Találatok a következő kifejezésre: Mikor a szeretkezni ha (32 db)

Peteéréskor mikor érdemes szeretkezni, ha babát szeretnénk? Amikor szurkál a hasam, vagy amikor már elmúlt a szurkálás?

Lehet hülyén hangzik a kérdés, de 2napja pozitív az ovutesztem. Ma meg nagyon szurkál a jobb oldalon a petefészkem egész nap, de most este már főként. Ilyenkor mit érzünk meg(tüszőrepedést)? Mert arra gondoltam, hogy lehet nehezebben reped meg a tüsző és akkor még nem szabadult ki a petesejt. Feltételezem ha elmúlik, akkor már megtörtént a dolog. Lehet hülye gondolat...Nem tudom...

Legjobb válasz: Az ovu környékén érdemes szeretkezni. Mivel a spermiumok 5 napig is életképesek, csak nagyjából találjátok el a napot! :) Annyi elég lesz, ha egészségesek vagytok.

Az ovu környékén érdemes szeretkezni. Mivel a spermiumok 5 napig is életképesek, csak nagyjából találjátok el a napot! :) Annyi elég lesz, ha egészségesek vagytok.
Bármikor érdemes, amikor csak megkívánjátok egymást! Nálunk úgy alakult, hogy peteérés után 1 nappal voltunk együtt (onnét tudom, mert ugye én is tapasztaltam azt a jellegzetes folyást) és mégis megfogant a baba, szóval bárki bármit mond, esély mindig van. Még peteérés után is. Nálam hasszurkálás például, sosem volt. Csak tojásfehérjés folyás 2 napig. A tesztek azt hiszem, pozitívval jelölik a magasabb LH szintet, majd az elsõ negatív napon van elvileg ovu. Elvileg... Van, hogy mégsem akkor, hanem késõbb szabadul ki a petesejt. Sosem lehet tudni. Egész ciklusban van esély. Hajrá! :)
De jó! :) Akkor talán már nem kell olyan sokat várnod és találgatnod, csak bírd kivárni mit mond a doki. Majd írd meg mi volt! Most már nagyon kíváncsi vagyok. Szerdán leszek elvileg ovu után 13 nappal és nem hiszem, hogy ennél tovább tudok várni a teszteléssel... vagy nem tudom... de szerintem megcsinálom :)
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki, hogy találtam egy nagyon jó dokit. Szerintem a jövõ héten megyek hozzá, mert most még csepegek. :) Mindenki nagyon dicséri és a barátnõm ezt meg is erõsítette, mert nála szülte mind2 babáját, és nála is volt probléma, amit korábban soha senki nem látott, csak õ, mert valami uh specialista. És állítólag nagyon utánajár mindennek. Szóval remélem tényleg jó lesz! És Te hogy vagy? Már csak pár nap és úgysem jön meg!!! :) ))
Mindenképpen olyat válassz, aki jártas ebben és felismeri, mert enyém volt "Gyõr legjobb nõgyógyásza", mindenki istenítette, 7évig jártam hozzá és egy kalap szart nem ér. Pedig a tüneteimet is elmondtam neki, még akkor is azt mondta, essek teherbe és majd elmúlik. A görcsöket mind két lábba, vesére kisugárzó fájdalom kísérte mindig és hát nem tudom szebben, de nagy wc-nél és utána, mindig fájt a hasam alja. Laparoszkópos mûtétre nem volt szükség, a másik nõgyógyász kézzel kitapintotta és ultrahangon is látta és azt mondta valószínû olyan helyen is van, amit õ már így nem lát. Nem biztos, h endód van és lehet ez a barnázás is csak átmeneti és hamarosan sikerül :) persze nézesd meg mindenképpen de legyél optimista és ne hagyd, hogy már az elején bármi ilyesmi elvegye a jókedved.
A kérdező hozzászólása: Én egy Czeizel elõadáson hallottam, hogy a hõgörbe ha a peteérés után megemelkedik, majd pár nappal késõbb visszaesik, akkor az sárgatest elégtelenségre utal, de erre is van bogyó. Így amikor írtad, hogy most magas a hõd, akkor rögtön erre gondoltam, hogy akkor ez most rendben van. Szóval ez már nem akadály! Én is az endometriózistól félek, mert mióta nem szedem a bogyót állandóan fájdogál a hasam alja és iszonyatosan görcsöltem most legutóbb. Szóval jobb ezt megnézetni. Még vacillálok melyik dokihoz menjek el, de a héten eldöntöm. Legfeljebb ha nem jön be, akkor elmegyek a másikhoz is, akit ajánlottak.
