Találatok a következő kifejezésre: Mikor a levelet írok 3 (2 db)

Mikor a számítógépen levelet írok 3 hós kislányom mindíg ott van velem. Múltkor magától leírta: pék. Lehet hogy a betűket már kezdi ismerni, de beszélni még nem tud?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de szeritnem kivan zárva, h ismeri a betûket. CSupán csak a véletlen mûve. na meg egy 3 hós babának nem hiszem, h jót tesz, h a szgép elõtt van.

Ne haragudj, de szeritnem kivan zárva, h ismeri a betûket. CSupán csak a véletlen mûve. na meg egy 3 hós babának nem hiszem, h jót tesz, h a szgép elõtt van.
Ez a kérdés nem komoly, ugye??
Remélem ez csak kamu kérdés, mert ha nem, akkor nagyon sajnálom a kislányodat...
Ha háttal rakod le a géphez, akkor nem fogja ismerni az egész magyar ábécét. Már csak 41 betû van hátra...
A kérdező hozzászólása: Észkombájn! Egy éve tettem fel ezt a kérdést. Az emberek 98% le is vágta hogy pojénról van szó... Úgy látom Te a roszindulatú 2%-ba tartozol...
Istenem szegény gyerek! Mi lesz belõle, ha az anyja ilyen értelmi színvonalon van??? Megáll az eszem az ilyen kérdésektõl..:( Mondjuk mindig is azt hallottam a pedagógusoktól, hogy nincs hülye gyerek, csak hülye szülõ!
Ha háttal van a gépnek, akkor is felolvasod a szöveget? Mert ilyen esetben szintén nagyon gyorsan fog tanulni...
NEm szabad ennyire a gép világába engedni, õ meg még pláne kicsi.Az egyik ismerõsöm úgy járt a gyerekeivel, hogy õk is ezen nõttek-nõnek fel és mikor bekerült iskolába egyszerûen már nem érdekelte az órai anyag.megtanult magától írni , olvasni-sõt az angolba is belelát.Most kínlódnak vele, mert nem köti le az órai anyag és nem értette honnan tanulta meg ezeket.Mire felvilágosítottuk, hogy hagyja játszani és mivel ott angolul vannak a lépések rájött mi mit jelent , megismerte a betûket szavakat..és már megy minden magától.Olyanok mint a szivacsok m indent magukba szívnak.Amit írsz az a véletlen mûve egy 3hónapos babának még nincs ekkora intelligenciája, hogy a betûket nézze örül ha ismerkedik a dolgokkal, de nem szabad ezt engedni neki.Mindennek meg van a saját ideje sztem.
Hûha, ez tényleg gáz!
A kérdező hozzászólása: Igaz, nagyon igaz. Erre nem is gondoltam hogy bánthatja a kis szemét. Akkor azt hiszem majdd héttal rakom oda magam mellé, mert a kiságy a szobában van, ott meg nem akarom egyedül hagyni, mert dolgoznom viszont kell.
Majd meglátod késõbb is, abszolút nem érdekli, hogy egyáltalán az mi, csak ütögeti. Sõt késõbb csapkodni is fogja. Az én babám most 10 hónapos, miután sokat gépelek, jön folyton és csapkodja a billentyüzetet, de nem is látja. Ez butaság, amit kérdezel, már ne haragudj. És tényleg nem jó, hogy magadmellé veszed, miközben gépezel. Gondolj bele, a mi szemünknek sem jó, hát még neki, mikor most kezd el igazán fejlõdni a szeme.
A kérdező hozzászólása: komoly kérdés volt, olyan értelem a kincsem, gondoltam hátha a szavakat még nem tudja kimondani, de esetleg valahogy a betûket már párosította a kimondott hangokkal. Mindíg hangosan felolvasom neki amit írtam.
A pojén az is poén?:)

Elvileg a 3. gyógyszerszedési héten 12órán kívül vettem be a bogyót. Azt írja a tájékoztató, hogy vagy tartsak szünetet, vagy pedig ne, és kezdjem el a következő levelet, ha ez elfogy. Mit csináljak?

csütörtökön fogom beszedni az utolsót,és a szombati maradt ki,tehát az még majdnem a 2. hét,amire azt írja,hogy nincs baj,csak vegyem be a következ?t.most nem tudom mi van.és ha úgy hagyok szünetet,mintha rendesen szedtem volna terhes lehetek?

Legjobb válasz: A végén azért kiderült, hogy fogamzásgátlóról van szó. A lényeg az, hogy két tabletta közt nemtelhet el 36 óránál több, nem értem a 12 órát, mert napi 1 szemet kell szedni, mondjuk ha mindennap este 8 kor szeded be és kimaradt egy, akkor azt másnap reggel kell beszedni, aztán visszatérhetsz a rendes idõre a következõ szemmel. 21-et be kell szedni 21 napon át, és utána 1 hét szünet. Szóval folyamatosan szedd a következõt és akkor nem lesz gond. Az egy hetes szünetben érdemes napi egy szem vastablettát is szedni.

A végén azért kiderült, hogy fogamzásgátlóról van szó. A lényeg az, hogy két tabletta közt nemtelhet el 36 óránál több, nem értem a 12 órát, mert napi 1 szemet kell szedni, mondjuk ha mindennap este 8 kor szeded be és kimaradt egy, akkor azt másnap reggel kell beszedni, aztán visszatérhetsz a rendes idõre a következõ szemmel. 21-et be kell szedni 21 napon át, és utána 1 hét szünet. Szóval folyamatosan szedd a következõt és akkor nem lesz gond. Az egy hetes szünetben érdemes napi egy szem vastablettát is szedni.
A kérdező hozzászólása: bocs, igen, yasminelle-rõl van szó. de ha kimaradt a gyógyszer, akkor kell 12órán belül bevenni.és most nem tudom, hogy lesz-e baj, ha nem kezdem el a következõt és hagyok szünetet...
A hormonális fogamzásgátlók bonyolult szabályozási körben gátolják a peteérést. Annak az esélye, hogy egyetlen szem késõi bevétele miatt peteérés következik be, minimális. Sokkal több komplikáció (fõleg vérzészavar)várható, ha a szedést abbahagyja, még a következõ ciklus is zavart szenvedhet. Problémás a következõ ciklus kezdése is: mennyi szünetet tartson, megvárja-e a vérzést stb. Persze legjobb a pontosság...
A kérdező hozzászólása: bocs, de ebbõl a válaszból nem kaptam hasznos infót.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!