Találatok a következő kifejezésre: Mikor a már majdnem (189 db)

megnevelni?
Mennyit van mozgatva, lefárasztva a kutya? Mit adtatok neki rágni valót?
A kérdező hozzászólása: Nem kell nagyon lemozgatni 35 fokban fél óra után liheg, mert a másik kutyánkkal játszik. Kisméretû 5 kg-os kis kutya. Vannak játékai, kb. 8 db. Aki azt írta megnevelni, az aztán marhára okos. Nem elsõ kutyám, de még egyik sem csinált ilyet. Utólag hiába vered, nem érti miért kapja. Ha rajta kapom kikap, de mindhiába. Más értelmesebb válasz esetleg?
nem verni kell.

Mire számítsak? Már majdnem 4 éve együtt vagyok a barátommal.2 éve együtt lakunk, de még gyűrű sincs. Szerintetek ő komolyan gondolja a kapcsolatunkat?

Egyre többen kérdezik, hogy mikor lesz eljegyzés. Eleinte idegesített, de rájöttem, hogy már tényleg ideje lenne. Én 21L, ő pedig 26.

Legjobb válasz: 4 év után szerintem ideje lenne elbeszélgetni arról, kinek mik a hosszú távú tervei, hogy képzeli az életét. Nem a kezét kell megkérned, csak beszélgetni arról, egyáltalán házzasságpárti-e, akar-e gyereket, hányat és mikor. Ez is hozzátartozik a másik megismeréséhez. És inkább most derüljön ki, ha nem azonosak a céljaitok, mint 14 év után.

