Találatok a következő kifejezésre: Mikor adják az (647 db)

Mikor adják az Odaát 3. évadját a tv-ben?

Az els? 2 évadot már leadták és én úgy tudtam valamikor télen adják a következ? évadot, de még mindig semmi...

Legjobb válasz: Hát látod ez jó kérdés, leszinkronizálták a 3 évadot de nem tudni hogy mikor és hogy melyik adó fogja leadni.sajnos. én már úgy vagyok vele hogy angolul nézem az 5 évadod ha már nem adják le

Hát látod ez jó kérdés, leszinkronizálták a 3 évadot de nem tudni hogy mikor és hogy melyik adó fogja leadni.sajnos. én már úgy vagyok vele hogy angolul nézem az 5 évadod ha már nem adják le
február 10-tõl RTL Klub 23:45
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Már a 6. évadnál tartok...
én is, kicsit ki is akadtam hogy nem volt pénteken :@

Mit adjak az anyukámnak szülinapjára?

Legjobb válasz: Semmi baj a kérdéseddel, sem a helyesírásoddal. Adj neki sok-sok szeretetet. Azt ugye ti, akik kritizáljátok a kérdezõt sem venni szoktátok? Én annak örülök a legjobban amikor a 8 éves kislányom órákon át azon ügyködik, hogy készítsen nekem valami szépet. Legutóbb egy gyönyörû hûtõmágnest kaptam tõle, amirõl mindig eszembe jut a ragyogó kis arca amikor átadta. A legszebb, legértékesebb ajándék, a szeretet.

Semmi baj a kérdéseddel, sem a helyesírásoddal. Adj neki sok-sok szeretetet. Azt ugye ti, akik kritizáljátok a kérdezõt sem venni szoktátok? Én annak örülök a legjobban amikor a 8 éves kislányom órákon át azon ügyködik, hogy készítsen nekem valami szépet. Legutóbb egy gyönyörû hûtõmágnest kaptam tõle, amirõl mindig eszembe jut a ragyogó kis arca amikor átadta. A legszebb, legértékesebb ajándék, a szeretet.
Jaaaa, úgy már más:D köszi!!! A kérdezõnek: a helyedben olyat kérdeznék aki ismeri! egyébként meg virágot, meg ilyesmit...
Bocs az offért, de mi a baj a helyesírással? Mi a baj az "adjak" szóval?
Csinálj valami saját készítésû dolgot, az nem (túl) költséges, viszont személyre szabott!
Jó, de mi a baj ezzel a kifejezéssel? Egyáltalán nem rossz, tudni illik, adni szoktuk az ajándékot.. Az adjál, adjak, satöbbi, létezõ alakja az ad igének.
Adjak!!! Atyaég!!! Tanulj meg írni! Te ismered, neked kell tudnod, mit szeretne.
"saccha válasza: Bocs az offért, de mi a baj a helyesírással? Mi a baj az "adjak" szóval?" Aggyak volt az eredeti, csak rápirítottak a modik is.
Én inkább neked adnék egy helyesírási szótárt!
ötöst nyelvtanból:D
Adjál neki???Akkort ne vegyél, hanem adjál neki valamit!
Valamit, amit te készítesz. Biztos jó vagy valamiben (zene, irodalom, rajz, barkácsolás, akármi). Egy anyának készíteni kell az ajándékot. :)
az adjak teljesen jó, mielõtt beszólnátok, olvassátok át inkább ti a szótárt...
Mint már egyszer megírtam: Aggyak volt az eredeti, csak rápirítottak a modik is. El kéne olvasni a kommenteket!
Hülyék vagytok.Mit nem lehet azon megérteni hogy hibásan írta ki csak kijavították?

Mit adjak az unokatesómnak szalagavatója alkalmából?

Szívesebben készítenék valamit. Lány és szereti a természetet, az elvont dolgokat. Van valami ötletetek?

Legjobb válasz: Virágot adj. Mást nem nagyon szoktak adni, de valahol még az se szokás.

Virágot adj. Mást nem nagyon szoktak adni, de valahol még az se szokás.


