Találatok a következő kifejezésre: Mikor a megkéri a (110 db)

Mi a véleményetek? A férjem nagyapja nem szeret kezet mosni, én mégis megkérem rá. Volt itt nálunk, megkértem hogy mosson kezet, a válasz: A lábamat ne mossam meg?

Végül is megmosta, de minden alkalommal meg kell kérnem, holott a babám csak 1,5 éves múlt.Mit csináljak egy ilyen emberrel? Én nagyon felhúztam magam rajta. Nem lenne természetes a kézmosás pici babánál, meg a mostani influenzás id?kben? Nem ez lenne a minimum?

Legjobb válasz: Ne foglalkozz vele, akkor is kérd meg minden alkalommal és ha mondja, hogy a lábát is megmossa e , válaszold neki azt, hogy ha akarja azt is lehet, sõt a tusolnia is szabad. Nagyon sajnállak mert ez nagyon idegesítõ lehet. Beszélj a férjeddel is, hogy próbáljon meg hatni rá!

Ne foglalkozz vele, akkor is kérd meg minden alkalommal és ha mondja, hogy a lábát is megmossa e , válaszold neki azt, hogy ha akarja azt is lehet, sõt a tusolnia is szabad. Nagyon sajnállak mert ez nagyon idegesítõ lehet. Beszélj a férjeddel is, hogy próbáljon meg hatni rá!
Mi akkor is mindig kezet mostunk, mikor hazaértünk, amikor még nem volt baba. Elemi dolog.
Van ilyen a 21. században. Egy ismerõs, fiatal házaspár sosem mos kezet pl. wc után és a gyerekeiknél ugyanezt látom. Sajnálatos.:S
Nem hinném , hogy tiszteletlenség illendõen megkérni a kézmosásra! A te házadban tartsa be a te szabályaidat, otthon lehet koszosan is!
van még ilyen ember a 21. században?? Mert ha magára igénytelen, mit bánnám, de tulképp egy 1, 5 éveshez is megy látogatóba, megfogja meg ilyesmi......Megmondanám neki, jöhet, ne mosson kezet, ha neki ez presztízskérdés (ne legyünk tiszteletlenek ugye az idõsebb emberekkel...), de hogy a gyerekhez nem nyúlhat az is tutiszáz!!
Nem hinném, hogy a sterilizációnak köze van a kézmosáshoz és a 1, 5 éves gyerek még igenis pici! Az elõzõ válaszolótól megkérdezném, hogy õ nem szokott naponta többször kezet mosni? Vagy ha szokott úgy érzi, hogy steril? A kérdezõnek igaza van! Naponta 1000x mondják, hogy mossunk kezet ebben a téli idõszakban amikor tombolnak az influenza járványok! De az is lehet, hogy a nagyapa elõtte volt Wc-n. Szerintem ha ennyire felháborítónak tartja a kérést akkor nem szokása a sûrû kézmosás! Különben is teljesen mindegy, az számít, hogy meg lett kérve és ez nem nagy dolog. Az sohasem baj ha valaki tiszta! Õ lehet, hogy idõsebb de az anyának is jár némi tisztelet! Ez az egyszerû kérés igazán teljesíthetõ!
OFF: de egy 1, 5 éves az már nem pici baba, hanem kisgyerek - annyira azért nem kell sterilen tartani, semmi baja nem lesz - vagy a játszótéren 5 percenként fertötlenited a ygereket?
Én állapotos vagyok, kényszerhelyzet van és édesapáméknál lakom a párommal egyenlõre és õ(édesapám) nemhogy kezet nem mos de szerinte egészségtelen mindennnap tisztálkodni!!!!!! Havonta fürdik. Mindennap veszekszem vele de nem hat rá az sem hogy kisbaba lesz nemsokára:-(
A tegnap 14:22-es vagyok: természetesen szoktam kezet mosni, spt elég sokszor is, DE ennek ellenére még mindig fenntartomazt a véleményemet, hogy egy másféléves gyerek már nem egész pici, az immurendszere már teljesen kifejlödött, ezért nem annyira kényes a fertözésekre. A kásik kérdésem az volt, hogy egy játszótéren mit csinálsz a gyerekkel? Nem engeded játszani, vagy percenként mosogatod a kezét? Ott szabad hozzáérnie a hintához, mászókához? Pedig azt is megfogja sok mindenki koszos kézzel, a madarak lecsinálják, stb. Szabad a kertben mászkánia vagy esetleg homokoznia? Gondolj bele, hogy mi az aminek van értelme és mi az ami túlzás Szóval nem kell annyira nagy gondot csinálni ebböl - az igaz, hogy a bácsi megmoshatná a kezét, de ha nem teszi, attól még nem lesz baja a gyerekednek.
Miböl veszitek ennyire biztosra, hogy nem orvos volt, aki beirt? Ha nem a magyas szokásoknak megfelelö az ottani módszer, az még régen nem jelenti, hogy nem lehetne orvos.