4 év után szerintem ideje lenne elbeszélgetni arról, kinek mik a hosszú távú tervei, hogy képzeli az életét. Nem a kezét kell megkérned, csak beszélgetni arról, egyáltalán házzasságpárti-e, akar-e gyereket, hányat és mikor. Ez is hozzátartozik a másik megismeréséhez. És inkább most derüljön ki, ha nem azonosak a céljaitok, mint 14 év után.
Szerintem nem kell sürgetni a mai világban. A párod még csak 26 éves, te pedig csupán 21 éves. Elõttetek van az élet, nem kell, hogy idegesítsen a többiek kérdezõsködése. Esetleg falun laksz? Ott esetleg még az idõsebbek tudatában még mindig megvan az, hogy aki 20 év felett nem házas, az egyszerûen egy vénlány.- de te ezzel ne foglalkozz! Nekem nem egy ismerõsöm van aki kb. 10 év együtt járás után mondta ki a boldogító igent. Vannak akik elõtte már együtt éltek sokáig, olyanok is akiknek a kb 10 évben még gyerekük is született... ilyen ez a mai világ, megváltoztak a dolgok.:) Szerintem sem a papír számít, de ez más kérdés. A lényeg az, hogy te hogy érzed. Komolyan benne van a kapcsolatban? Szeret, törõdik veled? Fontos vagy neki, mindig számíthatsz rá, mindenben támogat? Ha ezekre IGEN a válasz, nem kell ettõl félni. Esetleg (mivel ez már egy hosszú kapcsolat) nyíltan elé állhatsz, elmondhatod neki, hogy a többiek beleültették a bogarat a füledbe a házasság témával kapcsolatban, te meg azon gondolkoztál, hogy tényleg még csak jegyesek sem vagytok...és akkor most mi van? Az egyenes beszéd néha aranyat ér ;)
És úgy éreztem hogy 5 év után valószínû nem fogunk elválni. Nem úgy ugrunk a házasságba mint azok akik fél év után válnak. Hogy alig ismerték egymást, csak azért házasodtak mert jött a gyerek stb.. Igen meglehet papír nélkül is lenni, de miért ne viselném a nevét ha egyszer szeretem és vele akarok élni, és mûködik a dolog? És engem mindig az zavart hogy hiába az 5 év a legtöbben azt mondják a barátnõje. Hát én már régóta nem vagyok az, és az élettársa sem akarok lenni. Hanem azt akarom mondani hogy felesége.
Tényleg beszéljetek róla, hogy ki hogy tervezi, gondolja a jövõjét a másikkal (vagy nem). Ennek a hiányában csak találgatni tudsz, mint most, emésztenéd magad, rágódnál azon, hogy miért nem kéri meg a kezed. Azt tanácsolom, hogy egyszer hozd fel neki finoman a témát:)
*Ugyanúgy élünk, mintha megházasodtunk volna, csak nincs róla papírunk. Akinek valóban nem számít a papír, az aláírja. Csak az ellenzi, akinek számít a papír. A papír nem garancia semmire. De a végleges elkötelezõdés SZÁNDÁKÁT jelenti, és a szándék nagyon fontos. Szerintem. Hogy biztos benne (pillanatnyilag), hogy veled akar élni hosszú távon. Ha nem biztos benne, az egy másik kérdés...
Nekem van egy barátom, aki a barátnõjével együtt él, kb 6 éve vannak együtt, és nem akar gyürüt, eljegyzést, esküvõt mivel "nem lenne szabad". Egyébként sok pasi fél ettõl a "szabadság vesztés" miatt.
Az, hogy komolyan gondolja, nem attól függ, hogy kapsz-e gyûrût. Mi négy éve élünk együtt, de gyûrû sehol. Véletlen derült ki, amikor a tesóival iszogattunk, hogy mivel az õ szüleik elváltak, õk már nem hisznek a házasságban. És valahol igaza van. Ugyanúgy élünk, mintha megházasodtunk volna, csak nincs róla papírunk. Másrészrõl meg egy volt osztálytársam most adta be a válópert. Alig háromnegyed évig voltak házasok. Ennyit számít ma a házasság, ugyanúgy bármikor felbontható. Az, hogy komolyan gondolja, nem attól függ, hogy eljegyez-e. Attól függ, hogy melletted áll-e. Ha igen, akkor komolyan gondolja. És ha akar, majd elvesz. Türelem.
Szerintem alapvetõen a hétköznapi viselkedése, hozzád való viszonyulása határozza meg, hogy mennyire gondolja komolyan a kapcsolatotokat. Te miért ragaszkodsz annyira az eljegyzéshez? Az sem jelent semmit igazán, ráadásul nagyon fiatalok vagytok még. A húgom most 23 éves több mint 8 éve van a 25 éves barátjával, de annyira gyerekek még mind a ketten, hogy el sem tudom õket képzelni jegyespárként sem, nemhogy házastársként. Persze ez sarkított és szubjektív példa. Ha azért nagyon szeretnéd, akkor mondd meg neki, kérd meg rá és legyetek boldogok jegyespárként.
Én ugyan ebben a szituációban és teljesen átérzem az aggódalmad. Fogalmam sincs , h mi lehet az oka, az én párom azt mondta azért nem kér meg , mert mindenki ezzel nyúzza és elege van belõle, mjad megkér amikor õ akar és nem kényszer hatására :/