Milyen értékben? Milyen szakos? Van hobbija? Milyen a stílusa?
Mi annak idején vettünk egy tálcát, amire elfért 6 talpas pezsgõs pohár (amit szintén vettünk rá), és egy szép idézetet gravíroztattunk bele. De ha tudtok konkrét hobbiról, azzal kapcsolatos motívumot is lehet (pl ha szereti a motorokat, egy bizonyos autótípust, ilyenek). Vagy egy márkásabb tollat, és abba gravíroztattok. Vagy ha ne adj Isten dohányzik, akkor egy Zip öngyújtóba. Ezekkel az ajándékokkal nem lehet nagyon mellé lõni.
Nekünk épp most építkezett és költözik az ofõnk, ezért egy ikeás utalványt vettünk neki:) De lehet az könyv vagy könyvutalvány, ha van hobbyja, ahhoz kapcsolódva. Vastagfalú üveg padlóváza Tényleg az ki sem derült, hogy nõ vagy férfi?

Macskánk áprilisban szült 4 kölyköt és most is szült 7 kölyköt, aminek a szoptatása persze kimeríti. Tegnap állatorvostól kapott kálciumot mert remegett és tejláza volt most jól van. Megmaradhat a 7 kicsi életben? Mit adjak az anyának hogy túlélje?

A kicsik 13 naposak és jól vannak.A kezelés 7000 forint volt,nem tudom mégegyszer elvinni.

Legjobb válasz: Hát ... nem akarok rossz indulatú lenni, de miért nem ivartalanitod?? Egy macska ivartalanitása nem kerül sok pénzbe! De így lehet nem marad meg! 7 macska felnevelése se egyszerû, de elõtte nem regenerálódott a szervezete, ha áprilsiban ellett. Gondolj csak bele, alig telt el4hónap és máris szült!!! Ez nagyon durva! Nem tudsz mit tenni! De ha meg is marad az anya, szerintem nem fog sokáig élni. :(

Hát ... nem akarok rossz indulatú lenni, de miért nem ivartalanitod?? Egy macska ivartalanitása nem kerül sok pénzbe! De így lehet nem marad meg! 7 macska felnevelése se egyszerû, de elõtte nem regenerálódott a szervezete, ha áprilsiban ellett. Gondolj csak bele, alig telt el4hónap és máris szült!!! Ez nagyon durva! Nem tudsz mit tenni! De ha meg is marad az anya, szerintem nem fog sokáig élni. :(
A kérdező hozzászólása: Nem elkeserítõ véleményt és ócsárolást várok a kérdésemre..hanem konkrétumot, ..de ha érdekel pont külföldön voltam amikor a másik szülés lezajlott és idõs szüleim nem foglalkoztak az ivartalanítással a 4 héten.
Esetleg vegyél a kicsiknek tápszert, és etesd azzal is õket sûrûn, hogy az anyát ne fárassza annyira ki a szoptatás!Kisállatboltokban van olcsón kismacskáknak való tápszer!1-2 hét múlva lécci írj priviben hogy bevált-e, hogy van az anya!remélem beválik!
Szerintem ez nem volt ócsárolás, direkt mondtam az elején, hogy nem akarok rosszindulatú lenni, de.... tényleg le fog gyengülni az anya!
Az elsõ hozzászóló csak az igazat írta meg. Ha ez nem tetszik, akkor se õt hibáztasd, mert attól a tény még tény marad. Nem a tükör a hibás, ha nem tetszik, amit benne látsz. A kérdésedhez: Annyit tudsz tenni, hogy beszerzel szopós kiscicáknak való tápszert, és ezzel táplálod õket (cuclisüvegbõl). Ezzel tehermentesíted az anyát. Mondjuk naponta csak kétszer engeded a kicsiket szopni, a többi alkalommal te szoptatod õket a cuclisüvegbõl. Lehet, hogy a kicsik így kissé lassabban fejlõdnek, de tartósan nem lesz bajuk, viszont az anya életben marad. Ezután minél hamarabb elválasztod a kicsiket az anyjuktól, ez lehet akár már 4 hetes korukban is. Nem teljes elválasztásra gondolok, hanem arra, hogy naponta egyszer 1-2 órára hozzá engeded a kicsiket, de a nap többi részében elválasztod tõlük az anyát. Addig is nem engeded ki a lakásból, nehogy újra teherbe essen. Aztán ha már megerõsödött, azonnal ivartalanítod.
IVARTALANÍTTASD SZEGÉNY MACSKÁT!

