Találatok a következő kifejezésre: Mikor adjon a férjem (14 db)

Mit adjak a férjemnek 1. házassági évfordulónkra? Nem akarok semmi drágát, csak valami jelképeset, épp nyaralni fogunk a Balcsin.

Legjobb válasz: Szerintem, ha jelképes dolgot akarsz neki adni, adj olyan dolgot, ami esetleg a megismerkedésetekre emlékezteti, vagy az elsõ randitokra.Mivel ez az 1. házassági évfordulótok, talán szép dolog lenne valami ilyesmi dologgal meglepni. Amúgy gratulálok!

Szerintem, ha jelképes dolgot akarsz neki adni, adj olyan dolgot, ami esetleg a megismerkedésetekre emlékezteti, vagy az elsõ randitokra.Mivel ez az 1. házassági évfordulótok, talán szép dolog lenne valami ilyesmi dologgal meglepni. Amúgy gratulálok!
Mi minden házassági évfordulónkon elmegyünk egy hangulatos helyre vacsorázni, ahol felidézzük a régi szép emlékeket. Ajándékként csekélységet szoktunk egymásnak adni. Pl.idén kapott egy édességboltban vásárolt diszcsomagolásban pillecukrot, mert gyerekkorában az volt a kedvence (280 Ft-ba került) Tavaly egy pici plüss oroszlánt, mert az a horoszkópja. Elötte a ROSSMANN-ban vásároltam egy kicsi könyvet a Lejobb férjnek volt a címe és aranyos aforizmák voltak benne. Ilyent azóta máshol is láttam pl. könyvesboltokba Szerelmemnek, a Világ legjobb emberének stb. címmel.

Tudnátok ötletet adni, hogy mit adjak a férjemnek reggelire, amit el tud vinni a munkahelyére és ott megenni?

Mikró nincs.

Legjobb válasz: gofri, palacsinta-édesen vagy sósan. szendvics minden változata tócsi, virsli, kolbász... tejberizs

gofri, palacsinta-édesen vagy sósan. szendvics minden változata tócsi, virsli, kolbász... tejberizs
- szendvicseket, bármilyen felvágottal, vagy rántott hússal - salátát, húsdarabokkal, hogy valami kiadós is legyen benne - tortillát lényegében bármivel meg lehet tölteni - süteményeket - gyümölcslevest (mert az ugye hidegen jó) - szalonnát, paradicsomot, kenyeret, kolbászt
A kérdező hozzászólása: köszönöm, köszönöm..:) jöhet még, mert próbálok változatosan adni neki, hogy ne legyen unalmas
A pasiknak masszív kaja kell, fõleg , ha fizikai munkát végeznek. Süss le jó darab fokhagymás puha húst, tarja, oldalas, lapocka, aminek jó pecsenyezsírja is marad. ebbõl lehet több napon át (de nem egymás után )pecsenyezsíros, húsos két kenyér közé fogott szendvicset készíteni, vagy rászelt vékony csemegeuborkával, vagy a zsíroskenyér mustárral megkenve. fasírtból ugyanígy lehet jó szendvicset készíteni, akár kecsappal megkenve egy kicsit. a stefániás még gazdagabb. a rántotta minden formában hagymásan, szalonnásan, zöldpaprikásan is finom kenyér között. Írták már a rántotthúst is, de csak megerõsítem, hogy sokkal szívesebben eszik még hidegen is, mint a bolti felvágottakat. (legalábbis nálunk ) a házi sültkolbász és hurkafélék is jól használhatók hidegen is. a kisült zsírjuk is finom a kenyérre kenve. nagyon finom a fõtt császárszalonna, és más disznóságok friss kenyérrel. Férfija válogatja, de nálunk nem kérnek melóba semmilyen édes dolgot, sem palacsintát, sem brióst kakaóval... a jó tartalmas szendvicsek mellé adj a párodnak egy-egy tubus mustárt, kecsapot, ( majonézt esetleg)meg egy üveg csemege uborkát, ecetes erõs almapaprikát, vagy csalamádét.Biztosan el tudja tárolni mondjuk az öltözõszekrényében is) aztán majd õ megoldja az ízesítést.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ. :) nagyon sok ötletet adtatok. egyébként a férjem nagyon szereti az édes dolgokat is, úgyhogy szívesen visz házi készítésû édes tésztákat, palacsintát is.
Szerencsés vagy:)

Tudnátok adni ötletet, hogy mit adjak a férjemnek Karácsonyra? Ti miket adtok?