És az is felesleges, hogy valaki orvosnak adja ki magát mert akkor talán meggyõzõbb lesz!!Felesleges és nevetséges!
Teljesen mindegy , hogy Németországban használnak e maszkot, nem ez volt a kérdés! Azt meg fõleg nem gondolom, hogy a kérdezõ hisztizik! Õ tudja, hogy a nagyapára ráfér e a kézmosás vagy nem! Ha a papa igénytelen igenis mosassa meg vele a kezét! És a kérdésére válaszolnék: De ez lenne a minimum!!Ez alap!
Én Németországban élek, és az itteni billentyüzettel nem lehet minden magyar betüt leirni helyesen. (Aki Magyarországon lakik, az ezt nem tudja megitélni, mert onnan könnyen beszél. A masik, hogy itt tényleg azt mondják, hogy a családon belül nem érdemes túl sok súlyt helyezni az állandó kézmosásra meg egyéb ilyesmikre, mert a gyereknek az a jó, ha a családban lévö kórokozokat megkapja minél elöbb, ugyanis ezáltal erösödik az immunrendszere. A sterilizálást itt a fertötlenitésre használják. Az emlitett válaszadó meg azt irta, hogy nem kell a állandóan fertötleniteni a gyerek környezetét, azt nem, hogy a kézmosás árt. Itt nem divat ez a hisztizés egy gyerek miatt se, föként nem egy 18 hónapos miatt, aki már nem csecsemö. A szülök és családtagok kezet mosnak, ha hazajönnek valahonnan munkahelyröl, tömegközlekedésböl, üzletböl, wc-zés után, étkezés elött, de egyébként nem. Abban igaza van, hogy itt nem használ senki az utcán legzömaszkot az influenza miatt, söt az unokámat (8 hónapos) a múlt héten vitte a fiam orvoshoz, mert influenzás tünetei voltak, az orvos azt állapitotta meg, hogy influenzás fertözés. Irt fel lázcsillapitót és kész, tesztet nem csinálnak egyáltalán, mert úgyis ugyanúgy kezelik, akár h1n1, akár nem. A helyesirási kérdéshez csak annyit, hogy én 70-ben érettségiztem Magyarországon és akkor volt egy csomó ilyen szó, anit többféle képpen is elfogadtak. Pl. a benn - bent, kinn - kint, szölö (mindkétszer hosszú övel- de nem tudom úgy irni) és a szöllö (csak a második ö hosszú), az utánna - utána , ezeket nálunk még elfogadták mind a két variációban. (Nem tudom, hogy miért kellene emiatt 65 évesnek lennie - de léteznek ilyen idös orvosok is.) A belinkelt kérdénél van egy utalás Jókaira, abban is meg a régi szóhasználatról van szó, mármint hogy csak a nemrégi kiadásokban van a jelenlegi irásmód.
Igen, én meg mindent tudok!!
Én egyáltalán nem tudok mindent! De 2 dolog az biztos: 1. A kézmosás nem árt! 2. Te nem vagy orvos!
Persze, mert te mindent tudsz!!!!
Talán akkor ezentúl te sem fogsz okoskodni, és nem mutatkozol be úgy mint külföldön élõ orvos! EZ A TIPIKUS MAGYAR! Többnek akar látszani mint ami, csak az a baj, hogy kilóg a lóláb!!!
Tényleg nincs értelme, éppen emiatt a tipikus magyar hozzáállás miatt nem maradtam ott - mindenki okosabb a szakembereknél, a magyarok a világ megváltói, meg csak ök azok, akik mindent jobban tudnak - föként veszekedni meg a másikat lenézni, aki kicsit is elöbbre van, mint ök.
És most eljutottunk a másik témához amiben nagyon okos vagy! A H1N1! Az utána az már a nagymamám idejében is utána volt és nem utánna! ( a többirõl ne is beszéljünk) Ne égesd magad tovább, hidd el nincs értelme!
Mivel külföldönélek, itt más tasztatúra van - nincsenek rendesen ékezetek, van, amire lehet tenni, de nindenre. Az utánna meg amikor én taunltam még igy volt helyes - de sezrintem nem is errölvolt szó. Képzeljétek el itt (Németország) az egész influenza- hiszti nem létezik, itt senki sem járt maszkokkal és mégis sokkal kevesebben betegedtek meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sajnos a saját otthona is egy koszhalmaz, tele morzsákkal, zsírfoltokkal és egyebekkel, és mivel férfi, valószínûleg kénytelen WC közben megfogni...undorító ha utána megfogja pl. a csörgõt, ami 2 perc után a gyerek szájában van. Szerintem se egy nagy kérés, és még ha nem lenne igazam, akkor is teljesíthetõ. Nem azt kértem hogy mártsa sósavba. Volt egy idõ, mikor még " cikinek" éreztem hogy szóljak, de figyeltem hogy miket fog meg és utána mostam le mindegyiket. De azért szerintem mindennek van határa.
