Találatok a következő kifejezésre: Mikor - hetesen - (6969 db)

Kulfoldi anyukak titeket hany hetesen kuldtek eloszor ultrahangra? Mert nekem marc.30 an volt meg utoljara a menszim es azota csak egy vervetelen voltam ami 100% ra megmondtaa terheseget! Jo lenne mar tudnom hany hetes vagyok es hogy mikor szulok kb?

Legjobb válasz: Szia. En Eszak-Irorszagban elek. Itt 12 hetesen voltam ver-vizelet vizsgalaton, 16 hetesen az elso ultrahangon+ vizelet, 21 heteseen nagy ultrahang, 27 hetesen terhesgondozo, es ami mar meg van, 32 hetesen megyek a 30 hetes ver-vizeletre(kicsit eltoltak az idopontjaimat), a 32 hetes vizsgalatra nem tudom igy mikor kene mennem, 34 hetesen ultrahang+vizelet... A tobbit meg nem tudom. Itt nem allnak a helyzet magaslatan ezen a teren. Tobbet tudtam meg, hogy hazamentunk a 4d-s ultrahangra... Egyebkent a terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamitjak, ami azt jelenti, 7 hetes es 4 napos terhes vagy:-) A szules varhato idopontja: 2010 Januar 3. Mar elmeletileg van szivhang, es a pulzusa kb 140/perc. A magzat hossza kb 10mm, a fejszelesseg kb6mm:-) Gratulalok a babahoz 29 hetes kismama

Szia. En Eszak-Irorszagban elek. Itt 12 hetesen voltam ver-vizelet vizsgalaton, 16 hetesen az elso ultrahangon+ vizelet, 21 heteseen nagy ultrahang, 27 hetesen terhesgondozo, es ami mar meg van, 32 hetesen megyek a 30 hetes ver-vizeletre(kicsit eltoltak az idopontjaimat), a 32 hetes vizsgalatra nem tudom igy mikor kene mennem, 34 hetesen ultrahang+vizelet... A tobbit meg nem tudom. Itt nem allnak a helyzet magaslatan ezen a teren. Tobbet tudtam meg, hogy hazamentunk a 4d-s ultrahangra... Egyebkent a terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamitjak, ami azt jelenti, 7 hetes es 4 napos terhes vagy:-) A szules varhato idopontja: 2010 Januar 3. Mar elmeletileg van szivhang, es a pulzusa kb 140/perc. A magzat hossza kb 10mm, a fejszelesseg kb6mm:-) Gratulalok a babahoz 29 hetes kismama
Szia en Angliaban elek, az elson 7 hetesen voltam. Sajnos 8 hetesen visszamentem mert elkezdtem barnazni. Kaptam progesteron hormon tartalmu huvelykupot de nem segitetett pedig mar maximumra is megemeltek az adagomat. :( Azt tudom, hogy a kovetkezo uh-t 12 hetesen lett volna mert be is jegyezte a szuleszno a konyvbe az idopontot, sajna a tobbit nem tudom. Boldog babavarast neked.
En is Eszak-Irorszagban elek, mi a 9.hetben voltunk ver is vizelet szuresen, 12.heten volt az elso ultrahang, aztan meg parszor volt vervizsga mert allitolag nem volt eleg a verem. Aztan mar csak a 'nagy ultrahang volt 21 hetesen. Eddig ennyi, most a 26 hetben jarunk, a verem miatt kell 2x Anti-D re menni, es a kovetkezo idopontunk a 29 hetre van kiirva, nem tudom ott mit fognak vizsgalni, mert itt csak 2 ultrahang van, amin mar tul vagyunk. Itt nem csinalnak belole akkora ugyet mint otthon, nagyon termeszetes allapotnak tekintik, az is ugyhogy pl a szulesnel sem lesz nalam orvos csak a baba, es csak komplikacoikor hivnak orvost-nogyogyaszt. Jo babavarast mindenkinek!

Ki hány hetesen ment 4d re? Milyen élményekkel gazdagodtatok? Megérte? Mi 22 hetesen megyünk.

