Találatok a következő kifejezésre: Mikor a csókolgatja, (12 db)

Lányok! Mit éreztek mikor a pasitok csókolgatja a nyakatok? (tovább lent)

vagyis azt tom hogy ott van az erogén zóna és hogy nagyon jó érzés, de pontosan mit éreztek?

Legjobb válasz: Kiráz a hideg (jó értelemben) libabõrös leszek és grr :D

Kiráz a hideg (jó értelemben) libabõrös leszek és grr :D
azt érzem, hogy a pasim csókolja a nyakamat.
Készülök besz*rni. Azt.
Bizsergetk. Kiráz a hideg ( a maga jó értelmében ) ugyanakkor melegséget érzek belül, és csak erre tudok koncentrálni. Valami ilyesmit:)
"fizikailag pedig ilyen összehúzódásféle alul"-énis vmi ilyesmit érzek...elõször végigfut ez az érzés a nyakamon, a mellemen, hátamon-hasamon és végül megáll ott belül alhastájékon...és ilyen összehúzódásfélét produkál...mint vmi egyhe áram.. 22/N
nekem nagyon érzékeny a nyakam, így általában az jár a fejemben, hogy hatoljon már belém... fizikailag pedig ilyen összehúzódásféle alul 17/l
Nekem kiszívni is szokta, fantasztikus érzés. Teljesen begerjedek:D
Én akkor. Sak azt érzem, hogy tiszta libabõr vagyok

Az normális mikor a pasim a nyakamat csókolgatja es végig fut rajtam a hideg egy pillanatra?

vagy végig fut rajtam a hideg meleg, 1 pillanatra libab?rös is leszek :D

Legjobb válasz: ez nem normális. Lehet allergia. Ne gondolj vészesre, de azért nézesd meg egy dokival.

ez nem normális. Lehet allergia. Ne gondolj vészesre, de azért nézesd meg egy dokival.
normális igen. nekem is szokott
Valószínüleg csak érzékeny pontod vagy/és csikis is. Esetleg erogén zónád.
Teljesen normális! Csinálja gyakran! :)
Nekem is szokott, de nekem fõleg amikor a hátamat simogatja. De nagyon jó érzés :)
Valószínû még hangosabban venné a levegõt, és még jobban élvezné!!
én is ígyvagyok mitn a kérdésed elején, de én pl egyáltalán nem avagyok érzékeny a melleimre.. ha kicsit lentebb simogatod akkor az a tuti..;)
tetszene neki szerintem (:
szerintem akkor miközben csókolgatod a nyakát akkor simogatnád a ciciét.. ez lenne
Ilyenkor utálom, hogy én is ugyanúgy 19 éves vagyok, és egy kalap alá vesznek a többi kortársammal...
Nem értem a kérdés lényegét:Dmost büszkélkedsz h már azt ennyire élvezi ez nem a te tudásodnak köszönhetõ hanem valószínüleg ez egy igen érzékeny pontja a bnõdnek:DMért ekkora vesztes egy ember, hogy ilyen bugyuta kérdésekre használja ezt az oldalt?:s
Akkor ne beszélj, CSINÁLD !!!
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok és megengedi :D
Elég gyerekes kérdés... De aranyos :) Hány éves vagy? Amúgy ha megengedi, biztos tetszene neki!!
am télleg ez egy idióta kérdés...szerinted mit csinálna? a, élvezi b, fejbe vág egy párnával nem is tudom, hogy melyik lehetne...

Mikor a melleimet csókolgatja, nyalogatja, szopogatja, alig érzek valamit. Mármint fizikailag. Mert tudom, mit csinál, és nagyon jó, de ha nem lenne borostás, nem tudom, érezném-e, hogy ott van. Érzéketlen volnék?

Legjobb válasz: hát nem tudom ha nem a nyelvélvel csinálja hanem a kezével próbálja izgatni a melled akkor se érzed ha akkor érzed akkor azután mond nek hogya nyelvével is csinálja erõsebbenhogy téged is izgasson. v. akár a péniszével is az ember intim érzékenysége igen változó mindenkinek más az ingerküszöbe.

hát nem tudom ha nem a nyelvélvel csinálja hanem a kezével próbálja izgatni a melled akkor se érzed ha akkor érzed akkor azután mond nek hogya nyelvével is csinálja erõsebbenhogy téged is izgasson. v. akár a péniszével is az ember intim érzékenysége igen változó mindenkinek más az ingerküszöbe.
nem vagyunk egyformák. Változó, hogy ki hol mennyire érzékeny. Volt olyan kedvesem, aki csak attól el tudott élvezni, ha a mellét, mellbimbóját nyalogattam. Volt olyan is, akit igazából nem nagyon hozott lázba a dolog. Te ilyen vagy. Ettõl nem vagy se több, se kevesebb. Esetleg mondd neki, hogy erõsebben csinálja, lehet, hogy csak az ingerküszöböd van magasabban, mint amihez õ szokva van. (mint minden ez is tanulandó dolog mindkét részrõl)
ez a periodusodtol is változik. pl a mensi elött pár nappal minden érintésre sokkal érzékenyebbek vagyunk. amúgy nekem is volt olyan pasim aki semmi érzést nem tudott kicsikarni belölem. a mostani párom egy év után ha megcsókolja a nyakam még mindig húúúúú.
nekem is hasonló gondom van, de én azt se nagyon érzem, hgoy a kezeivel simogatja a mellemet.
Nekem is elég érzéketlen a mellem, bár ha erõsen nyalogatja azt azér érzem.. mmm :)
A nõknél se mindenki izgul arra ha a mellét piszkálják. Az élettársamnak pl egyenesen rossz érzés ha a mellbimbójához érek, ezért nem is erõltetem.
És én is ugyanígy vagyok vele:) Szeretem, ha simogat, mert szeretem:) De ha a mellem simogatja, sem nagyobb érzés, mintha a kezem simogatná... Inkább az a jó benne, hogy õt izgatja, s így nekem jó, hogy tetszem neki:)
Az ember legfontosabb nemi szerve az agya. A nõknél különösen! Az, hogy az adott érintés mennyire esik jól - leginkább attól függ, hogy ennyire kedveled a fiút, és õ mennyire ügyes és türelmes. Ha összeszoktok, javulni fog a helyzet. Szereted õt? Akkor legyél kedves vele, és kényeztesd (mosolyogj, simogasd, stb.) Õ is ezt fogja tenni, és jól fog majd esni. Ha olyan hangulatban vagy, egy BÁRMILYEN finom érintés csodákat mûvelhet! Én már majdnem felborultam (kicsit megbillentem) egy egyszerû simogatástól (pedig csak a hátam) egyszer... A körülmények jók? Nincsenek nagy fülek az ajtókon? Egyébként hány éves vagy? Ha fiatal, akkor ez a gond... de inkább idõsebbnek gondollak. Menj el orvoshoz, mert lehet hormonzavar is. Akkor orvos jobban tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. körülmények megfelelõek, fülek nincsenek, hormonzavar meg végképp :D bocs de ezen nevetnem kellett, de azért kösz a választ. valószínûleg a hangulatom nem volt meg hozzá. viszont mikor a combomat csókolgatta... huhh :) lehet a mellemen nem vagyok ennyire érzékeny. köszi a válaszokat