"A kásik kérdésem az volt, hogy egy játszótéren mit csinálsz a gyerekkel? Nem engeded játszani, vagy percenként mosogatod a kezét? Ott szabad hozzáérnie a hintához, mászókához? Pedig azt is megfogja sok mindenki koszos kézzel, a madarak lecsinálják, stb. Szabad a kertben mászkánia vagy esetleg homokoznia? Gondolj bele, hogy mi az aminek van értelme és mi az ami túlzás" A kérdés nem a játszótérrõl szól! A másik dolog meg az, hogy a túlzás az nálad van!!Senki nem kért senkit, hogy percenként mosson kezet, EGYETLEN KÉZMOSÁSRÓL VAN SZÓ! De ha már a játszótérnél tartunk én igenis megmosom a gyerekem kezét a játszótér után és biztos túlzásba viszem ezzel és sterilizálom a gyereket!! Azt írod gondoljak bele minek van értelme. Belegondoltam, és arra jutottam, hogy a te kommentednek semmi értelme!
12.56! Nekem a te hozzáállásod nagyon hasonlít a nagypapáéhoz!! Különben is minek mossunk kezét wc után is, úgyis megyünk még a nap folyamán ugye? Mi az a kis kaki a kézen? Attól a gyerek csak edzettebb lesz ugye?!!Az influenza járvány sem számít csak szegény nagyapa ne legyen rákényszerítve ilyen aljas dologra, hogy kézmosás!!Na az ilyen anyukák miatt nem tanulja meg a gyerek az alap higiénés szokásokat! És ez még csak az alap!!
Ahogy nézem, itt a legtöbben vagy olvasni vagy gondolkodni nem tudnak: azt irtam, hogy a JÁTSZÓTÉREN a játékközben mosod-e állandóan a gyerek kezét, nem azt, hogy utánna? Egyébként az természetes, hogy WC után, evés elött kezet mos az ember, de ezen túl nincs sok értelme állandóan azzal foglalkozni, hogy mi lehet esetleg piszkos, meg ki mikor mosta utoljára a kezét. A túlzott higiénia (NEM A WC UTÁN/KAJA ELÖTT) okozza nagyrészt a manapság annyira elerjedt allergiákat, mivel a gyerek immunrendszere üresjáratban müködik. Ezt sajnos sokan nem akarják tudomásul venni, és a gyereküknek ezzel okozzák a késöbb már nem visszaforditható károsodásokat. Mellékesen: négy felnött gyerekem van és immunológusként dolgozom orvosi diplomával.
ÁÁÁÁÁÁ.. most már értem, köszönöm! Tehát ha valakit megkérek, hogy legyen kedves kezet mosni az túlzott higiénia! Köszönöm, hogy éles látásoddal megmentetted a gyerekeket, most jövök csak rá, hogy mit tettem?? Majdnem halálra mostam a kezét! Remélem a kérdezõ is felismeri mennyire nagy veszélybe sodorja a gyerekét ha az igénytelen nagyapát a vízzel érintkezteti??Istenem de jó, hogy vagy, gondolom tudásod nem a köjálnál szerzett tapasztalatod alapján osztod meg velünk? Képzeld én annyira felelõtlen vagyok, hogy (mentségemre legyen mondva, hogy orvos tanácsára tettem) de többször áttöröltem a kezem fertõtlenítõ kendõvel nehogy elkapjam az influenza vírust!! Micsoda ostobaság! Az utcán meg embereket láttam szájkendõbe!! Milyen világot élünk, borzasztó!!!Ezek a terhes nõk is én nem tudom mibe haltak meg? Biztos nekik nem tudtál idõben szólni! Még egyszer köszönöm! Kis lépés ez nekem de nagy az emberiségnek!
Ja azt elfelejtettem leírni, hogy én meg a NASA-nál vagyok ûrhajós!
Csak 2 dolog:nem irtam, hanem írtam, és az utánna az helyesen utána! Azért az orvosi diploma kicsit túlzás, nem?
Orvosi diplomával nem kell sem írni tudni, sem mosakodni!
Hogy mibõl? A kommentjeibõl! A nagybátyám belgyógyász és felolvastam neki a válaszokat, hát mit mondjak..jókat derült a család. Ott kezdõdik, hogy télen amikor jönnek a járványok, ORVOS NEM MONDJA, HOGY FELESLEGES A KÉZMOSÁS! Szerinte az oltás megosztja az orvos társadalmat még mindig, de egyben egyetértenek, a legfontosabb a GYAKORI KÉZMOSÁS, a MEGELÕZÉS! Mindegy, hogy a gyerek másfél vagy 18 éves! Nem számít, hogy Németországban hordják e a maszkot vagy nem. Amit meg a gyerek korára írt, hogy az immunrendszere már fejlett vagy hasonló (most nem keresem vissza) az meg egyenesen badarság! Privátban írjon és én megadom a nagybátyám rendelési helyét és idejét ha kéri, természetesen névvel! Vajon õ is hajlandó erre?