Karóra, parfüm kil?ve. Plusz minden megvesz magának, ami kell neki. Úgyhogy most semmi ötletem nincs már. Hobbija a szám.gép, meg a téli sportok (korcsolyát szerettem volna, de megvette magának :( )

Legjobb válasz: Én idén pénztárcát veszek a barátomnak, ráadásul pont ráéreztem. Kb. 2 hete kitaláltam, h ez veszek neki és pár napja meg mondta, "h tudod minek örülnék?.. egy pénztárcának" :D Am én a helyedben a hobbijához kapcsolódó ajándékot vennék a 'téli sportok' elég tág fogalom, biztos találnál mást is a korin kívül, vagy számítógéppel kapcsolatos ajándék, lehet egy jópofa egér, vagy számítógépes játék.

Én idén pénztárcát veszek a barátomnak, ráadásul pont ráéreztem. Kb. 2 hete kitaláltam, h ez veszek neki és pár napja meg mondta, "h tudod minek örülnék?.. egy pénztárcának" :D Am én a helyedben a hobbijához kapcsolódó ajándékot vennék a 'téli sportok' elég tág fogalom, biztos találnál mást is a korin kívül, vagy számítógéppel kapcsolatos ajándék, lehet egy jópofa egér, vagy számítógépes játék.
Nézelõdjetek együtt kirakatokat, és figyeld, mit néz meg alaposabban, vagy mire mondja, hogy megveszi majd. Csak nehogy mindketten megvegyétek. De akár rá is kérdezhetsz, mit szeretne. Nem lesz meglepi, de ha ennyire nem ismeritek egymást, akkor inkább ne legyen meglepetés, mint hogy rosszat veszel.
Karácsonyi ebédhez jó, de ajándéknak? Nem tudom. :D
Ez a pénztárca dolog tetszik. Nézd meg, milye van elkopva. Akár tárca, vagy levéltárca, vagy kulcskarika, autóülés huzat (ha van), stb.
Õszi szines, kockás sál.
Nekem is ez volt a gondom, aztán a férjem mondta, hogy amikor a lányával voltak vásárolni, látott egy jó kabátot, de megvegye-e..? Sutyiban felhívtam a lányát, hogy szerinte milyen a kabát? Mondta, hogy jó. Oké, akkor most hívd fel apádat és mondd meg neki burkoltan, hogy nem áll jól neki, mielõtt visszamegy megvenni - utólag majd elmagyarázzuk, hogy csak megtévesztés volt. Felhívta, férjem letett a kabátról. Megvettem. :)
egy távirányítós helikoptert fogok venni neki, mert a múltkorába a tescoba ott állt elõtte és mondta, hogy annyira szeretett volna ilyet de soha nem kapott és már majdnem megvette mert kiakarta próbálni így ennek biztos örülni fog jah és 30 éves
Szerintem a sajtválogatás+bor jó ötlet, fõleg, ha hétköznapokon nem esztek sûrûn drágább sajtot. Én is adok sajttálat ajándékba, igaz, édesapámnak. Õ nagyon ínyenc, de magának nem igazán vesz ilyen kategóriájú sajtokat. Culinaris és Sarki Fûszeres (Budapest) között vacilláltam, de közelség miatt az utóbbi lesz. Ami még eszembe jutott: élményt adj ajándékba. Azt azért nem tudja megvenni magának :) itt nézelõdj: http://www.feldobox.hu/termekeink/?main_menu[main_menu][item.. Mi már adtunk ilyet, nagy sikere volt.
A kérdező hozzászólása: a sál jó ötlet, most néztem a google-ban hogy milyenek vannak :) csak nehogy vegyen egyet magának...remélem addig beéri az enyémmel :) Köszi a válaszokat, és a gyors segítséget.
A kérdező hozzászólása: Pénztárcát kapott 2éve, még bírja. Kocsi még nincs neki, farmert+inget most vett magának :( Sálon gondolkoztam még, mert mindig az enyémet nyúlja le. De milyen sál illik egy bõrkabáthoz?
A kérdező hozzászólása: hát igen....:-))) nekem is ez a bajom vele.
A kérdező hozzászólása: Hát gondoltam rá hogy veszek valami különleges bort, meg egy csomó féle ízû sajtot. Ezeket is nagyon szereti, de ez nem túl snassz?
A kérdező hozzászólása: ...ez a feldobox sem rossz ötlet...:) az igazság az, hogy õ is nagy sajt és bor ínyenc, de ahogy néztem van a feldoboxban is "bor világa" csomag

Mi a véleményetek arról, ha a férj kér számon pénzt a párjától aki otthon van gyesen? A rezsit és a kaját pedig fillérre pontosan felezik. De egy liter tej árát is! Nehogy a férj többet adjon ki. Nem gáz?

És amúgy minden házimunkát és gyerek témát ?, azaz a feleség csinál.

Legjobb válasz: Biztos skót a férjed. Ritka szemét alak lehet, már ne is haragudj. Mondtad már neki, hogy ez így nincs rendben?

