején felül is mindent a saját gyerekének!!!
ez az elkeserítõ. ok, véget ért a szerelem elváltatok. Ahelyett , hogy örülnél, hogy az ember, akit valaha szerettél, aki a gyerekedapja, talált valakit és boldogan él ehelyett gyûlölködsz, besavanyodsz és látom ahogy nyúlik meg az arcod. És ebben a szellemben neveled a fiad, akit elvileg szintén szeretsz. undorító
akkormost kapaszkodj, mert egy másik idegen, aki a fiam osztálytársa, õ egy robogót is kapott. Tehát most szaladj és szólj a volt férjednek (akit lassan kezdek megérteni nõ létemre) hogy vegyen egy robogót is a gyereknek, mert te azt nem tûrheted, hogy egy idegen többet kapjon mint a te fiad!
mi a franc közöd van akkor hogy idegenek családjának mennyi jön össze??? pláne ha az apa annak a gyereknek talán nem is fog annyit adni????? ha mondjuk van egy milliomos rokona annak a gyereknek és mondjuk félmilliót adna neki, akkor vernéd magad a földhöz hogy márpedig a te gyerekednek is adjon valaki annyit?? jééézusom.
Te menthetetlen vagy. Beasvanyodott, saját fájdalmában fetrengõ elhagyott buta tyúk. Remélhetõleg a gyerekednek több esze van, mint neked.
A kérdező hozzászólása: nem akarom h a fiam azt láss ah az apja nõjének gyereke bármivel i többet kap! Épp elég h az apja helyettünk velük él


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!