Találatok a következő kifejezésre: Mikor a már (24201 db)

Mi a Márk orosz megfelelője, vagy van egyáltalán neki?

Legjobb válasz: orosz: Mark, lengyel szlovák cseh Marek, szerb horvát Marko, román Marcu, olasz spanyol Marco, latin portugál Marcus....

orosz: Mark, lengyel szlovák cseh Marek, szerb horvát Marko, román Marcu, olasz spanyol Marco, latin portugál Marcus....
Tudomásom szerint nincs
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Отметить

Hol lehet kapni matt rúzst aki egyáltalán nem fénylik? És mi a márka neve? Lent van kép milyenre gondolok

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Ha pesti vagy, akkor ó utca kryolan, vagy mac.

Ha pesti vagy, akkor ó utca kryolan, vagy mac.

Mi a márka pontos neve? Képpel.

http://kepfeltoltes.hu/130426/gkl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: https://www.google.hu/#output=search&sclient=psy-ab&q=ciotcu..

Milyen hypoallergén óvszerek vannak? Mi a márka nevük? A boltokban nem találtam, hol kaphatóak, gyógyszertár vagy hol?

Legjobb válasz: latexmentes amire gondolsz és szerintem ilyet csak gyógyszertárban lehet kapni ha lehet, valószínûleg jó drága:S szexshopban is próbálkozhatsz.

latexmentes amire gondolsz és szerintem ilyet csak gyógyszertárban lehet kapni ha lehet, valószínûleg jó drága:S szexshopban is próbálkozhatsz.
http://www.dreamsex.hu/sex/avanti_db_durex_1989.php elég sokba kerül, de itt még egy sima doboz durex is több ezer, szóval a gyógyszertárban biztosan olcsóbb.
szerintem is gyógyszertárban kéne próbálkoznod, sima drogériákban nagy valószínûséggel nem találsz ilyet!

Mi a Mária Rádiónak a Frekvenciája/hullámja?

Légy szíves írjátok le, melyik hullámon ill. frekvencián lehet elérni a mária rádiót köszi

Legjobb válasz: http://www.mariaradio.hu/lefedettseg

A kérdező hozzászólása: köszi, és melyik hullámon játszák? vagy ha megvan a frekvencia h FM 94, 2 akkor a hullám is beáll hozzá?
Minek kell beállnia mire??? A rádión beállítod az FM módot, megkeresed az adott frekvenciát, és annyi.

Mi a ". Már a spájzban vannak! " mondások eredete?

Már sokszor találkoztam ezzel a formulával, többféle el?taggal... Ez mire vezethet? vissza?

Legjobb válasz: Ha jól rémlik akkor A Tizedes meg a többiek c. filmben hangzik el, hogy "az oroszok más a spájzban vannak"

Ha jól rémlik akkor A Tizedes meg a többiek c. filmben hangzik el, hogy "az oroszok más a spájzban vannak"
http://www.youtube.com/watch?v=jOR_KSVLO1I A tizedes meg a többiek :)
Major Tamás mint komornyik mondta a "Tizedes meg a többiek" címû filmben...Ha nem láttad, érdemes egyszer megnézni mert Sinkovics Imre nagyon jól játszott benne....
Húú ez egy nagyon régi filmben volt, talán az oroszokra mondták. Nem tudom sajnos hátha jön valaki okosabb aki megmondja.
A kérdező hozzászólása: Átírták a kérdésemet... az idézõjelen belül így lett volna eredetileg: "... már a spájzban vannak!". Azért írtam így, mert az elejére lehet behelyettesíteni, hogy mondjuk "az oroszok". Tehát "az oroszok már a spájzban vannak!".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

7 honapos babatok napi etrendje? Es mit tud mar a pici en kisfiam mar ull magatol, viszont meg nem forog!

Legjobb válasz: Szia! Kislányom 9 hónapos lesz hamarosan, de már egy ideje hasonló az étrendje, de persze mindig jönnek hozzá újak: Reggeli: 220 ml tápszer Tízórai: 100 ml Gyümölcs babapiskótával Ebéd: 200 ml Fõzelék Uzsonna: Kb. 200-220 ml Tejpép Vacsora: 220 ml tápszer 7 hónaposan már mindkét irányba forgott, de még nem ült. Most már tud ülni is, körbe "kúszik".