Erre még nem is gondoltam, de most hogy mondod, lehet tényleg a sárgatest okozta a legtöbb problémámat. A nappali hõm minden nap ugrik egy-két tized fokot, bár azt mondják az nem mérvadó, viszont ezen kívül minden tünetem elmúlt. Az endometriózisra Provera tablettát szedtem, elõször 10napig napi 1, 8 nap szünet, aztán 30napig napi 2. Közben többször éreztem, hogy itt-ott fáj, biztos voltam benne, hogy nem változott semmi. A vizsgálat napján pedig petefészek gyulladás szerû tüneteim voltak, ülve is állva is feszített az egész hasam alja. Diagnózis: 21mm érett tüszõ, csökkent a vérrel teli ciszta, és az endometriózis is kezd felszívódni. Minden más megfordult bennem, de ez... :) (A Provera tabletta hatóanyaga, a medroxiprogeszteron-acetát, a szervezetben természetesen megtalálható sárgatest-hormonnal (progeszteronnal) rokon vegyület. A Provera tabletta sárgatest-(progesztogén) hormon elégtelenség kezelésére szolgáló gyógyszer. Az alábbi javallatokban adható: - Elsõdleges és másodlagos vérzéskimaradás elkülönítésére. - Bizonyos rendellenes méhvérzések kezelése. - Változáskori (menopauzális) panaszok enyhítésére (pl. hõhullám, szédülés, stb. ösztrogén kezelés mellett). - A méhnyálkahártya rendellenes helyen történõ elhelyezkedésének (endometriózis) kezelése.) Akkor most már jó lehet a sárgatest mûködésem? Legyen igazad! :) Találtál dokit?
A kérdező hozzászólása: Az nagyon jó, ha fent van a hõd! Olyankor esik vissza, ha sárgatest elégtelenséged van és így nem tudna beágyazódni. Az nagyon jó ha ilyenkor fent van! És az endometriózisodat kezelték valahogy? Nagyon szorítok Neked!!! Most sikerülni-e kell!!!
a kibírhatatlan görcsöket pedig az endometriózis okozta, remélem nálad csak egy egyszerû hormon probléma lesz.
szóval 10 óra körül mértem, akkor volt 37, 2 Nem tudom, hogy akkor ez most jót jelent-e. Szerintem nálam eddig az volt a baj, hogy nem tudott beágyazódni. Kibírhatatlanul kíváncsi vagyok hogy alakul majd, de még várnom kell legalább jövõ péntekig.
A kérdező hozzászólása: Ok! De ne keseredj el, ha még semmi, mert nem biztos, hogy kimutatja ilyen hamar, fõleg ha késõbb volt a fogantatás, meg lehet nehezebben is ágyazódik be. Szóval csak nyugi! Ha halvány, örülünk, ha semmi, akkor szorítunk tovább! :-) Én meg írok, ha jutottunk valamire... Remélem! Írj, ha teszteltél!!! SZorítok!!!
Tök aranyos vagy! :) végülis eltoltam szombatra... :) most ott tartok, hogy ha nem jön meg, akkor már annak is örülök majd, aztán szombaton megcsinálom. Ennyire még soha nem voltam bezsongva :) Kívánom, hogy ne találjon semmit a doki! Izgulok érted!
Szia! Mi történt veled azóta?
Sajnálom... :( azt hittem nem lesz nagyobb probléma, de úgy látszik ez a betegség egyre elterjedtebb lesz... nekem is volt már ilyen 20x20-as képletem, de volt hogy csillámló folyadék volt benne, lehet, hogy meg nem repedt tüszõ... ha vérrel telt, akkor is mást írnak rá, amikor simán csak érett tüszõm volt, akkor érett tüszõként szerepelt a papíromon, nem úgy mint valami képlet. Ne keseredj el, mert akad egy-két természetes módszer, amivel visszaszoríthatod ezt a betegséget. A cisztákat fõleg a cukor és a szénhidrátok táplálják. Étrend megváltoztatásával akár három hónap alatt is felszívódhat egy-egy ciszta vagy az endometriózis. Az aviva torna is pcos és baba barát. Ezzel csak annyi baj van, hogy ha abbahagyod akár a kezelést, a tornát vagy a diétát kiújulhat. Szívesen segítek bármiben, írj privit ha úgy érzed és ne kenõdj el, nem biztos, hogy olyan szörnyû, mint ahogy elsõre hangzott..
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, pont most voltam. Nem túl jó hírek. A petefészkem multicisztás jellegû, és talált valami 20x20 mm folyadékkal telt valamit is. Elküldött vérvételre, megnézi a hormonokat, és terheléses vércukor vizsgálatra is beutalt. A papíromon PCOS? szerepel...:((( Azt mondta pontosabbat csak a vérvétel után tud mondani. Még számára sem egyértelmû a petefészkem felépítése, nem tudja mire vélni.
Voltál dokinál?
A kérdező hozzászólása: Foglalkozni nem kell vele, de a reményt feladni sosem szabad! Sajnos most nekem is sok minden összejött, így nekem sincs idõm ezen agyalni, számolgatni. Agyalok máson! :) )) Írok, ha tudok valamit és írj Te is! Egyszer eljön a mi idõnk is!!! ;)
Köszi, semmi gond, nem foglalkozom vele innentõl. Annyi minden összejött most, hogy elfogyott az energiám. Biztos oka van, hogy nem jön. Remélem nálad minden oké lesz! Írj majd mi volt a dokinál!
A kérdező hozzászólása: De sajnálom!!! :((( Pedig sokat gondoltam Rád a hétvégén... De legalább már tudod, hogy volt peteérésed és utána a hõd is jó volt, tehát a progival sem lehet gond! Hidd el, hogy szép lassan beáll minden és jön a babó! Már ez is félsiker! Így már jönni fog, ez tuti!!!