Én egy évvel fiatalabb vagyok tõled, de én is is 4éve kapcsolatban, 2éve együtt élünk. Én azzal ellentétben hogy fiatal vagyok, férjhez mennék hozzá. Amikor errõl kérdez valaki, mindig azt mondja hogy nem lehet ég mert ÉN fiatal vagyok még.(megjegyzem õ 29éves) Kezdem azt hinni, hogy azért mondja azt hogy fiatal vagyok, és ezért nem lehet esküvõ még, mert bizonytalan és talán nem biztos magában.Legbelül azt hiszem nem akar ég elkötelezõdni a kora ellenére sem, így inkább "rám keni"ha kérdezi valaki, hogy még miért nem... Ugyan ez a helyzet a gyerek-témával is. Õ szeretne DE ÉN fiatal vagyok hozzá.Ez a válasza...
Én megértelek. Igen is sokat számít egy gyûrû. Fõleg, ha elõtte beszélgettél a pároddal, és tudod, hogy neki is csak egy házasság-egy élet felfogása van. Viszont tény, hogy fiatal vagy, ha öt évvel több lennél, akkor már aggasztó lenne kicsit, mert az eljegyzésre rájön még a spórolás az esküvõre, utána összehozni a pénzt egy babára, na meg a babát is össze kéne hozni, és lehet, hogy sokáig fog tartani. Fõleg ha második babát is szeretnél. Én nem szeretnék majd idõsebb anyuka lenni, barátnõm anyukája 60 éves, barátnõm 22, és második diploma után akar eljegyzést, utána még elhelyzkedik, aztán spórolhat a párjával esküvõre, és lehet, hogy a gyermekei nem is fognak késõbb emlékezni a nagyszülõkre.
Amit tenned kellene az az lenne, hogy elé állnál és leülnétek megbeszélni a dolgokat, hogy te mit szeretnél, és, hogy õ hogyan viszonyul ehhez. De szerintem 4 év alatt már tudnod kellene, hogy mi a véleménye az eljegyzésrõl, a házasságról, gyerekrõl. Ja és még annyit, hogy egyik ismerõsömék 7 éve vannak együtt, a lány már célozgatott az eljegyzésre, mert már szeretné, a srác viszont nem akar, õszintén szólva azon sem csodálkoznék, hogy õk örökre csak "járnának" a pasi véget, de ennek ellenére imádják egymást. De a saját példámat felhozva, párom 27 éves volt amikor megkérte a kezem (7 hónapja), akkor én is 21 éves voltam. Ebbõl csak azt akartam kihozni, hogy õ már elérkezettnek látta az idõt az eljegyzésre, pedig még csak több mint 1, 5 éve voltunk együtt. Szóval türelem, ha nem gondolná komolyan a kapcsolatotokat akkor azt már éreznéd!
Elmondanám, hogy 4 év az semmi... Én 10 éve vagyok együtt a párommal, és nem kérte meg a kezem, pedig a kapcsoltunk tökéletes. Akkor most kezdjek el pánikolni, hogy komolyan gondolja-e?Ha nem lenne komoly a dolog, nem lenne velem 10 éve, nem állna mellettem mindenben, nem segítene mindenben, és védene meg mindenkitõl, ahogy teszi. Úgyhogy 21 évesen ne görcsölj azon, miért nem kaptál az ujjadra egy ékszert, mert tök mindegy.Ha van egy kõ az ujjadon, ha nincs, akkor is d*ghat mással, szóval totál mindegy.Attól nem fogja komolyabban gondolni, mert vesz egy gyûrût.Az nem láncol össze titeket, ugyanúgy szétmehet a kapcsolat, ha kapsz egy 30000 karátos gyûrût, akkor is.
A többieknek igaza van: a "Mire számítsak? kérdést a barátodnak kéne föltenned. Valóban fontos egy felnõtt kapcsolatban, hogy egy irányba tartsatok mind a ketten, és ehhez bizony hozzátartozik a jövõkép is!
*Csak egy kis eljegyzést Kérdezõ, az eljegyzés a házassági szándék bejelentése. Ha csak azért akarnád, hogy legyen mivel dicsekedni, inkább ne tedd. De az elbeszélgetés hasznos lenne.
Mi se vagyunk házasok, jegyesek a párommal pedig van 2 gyerekünk egy lassan 5 éves és egy 6.5 hónapos.6 éve élünk együtt.Pedig fiatalok vagyunk.Mind a ketten 27 évesek. Nálunk is felmerült már az eljegyzés téma, söt még az esküvõ téma is.De sajna mindig valami fontosabb volt mindig valahova kelet a pénz.Én is nagyon akartam hogy a felsége legyek.De valahogy 2 gyerek mellett már nem olyan fontos.Amúgy meg sokan azt hiszik , hogy házasok vagyunk....Pedig kisvárosba élünk.De ha nagyon fontos neked beszélj róla vele.Mond el mit érzel....Amúgy nekem is fontos "volt".Párom tudja is.De majd eljön az ideje.(remélem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én nem is akarok összeházasodni, ahhoz tényleg túl fiatal vagyok. Csak egy kis eljegyzést, de akkor nem sürgetem a dolgot.
Nem tudom, mit tervezel ezzel a fickóval, de ha 4 év alatt nem mutatott rá hajlandóságot, hogy elvegyen, már nem is fog, ez tuti. Akkor nem vesz el egy pasi, ha bekényelmesedett. Így is megkapja tõled a meleg kaját, a teste-lelke ápolását, tiszta kecót, minek venne el? Az a kulcsszó, hogy kényelem. Max. ha kierõszakolod meg kihisztized mint egyes válaszolók tették, akkor fog megkérni, de csak hogy békét hagyj már neki végre. Abban nem nem sok köszönet lesz.