Legjobb válasz: Mi 28 hetesen,33 hetesen és 36 hetesen voltunk 4D-n.Szerintem ez egy örök emlék.Kihagyhatatlan.Páromnak is jött a szemémbõl az elsõ alkalomkor egy páér csepp könny.Én mind a 3 4D-t végig bõgtem.Mi a jövõ héten emgyünk aztán 33 hetsen és 36 hetesen ugyanúgy mint a kislányommal. Boldog Baba várást! 27+4 hetes ksimami(15 hónapos kislány anyukája)

Mi 28 hetesen, 33 hetesen és 36 hetesen voltunk 4D-n.Szerintem ez egy örök emlék.Kihagyhatatlan.Páromnak is jött a szemémbõl az elsõ alkalomkor egy páér csepp könny.Én mind a 3 4D-t végig bõgtem.Mi a jövõ héten emgyünk aztán 33 hetsen és 36 hetesen ugyanúgy mint a kislányommal. Boldog Baba várást! 27+4 hetes ksimami(15 hónapos kislány anyukája)
Mi 20 hetesen voltunk, és nagyon jó volt. akkor tudtuk meg, hogy kisfiú lesz, már van egy 4 éves kislányunk, és nagyon boldogok vagyunk....szép képek készültek róla.. 30 hetes kismama
18 hetesen megmondták a baba nemét, de az igazi élmény a 28 hetesen volt, láttuk az arcvonásait, meg hogy kire fog hasonlítani :) azóta nem mentünk, innen már legyen meglepi. :) 37 hetes
szia! mi elöször 17hetesen voltunk, igazi kis virgonc volt, meg legalább rendesen megnézték, hogy minden rendben van vele. most voltunk megint 28hetesen, és már most igen csak pofis volt. csodás élmény volt.
Elõször 12hetesen voltam 4D-n, nekem már az hatalmas élmény volt, hiába picik még olyankor a babák. Legközelebb majd csak 28hetesen megyek és ennyi, többször nem.
Nekem a kötelezõ UHk végén a doki mindig átkapcsol 4Dre, így 12hetesen meg 19 hetesen is láttuk a babácskát. Második alkalommal már azt is láttuk, hogy tiszta apja :) Azt mondta az orvos, hogy a 28-30 között a legszebb, akkor érdemes menni. Lehet, hogy beiktatunk majd egy babamozit ekkor, a kötelezõ UHkon felül.
Én is 22hetesen voltam...és fantasztikus, bár nincs még teljesen baba pofija(mármint kikerekedett), de egy feledhetetlen élmény. Jó egészséget kívánok!

9 hetes vagyok, mikor volt az első vizsgálat? Nekem még nem volt, csak 2 ultrahang! Mikor kéne mennem? Sajnos semmit nem mondtak.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 7 hetesen volt az elsõ( mert bár már tudtam, hogy terhes vagyok, de csak akkorra kaptam idõpontot), aztán 9 hetesen, aztán 12 hetesen. Most csak a 18.hétre hívtak vissza uh.-ra.Azelõtt 16 hetesen mennem kell AFP-re. 12 hetesen tuti menned kell, akkor végzik általában a nyakiredõ szûrést. Mikor voltál uh-n nem kaptál lapot, amin fel van tüntetve a következõ vizsgálat idõpontja? Arra a lapra gondolok, amin van a baba CRL-je, stb. Ha nincs idõpont szerintem beszélj a dokival! Kellemes babavárást! :)

Szia! Nekem 7 hetesen volt az elsõ( mert bár már tudtam, hogy terhes vagyok, de csak akkorra kaptam idõpontot), aztán 9 hetesen, aztán 12 hetesen. Most csak a 18.hétre hívtak vissza uh.-ra.Azelõtt 16 hetesen mennem kell AFP-re. 12 hetesen tuti menned kell, akkor végzik általában a nyakiredõ szûrést. Mikor voltál uh-n nem kaptál lapot, amin fel van tüntetve a következõ vizsgálat idõpontja? Arra a lapra gondolok, amin van a baba CRL-je, stb. Ha nincs idõpont szerintem beszélj a dokival! Kellemes babavárást! :)
A két ultrahang szerintem pont elég a 12.hétig, van, akinek addig csak egy van. A 12.heti UH-ra egy beutalót kapsz, nekem is most lesz esedékes, hogy elmenjek. Ezen a beutalón van egy telefonszám, ahol idõpontot lehet kérni a vizsgálatra. A védõnõ is sokat segít abban, mikor milyen vizsgálat kötelezõ. Nála jártál már? Õ adja oda a kiskönyvedet.
Szióka!én jövö7en kezdem a 20.hetet és megyek az 5.uhra! Mikor elõszõr mentem voltam 6-7hetes, majd 2hétre rá, mentem a 12.héten, volt a 16.héten ekkor kell majd menned az afp-re is(vérvétel, kötelezõ), a 18 és 20.hét között a kötelezõ genetikai uhra!Sztk-ba jársz vagy saját dokid van?Ha sztkba jársz akkor be kell jelentkezned terhes gondozásra, ha saját dokid van akkor õk fogják mondani, h mit mikor kell, meg persze a védõnõ is sokat segít! Kellemes babavárást