Megjött
Sajnálom, hogy ilyen messze vagy, én nagyon jó doktornõt találtam. Minden problémámat átérezte, amirõl a férfi nõgyógyászomnak fogalma sem volt. Egy hónapig szedtem progeszteron tartalmú gyógyszert és úgy voltam vele, hogy ha ettõl nem lesz javulás, nem engedek több ilyen hormon tartalmú gyógyszert, injekciót meg pláne nem. A hátam tele volt pattanással, az szépen letisztult, kisimult. Igaz az utolsó két hétben folyamatosan barnáztam (inkább fekte), mert nem tudtam, hogy ilyenkor már abba kell hagyni. De lett egy érett tüszõm. Ma iszom meg az utolsó adag teát, amit a sárgatest termelõdést támogatja és a beágyazódást. Aztán jövõ héten kiderül. Reggeli hõt nem mértem, de 10
A kérdező hozzászólása: Már én is rászántam magam a kivizsgálásra, de még nem tudom, hogy kihez menjek. Sajnos nekem Gyõr nagyon messze van, én Miskolcon lakom...:-( De lehet itt az oldalon megpróbálok keresni egy jó dokit. Hátha tud valaki itt is egy jó orvost. Érzem, hogy most valami nem volt rendben. Ez a barnázás, meg az iszonyatos görcsök. Ilyen még nem volt...:( És Te hogy vagy?
Nagyon sajnálom :( a 6 hónap még nagyon az eleje ne keseredj el... mostanra már biztosan kitisztult a gyógyszer, lehet van egy pici hormon problémád. A barnázás és mellfájdalom miatt gondolom, az nekem is mindig volt. Szerintem nem érdemes kínozni magad és megvárni az egy évet. Ha elõbb megtalálom ezt a nõgyógyászt... talán már rég babázhatnék. Õ erre specializálódott, szívesen megadom a nevét. Gyõrben rendel.
Igen, ha elmúlik akkor már megvolt az ovu. Egyébként maga a fájdalom egyrészt abból adódik, hogy a növekvõ tüszõ szúró, feszítõ érzést kelt, másrészt pedig a tüszõrepedéskor folyadék kerül a hasüregbe, ami irritációt okoz, emiatt közvetlenül tüszõrepedés után érezhetsz egy pár órás folyamatos fájdalmat. Ha már nincs fájdalom, akkor már biztos hogy elmúlt az ovu.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos választ! Mindenkinek adtam egy zöld kezecskét! :) Voltunk együtt a pozitív napokon, remélem összejött! Persze ezek után sem hanyagoljuk egymást, mert abban igaza van az elsõnek, hogy esély mindig van!!! ÉS én is úgy vélekedtem laikusként, mint az utolsó válaszoló, hagy ha nincs fájdalom, akkor valószínû már megrepedt a tüszõ, és kiszabadult a petesejt...
Ilyen szuro erzes nekem is volt parszor, s mindig azt hittem, h megfogant a baba. Eddig meg nem sikerult, de szeretnek a kisfiamnak egy testverket.
A kérdező hozzászólása: Sztem amikor érzed ezt a szúró érzést, akkor kellene együtt lennetek, mert akkor lehet Neked is peteérésed. Hajrá!!! :) Már én is nagyon szeretném. Tudom milyen az, amikor figyelsz minden apró jelzésre, tünetre!
Akkor ezek szerint nem sokszor volt peteeresem mostansag.
A kérdező hozzászólása: Nem mindig érzed meg! Attól még lehetett! Van aki egyáltalán nem is érzi...De ha ezt érzed, akkor az tuti az!!!
5 éve próbálkozunk babával, rengeteg mindent olvastam már , de most megtapasztalhattam. Tegnap elõtt este éles fájdalommal gumi szerû nyúlós folyás távozott, majd másnap délelõtt szinte átlátszó, de szintén nyúlós. Délután úgy éreztem minta petefészek gyulladásom lenne, de a nõgyógyász megnyugtatott. Látott egy 21mm-es érett tüszõt :) Tegnap este is éreztem még a fájdalmat, akkor még nem volt megrepedve és ma reggelre a fájdalom teljesen elmúlt. Nagyon remélem, hogy megreped és nem késünk le semmit :) Baba lett?
A kérdező hozzászólása: Én azóta is úgy gondolom, hogy a növekvõ tüszõ miatt érzed a fájdalmat és amikor nem érzed akkor már meg volt a repedés. Így amikor érzed ezt, akkor kell a párodat elkapni, hogy mire megreped a katona is ott legyen. Meg azért nem árt utána sem. Sajnos, még mindig csak elviekben tudom ezt leírni, mert még mindig nem sikerült a babó. :-( Remélem Nektek végre összejön, nagyon megérdemelnétek már! Iszonyat sok az az 5év! :-(