Mikor, hol, hogyan, milyen cipőt vegyek a már majdnem járó (de még kapaszkodva) 1 éves lányomnak?

Már 3,5 fél hónapja felállt, elmúlt 1 éves és talán pár hét és egyedül elindul, mert már elég biztosan járkál kapaszkodva, de ? az az óvatos típus, nem kockáztat, a biztosra megy :-)

Legjobb válasz: Elsõre mindenképpen olyat, ami fogja a bokáját és van benne megfelelõ talpbetét - tehát Siesta vagy hasonló. Nem olcsók, viszont drágák... de egy rossz elsõ cipõ egy életre tönkreteszi a lábát. Egyébként kínaiban is lehet kapni JÓ szandikat (de ezek nem olcsók ott sem!!!). A lényeg, hogy száras legyen (szandi is,pl. háromcsatos) és ne lapos legyen belülrõl a talpkialakítása. 6 éves korig csak minõségi cipõt/szandit szabad hordani!

Elsõre mindenképpen olyat, ami fogja a bokáját és van benne megfelelõ talpbetét - tehát Siesta vagy hasonló. Nem olcsók, viszont drágák... de egy rossz elsõ cipõ egy életre tönkreteszi a lábát. Egyébként kínaiban is lehet kapni JÓ szandikat (de ezek nem olcsók ott sem!!!). A lényeg, hogy száras legyen (szandi is, pl. háromcsatos) és ne lapos legyen belülrõl a talpkialakítása. 6 éves korig csak minõségi cipõt/szandit szabad hordani!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen, ezzel én is tisztában vagyok, hogy nem szabad sima, lapos talpbelsõs cipõt adni... és természetesen nekem minden pénzt megér a kis Manóm egészsége. Már csak az a kérdés, MIKOR adjak rá elõször? Amikor már önállóan jár, vagy már most is, hogy szinte egész nap talpon van, csak még kapaszkodva...?
Én már adtam, amikor felállt, de az télen volt, szóval passz. De mondjuk pár hét, és úgyis elindul. :)
Én csak akkor vettem rá normális cipõt, amikor már rendesen járt, nem csak kapaszkodva. A gyerek nélkül semmiképp ne vegyél cipõt, próbáld a lábára, sétáljon benne! A lányom lábára nem tudom, hanyadik cipõ ment csak fel.
Asso.
elõre ne vedd meg. NAgyon hamar kinövik. Amik jó az a super fit vagy a richter.


Kb 7 m magas, több, mint 10 éves tujákat szeretnék visszavágni, eddig nem voltak nyírva. Mivel ez már majdnem a végleges magasságuk, ha a felső harmadukat levágom, ki fognak még felül hajtani?

Vagy alulról fog több új hajtást hozni esetleg?

Legjobb válasz: Nagyon csúnya lesz eleinte a teteje ,de ki fog hajtani,és pár hónap múlva nem is fog látszani .oldalt is nyírhatod,had frissítse magát .Én mindig nyírom õket ,formázom .