Ha valakit megkérek (szakember: Megaram) hogy a Windows-ot újratelepítse akkor megtudom kérni hogy mit hagyjon meg a gépbe? Meg miket tud benne hagyni? Mert elég fontos mappák vannak benne.

Legjobb válasz: Ha összegyûjtöd egy mappába az ilyen dolgokat, akkor, ha szépen megkéred, meghagyja neked azt a mappát. Ha van több partíciód is (Helyi lemez (C:) , Helyi lemez (D:) ...), akkor a D-n, vagy ez utánin helyezd el ezt a mappát. Tehetsz bele bármit, de telepített programot nem érdemes, az új rendszeren az úgysem fog futni, újra kell majd telepíteni.

Ha összegyûjtöd egy mappába az ilyen dolgokat, akkor, ha szépen megkéred, meghagyja neked azt a mappát. Ha van több partíciód is (Helyi lemez (C:) , Helyi lemez (D:) ...), akkor a D-n, vagy ez utánin helyezd el ezt a mappát. Tehetsz bele bármit, de telepített programot nem érdemes, az új rendszeren az úgysem fog futni, újra kell majd telepíteni.
A te pénzedért te dirigálsz, úgyhogy udvariasan, de határozottan közöld vele, mit szeretnél és õ meg oldja --mondjuk én magamnak csinálom, nem nagy kihívás-szerintem te is nézd meg egyszer-kétszer és menni fog-lehet egy géphez értõ barátod is megcsinálná szívesen.

Lányok mi a véleményetek arról, ha a párotok megkér, hogy a puncitokbol kivett farkukat szopogassatok?

Kort is kerek legyszi!

Legjobb válasz: engem nem megkér mert én be is kapom utána...belõlem vette ki nem a juliskából!amúgy meg ha szeretem ez természetes!én nem undorodom tõle..

engem nem megkér mert én be is kapom utána...belõlem vette ki nem a juliskából!amúgy meg ha szeretem ez természetes!én nem undorodom tõle..
hát én nagyon nem szeretem az ízemet. egyszerûen nem és kész... 20L
Nem kell kérnie, én szeretem a puncim ízét. Ha kinyalt utána csókolózni is szoktunk 24/L
ja bocska 28
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat de meg varom továbbra is!
Ez számomra természetes! Hisz az én vagyok, amit meg belõlem "kivesz" az õ!
A kérdező hozzászólása: Volna kedve a válaszolok közül valakinek errõl msn-en beszélgetni? Ha igen küldj 1 mailt és adom az msn címem!
Engem sem kell megkérni, hogy a puncimból kivett farkát bekapjam, sot akkor szeretem a legjobbanXD
Nem kell erre megkérni, változatosság képpen magamtól is megteszem.
fúj..
nálunk ez elõfordul, végülis nincsen benne semmi. olyan, mint amikor õ kinyal téged, vagyis õ is ugyan azt érzi amikor kielégít. nálunk ez sima ügy. :) 16/L
17/L
engem sem kell megkérni, szerintem ebben semmi rossz nincsen.

Mikor a srác megkéri a lány kezét akkor melyik kezére kell húznia a gyűrűt és ha ez megtörtént utána a lánynak is kell vennie gyűrűt vagy nem?

Meg kell családi vacsit tartani és ott is kell gy?r?,de ott megint másik kell,megint kell venni a srácnak meg a lánynak is vagy akkor már csak a lánynak?És esküv?kor ha jól tudom a jobb kézre kell a gy?r?t húzni,de oda már karikát, ugye?Kérlek segítsetek.Köszii

Legjobb válasz: Nálunk a karikagyürûvel volt az eljegyzés!Akkor a bal kezünkre húztuk,esküvõnkkor meg a jobbra,azóta is azon hordjuk.Amikor a srác megkéri a lány kezét azt teheti egy kisebb köves gyürûvel,azt húzhatod a karika gyürüd mellé majd ha az is lesz.Én a jobb kezem középsõ ujján hordanám

Nálunk a karikagyürûvel volt az eljegyzés!Akkor a bal kezünkre húztuk, esküvõnkkor meg a jobbra, azóta is azon hordjuk.Amikor a srác megkéri a lány kezét azt teheti egy kisebb köves gyürûvel, azt húzhatod a karika gyürüd mellé majd ha az is lesz.Én a jobb kezem középsõ ujján hordanám
A kérdező hozzászólása: Sok boldogságot szeptemberben, szóval akkor csak a lánynak lesz 2gyûrûje a fiúnak meg egy.Értem.De hallottam olat is hogy a srác veszi a köves gyûrût és a lány meg pecsétgyûrût ez is olyan kísérõ jellegû, nem?Mert esküvõ még nem most lenne hanem rá pár évvel és ha ugy lehet hogy családi vacsinál elõre lehúzzok a lányét és ott huzza fel a srác és a lány meg pecsétgyûrût?Nah és a pecsétgyûrût hova kell huzni (kéz, ujj)?
Lánykérésnél bal kézre, esküvõkor át kell húzni a jobb kézre a gyûrûket.
Én apecsétgyûrûrõl még nem hallottam.Nálunk teljesen úgy van, ahogy az 1. válaszoló mondta!!!
Az én eljeygzésemen csak én kaptam és a bal gyûrûsújjamra húzta a párom. A bátyáméknál viszont mindketejüknek vagy gyûrûje.
A kérdező hozzászólása: És a bátyád milyen gyûrût kapott, pecsét vagy milyet szoktak így férfi kísérõnek???
Mi a karikagyûrûket vettük meg. Köves gyûrût nem kaptam. A páromnak sem vettünk másikat. Felesleges is lett volna, mert a karika is a dobozban pang a fiókban.
Nekünk karácsonykor volt az eljegyzésünk. Már augusztusban megvoltak a karikagyûrûk, közösen választottuk ki azokat. A kisérõgyûrûmet a párom egyedül intézte. Szóval a karácsony: én megkaptam a bal kezemre a karikagyûrût, rá a kísérõt, a párom pedig az õ karikagyûrûjét. Esküvõn majd átkerülnek a jobb kézre. A pasinak csak egy gyûrûje van. A kísérõgyûrûs dolgot még a középkorban találták ki a gazdagok (persze a férfiak), hogy így is mutassák, hogy van pénzük elvenni a lányt. Ez ma már szokás lett mindenkinél, általában egy köves gyûrû tölti be ezt a funkciót. A pecsétgyûrûrõl annyit tudok mondani, hogy nálunk nem szokás ilyet venni, igaz, apunak van, de õ még az ballagásra kapta a szüleitõl anno.
Nálunk apám anyámtól karácsonyra kapta a pecsétgyûrût, de nem tudom, hogy köze lett volna az eljegyzéshez vagy nem, de szerintem igen.
soha ne csinálj ilyet többet, és akkor talán újra bízni fog. amúgy mi volt az?