Mitől van az, hogy ha a barátnőmmel előjáték közben, a mell bimbóját nyalogatom csókolgatom, egy kis idő múlva azt az ízt érzem, mint mikor a nemi szervét nyalogatom. Mitől van ez? Valamilyen mirigy van a mell bimbóban ami ezt okozza?

Legjobb válasz: Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)

Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)
mer közben azt nyalod
Én is tapasztaltam már ilyet. Nem tudom az okát. Lehet, hogy amikor felizgul, akkor az illatát érzed ízként. Vagy a bõrén lévõ baktériumflóra által termel anyagok hasonlítanak a puncijában lévõre (tejsav pl.). Az nem lehet, hogy te (vagy õ) lenyúlsz, aztán megsimogatod a mellét, és odakened a nedveit? Egyébként meg ha kellemes, akkor örülj neki, ha nem, akkor nem tudsz mit tenni. :)
Ez így van. Nem hallottatok még feromonokról ?
A kérdező hozzászólása: Igen halottam már a feromonokról! Csak nem voltam magamban biztos!

Mit jelent ha amikor a nyakamat csókolgatja azt mondja, hogy "ez most nagyon finom"?

Ez a fiúnak hogy finom? Vagy mit jelent ez? Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Twilight fetish :DDD

Twilight fetish :DDD
Azt jelenti, hogy már áll a bréje.
Nem öntötted véletlenül a nyakadba a kristálycukrot fõzés közben mostanság?
Finom illatod van ? Tehát jó :)
Szimplán azt, hogy még neki is jól esik, amit veled csinál. ÉLVEZI!

Mit tegyek? Van egy lány ismerősm akivel már tőbb éve barátságba vagyunk . De egy ideje már többet érzek íránta. Egyik nap haz kisértem és a házuk előtt csokolgatuk egy mást de nem voltunk jozanok. Vajon ha részegen viszonozta jozanul is viszonozná?

Mik azok a jelek hogy ha bejövök egy n?nek?

Legjobb válasz: hát igen.... de ne bízd el magad.. mert akkor csak szarabb lesz :S... vagy kérdezd meg tõle... hogy nem akar e tõled barátságnál többet... :D

hát igen.... de ne bízd el magad.. mert akkor csak szarabb lesz :S... vagy kérdezd meg tõle... hogy nem akar e tõled barátságnál többet... :D
Tudod az ember részegen azt mondja és/vagy csinálja, amit józanul csak gondol.
Én azt szeretem amikor a fiú irányít... :)
Törõdés, figyelmesség, gondoskodás - szeretet. Nincs ebben semmi érthetetlen szerintem.
Attól még hogy "kemény, menõ" pasi lehetnek érzései. Biztos nagyon megfogta az a lány valamivel:)
Majd elmúlik.
vagy le akarja fektetni, és tudja, hogy kell okosan csinálni.
A kemény pasik is sokszor gyengédek, csak nem mindenki elõtt mernek gyengédek/gyengék is lenni. :)
A következõ szerintetek csak kihasznált kérdés alá ezt linkeljétek be.
A kérdező hozzászólása: 4-esnek: Már megtörtént, ugyanis 5 hónapja együtt vagyunk. 6-osnak: Nem értem.

Ha egy pasi első randi végén a lány arcát, nyakát csókolgatja, és folyton a haját cirógatja az mit jelent?

Legjobb válasz: Ez azt jelenti, hogy almát reggelizett, elõzõ este pedig kimosott két nadrágot, egy pulóvert, néhány zoknit és alsónemût.

Ez azt jelenti, hogy almát reggelizett, elõzõ este pedig kimosott két nadrágot, egy pulóvert, néhány zoknit és alsónemût.
szeretkezni akar sztem
-.-" Hány éves vagy, 12? Megakar d*gni.
Hogy a pasi vámpír...
Hogy lehet ilyet kérdezni? Most õszintén, szerinted mit jelent?
bejössz neki az tuti...
Azt akarja éreztetni hogy megmosta a fogait
azt jelenti, hogy le akar vele feküdni.
Hogy hülye! Miért kell a hajat cirógatni?
Azt jelenti hogy szereti a szilvásbuktát! Idióta kérdés -.-"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!