Nagyon csúnya lesz eleinte a teteje , de ki fog hajtani, és pár hónap múlva nem is fog látszani .oldalt is nyírhatod, had frissítse magát .Én mindig nyírom õket , formázom .

Alig hajlandó tápszert inni, mit csináljak? Már majdnem az összes tápszert kipróbáltuk, nektek melyik jött be? Ja, és se vaj, se sajt nem "csúszik le" a torkán.

Legjobb válasz: Nálunk ennél komolyabb a helyzet, de az alapkérdés ugyanez: a fehérjebevitel. Van olyan tápszer, ami ízetlen, szagtalan, bármibe bele lehet keverni, pl. gyümölcslébe is, és nem változtatja meg az ízét, állagát. Ez a Protifar. Az azonban nem tudom, sima gyerekorvos is felírhatja-e, vagy csak a gasztoenterológus.

Nálunk ennél komolyabb a helyzet, de az alapkérdés ugyanez: a fehérjebevitel. Van olyan tápszer, ami ízetlen, szagtalan, bármibe bele lehet keverni, pl. gyümölcslébe is, és nem változtatja meg az ízét, állagát. Ez a Protifar. Az azonban nem tudom, sima gyerekorvos is felírhatja-e, vagy csak a gasztoenterológus.
Én nem erõltetném a tápszert, az én lányom se volt hajlandó meginni, a tejpépek is a kukában kötöttek ki. Ennyi idõsen már adtam neki rendes tejet, és minden rémhír és lesújtó jóslat ellenére makk egészséges, soha nem volt komolyabban beteg, jó az étvágya és az emésztése, most múlt 3 éves. Ha eszi a szilárd ételeket, akkor ne aggódj, ha változatos a menüje, akkor megkapja, ami kell neki.
Nyugodtan adhatsz neki bolti tejet. Kezdetben hígítsd kicsit vízzel, majd mehet rendesen. Én 1, 5%-ossal kezedtem. Semmi bajuk nem lett.
Tudom, nem állandó megoldás, de pl adhatsz neki krémtúrót, és joghurtokat is. Azok is tej alapúak, szerintem teljesen jól helyettesítik a tejet. A kislányom ugyan még csak 7 hós, de pl már egy kb1/2 túrórudit kapott (csak a túrót). Lassan pedig fogok neki adni normál joghurtot is. Tejet viszont sem boltit, se házni tehéntejet nem akarok neki adni 1 éves koráig. Ja, és van még esetleg sajtkrém vagy vajkrém?
15:51-es válaszoló: 3 gyermekem van, felelõsséggel nevelem és gondozom õket. Nem érdekel sem védõnõ, sem más, aki bedõl a nagy cégek félelemkeltésre épülõ marketingjének. A dédnagyanyám biztosan nem kapott tápszert...mégis élt 94 évig. De ne menjünk ebbe bele...11 hónaposan mindent ehet egy gyerek, amit meg tud rágni és lenyelni. Nem véletlenül nõ foga fél évesen.
Hány hónapos?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, sok volt a segítségemre! Tejet továbbra sem fogok neki adni...a dédnagyanyáink sztorijaiba ne mennyünk inkább bele...öröm, hogy 90 évig élnek, de akkor kicsit..nagyon más volt az élet...
Kedves 15:51! Dédanyáink idejében még nem kaptak ennyi vacakot a tehenek. A mi idõnkben sem igazán, én mégis masszívan allergiás lettem rá, mert anyukám elég korán adni kezdte. Ja, és a lányomnak 14 és fél hónapos korában nõtt ki az elsõ foga.
Elég baj, hogy nem tanulsz édesanyád hibájából, ha tudod, hogy a tejtõl allergiás lettél, mert korán kaptad, és ennek ellenére te is korán adod a gyerekednek, és még másnak is ezt tanácsolod!
Kedves 22:56, szerintem nem azt az embert toltad le, akit akartál...
Utolsó válaszolóval azért nem értek teljesen egyet! Én mondjuk még nem adnék neki tejet! Aztán le lehet pontozni nyugodtan! Majdnem mindent ehet, nem mindent! Beba tápszert szokták szeretni a gyerekek! Legalábbis a környezetemben sok gyerek azt eszi, és szereti!
11 hónaposan már ehet mindent és ihat tejet. Ennyi.
Úgy értettem a komoly helyzetet, hogy az én lányomnak felszívódási zavara van. Gyógyszerek nélkül alig hasznosít valamit, és szinte még sosem láttam éhesnek. Na ehhez jön még, hogy utálja a tejet, tejterméket. Szóval tényleg más a helyzet, csak a fehérjebevitel fontossága ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló, mennyire komoly a helyzet nálatok? A lányom reggel 80 este pedig 120 ml max, amit megiszik tápszerbõl :-(
A kisfiam a Humana Baby Fit banános tápszert nagyon szereti! Elõtte amit kapott, abból már alig evett õ is. 8 hós.
A kérdező hozzászólása: Tejet? Hát tehéntejet nem akarok neki adni, mégcsak 11 hónapos!!! Tejtermék, mint írtam nem eszi meg sem a sajtot (kemény, krém..)se vajat...akkor mit?? Egész nap nem ihat csak teát?! :-(
Adj neki már szilárd ételeket, és tejet, tejterméket. Többet ér, mint a tápszer erõltetése. Azt már ízetlennek találhatja.
A kérdező hozzászólása: De már kezdi utálni a tejpépeket (mindegyiket)
A kérdező hozzászólása: 11 hónapos, a fõzelékeket megeszi, a gyümiken is elcsámcsog azért, szereti a kiflit, a kenyeret (natur). A babajoghurtot, a babapudingot megeszi. Reggel pótlásnak tejpépet szokott kapni...
Bocs, tényleg! Fáradt vagyok, félre értelmeztem!!! BOCSI