Amikor 5-6 hetes voltál, mi volt a papírodra írva? Úgy értem méret, szívműködés stb. Mikor visszahívott a doki hány hetes voltál és mekkorát nőtt a magzat?

Legjobb válasz: 5-6 hetesen nem is mentem még el a dokihoz, egyik gyerekkel sem. Szerintem felesleges. (orvos vagyok) 8 hetesen voltam elõször 5-6 hetesen a doki általában visszahív 2 hét múlva, mert az a fontos vizsgálat, nem a 6 hetes

5-6 hetesen nem is mentem még el a dokihoz, egyik gyerekkel sem. Szerintem felesleges. (orvos vagyok) 8 hetesen voltam elõször 5-6 hetesen a doki általában visszahív 2 hét múlva, mert az a fontos vizsgálat, nem a 6 hetes
4-5 hetes terhesen voltam elõször, mivel elmaradt a vérzésem és pozitív lett a teszt. Mivel biztosat csak az orvos tud mondani, így elmentem. Akkor azt mondta, hogy petezsák látszódik, illetve ennek a méretét mondta még. Visszahívott 2 hét múlva, akkor már látszódott a szikhólyag, lemérte a babám méretét és volt már szívhang is. Fel volt még tüntetve a papíron a méhnagyság, méhszáj állapota is.
Szia, az elsõ uh-s leletem a 8. héten készült. Ez az adat szerepel rajta: CRL 20 mm FHR: 160/min Legközelebb a 11. héten voltam ultrahangon. Akkor már ez volt a méret: CRL 42 mm
En 5+6 hetesen voltam, volt mar szivoulzalas, 3mm-es elo embryo lathato :) ) Szoval mar latni lehet olyankor is valamit :) ) legalabb megnyugodtam, hogy mehen belul van, 1baba , van szivpulzalas es mar 3mm volt :) ) engem ekkorra hivott be a doki, de orultem neki :) )
Én is 5 hét 6 naposan voltam elõször. Szívpulzálás, 6 mm-es CRL, 20 x 18 mm-es szabályos petezsák volt látható. Attól függ hüvelyi, vagy hasi ultrahang készül, illetve a gép minõsége, orvos személye stb.
16 hetes 3 napos. 32 hetes 6 napos
A kérdező hozzászólása: :) Köszi
úgy ahogy az elõttem szóló írta. 32 hetes és 6napos. vagyis másnap pl már 37+0 hetes.pl koraszülés esetén a napok is számítanak. én pl túlhordtam a picit 41+2 hetesen szültem. a papíron az állt hogy szüléskor 41 hetes
Pontosan sokat számítanak a napok...nálunk a vizsgálatokat is mindig ezekhez igazították. Nem mindegy, hogy hány nappal vagy elõtte vagy utána az adott héttel...mondjuk én nem értem de mindegy. Én 39+4 hétre szültem, és ez is van a zárójelentésemen. :)

Szeretnék venni egy yorkit a győri House quick giant mini kenelből. Csak képen láttam mert Pest mellett lakom, de le kellett foglalnom mert már egy volt amit két hét múlva tudunk haza vinni mivel 4 hetes csak.45 ezer Ft jó ár? Törzskönyvezet szülők.