Biztos skót a férjed. Ritka szemét alak lehet, már ne is haragudj. Mondtad már neki, hogy ez így nincs rendben?
Számold fel a házi munkát, amit elvégzel. Az idõ pénz!
Hátha észrevetted, akkor nincs ok a panaszra. A hibáival együtt elfogadtad. Sokat nem tudsz tenni. Megváltoztatni nem fogod tudni, mert a férjed mint írtam nem új szokást vett fel, hanem az egész lénye ilyen. agy elfogadod, és együtt élsz a rigolyáival, vagy elválsz tõle..
Nekem errõl az a véleményem, hogy a férj már a házasság elõtt is ilyen volt, csak te nem akartad észrevenni. Ez nem olyan viselkedési probléma ami csak házasság után alakul ki. Ha valaki ilyen viselkedésû, az elég régóta ilyen..Ez már szinte beívõdik az ember tudatába.. Hogy nem vetted észre??
Akkor magadra haragudj. A ferjedtol azt kapod, amit eddig is. Ha ilyen hulye voltal, ha tanulopenznek jo. Csak szerencsetlen gyereket szivattad meg rendesen.
Nem volt kotelezo hozzamenni, es gondolom nem a ''boldogito'' igen utan lett ilyen. A ferjed sajnos nem garancias termek. Gyereket szulni neki meg meg nagyobb butasag volt.
Bocs, de eddig még nem derült ki, hogy hova is tûnik az a pénz.
A gyesbõl hogy tudod fizetni a költségek felét? Nálunk csak annyi van, hogy nagyjából megbeszéljük hogy mire megy a pénz, hogy mennyiért vásároltam stb. De hogy mindent felezni.... nem is biztos, hogy elég lenne rá a GYED-em. Véleményem: beszélgetés aztán ultimátum.
10:22, neked az nem tûnt fel, hogy csak a férje szerint teszi félre azt a pénzt ?
Az mondjuk tényleg fontos lenne a véleménymondáshoz, hogy hová rakod az albérletbõl befolyt pénz. Vagy minden bevétel közös, vagy felezés van. Ha Te nem dobsz be mindent a közösbe, tõle miért várod el?
eric-one: Ha csak az egyik félnek érdeke a javítás, a másik pedig boldogan elvan a jelenlegi helyzetben, akkor mégis mi a búbánatot csináljanak? A férjnek egy kényelmes, hülye lenne "megoldani" a helyzetet, õ van nyeregben.
A kérdezõ hol van?Sokan kérdeztek tõle normálisan, de választ nem kaptak...:(
A véleményem ugyanaz ami neked. De ez min változtat? Én nem tudnék egy ilyen s.zarrágóval együtt élni, de te választottad õt, láttad milyen, de nem akartál tudomást venni róla. Magad kell hogy viseljed a döntésed következményeit. Sajnos ilyen az élet.
A kérdező hozzászólása: húhh nah kaptam itt hideget, meleget.. minden véleményt köszönök. az albérlet pénzt félrerakom, ha nem jövök ki a bevételembõl elköltöm. nem élek nagy lábon, spórolok.. rezsivel, kajával, könyvtárba járok, turiból öltözöm, a gyerek szopizik az ingyen van. nem vagyok követelõzõ, nem vágyom ékszerekre. nekem a pénz csak annyira számít, hogy meglegyen ami kell.. nem vágyom vagyonokra, se kacsalábon forgó palotára. kellemes, nyugodt életre . az a komment teccett hogy és mit csinál a férjem az õ megmaradt pénzével, õ is elteszi de rajtam számon kéri... mi jogon??? még a pénzemet is adjam oda?? aztán esetleg álljak ki a sarokra kis mellékesért, s ha ez megvolt szép lassan adjam el a szerveimet is, nem? hadd vegyen a férjem nagyobb autót......
@eric_one : Valóban ha lehet, meg kell menteni a házasságot, de van az a pont, amikor nem érdemes. Pl.: egy alapvetõen jó kapcsolatban történik valami, akkor célszerû megbeszélni és helyrehozni a hibát, de ha már alapjaiban vannak komoly problémák, akkor senkinek nem jó csak azért is együtt maradni, mert az egyik vagy mindkét fél tönkremegy bele.
Na itt van a kutya elásva: Te elteszed az albérletpénzt, ott a gyes és a családi - neki meg a fizetése. Nyilván a te bevételed így magasabb mint az övé.
A kérdező hozzászólása: nyilván.. kvázi én egy szemétláda vagyok.. egyébként nem magasabb a bevételem így sem.. de ha érdekel így összesen 120.000Ft.. albérlettel, családival együtt õ meg 200.000körül keres.. na akkor ??
