Találatok a következő kifejezésre: Mikor adják TV-ben a kosárlabda meccseket (1 db)

Mikor adják a TV-ben a kosárlabda meccseket? (olimpia) És kik játszanak majd?

Legjobb válasz: Mindjárt kezdõdik az USA-Kína meccs.

Mindjárt kezdõdik az USA-Kína meccs.
http://www.nemzetisport.hu -> Olimpia 2008 -> Program -> kiválasztod a sportot és kiírja hogy mikor közvetítik és ki játszik


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kik, mik az olimpia leg-jei?

A leg-fiatalabb, id?sebb, alacsonabb, magasabb, jobb, rosszabb (eredmények), gyorsabb, lassabb (ember), furcsább (sportág), furcsább (eredmény) kevesebb, több (versenyz? ország), több, kevesebb (érem), egynem? csapat (több férfi, kevesebb n?, értitek...), többet nyer? férfi, n?, jobb világrekord (a régi és új közötti érték számít:)).

1

Kapok évei jutalékot?

Hétvégén részt veszek egy Európa bajnokságon és azt hallottam, ha dobogón végzek, akkor évente x összeget kapok jutalékként az államtól... Ez mennyire igaz?

2

Szeretnék elkezdeni valami komolyabb sportot amivel tudok valamire menni?

stradon voltunk és rendesztek egy ilyen verseny félét ott vo egy volt olimpikon de a nevét már elfelejtettem :D és akkor volt egy olyan feleatad higy helyb?l ugrás én ugrottam egy nagyot és kérdezte hogy mit sportolok válaszoltam és vége lett és akkor anyával beszél és azt monta hogy nekem jo testadotságaim vannak és hotgy erl kéne indulnom én indulnák

12

Szerintetek sok a megítélt 35 millió az olimpiai bajnokainknak?

18

A Lotusnak menni esélye lehet a győzelemre Spa-ban? (F1)

19

Ez hogy van az olimpián?

Azt írják a hivatalos éremtáblázatban hogy 304 aranyat, 306 ezüstöt és valami 350 körüli bronzot osztottak ki! De ez hogy lehet? Sok volt ott a döntetlen vagy mi?

2

Ha egy futóversenyen 1500méter kell futni hogy osszam be az erőm, kitartásom, a végén gyorsan lassan fussak vagy hogyan milyen tempóban fussak vegyem a levegőt? (13/L kézizek és már nyertem futást de legtöbbször csak a 4. vagy 5. helyen érek be. )

4

Most, 2012-ben, hogy hívják az olimpián birkózásban 9. helyezést elért magyar fiút?

2

Hol lehet megnézni az Olimpián készült képeket a szinkronúszásról és a ritmikus gimnasztikáról?

1

Mennyi idő alatt kell lefutni a 100 métert, az olimpiai részvételhez?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!