Ha holnap megkérnék a kezed mit mondanátok?

igen ez a kérdés a lányoknak szól és olyanoknak akiknek van barátja,... :D

Legjobb válasz: Igen,de nincs barátom...:D

Igen, de nincs barátom...:D
Igen, igen, igen. De akkor mától nem szedem végre a fogamzásgátlót se :)
Igent :)
Aki igennel válaszolt és nincs barátja az írhat!
Nem, túl fiatal vagyok a házassághoz!:D 15L
HIMYM :D Meglepne, ...várjunk csak! Nem, nem lepne meg, mert nagyon az én formám lenne :D
"nem, nem, nem, Ted nem teheted ezt velem, nem, nem, nem"
Igent mondanék! :D Csak még nincs kinek.
Igent mondanék :)
Igent, sõt, akár már holnapután is meglehet a házasságkötés :)
Igent! :)
Van párom 2 és fél éve, Igent mondanék, attól hogy még eljegyeztek az esküvõ várhat, de ez egy olyan dolog amit"komolyan kell venni" s én tudom komolyan gondolná:)
''ha holnap megkérnék a kezed mit mondanál?''
ohh :( fiúnak is megszokták kérni, ez aljas rágalom..
Azt hogy férfi vagyok, és hogy menj innen te beteg állat.

Miért van az, hogy ha megkérem a pasim, hogy ne tegye, mert nekem rosszul esik, direkt megteszi? Mire jó ez?

Minél inkább kérem,hogy ne tegye,mert nekem rossz,annál inkább csinálja:(

Legjobb válasz: Mert nincs következménye. Én kikérem magamnak, ha felnõtt, normális kapcsolatban élek, hogy az akaratom ellenére cselekszik valaki. Azért viselkedik így veled, mert hagyod. Megnézném, ha velem bárki megpróbálná. Személyiség, elvárások kérdése. Te hagyod.

Mert nincs következménye. Én kikérem magamnak, ha felnõtt, normális kapcsolatban élek, hogy az akaratom ellenére cselekszik valaki. Azért viselkedik így veled, mert hagyod. Megnézném, ha velem bárki megpróbálná. Személyiség, elvárások kérdése. Te hagyod.
Gratulálok a párválasztásodhoz. Ezt csakis magadnak köszönheted, tehát viseld életed végéig!
akkor hagyd rá! azért csinálja mert megtiltod neki ha rá hagyod akkor nem fogja csinálni.
Akkor meg egyértelmû, hogy nem tisztel, nem becsül, önzõ és akaratos, ráadásul gyerekes játszmákat folytat.Szerintem neked ez pont nem hiányzik.
A kérdező hozzászólása: Mert eddig nem ilyennek láttam.Pont az ellentettje volt.Nem ilyennek ismertem meg.Ez akkor kezdõdött, ha szóvá tettem valamit.És kiemelném, hogy normálisan kérdeztem, mert sok mindent úgy kell kihúzni belõle.
Keress olyat, aki egy szinten kezel magával. Ha direkt idegesít, pedig elõre szóltál, ha gyerekesnek tart, stb. akkor minek vagy vele? Hol jó neked ez a kapcsolat? Még csak nem rég vagytok együtt, azt mondod. Most a legnagyobb a vonzalom, szeretet, tisztelet, szerinted hogy fog szarni a fejedre 1 év múlva? Pontosabban meg kellene gondolnod, hogy téged mi tesz boldoggá, és olyan társat kell keresned, aki ezeket képes is megadni neked. Nem érzem, hogy ez a számodra megfelelõ kapcsolat lenne. Túl sok megalkuvással jár a részedrõl, õ meg éli világát, és bulizik az egyéjszakás exeivel.
Nem tudom hány évesek vagytok, de bármennyi is sürgõsen keress magadnak normális pasit, ez mehet a levesbe, fõleg, hogy az elején ilyen, nem 40 éves házasság után. Micsoda hulladék pasik vannak....
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy féltékeny vagyok, hiszen provokál.Nem szokásom rinyálni, leültem vele megbeszélni ezeket a dolgokat.De szerinte ezekben nincsen semmi, nem érti meg, gyerekes vagyok azt mondja.
"Ilyen akkor van amikor rosszul közlöd a mondanivalód és a kérésed utasításnak hat. A rosszul közölt kérésre, utasításra pedig a -csakazértis- a válasz. Megsértetted vele valószínüleg és ezért bosszant." Ezzel csak az a baj, hogy folyton neki kell a barátjához alkalmazkodnia, és alárendelnie magát.. Csak azért tudom ilyen jól, mert az én barátomnak is vannak ilyen kitörései. Eddig rá hagytam, mostmár élesen meghúzom a határt, hogy igy nem fog velem viselkedni. Másrészt, annyira gyerekes dolog.
Egyébként ha látja rajtad, mennyire féltékeny vagy, az csak olaj a tûzre.Közölnöd kéne vele, hogy belõled ne csináljon bohócot, ha mégis azt teszi, hagyd ott a fenébe, szórakozzon mással!
Mit?
Csak a gyerekes, önzõ ember bosszantja direkt a másikat.Abban viszont igazat adok az egyik válaszolónak, hogy benned is van hiba, mert engeded, hogy így bánjanak veled.Meg persze benne van az is a pakliban, hogy rosszul kommunikálsz.Nem megkéred valamire határozott hangnemben, hanem parancsolsz, vagy rinyálsz.Egyik sem vezet célra.
A kérdező hozzászólása: Megcsalna így szerintetek?Az elején vagyunk, nem tudtam még kiismerni.Tény, hogy sok nõ van körülötte, olyanok is, akikkel alkalmi kapcsolata volt.Ezt sem tehetem szóvá, mert természetes, ha valamelyik velük megy bulizni.Nálam viszont apróbb dolgokon kiakad.
Bosszantani akar. Ilyen akkor van amikor rosszul közlöd a mondanivalód és a kérésed utasításnak hat. A rosszul közölt kérésre, utasításra pedig a -csakazértis- a válasz. Megsértetted vele valószínüleg és ezért bosszant.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, ha nem teszem szóvá nem csinálja, ha szóvá teszem ha valami nem tetszik, akkor azt csinálja.
Azért, mert egoista és gyerekes.
Mert megrekedt szegény egy 10 éves értelmi szintjén. Vedd el a kedvenc kisautóját.
".Nem megkéred valamire határozott hangnemben, hanem parancsolsz, vagy rinyálsz.Egyik sem vezet célra." Hogyan legyen határozott kérés? Hogyan ne hasson "rinyálásnak"? Lehet, hogy Õ kommunikál félre de az is lehet, hogy a párja érti rosszul. Az exemnek a végén az is rinyálás volt ha azt mondtam süt a nap. Amikor már több a szálka, a tüske a másik emberben mint a szeretet, szerelem jellemzõen akkor szoktak felerõsödni a kommunikációs problémák. Amikor már nem törõdik vele, hogy ne bántson meg..