-A házasság megkötésével a házastársak között a házassági életközösség idejére házastársi vagyonközösség keletkezik. (Az erre vonatkozó rendelkezéseket a házasságról, családról és a gyámságról szóló többször módosított 1952. évi IV. törvény (Csjt.) családjogi törvény szabályozza.) Osztatlan közös tulajdon mindaz, amit a házassági életközösség ideje alatt  akár együttesen,  akár külön-külön szereztek, kivéve az, ami valamelyik házastárs különvagyonához tartozik.
Elolvasva a problémádat, az jutott eszembe, hogy nálunk nincs ilyen, hogy enyém meg tiéd, hanem miénk van... milyen házasság ez?
, Alljak ki a sarokra kis mellekesert.., -ha ez a keseruseg beszel beloled, itt vege a szerelemnek. Nem vagyok a valas emlegetes hive minden problema felmerulesekor, de itt mar megerett ra a helyzet. Meg egy proba leulni beszelni h ti csalad vagytok, nem az alberloje es ingyencseledje vagy, ha nem valtoztat, hagyd ott.
A férjed nem szeret sem téged, sem a gyerekeket. CSak saját magát. Mi lenne ha te meg kérnél pénzt a mosásért, fõzésért, takarításért? Ugyanolyan munka mint az övé, csak otthoni. Férjem elõzõ párja volt ilyen mindent megfelezõs... nem volt közös kasszájuk. Milyen közös házasélet az olyan? Mi sosem számoljuk ki mennyi fizetést hozott haza. Egyberakjuk, feladjuk a csekkeket, elmegyünk élelmiszert és mást bevásárolni, ha kell ruha vagy más együtt megvesszük stb. Járunk kirándulni, moziba, nyaralni néha. Nincs gyerek ez igaz, de ha volna is így tennénk, mert nem én pénzem, s te pénzed van, hanem MI pénzünk! Szeretjük egymást nagyon és ez ebben is látszik.
Nekem is "ilyesmi" volt a férjem válj el gyorsan nem lesz nehezebb nélküle sõt
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek KÖSZI a választ!!!! :) ) Tanulságosak voltak!
Az senkinek nem tûnt fel, hogy a kérdezõ lakása albérletbe van kiadva és félreteszi a pénzt? Nem csodálom, hogy így a férje felezi a költségeket.
En nem ellenzem a kulon kasszat, de az 1l.tej elfelezese is, na az mar agyrem. Szerintem, ahogy tobben is irtak, szamold fel neki a hazimunka arat, ha annyira pontosan mindent penzben mer. Ha nem tetszik neki, koltozz el a gyerekkel egy idore, es meglatja, mit is er a hazimunka, ha a feleseg nincs aki ingyen megcsinalja. Az meg, hogy gyujtod magadnak az alberletpenzt esetleg, o mit is tesz a fizuja azon reszevel, amit nem kolt el, vajon? Sajna a ti egyuttelesetek nem hazassag, csak uzleti szerzodes.
Kedves Rigó Kata! Ne írj nekem privát üzenetet. Nyilván rátapintottam az igazságra - mert a válaszodat még mindig nem látni a kommentjeid között.
A kérdező hozzászólása: ja és a férjem ha az õ kocsijával megyünk többet, azt szóvá teszi és az enyémmel kell menni, hogy nehogy az õ benzinjébõl fogyjon több, akkor is ha nincs a kocsimba klíma és a gyerek megkukul a melegtõl.... Nos ? Vélemény ?
A kérdező hozzászólása: észrevettem.. csak nem akartam meglátni.. sok egyébbel együtt
A kérdező hozzászólása: köszi... kedves vagy..
Kedves Rigó Kata! Ha együttérzõ, vagy hatékony tanácsokat adó kommentekért írtál erre az oldalra, akkor úgy látszik nagyon rosszul tetted. Az emberek zöme rosszindulatú, legalábbis kishazánkban ezt tapasztaltam.
ma 01.18-nak Ha rám gondoltál hogy rosszindulatú vagyok( ma 01:10) akkor tévedsz. Nem vagyok rosszindulatú, csak kívülállóként tudom, hogy milyen az emberi viselkedés ami már kis korban is jelen van, és nem felvett szokás. A kérdezõ férje nem a felvett szokásai miatt ilyen amilyen. Már a házasság elõtt is ilyen volt, ahogy a kérdezõ mondta is, hogy bizony észrevette, csak gondolom szerelmes volt, és nem akart róla tudomást venni. Attól még nem vagyok rosszindulatú, mert nem sírok a kérdezõvel együtt, vagy ne sajnálom ezerrel. valamilyen szinten sajnálom, mert kutyaszorítóba került, így csak a lehetséges variációkat vázolom fel neki. A döntés még mindig a kérdezõé. Vagy elválik, és újra kezdi az életét a gyermekével együtt vagy megpróbál továbbra is együtt élni ilyen rigolyás viselkedésû emberrel. Mindkettõ járható út. Más megoldás nincs. Csak megjegyzem. Ha nekem kéne választani, én elválnék. Már váltam el, és tapasztalatból mondom, hogy csak a kezdet nehéz, de utána minden sokkal jobb, és könnyebb.. Az biztos, hogy a kérdezõ ezer kérdést kiírhat. Panaszkodhat fûnek-fának. A gondja attól még megmarad.