Nem tudom ti mióta próbálkoztok, én most nagyon reménykedem. Viszont, korábban is éreztem már hasonlót és nem tudom, hogy megrepedt-e vagy csak próbált megrepedni. Eddig két cisztám volt és endometriózisom, legutóbb a diagnózis azt volt, hogy egyik petefészkem sem mûködik. Most, hogy itt volt az érett tüszõ, egy cisztával kevesebb, a másik kisebb lett és az endó szívódik fel. Lehet, hogy az is fáj, ha csak próbálkozik és lehet az is, ha tényleg van peteérésed. Általában nem érzik meg, de van aki érzékeny rá. Én kaptam egy görcsoldó, fájdalom csillapítót, hogy ennek ellenére is együtt tudjunk lenni. Figyel a nyákot és a fájdalom után reped szerintem.
És szorítok, összefog jönni!
A kérdező hozzászólása: Mikorra nem várod??? Nagyon szorítok Nektek!!!
Aranyos vagy! :) Ha minden igaz, akkor olyan május 31, júni 1-2 környéke :) A gyógyszer kicsit felborította, de nem is volt mostanában szabályos. Most lady ciklus teát iszom egy hétig. Nem akarok rágörcsölni, azon az idõszakon már túl vagyok, de ma reggel szúrást éreztem és azóta bõ vizes folyásom van, egyszerûen nem tudok vele nem foglalkozni :) És veled mi újság azóta?
A kérdező hozzászólása: Én már nem tudom, hogy mit gondoljak. Mert nekem soha nem fáj a mellem, és most vagy 3napja egyre jobban fáj. Holnapra nagyon nem várom. Ilyenkorra már a mellem plötyi lesz és ha egy picit is érzékeny, akkor már ilyenkor nem. Most a mai nap a csúcs, nagyon fáj. De ma ahogy pisiltem volt 2-3csepp barna valami, és görcsölgetek. Hozzáteszem, hogy ezt sem szoktam. Életemben nem barnáztam még, és görcsölni is csak aznap szoktam. Viszont ma csináltam reggel egy tesztet, mert nem bírtam ki, de persze, hogy negatív. Szóval ez a mellfájdalom, meg barnázás bezavar, de valahogy mégis olyan fura minden. De már elsirattam a hónapot egy párszor, pl ma reggel is, és a következõre készülök. De azért még nem tudtam elengedni...Egyszer nekünk is lehet szerencsénk. Mondjuk nekünk ez még a 6.hónapunk. de nehezen viselem a csalódásokat.
Akkor ez nagyon jó jel! Nagyon szorítok!! Én is sok hónapot elsirattam. Az elsõ egy évben nem is foglalkoztam vele annyira, talán amúgy is korainak tartottam még. Késõbb már sokszor elszontyolodtam, hogy megint nem sikerült, de a nõgyógyász azt mondta még fiatal vagyok. Aztán amikor már fájdalmas görcsök kíséretében jött meg, akkor már zokogtam. Hónapról hónapra azt gondoltam, h majd most, figyeltem minden apró jelzést, folyamatosan olvastam, alig bírtam kivárni a nem várt napot, de közben rettegtem is, h megjön és idegbeteg voltam a bizonyos "ne görcsölj rá" akkor sikerül mondattól. A Kaáli után kimaradt egy év, végre tudom mi a bajom, megnyugodtam és most én is nagyon reménykedem. A tea után még mindig ott van a diéta és az aviva. A teszt meg szerintem még korai volt! Van akinek egy hét után mutatja csak ki fõleg a gabriel és hasonlók, úgyhogy ne keseredj el!
A kérdező hozzászólása: Nem jött meg! De elég stresszes idõszakomat élem és lehet emiatt. Amúgy életemben nem késett még soha 1napot sem. De most lehet az ideg...Még tegnap este volt egy pöttyöm a wc papíron, meg reggel egy kevés, azóta semmi és a görcsölés elmúlt. Mellem még mindig fáj. Remélem most sikerült!!! :-) Te hogy vagy?
Húú de jó!!! :) Mikor tesztelsz? A legjobb tünetek azok, amiket még soha nem tapasztaltál. :) Most írok ide elõször amúgy, de tök jó, hogy megoszthatom amit gondolok és nagyon izgulok érted! :) Én elvileg a 7. dpo-n vagyok, tegnap elõtt bõ vizes folyásom volt, elõtte egy kis szurkálás, tegnap kicsit nyúlós aztán testápoló szerû. Ma semmi. Kb. két éve kezdtem figyelni a különbözõ jelzéseket és ennyire bõ folyásom nem szokott lenni... de egy kicsit félek, hogy a tea miatt van. Majd írj! :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy rossz híreket kell közölnöm, de ma iszonyatos görcsök közepette megjött. :-( Nem sikerült most sem. De egyszer csak eljön a mi idõnk is. Én azért nagyon szorítok Nektek! Hátha most sikerül!!! Majd írjatok!!!
Nekem tuszorepedes elott szokott szurni a petefeszkem 2-3 napig. Es akkor pozi az lh-teszt is. Elvileg az elso negativ napon szabadul ki a petesejt. Amikor mar negativ a tesztem, akkor mar nem faj a hasam. Szoval nekem elotte szokott fesziteni valoszinu azert, mert ilyenkor megduzzad a petefeszek az ero petesejt miatt. Erdemes a pozi napok valamelyiken es az elso negativ napon egyutt lenni. Sok sikert!:)