Azt hittem megkéri a kezem, de nem tette, ez most mit jelent?

Több éve élünk együtt, soha nem akartam esküv?t, (nem zárkóztam el, de megmondtam, hogy nekem ez nem olyan fontos).

Legjobb válasz: Ha egyszer tettél olyan kijelentést, hogy neked ez nem olyan fontos, akkor most mire vársz? Nyilván úgy gondolja, hogy ha neked ez nem olyan fontos, akkor neki sem. Egyébként is mindent megkap, amit egy házasságban kaphatna. Akkor pedig minek siessen. Mellesleg én soha nem tettem volna ilyen kijelentést. Csak akkor, ha nem tervezek hosszú távon a fiúval.

Ha egyszer tettél olyan kijelentést, hogy neked ez nem olyan fontos, akkor most mire vársz? Nyilván úgy gondolja, hogy ha neked ez nem olyan fontos, akkor neki sem. Egyébként is mindent megkap, amit egy házasságban kaphatna. Akkor pedig minek siessen. Mellesleg én soha nem tettem volna ilyen kijelentést. Csak akkor, ha nem tervezek hosszú távon a fiúval.
És szerinted itt bárki tudja a választ?
Én még várnék a beszélgetéssel egy darabig. Gyûrûket nézegetett, meg vizslatta a sajátodat is, tehát tervez. Azért mert nem a diplomaosztódon kérte meg a kezedet még nem jelenti, hogy meggondolta magát. Egyrészt lehet, hogy elfelejtette, hogy ezt ígérte.. Mert más az, hogy megkérem a kezed a diplomaosztódon, vagy megkérem a kezed, ha lediplomáztál. Másrészt lehet, hogy tudja mit mondott, de azt akarja, hogy meglepi legyen és bizony így nem lett volna az. Egyébként szerintem az elsõ verzió. Szóval várj még a beszélgetéssel 1-2 hónapot, aztán ha semmi, akkor rákérdezhetsz arra, hogy mik a tervei. Addig meg légy türelmes és ne kombinálj!
DE IGEN meglehet kérdezni, egy komoly, felnõttek közti kapcsolatban...a Tiétek nem hasonlít a leírtak alapján erre, így nem is baj, ha egy darabig nem kér meg. Én nem tudom elképzelni, hogy két olyan ember házasságra lépjen, akik a SAJÁT kapcsolatukat érintõ nagyon fontos kérdéseket nem tudja megbeszélni.Hát ha nem Vele beszéled meg, akkor kivel?? A szomszéddal? Ja nem, hanem a gyakori kérdéseken ismeretlenekkel. Ne érts félre, szívesen segítenék, de szeretném felnyitni a szemed, hogy ha tényleg komoly kapcsolatot szeretnél ezzel az emberrel (vagy bárkivel) akkor minden ilyesmi kérdést együtt kell megbeszélni és nem félni a másiktól. Közben meg szurkolok, hogy úgy alakuljon, ahogy szeretnéd, de azért gondold át, amit írtam! Üdv, 23N
ez van, ha valaki nem ismeri a párját, nem érdekli annak gondolatai, csak saját maga.
Lehet, hogy egy más alkalomra tervezi feltenni a nagy kérdést, amikor nem is számítasz rá, hogy meglepetés legyen. Fõleg, ha már szervezkedik.
"kérés nélkül elkezdi intézni" - a lánykérést már csak kérés nélkül szokták a pasik elkezdeni, jobb esetben:)
Nyugi, csigavér!:) ) Amiket leírtál, az alapján biztos megfogja kérni a kezed.Miért nézegetett volna olyan oldalakat?:) Lehet tényleg nem volt már eszében az, amit mondott, hogy a diplomaosztón fogja. A pasik többsége tényleg ilyen :)
„Lehet, hogy simán elfelejtette, hogy valaha ilyet mondott. A pasik ilyenek…” Lehet, hogy simán csak csúsztatsz, ahogy szoktad mindig. A nõk már csak ilyenek!