A kérdező hozzászólása: abszolut igazság!!! jó hogy ezt valaki kimondta. de most komolyan. nekem itt ez kell.megerõsítés abban amit én is gondolok! KÖSZ!
Nem rád gondoltam, hanem azokra, akik úgy fogalmazták meg a mondandójukat, hogy úgy kell keki, meg õ a hülye. A te véleményed korrekt és udvarias volt. Sok ember ír erre az oldalra, aki tanácsot kér, és jó nagy leb*szást kap, hogy örüljön egy kicsit.
A házimunka felének értékét számold ki neki. Ritka szemét egy pasi.
Bocsi Kérdezõ, de most ti család vagytok, vagy Kft? Mert ugye utóbbinál nem árt az auditált mérleg z üzlettársak számára, az elõbbi esetben viszont - legalábbis számomra - az a természetes, hogy a dolgok közösek A feladatok is, a célok is, a költségek is, az örömök is. Mi pl a párommal az elsõ pillanattól közös kasszán voltunk, ezért azután értetlenkedve nézem az ilyen kérdéseket... ott a fiók, amikor az ember hoz haza pénzt beteszi (mindketten), amikor kell valamire pénz kiveszi (mindketten), nagyobb dolgokat megbeszélünk ("voltam havi nagybevásárolni, elment kb 30 eFt" pl) oszt jólvan. Az "enyém" meg a "tied" a nemlétezõ fogalom, "mienk" van.
Én a kaját felezném, és tuti csak magamra meg a gyerekre fõznék. Ha enni akar, vagy mosott ruhát, fizesse ki a munkadíjat. Sõt tuti csak a saját és a gyerek ágynemûjét raknám el, az övét otthagynám. Õ sem értetek dolgozik, csak magáért. Azon csodálkozom, hogy albérleti díjat nem számol fel neked, meg egy keveset a gyerek után. (mivel belõled is van a gyerkõcben)
Mi alapvetõen külön kasszán vagyunk és ezt tartom a normálisnak, de amikor párom itthon volt a gyerekekkel, akkor fõleg az én pénzembõl éltünk (még ha szûkösen) is. Az oké ha anyagilag szét váltok, de nem szabad fillére pontosan tenni. Mint minden szélsõség ez nem normális.
Na és az albérletpénzt valóban gyûjtögeted? Egyébként ha nem tetszik, el lehet válni.
nekem is volt skót pasim, a másodiknál már direkt néztem, hogy ne sajnálja tõlem a pénzt. Nem volt neki sokkal több, mivel mind a ketten közalkalmazottak voltunk :) A pénz sajnos eléggé fontos dolog, ugyanúgy kell róla gondolkodni. Ha van saját lakásod, költözz oda a gyerekkel egy idõre, hátha észhez tér, hogy nem cseléd vagy meg alkalmazott, hogy kis piti tej-ügyekkel szekáljon. És ha egy pohárral többet iszol, mint õ? Kifizetteti?
Aki a házasságban normálisnak tartja a külön kasszát, annál komoly gondok vannak az egymás iránti bizalommal! Házasságban MINDEN közös, a bevétel is! Ha az egyik fél beteg vagy munkanélküli lesz, és nem lesz jövedelme, akkor mibõl fog megélni? Ahogy az sem normális, amit a kérdezõ férje tesz! Sajnos rajta nem tudsz változtatni! Neked kell eldöntened, hogy képes vagy-e elviselni ezt a helyzetet életed végéig, vagy változtatsz rajta. Ahogy írod, van saját lakásod. Akkor válás után lenne hova menned. Nem vagyok híve a válásnak, fõleg, ha van gyerek is. De ebben az esetben mégis a válás mellett döntenék.
Szerintem meg számítsd fel neki a bejárónõ, a szakácsnõ, és a prostituált díjait. Majd elgondolkodik, hogy miért is nem kell neki fizetnie, hogy van egy bolond felesége.
Te egy szemétládához mentél. Tudhadtad volna, hogy nem változik. Õ meg egy olyan nõt vett el, aki nem tûri a végtelenségig, hogy hülyére vegyék. Tudhatta volna, hogy te sem fogsz változni. Remélem a férjed nem úgy gondol magára mint családfõ és családfenntartó. Az ilyet ott kell hagyni, mert jobb nem lesz. Számolgassa a tartásdíjat!
A kérdező hozzászólása: az az indoka, hogy õ ad nekem sokat, hiszen nála lakunk az õ lakásában és az enyémet albérletbe kiadom. Tehát szerinte kvázi ezt a pénzt neki köszönhetem. És gyûjtögetem magamnak a pénzt szerinte. Télleg én vagyok a szemét??????