Most január 6-án jött meg a menszeszem. Mikor kell szeretkezni ha babát szeretnénk?

Legjobb válasz: Azt hiszem február 6-át akartál inkább írni :-)) Nem írod hogy mennyire rendszeres a menzeszed, hány naposak a ciklusaid!! Ha rendszeres, akkor könnyen ki tudod számítani. Az esedékes menzi elsö napjátó levonsz 14-et, és kb akkor lehet a peteérésed. Dehát a szervezetünk nem egy gép, bármi megeshet :-)

Azt hiszem február 6-át akartál inkább írni :-)) Nem írod hogy mennyire rendszeres a menzeszed, hány naposak a ciklusaid!! Ha rendszeres, akkor könnyen ki tudod számítani. Az esedékes menzi elsö napjátó levonsz 14-et, és kb akkor lehet a peteérésed. Dehát a szervezetünk nem egy gép, bármi megeshet :-)
http://www.timmermann.hu Ott kitudod számolni, hogy mikorra várható kb a következõ p.érésed! Sok sikert! :-))))))
Nekem nem jött be sem a menszesz elõtt14 nappal sem pedig a ovulációs kalkulátor.Rendszeres a mensesem most jártam uh-ra és ellõb volt peteérésem 1 héttel mint ahogy a kalkulátor vagy a"középsõ idõ" mutatta volnna. Mikkor kellet volnna hivatalosan addigra már a tüszõ is megrepet.
Én az ovulációs tesztet tudnám ajánlani.
http://www.ciklus.hu! Ott kiszámolja neked a kalkulátor..

Ti tudnátok szeretkezni, ha legalább valamelyik szülőtök otthon lenne? Mit kezdjek a nyugdíjas apámmal?

Legjobb válasz: Igen, tudnék van saját szobám, akkor szexelek, amikor akarok.

Igen, tudnék van saját szobám, akkor szexelek, amikor akarok.
Semmit! Az ajtót kulcsra zárni, és kezdõdhet a játszma, sõt még izgathat is, hogy meghallhatja :)
küld el egy nyugdíjas busz kirándulásra azokra amit bedobálnak a postaládába a termékbemutatós az ingyenes ha jól rémlik
Simán:D de kockázatos, engem egyszer elkapott az egyik barátnõm anyja, de utána beszállt... Kicsit extrém volt, de egy álmom vált akkor valóra:DDD Am küldd el otthonról, vagy mondd meg neki, mit fogsz csinálni, és hogy bocsánat de nemtudsz mást csinálni...
Nem és éppen ezért vagyok még mindig szûz. Próbáltál már 40 négyzetméteres lakásba csajt felhívni úgy, hogy a másik szobában anyád lakik? + a környék is egy nyomortanya ahol élek. Minden második ember alkesz vagy kinyugdíjas errefelé.
Jó vastag fallal...?
A kérdező hozzászólása: # 3/6 Nyugi, nem lakunk családostul 1 szobában. # 4/6 Na ez tetszik, ment a zöld kéz :D :) # 5/6 Jó vastag fal az van, csak üvegajtó is sajna... # 6/6 Már próbáltuk (nem a kefeszelés miatt) hanem csak úgy, de nem hajlandó még közértbe se menni.
nekem mindketten itthon voltak és úgy dugtam meg a barátnõmet..:D 16/F
Külön szobám van, sosem zavart. Ha van nálam lány, kopognak, ha nem reagálunk, nem jönnek be. Kevésbé kell sikoltozni, és ennyi. Mondjuk amikor kifejezetten a szobám elõtt pakolnak hosszabban, az zavart, de egyébként nem gond.

Csajok ti szeretkezni szerettek jobban, vagy azt, ha komolyabban elintéz benneteket egy pasi aki tudja mi a dolga?

Legjobb válasz: Mikor hogy! Meg a harmadik verziót is szeretem, amikor én intézem el õt úgy, hogy tudom, mi a dolgom. :)

Mikor hogy! Meg a harmadik verziót is szeretem, amikor én intézem el õt úgy, hogy tudom, mi a dolgom. :)
Mikor milyen kedvem van.. Valamikor az a jobb, ha lassan elhúzva szeretkezünk, valamikor meg az, ha vad a szex. 21/L
Mikor hogy.
Sado-mazo semmi más
mikor mi :)
A második. Nekem valahogy hiányzik az agyamból a szexet és az érzelmeket összekötõ sejtcsoport :D
mindkettõt, de ha választani kellene, akkor az utóbbira szavaznék... jobban felizgat, ha vadabban csináljuk :)
oh ha lenne a kettõ együtt :P amikor vadul szeretkezel valakivel :D
hüvelygomba
Amilyen [email protected] a nyelvtanod, nem lehetsz több 16-nál. 16 évesen pedig ne akarjál úgy dugni mint a mezei nyúl! Ha pedig idõsebb vagy, akkor inkább be se valld, mert csak beégeted magad!
mi van?
szerintem megunta a fejedet és ott akar hagyni van neki más pasija
Túlórázik az igényeid miatt....

Ha fogamzásgátlót akarok szedni (mirabella) akkor azon az egy héten, amíg nem szedem, mikor épp megjön, addig ha szeretnék szeretkezni a párommal, akkor kell gumit használnunk? És mi a véleményetek a mirabelláról?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! A fogamzásgátlót nem csak úgy besétálunk a patikába és megvesszük! Mert nem lehet! Vényköteles. Ami azt jelenti, hogy elballagsz a nõgyógyászhoz, aki megvizsgál, csinál vérvételt, esetleg megultrahangoz és az eredmények tükrében elmondja, hogy egyáltalán szedhetsz-e, illetve, hogy számodra melyik a legmegfelelõbb. És mikor odaadja a receptet, akkor váltod ki a patikában. Amikor ez megtörtént, akkor pedig elolvasod a betegtájékoztatót és abban minden le van írva! Ez is, amit kérdeztél! És még egy csomó minden más. A kérdést pedig amúgy már más megválaszolta. Tehát ha elolvasod majd a tájékoztatót, hogy mit jelent az, hogy rendesen szedni, mert az nem elég, hogy minden nap beveszed, akkor abban az 1 hétben nem kell a védekezés. De persze ehhez folyamatosan szedni kell, tehát a következõ hónapban is.