A kérdező hozzászólása: Eléggé úgy tûnt... nézegette a gyûrûmet, amikor kiléptem a fürdõbõl és egyszer mikor hazaértem a gépén egy eljegyzési gyûrûs oldal volt megnyitva. Plusz néhány furcsa telefon. Nem az zavar, hogy nem kér meg, hanem, hogy kérés nélkül elkezdi intézni aztán megtorpan. Lehet, hogy nem biztos magában? Ez olyan mintha valaki azt mondaná, hogy téged szeretlek a legjobban, aztán 5 perc múlva, hozzátenné, hogy áááá, mégsem. Inkább ne mondott volna semmit:(((
Lehet, hogy simán elfelejtette, hogy valaha ilyet mondott. A pasik ilyenek, mondanak valamit, amit nem gondolnak komolyan, a következõ percben pedig el is felejtik. S mivel neked nem is fontos az esküvõ (bár ezek szerint mégis) úgy van vele, hogy legalább megúszta.
nem lehet, hogy félreértettél valamit, és nem is arr készült, hanem valami más dologgal volt elfoglalva? Attól, hogy egyszer ezt mondta, az nem biztos, hogy be is váltja. ha pedig biztosan tudod, hogy arra készült , akkor szerintem még várnod kell egy kicsit, talán valami nem jött össze, amit még akar. legrosszabb esetben pedig meggondolta magát...hát annak inkább ne gondoljunk bele az okába:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Biztos én diliztem be:( Az államvizsga kiszívta az agyam:) Csak ez most olyan furcsa, én soha nem mondtam, hogy esküvõt akarok, ezen inkább õ gondolkodott és most úgy érzem mintha nemet mondott volna. Biztos csak képzelõdök. Megpróbálom elfelejteni az egészet. Mindenesetre remélem nem eszmélt rá, hogy változtatni akar, csak nem az esküvõ, hanem a szakítás felé, vagy ilyesmi... Látjátok, mondtam, hogy bediliztem... eddig eszembe sem jutott, hogy szakítani akarna velem. Magabiztos vagyok... vagy mégsem:)
És ezt miért nem vele beszéled meg? Itt senki nem tud erre választ adni, hogy tervezte-e és ha igen, akkor miért visszakozott. Ha volt is valakivel hasonló, egyáltalán nem biztos, hogy az van a pároddal is, ezt tõle kellene megkérdezned!
A kérdező hozzászólása: Igen, az szép beszélgetés lenne. -Drágám, tudom hogy gyûrûket nézegettél... -Miért, te kutattál utánam? -Nem, én csak véletlen, de nem ez a lényeg. Szóval miért nem kéred meg a kezem? -De te nem is akartál esküvõt... -Igen, most sem olyan fontos, de tudnom kell, hogy te miért nem akarsz. a, késõbb akartalak megkérni, de most elba....tad és megbántottál azzal, hogy rájöttél. b, mert berezeltem, nem biztos, hogy te vagy az igaz és ha már úgyis felhoztad, akkor... c, a másik barátnõmnek néztem, most akartam szólni, hogy ÕÕÕÕÕÕt veszem el, mert õ akar esküvõt... NEM ezt nem lehet megkérdezni...
Egyetértek, ha gyûrût keres a neten, és a tiedet nézegette, azt nem véletlenül tette. Várj még egy kicsit, szerintem ne kezdd faggatni!

Megkért a párom h próbáljuk már ki úgy h combfix van rajtam, de valamiért idegenkedem tőle, pedig engem is érdekel, izgatónak is találom. Mit csináljak?

Els?sorban n?k véleményére lennék kíváncsi, hogy így mennyivel másabb a szex, nem érzik, hogy ribanccá válnak a viselését?l?