Magnéziumhiány vagy mi okozhatja, hogy a férjemnek szinte már semmi türelme sincs semmihez, legkevésbé a 2 éves fiunkhoz? Mit csináljak vele, mit adjak neki? Nyugtatót?

Ingerült, kiabál, meggondolatlan szavakat mond,( a falhoz kenlek, csak legyél már csöndben) a plafonon van a legkisebb dologtól is.) A gyerek elesik, sír, nem akarja megenni a vacsorá, stb. Mivel dackorszakban vagyunk, ez csak rosszabb lesz,de feln?ttként tudni kellene kezelni ezt a problémát, és nem rátenni még egy lapáttal.Nagyon jó apa amúgy nagyon szeretik egymást és mindig megbánja ha így viselkedik, de csak utólag. Régen nem volt ilyen csak pár hónapja kezdte. A munkahelyét utálja, de nem tud eljönni, más dolog, ami " idegesíthetné" nincs. De szerintem ez csak egyedül nem okozhatja.

Legjobb válasz: Szia! AKár vashiány is lehet ha már a magnéziumot említetted! Próbáld meg, vegyél neki pezsgõtabit, hátha észlelsz javulást. Én mindenféleképp leültetném beszélgetni a férjemet ha így volnánk, vagy legalább kezd el mondogatni hogy nézd hogy viselkedsz saját gyerekeddel, és hogy neked ez nagyon rosszul esik! A munkahelyi stresszt pedig neki kell a fejében rendezni, de próbáljatok errõl beszélni!!!

Szia! AKár vashiány is lehet ha már a magnéziumot említetted! Próbáld meg, vegyél neki pezsgõtabit, hátha észlelsz javulást. Én mindenféleképp leültetném beszélgetni a férjemet ha így volnánk, vagy legalább kezd el mondogatni hogy nézd hogy viselkedsz saját gyerekeddel, és hogy neked ez nagyon rosszul esik! A munkahelyi stresszt pedig neki kell a fejében rendezni, de próbáljatok errõl beszélni!!!
Szia. Nálunk dettó ez a helyzet, szóról - szóra. Viszont nekünk a munkahelyi gondok mellett van más is, haldoklik az anyósom. Én vettem a férjemnek Magnezium sandoz pezsgõtablettát (zöld-fehér dobozos) és Renotív forte tablettát, ez tiszta orbáncfû, nyugtató és depresszió gátló. Tudom, hülyén hangzik, de már nagyon el voltam keseredve, de gyógyszert nem akartam. Kb 3 hét múlva kezdõdött a javulás, sokkal sokkal nyugodtabb, a gyerekkel is és velem is. Nagyon örülök, hogy ezeket megvettem neki. Minden jót kívánok.
hivj orvost, fekvõ betegnél nem vicc ez amig kiér az orvos, addig mézes tea, strepsils
nekem a fokhagymás + vöröshagymás pirítós vált be a legjobban. Elég durván fertõtleníti a torkot. de a torka miatt köhög, vagy a tüdeje miatt?
Vöröshagyma -száraz- héjából kell teát fõzni, nálam nagyon bevált!
Itt van egy cikk tüdõgyulladás tüneteirõl: http://www.webbeteg.hu/cikkek/legzoszervi_betegseg/134/a-tud.. Fekvõbeteghez tüdõgyulladás gyanúja esetén indokolt a háziorvost kihívni.
A hagymatea nagyon régi és hatásos módszer. Én csak akkor vállalom be, ha már nagyon dögrováson vagyok révén, hogy szerintem borzalmas íze van, de azért van az a betegség, amiért képes vagyok meginni sajnos. Ezen felül Lándzsás utifû szuirup is nagyon bevált nekem, de fekvõbeteg révén fontos lenne kizárni a komolyabb probléma lehetõségét. Ezek sajnos egy tüdõgyulladást nem fognak megoldani! Mindenképpen konzultálj egy orvossal.

Mit adjak ajándékba a férjemnek?

Már fél éve vagyunk házasok,és most lesz a születésnapja,de nem tudom mit adjak neki..Autó,ruha,parfüm,motor elektromos tárgyak kil?ve mert már van b?ven.A PÉNZ NEM AKADÁLY SZÓVAL JÖHET BÁRMI!!Õ mindig szépeket ad nekem,én is valami klünlegeset szeretnék.Wellnes hétvége nem jó mert átlagos,és ezt nem felvágásból írom csak látom sokat ajánjátok...