Szia! Kislányom 9 hónapos lesz hamarosan, de már egy ideje hasonló az étrendje, de persze mindig jönnek hozzá újak: Reggeli: 220 ml tápszer Tízórai: 100 ml Gyümölcs babapiskótával Ebéd: 200 ml Fõzelék Uzsonna: Kb. 200-220 ml Tejpép Vacsora: 220 ml tápszer 7 hónaposan már mindkét irányba forgott, de még nem ült. Most már tud ülni is, körbe "kúszik".
Az elég nagy baj ha még nem forog.
Szia! 7 hónapos fiam hasról hátra hátról hasra fordul, 6 hónaposan kúszás-mászás féleségbõl kiült, azóta már mászik és ül stabilan, másfél hete feláll.Soha nem ültettem vagy állítgattam!Reggel anyatej, tízórai gyümölcs, ebéd valamilyen fõzelék, délután anyatej, este tejpép vagy fõzelék, fürdetés után anyatej.
reggel 9 szopi, 12kor fõzelék, 3-kor szopi, 6kor gyümölcs natúrban vagy tejpéppel, 8-fél9 szopi és alvás. éjszaka többször ébred, néha cicizik, néha elég csak babusgatni egy kicsit. kúszik, forog minden irányba, kutyázik , kis kezein/kezén támaszkodva ül, próbál felállni, mászni.Tényleg gond lehet, ha nem forog, ugyanis azt 6 hós korára minden irányba produkálnia kéne. Én aggódnék a helyedben, vagy legalábbis már utána jártam volna a dolgoknak. üdv, 7 hónapos kisfiú anyukája
Reggel 6: 220ml tápszer 10 fele: 200g gyümölcs kekszel 1 óra fele: 220-250g fõzelék 4 óra fele: 200 g tejpép vagy gabonapép este fél8-8 fele: 220ml tápszer Mindkét irányba forog, gurulva közlekedik, kúszni ritkán szokott, négykézláb megáll rövid ideig, ülni még nem tud.

Leszbikus vagy biszex lányok! Mi a véleményetek az "ollózásról"? Próbáltátok már?

Azt szeretném megkérdezni hogy próbáltátok már ki ezt a pózt? Ha igen, akkor milyen benyomást keltett benned, bennetek? Mesélnétek az ezzel kapcsolatos érzéseitekr?l, véleményetekr?l?

Legjobb válasz: Én már kipróbáltam...de mivel az elõzõk miatt már úgysem olvasná el ezt senki, inkább le sem írom. :(

Én már kipróbáltam...de mivel az elõzõk miatt már úgysem olvasná el ezt senki, inkább le sem írom. :(
Bûn lenne veszni hagyni.
Hódolok, de az a bizonyos elõzõ te vagy, nem de bár?:D
Egyetértek^^:D
Hi Barbie!:D
Lopod az elõzõk ötletét? Vagy csak hódolsz a kitalálóinak?
Többek között.
Áhh megmentetted!!!:D

Jaj mit tegyek? Már totál kikészítettem magam idegileg. Ötlet? Mit tegyek a beteges féltékenységem ellen?

2hete szakítottam a barátommal...úgy éreztem nem megy vele, hogy nem szeretem eléggé, és nem tudom viszonozni azt amit ? ad nekem.

Legjobb válasz: Járj el barátnõiddel valahová, csinálj valamit ami miatt nem gondolsz rá. És tényleg hitesd el magaddal, hogy nem kell neked (ha dobtad gondolom nem szereted már úgy). Mindegy mit csinálsz, csak felejtsd el, és jobb lesz. Biztos nem holnap, egy pár hét vayg akár hónap is rámehet, de ez tényleg beteges amit csinálsz (már bocs).