Kedves kérdezõ! A fogamzásgátlót nem csak úgy besétálunk a patikába és megvesszük! Mert nem lehet! Vényköteles. Ami azt jelenti, hogy elballagsz a nõgyógyászhoz, aki megvizsgál, csinál vérvételt, esetleg megultrahangoz és az eredmények tükrében elmondja, hogy egyáltalán szedhetsz-e, illetve, hogy számodra melyik a legmegfelelõbb. És mikor odaadja a receptet, akkor váltod ki a patikában. Amikor ez megtörtént, akkor pedig elolvasod a betegtájékoztatót és abban minden le van írva! Ez is, amit kérdeztél! És még egy csomó minden más. A kérdést pedig amúgy már más megválaszolta. Tehát ha elolvasod majd a tájékoztatót, hogy mit jelent az, hogy rendesen szedni, mert az nem elég, hogy minden nap beveszed, akkor abban az 1 hétben nem kell a védekezés. De persze ehhez folyamatosan szedni kell, tehát a következõ hónapban is.
Nekem nicsen véleményem, de amúgy miért nem olvasod el a tâjékoztatót amit adtak a fogamzásgátlóhoz?
A kérdező hozzászólása: Ma szeretném megvenni, el is fogom olvasni, csak kíváncsi vagyok véleményekre.
Az egész héten nem kell ha a szünet után is rendesen szedni fogod, mert akkor a szünet alatt is véd. Viszont mikor konkrétan megvan, akkor nem árt az óvszer, mert ilyenkor fokozott a fertõzésveszély és nem a gyerek elkerülése hanem a saját egészséged érdekében javasolt. (már ha a barátod vagy te nem undorodtok attól, hogy épp akkor legyetek együtt mindent összekenve.. :) )
Jah, akkor elnézést kérek. Azt hittem már megvetted. :) Én kis buta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Már voltam nõgyógyásznál, vérvételen, megvizsgáltak stb..elolvastam a tájékoztatót is, épp most vettem meg és ezt nem találtam meg benne, hogy azalatt a 7nap alatt kell e máshogy is védekezni.Ezért gondoltam itt is megkérdezem, hátha valaki okosabb már nálam, mert még én ebben kezdõ vagyok.
Száz százalék, hogy benne van a betegtájékoztatóban! Akkor olvasd el még egyszer!
A kérdező hozzászólása: Úgylesz

A hüvelyi nyálka mikor átvált tojcsisból szárazzá, akkor már túl vagyok az ovun és a tüszőrepedésen? Eddig "kellett" volna szeretkezni, ha babát szeretnénk?

26-28 naposak a ciklusaim. 12.nap környékén volt a nyúlós, tojásfehérjés nyálkám. A 14. naptól száraz vagyok.

Legjobb válasz: Ha nyúlós tojásfehérjés akkor a legnagyobb az esély, hogy mire a tüszõ megreped a sperma már ott legyen készenlétbe. Ha száraz vagy, akkor van a tüszõrepedés, vagyis akkor szabadul ki a petesejt a petefészekbõl.

Ha nyúlós tojásfehérjés akkor a legnagyobb az esély, hogy mire a tüszõ megreped a sperma már ott legyen készenlétbe. Ha száraz vagy, akkor van a tüszõrepedés, vagyis akkor szabadul ki a petesejt a petefészekbõl.
Akkor vagy a legtermékenyebb amikor a legjobb minõségû, legnagyobb mennyiségû nyálkád van. Ha már száraz vagy, onnantól fogva már nem sok esély van a teherbeesésre, mert akkortól már túl vagy az ovuláción, de még utána egy pár napig érdemes szeretkezni szerintem mindenesetre, abból baj nem lehet! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor reménykedem, hogy a megvárták a kiskatonák a tüszõrepedést!

Mit tegyek? A barátnőm csak úgy hajlandó szeretkezni, ha Katy Perry és Lady Gaga szól a háttérben. Nekem erre nem áll fel.