Legjobb válasz: ha a Wellnes hétvége nem jó akkor vidd el õt 1 tengerparti nyaralásra..

ha a Wellnes hétvége nem jó akkor vidd el õt 1 tengerparti nyaralásra..
Világ körüli útra!
ferrári+helikopter+drogültetvény+kiskastély+mûpina
Esetleg egy náladnál jobb nõt egy éjszakára!
Egy köteg 20.000.-est. Abból sosem elég még ha sok is van. Akinek sok van annak még több kell.
Én ezt írtam másik kérdéshez:! 'Dunakanyar:) )) Hajókirándulás pl.Zebegényig, aztán ott elbújni valami pici fogadóban.Az annyira romantikus:) ))' A wellnes nekem is a halálom, hogy lehetne már úgy pihenni, hogy pofánfröcsköl a bepisilõs gyerek?
Learjet.
1 óra mocskos anált. Vagy szerezz be egy fullos muffot és ketten szaggassátok szét.

Mit adjak karácsonyra a lányomnak ha nincs miböl? . Mielött lehurrogtok férjem 1 éve elhagyott igy egyedül vagyok . Nehéz. Ráadásul lányom cukorbeteg is igy a kis gyedemet felörli a sok kellék gyogyszer . és az élelem

tudom hgy nem ez a lényeg de még is szeretnék valamit. nekem sem volt soha igazi karácsomom igy tudom milyen . . sajnos nincs pénzem igazán még ruhácskákra sem igy az sem megoldás..

Legjobb válasz: Mennyi idõs a pici? Zokniból lehet jópofa bábokat készíteni, vagy labdát. Hol laksz? Ha gondolod küldhetek játékokat, bár mi sem állunk valami fényesen, de biztos akad valami amitõl meg tudunk válni.

