Találatok a következő kifejezésre: Mikor a pontosan, a peteérés (36 db)

Mit jelent pontosan a peteérés figyelésére alkalmazott hőmérőzés?

Bizonytalan vagyok ebben a témában, ha valaki tudja pontosan, leírná nekem röviden?

Legjobb válasz: Peteéréskor (tüszõrepedéskor) leesik a hõ (egy napra, általában, de maradhat alacsony szinten hosszabb ideig, és hirtelen megnõ), majd felszökik, magasabbra, mint amennyi peteérés elõtt volt és ez magasabban is marad, a következõ vérzésig. Így kétfázisos görbét kap az ember lánya. Én magam hüvelyben mérem. Mindennap, ugyanabban az órában. Ha valami online-dologgal próbálkozol, van ott egy csomó egyéb tünet is, amire figyelned kell, és amelyek ovuláció jelei lehetnek. Ilyen például a hüvelyváladék állaga is.

Peteéréskor (tüszõrepedéskor) leesik a hõ (egy napra, általában, de maradhat alacsony szinten hosszabb ideig, és hirtelen megnõ), majd felszökik, magasabbra, mint amennyi peteérés elõtt volt és ez magasabban is marad, a következõ vérzésig. Így kétfázisos görbét kap az ember lánya. Én magam hüvelyben mérem. Mindennap, ugyanabban az órában. Ha valami online-dologgal próbálkozol, van ott egy csomó egyéb tünet is, amire figyelned kell, és amelyek ovuláció jelei lehetnek. Ilyen például a hüvelyváladék állaga is.

Megneznetek a gorbemet? Mikor van pontosan a peteeres, es a tuszorepedes?

http://www.fertilityfriend.com/home/274e10

Legjobb válasz: 13-án volt alacsony a hõd,ekkor volt peteérésed.Mivel szépen megy fel a hõ,volt tüszõrepedés is úgy néz ki

13-án volt alacsony a hõd, ekkor volt peteérésed.Mivel szépen megy fel a hõ, volt tüszõrepedés is úgy néz ki
A kérdező hozzászólása: Koszi! De az ovuteszt meg ma is pozitiv ez miert van? Elvileg nem a pozitiv utan negativ napon van a peteeres?, es amugy jokor voltunk egtyutt? Itt a ciklus.hu gorbem azon latszik az is. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

PG/53-as törpemikroszkópot használok. Hány napig mutat páfrányosat és mikor jelzi pontosan a peteérést? Ma tartok a 10. napnál és néhol már látszanak a szálkácskák. Ha teljesen beszálkásodik akkor van a peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ha már látsz rajta néhány(szálkácskát)akkor hajrá ma is és holnap után is!Meg amikor jólesik!!!Mert az orgazmus is kiválthat(véletlenszerü)pé-t!!!!!!Sok sikert!!:D

Szia!Szerintem ha már látsz rajta néhány(szálkácskát)akkor hajrá ma is és holnap után is!Meg amikor jólesik!!!Mert az orgazmus is kiválthat(véletlenszerü)pé-t!!!!!!Sok sikert!!:D
Megint én!!!!Hány naposak a ciklusaid??Mert ha 27-28 akkor pont ma+holnap van!!!!!!
Nekem nem jött be ez a mikroszkóp! Nekem még soha nem mutatott páfrányosat!Én nem bízom benne:(
A kérdező hozzászólása: 29 naposak, tehát csak csütörtök- péntek a peteérésem napja szerintem...

Mit jelent pontosan a peteérési elégtelenség?

Ha van pé és tüsz?repedés is minden hónapban. Talán nem jó a min?sége?

Legjobb válasz: kicsi tüszõbõl sérült,vagy megtermékenyíthetetlen petesejt szabadul ki..valószínüleg a sárgatesthormontermelés is gyenge, ezért nem jön létre a megtermékenyülés. gyógyszerrel lehet segíteni,de megfigyelés szükséges.

kicsi tüszõbõl sérült, vagy megtermékenyíthetetlen petesejt szabadul ki..valószínüleg a sárgatesthormontermelés is gyenge, ezért nem jön létre a megtermékenyülés. gyógyszerrel lehet segíteni, de megfigyelés szükséges.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. 22mm-es tüszõt látott az uh a 15. nap. Closyt írt fel 2*1 naponta.

Most hogy is van ez pontosan? Mikor megy le illetve fel a hőmérséklet? A peteéréskor vagy tüszőrepedésnél? Mikor érdemes akciózni? Nem tudom, mit is kell figyelni.

