Találatok a következő kifejezésre: Mikor adják TV-ben (20 db)

Mikor adják a tv-ben a HSM 3. részét? Mert a mozikban már régen ment, de akkor mikor adják már a tv-ben? És melyik csatornán?

Legjobb válasz: Majd talán jövõre vagy 2 év múlva! Hamarabb ne nagyon számíts rá!

Majd talán jövõre vagy 2 év múlva! Hamarabb ne nagyon számíts rá!
A Jetixen biztos, mert a Disney tulajdona. (Egyébként a Jetix hamarosan felveszi a Disney Channel nevet.) Ezenkívül az RTL Klubnak (rajzfilmek), a TV2-nek (Született feleségek) és a Viasat 3-nak (Brothers&Sisters) egyaránt van szerzõdése a Disney-vel.

A Detective Conan-t mikor fordítják tovább és adják le TV-ben? És azt, hogy Conan mikor mondja el Rannak (elmondja egyáltalán)?

Legjobb válasz: Szerintem nem biztos hogy fogják szinkronizálni és a TV-ben rég láttam.

Szerintem nem biztos hogy fogják szinkronizálni és a TV-ben rég láttam.

Mikor adják az Odaát 3. évadját a tv-ben?

Az els? 2 évadot már leadták és én úgy tudtam valamikor télen adják a következ? évadot, de még mindig semmi...

Legjobb válasz: Hát látod ez jó kérdés, leszinkronizálták a 3 évadot de nem tudni hogy mikor és hogy melyik adó fogja leadni.sajnos. én már úgy vagyok vele hogy angolul nézem az 5 évadod ha már nem adják le

Hát látod ez jó kérdés, leszinkronizálták a 3 évadot de nem tudni hogy mikor és hogy melyik adó fogja leadni.sajnos. én már úgy vagyok vele hogy angolul nézem az 5 évadod ha már nem adják le
február 10-tõl RTL Klub 23:45
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Már a 6. évadnál tartok...
én is, kicsit ki is akadtam hogy nem volt pénteken :@


Mi a címe? Kerestem ( keresem ) az interneten de nem találok rá, ill. mivel nem adják le a tv. Ben sajnos nem jutottam előrébb, vmi nő neve a film címe.

A film szerintem egy dráma v. romantikus kategóriába tartozik. Egy nőről szól, aki lop és ezért bűnös, és rabszolga lesz,majd teherbe esik, de van egy pártfogoltja a hajó kapitánya, aki megosztja vele a kabinját. Tanítja, mert szimpatikus neki a lány. Majd a hajóval egy ismeretlen parton kötnek ki, amit meghódítanak, elkezdik a földművelést, de kevés sikerrel, nem termékeny a föld. A rabszolga nő,( akit a hajóskapitány pártfogolt ) férjével, és pár rabszolga együtt megszöknek, a franciákhoz, de a hajó kapitánya utánuk megy, és megöl mindenkit. A nő pedig vhogy megmenekül ( már nem emléxem rá) és a film végén, ugyanott jár, ahol élelmet lopott.Vmi erdei sétányon.

Mikor adják a TV-ben az Alkonyat-Hajnalhasadást?

Legjobb válasz: http://www.port.hu/alkonyat_-_hajnalhasadas_i._resz_the_twil.. Ott látod lentebb a vetítési idõpontokat. Ha a 2. részre vagy kíváncsi, akkor az még beletelik egy idõbe, mire a tévében vetítik.

http://www.port.hu/alkonyat_-_hajnalhasadas_i._resz_the_twil.. Ott látod lentebb a vetítési idõpontokat. Ha a 2. részre vagy kíváncsi, akkor az még beletelik egy idõbe, mire a tévében vetítik.
A kérdező hozzászólása: Köszi. És valaki véletlen nem tudja, hogy a neten hol lehet letölteni a Hajnalhasadást?? Elõre is köszi.

Mi a véleményetek a Miracle Blade World Class késről? A TV-ben most 0 Ft-ért adják a Teleshop-ban, csak postaköltséget kell fizetni (3e Ft).

Miért lehet ez a kés most 0 Ft? Átverés? eredetiben kb. 10e Ft.

Legjobb válasz: 3 eFt-ért, már minõségit kapsz bárhol, nem pedig valami nevetlen vackot. Fiskars-ok gyakran élezõvel egyben kaphatóak, megéri, nem fogsz benne csalódni.

3 eFt-ért, már minõségit kapsz bárhol, nem pedig valami nevetlen vackot. Fiskars-ok gyakran élezõvel egyben kaphatóak, megéri, nem fogsz benne csalódni.
Saját futárcégük van, pár 100 Ft.ba kerül a kiszállítás. A kés beszerzési ára egy-kétszáz Ft, legalább 2000 megmarad nekik.
A kérdező hozzászólása: Ezt a kést úgy hirdetik, hogy csudajó, még az ananászt is elvágja bárki könnyedén vele, meg nem megy ki az éle, a friss, puha kenyeret is lehet szeletelni, stb... És a weboldalon is edzett acélról meg miegymásról beszélnek.
Csak akkor vedd meg, ha utána marad pénzed egy rendes késre. Nem kell mindent elhinni. Az ananászt bármivel el lehet vágni, kenyérre meg fûrészes kés kell.
Mi ma rendeltük meg, szerintem azért van 0 Ft-ért, mivel 10ezerért árulják a készletet, ez meg ugye csak egy darab a készletbõl. Gondolom számítanak rá, hogy ha ezt kipróbálod a készletet is megakarod majd venni, más ötletem nincs, mi megrendeltük, szerintem 3ezer nem pénz érte, de ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg léci ha kipróbáltátok, milyen, hogyan vált be! Köszi!
Tök jó, nagyon elégedettek vagyunk vele és belegondolva azért éri ez így meg nekik, mert a sok darabot egyben nem tudják eladni 10ezerért, ezt viszont 3-ért gondolom viszik, mint a cukrot és ez így nekik egyértelmûen jobban megéri. Nem gagyi, tényleg éles, megérte a 3ezret. :-)

Mikor adják ma a tv-ben a férfi kézilabda európabajnokságot? Melyik adón, mikor, pontosabban.

Köszi:)

Legjobb válasz: Ne izgulj csak kedden kezdõdik és a sport1 lesz végig. Kedd 18.00 spanyol-cseh és 20.15 magyar-francia, ja amúgy miért nem veszel egy mûsorfüzetet?

Ne izgulj csak kedden kezdõdik és a sport1 lesz végig. Kedd 18.00 spanyol-cseh és 20.15 magyar-francia, ja amúgy miért nem veszel egy mûsorfüzetet?
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Aput kérdezd.. engem tulajdonképpen nem nagyon érdekel a tv...:D mégegyszer köszi:) )

Mikor adják a tv-ben az alkonyat hajnalhasadás-t?

Legjobb válasz: HBO 2 2013. augusztus 17. szombat 17:50 Alkonyat - Hajnalhasadás I HBO 2 2013. augusztus 18. vasárnap 06:00 Alkonyat - Hajnalhasadás I

HBO 2 2013. augusztus 17. szombat 17:50 Alkonyat - Hajnalhasadás I HBO 2 2013. augusztus 18. vasárnap 06:00 Alkonyat - Hajnalhasadás I
A kérdező hozzászólása: és az rtl-en, cool-on és más csatornákon?
Ebben a hónapban biztos nem adják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!