Amikor annyi mindenen keresztül mentünk már, majdnem a szakításon is, de csak majdnem, és most fogunk "sok" idő múlva újra találkozni, mit is mondhatnék?

mintha lepörgött volna már az egész mint egy film, a sorsszerű ismerkedés, a varázslatba illő szerelem kialakulása, utána a sok sok kaland, mint Bony és Cleid, utána a veszekedések, utána a csalódott tekintetek, amikor valami elromlott, utána a düh, szakítás, de mégsem, utána a kedvesség, amin már érződik, hogy valami eltört, vagy nem is tudom, mindez együtt és külön is, amíg nem voltam ott, és igaz 1 hetet voltunk csak külön, de mintha egy hónap lenne, vagy több, valahogy elcsendesedtek az érzelmek, de vár vissza, jön elém, de, ott van az a de. szóval leszállok és ott vagyok azt sem tudom mosolyogjak e majd rá, vagy még magamban sem tudom hova tenni mi van. mintha már lemondtunk volna egymásról, de ott van még valami ami visszatart. az a valami lehet csak én vagyok, hogy megyek vissza. mert ott dolgozom. most. mert ott akartam dolgozni. szóval amikor leszállok, ő kedves lesz, én szintén, és? a lényeg, hogy én szomorúan jöttem el, szomorúan megyek vissza, de ő valahogy átment már, mintha már elmúlt volna az a varázs. szóval, leszállok és? még azt sem mondhatnám, szeretlek. ilyen helyzetben ezt nem lehet. úgy érzem ennek a szónak, most nincs értelme a történtek után. most nem erről van szó köztünk. ha meg hagynám magam sodortatni, lesz ami lesz, az is lehet használgat még, de szóval nem jön már vissza, ami elmúlt. szóval amikor találkozunk, mit is mondhatnék hát?

Legjobb válasz: ...Bonnie és Clyde...

