Találatok a következő kifejezésre: Mikor 7-én picit (2 db)

Mikor 7-én megjött, picit fájt a hasam, délelőtt sok volt, délután pedig már csak barna alvadt vérdarabokkal. Másnap délelőtt barna, délután semmi. Ez jelent valamit? Lehetek terhes?

már több mint féléve próbálkozunk és semmi.mindenki más sorra esik teherbe körülöttem aki rövid ideje próbálkozik.nemtudom mire számítsak.

Legjobb válasz: ja és párnapja olyan mindjárt megjön érzésem van pedig már elmúlt.(általában 3-5 napig szokott meglenni)

A kérdező hozzászólása: ja és párnapja olyan mindjárt megjön érzésem van pedig már elmúlt.(általában 3-5 napig szokott meglenni)
Szerintem uccu neki vegyél egy tesztet :) Maximum negatív lesz. Most már 14-e van, szerintem ha babás vagy ilyenkor már kimutatja a teszt.
Csinálj egy tesztet.Így kiderül az igazság.

7 honapos babatok napi etrendje? Es mit tud mar a pici en kisfiam mar ull magatol, viszont meg nem forog!

Legjobb válasz: Szia! Kislányom 9 hónapos lesz hamarosan, de már egy ideje hasonló az étrendje, de persze mindig jönnek hozzá újak: Reggeli: 220 ml tápszer Tízórai: 100 ml Gyümölcs babapiskótával Ebéd: 200 ml Fõzelék Uzsonna: Kb. 200-220 ml Tejpép Vacsora: 220 ml tápszer 7 hónaposan már mindkét irányba forgott, de még nem ült. Most már tud ülni is, körbe "kúszik".

Szia! Kislányom 9 hónapos lesz hamarosan, de már egy ideje hasonló az étrendje, de persze mindig jönnek hozzá újak: Reggeli: 220 ml tápszer Tízórai: 100 ml Gyümölcs babapiskótával Ebéd: 200 ml Fõzelék Uzsonna: Kb. 200-220 ml Tejpép Vacsora: 220 ml tápszer 7 hónaposan már mindkét irányba forgott, de még nem ült. Most már tud ülni is, körbe "kúszik".
Az elég nagy baj ha még nem forog.
Szia! 7 hónapos fiam hasról hátra hátról hasra fordul, 6 hónaposan kúszás-mászás féleségbõl kiült, azóta már mászik és ül stabilan, másfél hete feláll.Soha nem ültettem vagy állítgattam!Reggel anyatej, tízórai gyümölcs, ebéd valamilyen fõzelék, délután anyatej, este tejpép vagy fõzelék, fürdetés után anyatej.
reggel 9 szopi, 12kor fõzelék, 3-kor szopi, 6kor gyümölcs natúrban vagy tejpéppel, 8-fél9 szopi és alvás. éjszaka többször ébred, néha cicizik, néha elég csak babusgatni egy kicsit. kúszik, forog minden irányba, kutyázik , kis kezein/kezén támaszkodva ül, próbál felállni, mászni.Tényleg gond lehet, ha nem forog, ugyanis azt 6 hós korára minden irányba produkálnia kéne. Én aggódnék a helyedben, vagy legalábbis már utána jártam volna a dolgoknak. üdv, 7 hónapos kisfiú anyukája
Reggel 6: 220ml tápszer 10 fele: 200g gyümölcs kekszel 1 óra fele: 220-250g fõzelék 4 óra fele: 200 g tejpép vagy gabonapép este fél8-8 fele: 220ml tápszer Mindkét irányba forog, gurulva közlekedik, kúszni ritkán szokott, négykézláb megáll rövid ideig, ülni még nem tud.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!