Találatok a következő kifejezésre: Mikor - hetesen - érdemes összepakolni (2 db)

Mikor - hány hetesen - érdemes összepakolni a kórházi cuccot?

Legjobb válasz: ha minden rendben van akkor ráérsz a 32.héten pakolni.én már a 25. héten összepakoltam de ez indokolt volt.

ha minden rendben van akkor ráérsz a 32.héten pakolni.én már a 25. héten összepakoltam de ez indokolt volt.
Én a 32-33. héten készítettem össze a szükséges holmikat, de még csak a szekrényben külön polcra. Ha menni kell két perc alatt berakható a táskába...34 hetes kismama
Szia! Én kineveztem egy utazótáskát és folyamatosan, ahogy vásárolgattam a dolgokat pakolgattam a táskába. Most vagyok a 32. héten és már majdnem minden megvan, a szoptatósmelltartót még nem vettem meg, mert nem tudom, hogy mekkora fog kelleni! :)
Mondjuk az utolsó hónapban. Írd össze, hogy miket akarsz magaddal vinni, és ami benne van a táskában már, azt pipáld ki. Nem kell mindent egyszerre megvenni, csak legyen kész idõben. Nem érdemes túl sok cuccot vinni, mert a holmidat általában beviszed a szülõszobára is, ott meg a macera van vele, amikor valami kéne a táskából és föl kell túrni az egészet. Bár a szülõszobán nem sok minden kellhet. Olyasmi, hogy fényképezõgép például ne is nálad legyen, hanem annál, aki bemegy veled. Enni-inni sem nagyon lehet ilyenkor a legtöbb helyen, inkább csak a szülés után, meg hát nem is túlélõtábor lesz, javaslom, hogy tényleg csak a szükséges dolgokat pakold be.
Én is kineveztem egy utazótáskát és abba pakolgattam kb a 30. héttõl kezdve folyamatosan a holmikat, mert hát soha nem lehet tudni... Én is elõször listát írtam, és mindig kihúztam, ami már benne volt. A listát is lehet bõvíteni, ha valami még eszedbe jut. De bepakoltam egy kis hátizsákba azokat a dolgokat, amik vajúdás, ill. szülés közben kellhetnek. Innivalót (gyümölcslét ) vigyél, szõlõcukrot is ehetsz, na meg az apukának csomagolj frissiben elemózsiát, mert gondolom neki is szüksége lesz energiára.

Mikor érdemes elkezdeni összepakolni a kórházi táskát? 30 hetes vagyok, és gondoltam rá, hogy itt lenne az ideje összeszedegetni, hiszen olyan gyorsan repül az idő.

Legjobb válasz: Szia, én is 30 hetesen fogom összepakolni a cuccaimat! Lehet, hogy kicsit korai, de így nyugodtabb vagyok.

Szia, én is 30 hetesen fogom összepakolni a cuccaimat! Lehet, hogy kicsit korai, de így nyugodtabb vagyok.
Elsõ terhességemnél 23 hetesen elkezdett keményedni a hasam.Picit megijedtem, és összepakoltam a holmimat a szekrénybe-mindent egy helyre. Mostani babánál már a 18. héten keményedtem, de nem pakoltam össze.Most 28 hetes vagyok , és még hiányzik pár dolog, de 2-3 héten belül beszerzek és összepakolok mindent, mert a fiam is korábban érkezett, és most sem kecsegtetett több idõvel a dokim. Szóval szerintem 30 hetesen nem korai, fõ a nyugalom.Írj listát, nehogy kimaradjon valami.Nem jó kapkodva pakolni...
Még én sem pakoltam össze. Sõt, 1-2 dolog még hiányzik (mellkenõcs, 1-2 gyógyszertári cucc), pedig holnap töltöm a 37ik hetet. De asszem holnap már összeszedem amim megvan, aztán a többit is beszerzem lassan.
30. héten vagyok én is, kedden úgy volt, h megindíják a szülést, mert kevés a magzatvíz:( Mondanom sem kell, nem volt elég a riadalom, de még a cuccom se volt sehol. Párom gyors összepakolta a legszükségesebbeket, hozta utána, majd végül mégis hazaengedtek. Délután neki is álltam listát írni, mi az ami kellhet, másnap megvettünk mindnet. Már csak 1 papucs hiányzik:) , meg a picúrnak a gyszertári cuccos. Hétfõn megyek kontrollra, de remélem, a táska még maradhat:s Boldog bababárást!
32 hetes vagyok és most, január elsején fogom elkezdeni a hiányzó dolgok beszerzését. A táska is össze lesz pakolva január közepére. Március 3-ra vagyok kiírva.
Utolsó hozzászóló vagyok. Félreírtam: nem január elsején, hanem elején. :)
Még nem pakoltál össze??????
A kérdező hozzászólása: Még nem :) Miért? Ez olyan meglepõ? Az elsõ kisfiamnál 37 hetesen pakoltam össze. Gondoltam, most jobb lenne hamarabb :)
En 33 hetes vagyok, de meg nem pakoltam ossze a korhazi cuccomat. Sot, a listat sem szedtem meg ossze es a babacuccokat sem gyujtottem egy helyre (venni nem kell semmit pelenkan kivul, mert a nagyobbik fiam is baba meg szinte, mindenunk megvan dobozokban). Mivel problema mentes terhessegem van (es volt az elso is), igy en 35 hetesen fogom osszepakolni a korhazi motyot, hogy keszen legyen, amikor eloszor megyek nst-re. A nagyobbik fiam a negyvenedik heten szuletett, vele 37 hetesen pakoltam ossze, igaz, hogy itt-ott minden megvolt, csak nem egy helyen, taskaban. Osszessegeben akkor rakd ossze, amikor te jonak latod, amikor a lelked sugja, hogy meg kell csinalni, mert csak ugy alszol nyugodtan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!