...Bonnie és Clyde...
A kérdező hozzászólása: jah õk :)
A kérdező hozzászólása: jól jönne pármondat, mert már azon is gondolkodom inkább felmondok telefonban és nem megyek vissza.
Hát kicsit nehezen dolgoztam föl a történetet... :D de amúgy szerintem ezt csak te tudhatod, hogy mit érzel iránta. Ha még mindig mûködhetne, és akarna tõled valamit akkor engedd. Ha csak barátként nézel már rá akkor mondd meg neki, és ne adj neki hamis jeleket. Ha meg már hidegen hagy, azt is mutasd ki. Az a lényeg hogy ne agyalj annyit csak csináld azt ami jön ösztönbõl másképp csak önmagadat is összezavarod. De elõbb magadban kéne helyrerakni a dolgokat hogy szerinted lenne ebbe az egészben még több vagy csak erõlködtök. Az sem baj ha szimplán barátok maradtok, mert gondolom azért még kötõdtök egymáshoz, csak lehet már nem vagytok szerelmesek.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod, talán az utolsó mondat lép érvénybe. én szeretem még, de abszolut nem tudom mûködhetne e még együtt, pont az "együtt mûködési problémák" miatt tûnik nekem úgy, hogy õ kiábrándult. tehát hagyom lelépni voltaképp én itt tartok, ha akar megy, elhagy. ami úgy tûnik lélekben már meg is történt. most valahol önzõ módon elõadhatnám a hõsszerelmest, köthetném magamhoz, húzhatnánk még egy darabig, nem tudom ettõl bármi is változna e. és az a baj, beszélni sem tudok vele, és most hajnalban kellene megkezdenem az utazást. és azt sem tudom maradjak e inkább. semmit.
nekem akkor ugrik ki majdnem a szivem ha rosszat álmodok és felébredek rá
Sajnos, én nem tudlak jóval biztatni, sokáig szenvedtem én is hasonló problémával, és amikor már annyira ki voltam merülve, hogy jártányi erõm nem volt, akkor elmentem egy pszichiáterhez, aki gyógyszert írt fel (nem nagy mennyiség), és minden este szedem. Azóta jól vagyok. De egyébként az a tünet, hogy majd kiugrik a szíved, pánikbetegségre utal. Mindenképp menj el orvoshoz, esetleg mondd el neki, hogy nem szeretnél rászokni az orvosságra, de meghallgatod a javaslatait. Jobbulást!
NEkem megvan olyan hogy mikorra elaludnék akkor összerándul a testem és nem engedi hoyg elaludjak:S:S:S Van hogy egy este többször is...
:s

Miért nem bírom a horror-t 14 évesen mikor már majdnem 18 vagyok, csak négy év. Lehet mégi bekéne tartanom a korosztályt?

nem tok aludni tőle, és félek a sötétben nagyon :S a barátaim bírják de én úgy érzem kicsi vagyok még belül :S

Legjobb válasz: "majdnem 18 vagyok, csak négy év" :D Ez hatalmas. Oké, hogy 30 éves korod után már 4 év semmit sem számít, de 14 évesen még nagyon fejlõdsz, gyerekkorodnak kb mostanában lesz vége, most kezdesz majd el szép lassan komolyodni. Az a 4 év 14 évesen rengeteg, az egész életed 35%-a.