Mikor adják az Alkonyat utolsó részét a mozikban? Ja és kb. mikor jön ki DVD-n magyar szinkronnal? (Bocsi a szóismétlésért)

Legjobb válasz: 15 November 2012 (Hungary)Bemutató. Erre számolj vagy 4-5 hónapot.

15 November 2012 (Hungary)Bemutató. Erre számolj vagy 4-5 hónapot.
November 16. a hivatalos megjelenés. A DVD-rõl még nincsen semmi hír, de kb.ez áprilisba várható..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Mit adjak az angyalozasnal egy 13 eves fiunak?

Legjobb válasz: Nálatok úgy van, hogy mindennap kell valami kis ajándékot titokba adni? ha szereti a focit akkor valami focis mágnes ceruza mit szeret csinálni?

Nálatok úgy van, hogy mindennap kell valami kis ajándékot titokba adni? ha szereti a focit akkor valami focis mágnes ceruza mit szeret csinálni?

Mit adjak az anyukámnak névnapjára?

nemsokára itt az anyukám návnapja de nemtudom mit adjak neki :( jólenne valami saját készítés? dolgot adni mert csak 5000 ft-om van :( :) 32 éves és amit szeret az a vezetés :D de ahoz is megvan mindene (tükörre való plüss...) léccy segítesetek :D

Legjobb válasz: van közös képetek? mert lehet olyat hogy elviszed pendriven ilyen fotó izébe és ott kinyomtatják neked fotólapra és veszel hozzá egy keretet és ennyi..:D vagy rárakod egy pólóra?! vagy naptárra? lehet ilyeneket csinálni és nem kerülnek olyan sokba..vagy a kedvenc sztárját vagy ha szeret vezetni akkor egy kocsit vagy mit tudom én:D akár párnára is rá lehet rakni:D én ezt csinálnám tuti:D ja és írasd/írd alá h boldog névnapot:D 15/l

van közös képetek? mert lehet olyat hogy elviszed pendriven ilyen fotó izébe és ott kinyomtatják neked fotólapra és veszel hozzá egy keretet és ennyi..:D vagy rárakod egy pólóra?! vagy naptárra? lehet ilyeneket csinálni és nem kerülnek olyan sokba..vagy a kedvenc sztárját vagy ha szeret vezetni akkor egy kocsit vagy mit tudom én:D akár párnára is rá lehet rakni:D én ezt csinálnám tuti:D ja és írasd/írd alá h boldog névnapot:D 15/l
A kérdező hozzászólása: kösziiii :D

Mikor adják az MTV-n magyar idõszerint a Teen Wolfot?

Legjobb válasz: Szia! Az AXN csatornán fut a sorozat. LINK:[link]

Szia! Az AXN csatornán fut a sorozat. LINK:[link]
A kérdező hozzászólása: De nekem majd az 5.évad 4.része kellene, megnézni magyarországon, angol szinkronnal, élõben.. amúgy nézem a sorozatot folyamatosan ;)
Google a barátod, ezt igazán megkérdezhetted volna ott is.... De komolyan!

Szerintetek mit adjak az öcsémnek ajándékba? (bõvebben lent)

Érdeklik a fegyverek, úgyhogy a következõkre gondoltam:

Legjobb válasz: szerintem az íj, de attól függ mennyi idõs milyen erõben van...

szerintem az íj, de attól függ mennyi idõs milyen erõben van...
A kérdező hozzászólása: 21 éves és kondizik.
az airsoftot vagy paintballt nem próbálta még? mert az is jó megoldás lehet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!