Legjobb válasz: :DDDDDD szar ügy:D Mond meg neki hogy te meg csak akkor ha ez megy http://www.youtube.com/watch?v=EX28W-56d5s

:DDDDDD szar ügy:D Mond meg neki hogy te meg csak akkor ha ez megy http://www.youtube.com/watch?v=EX28W-56d5s
a csajodnak elég rossz zenei ízlése van, szerintem beszélj vele hátha hajlandó leszokni errõl a szokásáról. és a szomszédaitokat nem zavarja hogy állandóan ezt hallgatják: "Pókerféééééész-ahahahahahahgyorsabbankeményebbenmélyebbre" ?
Valami emlék köti ahoz a számhoz. tudd meg hogy mi:) sajnos lehet hogy egy másik fiu, de az is lehet h ha azt halgassa akkor mindig rád gondol:D
Szerintem kérd meg, hogy felváltva legyenek, minden másdik ez http://www.youtube.com/watch?v=vvYAxuYg77M vagy mondju amit az elsõ tag linkelt :) ) Amúgy mennyi idõs a barátnõd? Elég gyereknek tûnik ezek alapján. Le kéne vele ülni megbeszélni, hogy a zenei ízlése nem tartozik a hálószobába. Persze, néha lehet ezzel kedveskedni neki, hogyha ez a szíve vágya, de hogy mindig...!
xD Ne a zenére álljon fel a cerkád, hanem a csajodra!! xD Erre még nem gondoltál? :D
Nagy ott a baj, ha csak megfelelõ zenére áll fel. Tulajdonképpen minek is akkor a barátnõ? Hallgass olyan zenét amire feláll és el is élvezel!
No problem, én hallgatni is szoktam:D
elsõ válaszolónak !!!!! ezen a zenén akkorát nevettem!!!!!! köszi!
Mondd meg, hogy te meg csak X.Y.-ra vagy hajlandó szeretkezni. Majd csak megjön az esze...
én szeretem ha egyszer egyszer pasimmal metálra toljuk ;D

A barátom teljesen más lett, amióta kirúgták a munkahelyéről. Mindig elkezd veszekedni velem minden apróságon, azért is ha én nem akarok vele minden nap minimum kétszer szeretkezni. Ha megmondom, hogy szakítok vele, elkezd hisztizni. Mit tehetek?

Én 26, ? 29.

Legjobb válasz: mondjuk segíthetnél neki munkát keresni, és mondjuk megérthetnéd a helyzetét, neki sokkal rosszabb mint neked és te még a szakítással rúgsz is bele egyet. Gondolkodjatok má, nem dísznek van az agyunk, hanem az a fõ feladat megoldó képessegünk rendszere. Vágd pofán ha túl sokat veszekszik, és mondd a szemébe hogy Te nem ilyennek ismerted meg, és hogy kapja össze magát. :)

mondjuk segíthetnél neki munkát keresni, és mondjuk megérthetnéd a helyzetét, neki sokkal rosszabb mint neked és te még a szakítással rúgsz is bele egyet. Gondolkodjatok má, nem dísznek van az agyunk, hanem az a fõ feladat megoldó képessegünk rendszere. Vágd pofán ha túl sokat veszekszik, és mondd a szemébe hogy Te nem ilyennek ismerted meg, és hogy kapja össze magát. :)
szeretkezz vele naponta minimum kétszer, ilyen egyszerû
Nem a legkellemesebb érzés amikor az ember elveszíti a munkáját. Természetes, hogy most ingerült. Inkább próbáld vigasztalni és túljuttatni õt ezen mint, hogy mindjárt a szakításon gondolkodj.
Micsoda IQ betyár válaszok... Még hogy verd pofán meg szeretkezz vele, ha van kedved, ha nincs. Légy vele türelmes, de mondd meg neki, hogy kapja össze magát. [email protected] a helyzet, de nem a világ vége, lesz ennél jobb munkája is. Csak ne hagyja el magát és ne rajtad töltse ki a mérgét. Azon, hogy szakítani akarsz, még jó hogy kiborul. Gondolj bele, elvesztette a munkáját és most még téged is elvesztene.
Most mélyponton van. Érthetõ, hisz a mostani helyzetben elveszíteni a munkahelyet, nem túl jó dolog!!! Ha igazán szereted, nem a szakításon gondolkozol, hanem azon, hogy segíthetnéd ki a gödörbõl! Légy vele türelmes, és megértõ!!!
Ne haragudj, de ti nõk is lehettek mélyponton, és ennek a megértésnek a többszörösét várnátok el ilyen helyzetben. Összezavarodott, ingerült lett most a párod, rengeteget vesztett az önbizalmából! Ott a válasz a kérdésben egyébként, de nem tudom, én csak tapasztalatból mondom ezt, sokszor nehéz megérteni egymást a férfinak és a nõnek hiába vannak együtt :(
Magyarázd el neki, hogy egy ember értékét nem befolyásolja, hogy van-e állása és pénze, vagy nincs. Még akkor sem, ha az egész szájba szeretett világ ezt sugallja. És tényleg gondold így.

Miért hisztiznek a nők mikor megcsalják őket ha nem hajlandóak szeretkezni?

Legjobb válasz: A "hajlandóság" a kulcsszó szerintem.Ha egy idõ után ritkábbak az alkalmak akkor munkálkodni kéne inkább,hogy újra normalizálódjon...de saját tapasztalataim szerint még sose volt évek múlva úgy mint az elsõ 3 hónapban az aktivitás.. :S Sajnos a szexuális aktivitás nem mindenkinek egyforma!Néha a férfié is lehet kevesebb.Ezt sok minden befolyásolhatja(fogamzógátlás,munka,stressz,megszokás) Viszont a másik fél számára(akinek kevesebb az igénye)kiegyensúlyozott a szexuális élete ezért nem érzi a problémát..nincs baj..nem érti mi a baja a másik félnek.. A Hisztit inkább értetlenségnek hívnám..ami indulatokat vált ki. 30/N