Legjobb válasz: leginkább a folyást figyeld, és ha pontos a ciklusod akkor a 13 éa 15 nap környékén. elötte 2 napig nem, de utána mindennap !! a hö leesik a tüszörepedés napján, de azt nem mindig lehet elcsipni. és másnapra megugrik, de alegjobb ha akkor vagytok együtt mikor leesett, de ezt is csak másnap utolag tudod meg mikor felmegy, hogy jol tettétek e tegnap.. remélem érted:) mert ha akkor nem vagytok együtt, akkor másnap még van esély, de kevés mert a petesejt csak 1 napig él.. 32

leginkább a folyást figyeld, és ha pontos a ciklusod akkor a 13 éa 15 nap környékén. elötte 2 napig nem, de utána mindennap !! a hö leesik a tüszörepedés napján, de azt nem mindig lehet elcsipni. és másnapra megugrik, de alegjobb ha akkor vagytok együtt mikor leesett, de ezt is csak másnap utolag tudod meg mikor felmegy, hogy jol tettétek e tegnap.. remélem érted:) mert ha akkor nem vagytok együtt, akkor másnap még van esély, de kevés mert a petesejt csak 1 napig él.. 32
Szia! A tüszörepedés általában az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. De sajnos ez csak utolag derül ki. Legjobb ha peteérés elõtt kétnaponta együtt vagytok, hiszen a spermák akár 72 óráig is életképesek. Ha megtörtént a tüszörepedés utána a petesejt 24 óráig életképes, viszont 12 óra eltelte után már "öregedni" kezd. Tehát inkább peteérés elõtt legyetek együtt mint utána. Én szoktam ovu tesztet használni. Úgy sikerült teherbe esnem, hogy a pozitiv és a rá következõ negativ napon voltunk együtt.
Félidõben lehetséges barnázás. Én azt mondom, mától kezdve akciózzatok másfél-kétnaponta! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. igyekszünk :)
Egyáltalán nem jó, ha peteéréskor vérezgetés van.Ez nem természetes!Ha elõfordul, akkor menjél orvoshoz!
Amikor ez van akkor kell igazán belehúzni, mert extrém termékenységre utal. márha babát szeretnétek!
de igenis lehet barnás folyás vagy kevés ici-pici vérzés vagy rózsaszínes váladék peteéréskor!Ez akkor következhet be amikor a tüszõ megreped(tüszõrepedés) ez járhat pici vérzéssel, majd kilöködik a petesejt, tehát ilyenkor kell belehúzni!

Mit jelent pontosan az ovuláció? és mikor van az, valamint a peteéréshez mi köze van?

Legjobb válasz: Az ovuláció, pontosan a peteérést jelenti.

Az ovuláció, pontosan a peteérést jelenti.
menstruáció után 14. napon van akkor kezdd el újra beérni a petesejt
És utána kell óvatosnak lenni pár napig az ágyban. :)
A kérdező hozzászólása: akkor nekem most az van? mert pár napja folyásom van kicsit darabos néha
Elõzõ vagyok. Tévedtem, mert az ovuláció pontos jelentése tüszõrepedés.

Nemtudom hogy pontosan melyik nap van peteérésem! Kiszámoltam a ciklus.hu-n hogy kb: mikor van de nekem mikor a peteérést kiszámolta akkor nekem 3-4 napig szurkál a petefészkem! Akkor most honnan tudjam hogy mikor van?

Legjobb válasz: Amit a ciklus.hu kiszámol az csak egy sokéves statisztikai adat.A testünk szerencsére nem úgy mûködik,mint egy számítógép.Inkább vegyél ovutesztet,ha annyira a peteérésedet akarod figyelni.

Amit a ciklus.hu kiszámol az csak egy sokéves statisztikai adat.A testünk szerencsére nem úgy mûködik, mint egy számítógép.Inkább vegyél ovutesztet, ha annyira a peteérésedet akarod figyelni.

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki minden hónapban pontosan érzi, mikor van ovulációja, de az egyik hónapban nem érez semmit, és a peteérés mégsem marad el?

Legjobb válasz: Létezik! Nálam is elõfordult már! Ha nem foglalkozom vele nem mindig veszem észre!:) aztán ha erõsen várom az ovu napját képes úgy fájni, hogy no-spat kell bevenni! Peteérésem bizonyítottan szokott lenni!

Létezik! Nálam is elõfordult már! Ha nem foglalkozom vele nem mindig veszem észre!:) aztán ha erõsen várom az ovu napját képes úgy fájni, hogy no-spat kell bevenni! Peteérésem bizonyítottan szokott lenni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!