Legjobb válasz: hidd el nekem nem baj ha szex közben NÉHA ugy néz rád... :)

hidd el nekem nem baj ha szex közben NÉHA ugy néz rád... :)
Figyelj ettõl nem fog változni a szex... ha ettõl õ jobban kiván és izgatónak találja mi a kérdés?! Vegyél fel egyet az este várd õt úgy majd meglátod, hogy mindkettõtöknek ugyanolyan jó lesz mint eddig. (Ha nem jobb...)
van egy mondás, ami nagyon igaz - a tökéletes nõ társaságban úrinõ, a gyerekekkel jó anya, a konyhában szakácsnõ, az ágyban pedig igazi prosti :) és nincs is ezzel semmi baj szerintem, ha megadod a férfinek, amire vágyik, nem fog más nõk után menni;) és ha felengedsz, legyõzöd a gátlásaidat, hidd el, te is nagyon fogod élvezni, én igazi bombanõnek érzem közben magam, és imádom, hogy meg tudom vadítani a férjemet :)
Ha jól esik neki, miért ne? Csak nem gond neked? Már persze, ha TÉGED talál így izgatónak, és nem csak a ruhát...
Szerintem akkor lesz jó, ha amúgy is viselsz combfixet, vagy van legalább egy rejtett zuga a személyiségednek, aki szeretne combfixet viselni. Ha abszolút távol áll Tõled, nem fogod benne jól érezni magad ha csak nem menetközben fedezed fel azt a rejett zugot! :) Lehet, próbálj meg elõször csak egyedül tükör elõtt combfixben lenni. Én spec jól érzem magam benne, de amúgy is viselem - necc, csipkés, nagyon szépek vannak. Nem érzem magam prostituáltnak benne - ha van is köze valamiféle "romlottsághoz", dekadenciához, az egy kellemes érzés :) Ugyanakkor meg lehet úgyis hozzállni, hogy a pasi ne a combfixre induljon, hanem rám. Na de ha a kettõnek közünk van egymáshoz - mármint a combfixnek meg nekem- akkor mindjárt más! Mert nem azt akarja, hogy valaki más legyél! (Persze ha MINDIG akarja, és combfix nélkül nem si tetszik neki annyira a dolog, az már fétis, az más tészta.) Azért ahhoz a tökéletes nõs mondáshoz annyit hozzáfûznék, hogy én inkább kiteljesedett ember iygekszem lenni, mint "tökéletes nõ" :) Fontosabb, hogy tökéletesen érezzem magam, mint hogy tökéletesen megfeleljek! :)
Engem a barátnõm egyszer lekötözött, bekötötte a szemem is, majd átöltözött kurvának, ki is festette magát és elkezdett játszani a vibijével. Nos én valamiért már számítottam rá, hogy ezt fogja csinálni, de akkor is jó volt, még ha körbe röhögtem is, mert nagyon viccesen nézett ki :D Semmi gond nincs abban, ha megadod a másiknak amit szeretne, üzletben és szerelemben mindent szabad.
ebben semmi szégyellnivaló nincsen. mi is próbáltuk így, szerintem semmivel sem másabb, mint ha mondjuk egy szexibb fehérnemût veszel fel az õ kedvéért! egyszerûen jobban be fog indulni, de emiatt erõsen kétlem hogy ribinek nézne téged! próbáljátok ki, szerintem megéri :)
Én szeretem ezzel meglepni a férjem. Olyankor én is dögösebb és bevállalósabb vagyok. e persze csak akkor csináld, ha van kedved hozzá. Az nem lenne jó, ha kényelmetlenül éreznéd magad és "lefagynál".
Ha alapból kurvásnak tartod (mert pl nem hordasz ilyesmit csak úgy) nem is kell hordani, csak ott, csak neki, az Õ kedvéért...ha beindítja, akkor nemhiszem, hogy rosszul járnál vele!egyébként én szoktam combfixben szeretkezni és érzésben nincs semmi különbség, csak épp más módon izgatod fel vele, ami jó, mert változatosságot ad!

Mi lehet a baj? Képtelen vagyok elélvezni. Ha megkérem a barátnőmet hogy, elégítsen ki (de, maszturbációnál is ugyan ez van), akkor az jó érzés de, nem tudok elélvezni valamiért.

Egy nagyon-nagyon kis valami kifolyik de, azok gondolom csak a szerelemcseppek. Ráadásul a farkam is "túlságosan" feláll (1,5 hüvelykujjnyi hely van a testem és a farkam közt), és túl kemény. Lehet, hogy ezért nem érzem olyan intenzíven? Tulajdonképpen ébtren még soha nem tudtam elélvezni, csak álmomban és akkor pont utána keltem fel, úgyhogy tudom hogy nem testi "baj", csak akkor nem tudom mi. 16/F

Legjobb válasz: Mi az h 1,5 hüvejkujnyi?

Mi az h 1, 5 hüvejkujnyi?
A kérdező hozzászólása: az, hogy annyira feláll a farkam, hogy szinte párhuzamos a testemmel, és a testem és a péniszem közt annyi hely van. (nyílván nem hüvelykujj hossz, hanem szélesség)
Ne feküdj, mint egy darab szar, hanem told neki ezerrel, tövig!
Szerintem menj el urológushoz õ megtudja mondani gond van e vele.A nõknél is van elõre meg hátra hajló méh, amihez igazodni kell.És nem csak a nõknek kéne nõgyógyászhoz menni, a férfiaknak is vannak ivarszervei amiket 1-2 évente nem árt ellenõriztetni.Csak a mi egészségügyi kultúránk kicsit korlátolt felfogású.Ezért van egy csomó prosztata meg herebeteg ember.
Pici lelkedben minden rendben? Kétségek? Gátak? Aggályok? Esetleg túl-izgalom a teljesítményért, vagy h rátok ne nyissanak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!