Mennyi idõs a pici? Zokniból lehet jópofa bábokat készíteni, vagy labdát. Hol laksz? Ha gondolod küldhetek játékokat, bár mi sem állunk valami fényesen, de biztos akad valami amitõl meg tudunk válni.
Jelentkezz a helyi védõnõnél v. vöröskeresztnél ott kaphatsz ruhát és játékot is. Az sk játék is alapanyagot igényel sokszor drágákat és csak a készités attól különbözik a gyártottól hogy abban van logo a tiedben nincs de pl. kockát tudnál varrni abba kis csengõt tenni.
szerintem most még az is fontos hogyan csomagolod és adod oda neki. ha nagy meglepetéssel jól felkészülve adod, akkor egy darab semminek is örül, mert most még simán elhiteted vele hogy milyen szuper az amit kap. vagy is ha kap egy zokni babát, és a fa alatt nagy éjjenzéssel bontjátok ki akkor tisztára oda lesz érte.
Én üzentem privátba, majd válaszolj mielõbb, hogy odaérhessen a csomag!!!
Só-liszt gyurmából aranyos kis figurákat lehet készíteni meséhez(pl: a 3 kismalac), amit aztán közösen elmesélhettek, de külön is lehet játszani velük. Ha esetleg lenyelné, akkor sem lesz semmi baja a kicsinek. Interneten van hozzá recept, és csak só, liszt meg egy sütõ kell hozzá, pulsz ha szeretnéd színezni, esetleg ételfesték, aroma.
Valaki kapott cimet a kerdezotol? Mert en is kuldenek valamit, kertem is hogy irjon cimet priviben, de nem kaptam cimet :( Valaki atkuldene, ha kapott?
A kérdező hozzászólása: boldogsággal tölt el hogy vannak még olyan jobb modu anyák is akik nem csak az eget nézve a vásárlás lázában megfeledkezve az ijen anyákrol is mint én tesznek.. nagyon megköszönném szivességedet.. ha teheted segits. mégegyszer köszönöm ..nem gyözök hálás lenni:-) nektek.
Uton van 1 kis csomag Nektek Kvarrol. Elmeletileg holnap megkapod, ha nem lennel otthon akkor el kell menned erte a postara. Remelem kellemesen fognak tellni az unnepek. A legfontosabb, hogy szeressetek egymast. Olelem es puszilom a pici lanyodat es teged is.
Sajnálom, de csak karácsony után fog megérkezni az én csomagom...ne haragudj, de elúsztam a nagy zûrzavarban. Kellemes Ünnepeket!
remélem idöben odaért a "Jézuska" 24.-e elött?! Kellems Karácsonyt
A kérdező hozzászólása: igen . ide ért kaptunk 4 csomagot. nagyon szép dolgok voltak benne játékok és kisruhák .. itt is szerteném megköszönni a feladóknak. remélem egyszer én is fogok tudni segiteni valakinek..
És, örült a kislányod? :-)
A kérdező hozzászólása: igen egy 20percen keresztül pakolgatta plüssöket .. a legót kibontottuk építünk azóta szonte óránként berakjuk a macikat:-) és a kis formákat a helyére rakjuk ..:-) mindig huzigálja a nagy zsák legot utánnam akonyhába hogy épitsünk..aranyos nagyon:-)
A kérdező hozzászólása: szia kedves utolsó válaszoló .. nincs kiirva hogy privát küldése .. igy nem tudok irni de nagyon szivesen irnék magunkról..sajnálom hogy ti is igy vagytok..
Szia! Írj a köv. email címre nekem: [email protected] Várom leveled! Üdv: Dóra
Mekkora ruhákat hord?
Én is küldenék neked, írhatsz privátba nekem is! Legyen szép Karácsonyotok, szívesen hozzájárulok ehhez!
Mennyi idõs a gyerkõc?
A kérdező hozzászólása: 1.5 éves kislány. .igen a zokni nem rosz ötlet . :-) nagyon megköszönném szivességedet.minden aproságnak biztos örülne:-)igazábol egy pár plüss állatkája van meg egy épitõ kockája.
A kérdező hozzászólása: nállunk ilyen nincs a védönönél de máshonnan honnan tudnék szert tenni pár dologra gondolok itt alapitványokra stb..
16.20-as vagyok, kislányom még csak 10 hónapos, de barátnõimnél vannak nagyobb gyerekek, majd kérdezgetek, hátha adnak valamit. De ha nem akkor is kitalálok valamit!
Hol laktok, melyik város van a legközelebb?
A kérdező hozzászólása: berettyóujfalu van a legközelebb . nagykerekiben élünk
Aham, ok. Kb. 450 km van közöttünk. Írok privibe. :) Majd válaszolj. Szia
írtam privit! Kár, hogy nem hamarabb tetted fel a kérdést!!! Mi Nagyváradról járunk a kisúton Debrecenbe minden hétvégén. Egy csomó plüss játékom van, szívesen adok belõle. De most jan. 8-9-ig nem megyünk arrafelé, utoljára vasárnap voltunk. Mindíg átmegyünk Nagykerekin. Ha érdekel, januárban szívesen adok, és ha addig mégiscsak megyünk Debrecenbe, írok neked privit. Mi sem vagyunk gazdagok, ezek is turis játékok, de egy egész állatkertet össze lehet belõle szedni:)
szióka!nekünk is van egy rakat játékunk meg bizti olyan amit el tudnék küldeni a Kiscsajnak Karira!írj privin, küld el a címed és szívesen elpostázom neked, de mihamarabb, h odaérjen a "Jézuska":D
Pont ma lattam az RTL-es hiradoban, hogy a voroskeresztes mikulasgyar elnevezesu gyujtesbol, pont olyanoknak osztanak szet ajandekokat mint ti. Erdemes lenne utanajarni van-e a kozeledben. Addig is szetnezek en is itthon, bar fiam meg csak 10 hos, az o jatakai biztos nem lennenek nyerok...
22.15os vagyok. CDlejatszod van? Csak azert, mert van par gyerek cdm amit szivesen sokszorositanek es elkuldenem nektek, meg konyvek is ha erdekel. Legyszi kuld el a cimed priviben!
Szeretnék csatlakozni én is, ha gondolod írd meg a címed priviben és visz valamit a jézuska :)
A kérdező hozzászólása: küldtem üzenetet megkaptad?

Mikor adjon le a férjem újra spermát, ha kíváncsiak vagyunk, hogy használ-e az a spermaszámnövelő készítmény, amit szed?

Február környékén kiderült, hogy kevés spermája van. Akkor elkezdte szedni a multi macát, és azt beszéltük meg, hogy majd júniusban újra elmegy a dokihoz vizsgálatra, mert szeretnénk tudni, hogy van-e változás, van-e értelme erre kiadni a pénzt.

Legjobb válasz: 72 nap.

72 nap.
A kérdező hozzászólása: ezt tudom, de akkor tuti, hogy ha júniusban vizsgálják, akkor arra még nem zavar be ez a két hét?
Hát, ennyire nem vagyok benne a témában. Nálunk a férjem rendben volt, nálam van gond. De szerintem ez 2 hét nem lehet gond.
ha lehet akkor most pótolja a készítményt.Lehet kapni Maca Vibe-t a DM, ben valamint szedjen 1000 C vitamint naponta és 400mg(vagy 500)E vitamint is.Így nagyon szépen fel lehet tornázni a számát a kiskatonáknak(férjemnél OATS-ot állípítottak meg, három hónap alatt az 1-1 rõl 3 millióra tornáztuk fel a számot.Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!