"majdnem 18 vagyok, csak négy év" :D Ez hatalmas. Oké, hogy 30 éves korod után már 4 év semmit sem számít, de 14 évesen még nagyon fejlõdsz, gyerekkorodnak kb mostanában lesz vége, most kezdesz majd el szép lassan komolyodni. Az a 4 év 14 évesen rengeteg, az egész életed 35%-a.
Van ilyen ... ne nézz ha nem bírod , sztem mire 18 leszel magadon fogsz röhögni hogy ettõl fostál .. én pl vagy 8éve nem láttam semmien sorozatot/animét/filmet ami megijesztett volna komolyabban
Az utolsó nagyon jól mondja, Itt az a "csak négy év" még nagyon sokat számít. ha megmondhatom az õszinte véleményemet, akkor viszont azt mondom, hogy nem is baj, hogy nem bírod. Nem törvényszerû , hogy egy bizonyos kor után horrorfilmeket kell nézni, van, aki felnõttként sem "bírja". Sõt, talán az a nagyobb baj, ha bírja valaki, mert az valószínûleg azért van, mert hozzászokott a dologhoz az illetõ. Szóval szerintem ez nem ciki, és nem is muszáj elkezdned nézni õket. Ha mégis elfogod, akkor is ráérsz még bõven.
Elõzõ vagyok. Ja és: "a barátaim bírják de én úgy érzem kicsi vagyok még belül :S" Honnan tudod? Szerintem valószínûbb, hogy inkább csak "menõznek" vele, de este õk is ugyanúgy félnek.
Le is írtad a választ, óvatosan ásíts. :)
Túl nagyra tátod a szád:D
Amellett, hogy óvatosan ásítasz, jó, ha pár hétig meglámpázod Bioptron lámpával! Napi 6-7 perc elég! A férjemnek voltak ilyen panaszai, aztán végigcsinált egy ilyen kúrát, azóta nem okoz gondot az ásítás! Ha elmész a Zepterhez, ingyenesen próbálhatod a lámpát, így meggyógyítod magad, mire az ingyenes kúra véget ér!:-) Nekünk van lámpánk egyébként, de ha neked nincs, ez egy jó tanács! (Váci úton van a székházuk, a Tesco mellett.)
Kerüld az unalmas dolgokat, és nem vagy csak keveset fogsz ásítani! :-))) De komolyabbra fordítva a szót: Ajánlatos elmenni a dokihoz, aki majd elküld egy fogorvoshoz (is), ugyanis az ilyen dolgoknak lehet elõzménye egy letört vagy rosszul tömött ("magas tömés") fog, ami rágáskor "félrefeszíti" az állkapcsot, ami természetellenes kopáshoz vezet. Ekkor jön az, hogy ásításkor, késõbb pedig már akkor is, amikor kicsit nagyobbra tátod a szád, kiugrik a helyérõl!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Próbálok nem nagyot ásítani, meg óvatosan, de néha óhatatlanul nagyobbra sikerül:8 Szerencsére még nincs egy tömött fogam sem:) De a fogorvos már megmutatta hogy kell visszarántani, de elég durva:( Szóval próbálok minél óvatosabban ásítani.

Van egy srác aki megtetszett csak az a baj h idősebb az egyik este nővéremmel jöttés mikor kettesben maradtunk elkezdett velem flörtölni már majdnem meg is csókolt csak leállítottam ezek után ő tovább folytatta a flörtölést mit tegyek h tetszek neki?

Legjobb válasz: mi van? már flörtölt Veled, azután, hogy leállítottad újra kezdte, és Te ezek után megkérdezed, hogyan tudnál tetszeni neki. gondold már végig, mit is kérdeztél.

mi van? már flörtölt Veled, azután, hogy leállítottad újra kezdte, és Te ezek után megkérdezed, hogyan tudnál tetszeni neki. gondold már végig, mit is kérdeztél.
Korotok?
Igen Okoska, nekem is feltûnt, de a korukat nem ismerve nem akartam semmi érdemlegeset nyilatkozni.
A kérdező hozzászólása: én 17 õ 20 de ezzel csak egy probléma van az hogy õ szinte minden lánnyal leáll flörtölni
hagyd had koslasson utánad, te lény elutasító mégis megkapható :) megvadulnak tõle a férfiak és még jobban fog akarni, plussz tudja hogy te nem egy könnyû nõcske vagy :D
Csapodár.Aztán majd veled megy buliba és ha egyedül hagyod vkivel, már ott lesz majdnem csók vagy éppen csók ha az a lány belemegy.Ne vedd komolyan.Egyébként már tetszel neki, mint sokan mások.Ha akarsz tõle vmit, légy elérhetetlen mint már elõttem írták.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és azt hogy õszinték vagytok ha minden jol megy akkor most hétvégén találkozunk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!