A "hajlandóság" a kulcsszó szerintem.Ha egy idõ után ritkábbak az alkalmak akkor munkálkodni kéne inkább, hogy újra normalizálódjon...de saját tapasztalataim szerint még sose volt évek múlva úgy mint az elsõ 3 hónapban az aktivitás.. :S Sajnos a szexuális aktivitás nem mindenkinek egyforma!Néha a férfié is lehet kevesebb.Ezt sok minden befolyásolhatja(fogamzógátlás, munka, stressz, megszokás) Viszont a másik fél számára(akinek kevesebb az igénye)kiegyensúlyozott a szexuális élete ezért nem érzi a problémát..nincs baj..nem érti mi a baja a másik félnek.. A Hisztit inkább értetlenségnek hívnám..ami indulatokat vált ki. 30/N
Mert a férfiakban nincs annyi erõ, hogy elõbb szakítsanak a frigid ribanccal és csak utána keressenek másik puncit. Egy férfi
mert ilyenkor a gerinces férfiember elõször elhagyja a frigid nõt aztán d*g meg más nõket.
Miért kellene valakit megcsalni azért, mert nem szexel? A pasik talán nem tudnak beszélni? Van az embernek egy olyan, nagyon hasznos képessége, hogy: kommunikáció. Odaállok szépen a másik elé és azt mondom neki, hogy nézd, szívem, annyira rossz a szexuális életünk, meg annyira kevés, amit nekem nyújtasz, hogy ez így nem mehet tovább. Vagy változtatunk valahogy ezen, vagy inkább fejezzük be ezt a kapcsolatot. Annyira nehéz ez, fiúk? Jó, bátorság kell hozzá, elismerem. A gyáváknak való könnyebb út a megcsalás.
Huh, ez nehéz kérdés, lehet h még szûz, de lehet ennek más oka is.
jogos
Akár férfi részrõl, akár nõi részrõl, nem indok mindez a megcsalásra. És aki ezt nem látja be akár férfiként, akár nõként, annak nem való semmiféle kapcsolat. Nem tudom ezen mit nem lehet megérteni. A férfiak is rinyálnak, ha a nõ azért hagyja el õket, mert fáradtan munka után nincs hozzá az embernek kedve...de ez fordítva sem jobb, nem tudom egy férfi miért hiszi azt, hogy joga van megcsalni vagy elhagyni a nõjét, ha épp az nem kívánja? Ennyi a nagy szerelem meg szeretet, mi? Hogy ha a legapróbb gond jön ami igényel egy kis kitartást, máris inkább szemenköpjük a másikat és elárulunk mindent, amit valaha is az érzelmekrõl mondtunk....szánalmas
1. semmilyen körülmények között nem kellene megcsalni senkit!Meg kellene tanulni , hogy legyünk hûségesek vagy hogy szakítsunk. 2. Lehet , hogy akaratán kívül nem kivánja a szexet ( betegség: méhszájseb, hosszú ideig tartott betegség, esetleg sokáig nem nedvesedett be eléggé ez fájt neki és ezen nem bír lelkileg átlendülni 3. fél a terhességtõl 4. fáradtabb idõszaka van , esetleg a vizsgák , sokat dolgozik, otthoni munkák után elfárad 5. sok pasi megkapja a lányt és ennyi , pedig meg kellene tanulni azután is udvarol , bókolni, bújni , szeretni, figyelmesnek lenni és amit te kérdeztél arra pedig : Megértõnek lenni! Én az exemtõl elkaptam egy betegséget, ami miatt 2 hétig nem lehetett szex, majd megint és megint. Ez kijött mindkettõnkön, hiszen együtt éltünk és rossz volt így egymás mellett feküdni. 3 hónapot bírta utána megcsalt. És itt vége is lett! A mostani páromat kívánom, de nincs kedvem a szexhez mivel egész nap nem figyel rám, nem foglalkozik velem, az úton ugy megyünk egymás mellett mint a haverok, napi egyszer kapok puszit.Persze mikor este van egybõl rám mászik mintha kötelességem lenne , vagy megérdemelné , hogy legyen valami! Õ is próbált megcsalni, akkor a fejéhez vágtam , hogyha nekem bókolna annyit vagy az 50%-t mint annak a lánynak, és annyi energiát fektetne abba , hogy érezzem szeret és akar engem akkor nálunk is lenne minden nap megint szex. Utána megváltozott 1 hónapig és ennyi. Egy éves évfordulón , szilveszterkor összevesztünk mert a haverokkal akart lenni. Persze , hogy nekem nem tetszett hiszen heti 1-2 -szer haverokkal van sõt együtt is dolgoznak. Ma Valentin nap : úgy néz ki ma is haverok. De ha hazaért és nem fog velem foglalkozni az tuti , hogy vagy vége lesz vagy addig nem kap még egy szájra puszit sem amíg nem gondolkozik , észhez nem tér és nem változtat.
Mert nem az a megoldás, hogy félreQrsz. Nem barátnõ kell neked, hanem egy lotyó.
Jogos kérdés... elgondolkodtató.
Roppant egyszerû: mert nem megcsalni kell. Probléma van? 1: megbeszéljük. 2: mindketten változtatunk. 3: figyelünk egymásra. ... x: ha semmiképen nem lehet megoldani, elbúcsúzunk. +1: utána jöhet a másik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!