A beteges féltékenykedés és kémkedés nem jó út..vagy lépj irányába vagy felejtsd el.Ezzel nem jutsz elõbbre amit most csinálsz.
Járj el barátnõiddel valahová, csinálj valamit ami miatt nem gondolsz rá. És tényleg hitesd el magaddal, hogy nem kell neked (ha dobtad gondolom nem szereted már úgy). Mindegy mit csinálsz, csak felejtsd el, és jobb lesz. Biztos nem holnap, egy pár hét vayg akár hónap is rámehet, de ez tényleg beteges amit csinálsz (már bocs).
Hát te tiszta hülye vagy. Nem csinál semmi rosszat, bizok benned s szeret. Erre te kidobod, nemtudod mit érzel. És még te gyanakszol õrá?! Nem fordítva kellene?
Jajj öcséém. Te szereted. Õ szeret. Mi az akadály...próbáljátok meg újra oszt kész...
A kérdező hozzászólása: azt akartam írni, hogy *NEM biztos hogy szeret, de olykor rámír msnen és néha felhív
A kérdező hozzászólása: 18:13as ez mit jelent?: 8----D
túl sok tévét nézel, túl sokat hülyítitek egymást a bnõkkel, és túl sok celebhírt hallgatsz. nem minden pasi csalfa, és akik azok, azoknak is az 50%-a csak azért, mert a hülyítés eljutott egy olyan fokra, hogy azt hiszi, hogy ez neki jár és ez a menõ. De nem minden pasi ilyen. Nem tudod elhinni, hogy szeret. Önbizalom hiányod és kisebbségi érzésed van. Miért érzed kevésnek és rosszabbnak magad más lányoknál? szerintem inkább ezen kéne elgondolkodnod, mert ez szokott az indokolatlan féltékenység hátterében állni.
A srác szerintem nagyon szeret téged, ha még ezek után is veled szeretne lenni :D Már bocs. Nem miattad írtam, de a legtöbb srácnak ez nem jön be. Nem ragaszthatod oda magadhoz, hogy mindig veled legyen. Mi lesz a barátaival, barátnõivel? :) Õt is kikészítheted ezzel. Megtagadnád tõle az "örömöket"? Itt nem feltétlenül "arra" gondolok. De elég unalmas lehet az élet barátok nélkül. Ráír lányokra, na és? Csak barátok. Beszélgetnek. Gondolom, neked is vannak fiúbarátaid. Beszélgetsz velük. Találkoztok. És van köztetek több is? :) Azért írsz rájuk, mert szeretnél tõlük többet? Nalátod.. Próbáld beleképzelni magad az õ helyzetébe, hogy neki ez milyen lehet.. És próbálj megbízni benne!! :) Az, hogy nem változtatta meg a jelszavát, egyértelmû jel arra, hogy téged szeret! Megmutatja, hogy mirõl beszél másokkal, betekintést engem a magánéletébe, hogy tudd, nem jár tévutakon! Ritka az ilyen türelmes és megbízható fiú! Szerintem próbáljátok meg újra ezt a dolgot. Abból, amit leírtál, azt látom, hogy te nagyon szereted azt a fiút, tehát "tudod" viszonozni az érzéseit. Szeretitek egymást; akkor mi itt a probléma? :) Csak a féltékenykedésen próbálj változtatni, mert ez már tényleg beteges kissé :S; bízz meg a párodban! Remélem, tudtam segíteni. Sok sikert hozzá!! :) 15/F
Az egy f***, jelekbõl összerakva.
önbizalom hiányod van, magadban kell lezárnod az önelégedetlenségedet, túl kritikus vagy önmagaddal szemben, ne másokhoz hasonlítgasd magad, a párodnak meg hidd el hogy õ tényleg szépnek, helyesnek lát, és neki te vagy a nyerõ, a kisugárzás a lényeg és a belsõ, aki szerelmes annak úgyis minden szép, aki veled van nem véletlenül téged választott, a azzal motiváld magad, és légy pozitív, hogy lehet pont az fog az agyára menni, és attól sokall majd be, vagy ábrándul ki, hogy nem bízol benne és hogy folyton leértékeled magad, kell egy kis sikerélmény, adj esélyt
Vegyél neki egy kedves kis ajándékot. És hívd fel, mond neki meglepit tartogatok neked. Találkozzunk. A karácsony a szeretet és a megbocsájtás ünnepe is egyben. Lépjél már te kis féltékenykedõs. Na mire vársz, tárcsázd a számát és kész!!!
Szerintem jöjjetek újra össze. Vizualizálva: A srác nélküled: 8---D A srác veled: 8------D Csak nyerhettek; mindketten.
A kérdező hozzászólása: okés, köszönöm de miért vagyok már arra is féltékeny ha csak pl. ráír egy-egy csaj ismerõsére msnen? és beszélgetést kezdeményez velük? Miért gondolom egybõl azt, hogy 1.találkozgatnak 2.randiznak, vagy fognak stb???? ezt hogyan kûzdjem le?
A kérdező hozzászólása: és ha csak msnezik egy csaj ismerõsével már AKKORIS FÉLTÉKENY VAGYOK ÉS EGYBÕL GYANAKSZOMM... DEMIÉRT??????
A kérdező hozzászólása: ezt irta smsben ma: "tudod mi fáj? H nem veszed észre, h vágyok rád, h kellesz, de még aztsem, h szeretlek. És soha nem hallgatjuk meg 1mást...és azért nem változtatok msn jelszót, h lásd nem kell más, és nem zavar ha megnézed....és olyan jól esne, ha csak 1x szeretnél" De mivan ha ez nála csak fellángolás ez a nagy imádat???
A kérdező hozzászólása: értem... 18vagyok nem akarom hogy mással járjon:(
Te raktad ki, hagyd. Igazából az a bajod, hogy most egyedül vagy, nem rajong érted már, és nem tudod elviselni... Nem jó érzés tudom, de ha nem szereted, akkor hidd el elfog múlni. És ne nyomozgass utána, mert nem szép dolog. Döntsd el magadban, hogy mit akarsz. Akarod õt vagy sem. Ha igen akkor beszélj vele, ha nem akkor felejtsd el, hagyd hogy élje az életét, és te is éld a tied, mert ez neked sem jó, hogy így kivagy borulva emiatt. Hány éves vagy amúgy? Fogsz még találni bárkit, hidd el, csak ezt a féltékenykedést hagyd abba.
Miért magyaráznak manapság mindent önbizalomhiánnyal? Mert nem értenek hozzá! :D Ne hallgass rá szerintem. (utolsó)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!