Legjobb válasz: Azzal,hogy le kellett foglalóznod semmi baj nincs,ez mindenhol így mûködik. A gondok ott kezdõdnek,hogy 6 hetesen el lehet hozni a kölyköt! A kicsik 6 hetesen még nincsenek teljesen leválasztva és a szocializáció miatt is fontos,hogy 9-10 hetes korukig a falkában,a családjukkal maradjanak! Nem beszélve arról,hogy a kicsik az elsõ védõoltásukat is 6 hetesen kapják meg. Ha oltás nélkül viszed el a kicsit nagy az esélye hogy az új környezetben összeszed vmit. Minimum 2 oltás kellene ahhoz,hogy biztonságban új helyre kerülhessen! Normális helyen ez úgy megy,hogy 6 hetesen megkapják az elsõ szurit,8 hetesen a másodikat és ha minden oké,akkor 1 hét múlva,vagyis legkorábban 9 hetesen kerülhetnek az új családjukhoz!

Azzal, hogy le kellett foglalóznod semmi baj nincs, ez mindenhol így mûködik. A gondok ott kezdõdnek, hogy 6 hetesen el lehet hozni a kölyköt! A kicsik 6 hetesen még nincsenek teljesen leválasztva és a szocializáció miatt is fontos, hogy 9-10 hetes korukig a falkában, a családjukkal maradjanak! Nem beszélve arról, hogy a kicsik az elsõ védõoltásukat is 6 hetesen kapják meg. Ha oltás nélkül viszed el a kicsit nagy az esélye hogy az új környezetben összeszed vmit. Minimum 2 oltás kellene ahhoz, hogy biztonságban új helyre kerülhessen! Normális helyen ez úgy megy, hogy 6 hetesen megkapják az elsõ szurit, 8 hetesen a másodikat és ha minden oké, akkor 1 hét múlva, vagyis legkorábban 9 hetesen kerülhetnek az új családjukhoz!
Nagyon kilóg a lóláb! Nyolcezret kérni a törzskönyveztetésért, mikor az 4500-ba kerül?! Amúgy ha már megveszed, mindenképp törzskönyveztetve kérd, ha másért nem is, legalább azért, mert jár hozzá a chip is! Ha azt utólag ültettetnéd be, akkor sem biztos, hogy sokkal olcsóbban megúsznád. Ráadásul így kiderül, hogy valóban tudja-e törzskönyveztetni. Bár ez addig már nem fog beleférni, amíg elhozod, mert ennek van egy átfutási ideje. Ráadásul szerintem a honlapjuk is megtévesztõ, mert azt írják a szukánál, hogy "Eredmények:szülõi részröl:HJCJ, SLOJCH, ÖJ CH, HCH, INT CH, MULTI CH", ami ugye nem túl érdekes, annál inkább érdekes, hogy neki nincsenek saját eredményei! Tehát vagy nem voltak vele kiállításon, vagy nem olyan jó az a kutya, hogy eredményt ért volna el. Ja, és ha hét hetesen elhozod, akkor a második oltást már nálad fogja kapni a kutyus, tehát annyival olcsóbban kellene odaadnia! Egyébként, ha én tenyésztõ lennék, nem adnék olyannak kiskutyát, aki azt mondja, hogy õ csak 7 hetesen tudja elvinni. Vagy elviszi 8 hetesen, vagy kifizeti az árát, és maradhat nálam még néhány hétig a kicsi, amíg az új gazdi akadályoztatása meg nem szûnik.
kiállítási kutyának kell, vagy hobbi célra? mert ami yorki fent van a honalpon az már képekrõl se a legjobb idegrendszerû és nem a fajtájakiváló példánya.. ha kiálítási kutya kell, akkor ne ennyiben gondolkodj, minõségi kutyát ennyiért nem kapsz.. ha meg hobbi kutya, akkor tök mind1, gondolom/remélem nem akarod szaporítani, tehát akkor tök 8..
amúgy a törzsköny ára 4500forint...kérdés neki miért 8ezer??
már bocs, de ami a honlapjukon van egyszem yorki szuka azzal nem járnak kiállításra, tehát csak szaporítanak.. ilyen helyrõl én nem vennék kutyát..ez az a típus, aki megél a tenyésztésbõl, pedig abból nem lehet...
1.Nincs mini yorki 2.45 ezer forintért egy normális tenyésztõ nem ad el kutyát, föleg nem yorki-t 3.Attól hogy törzskenyvezettek a szülök nem biztos hogy egészségesek.
Én szintén A House Quick giant kennelböl vásároltam yorkit.Én megmondom öszintén le a kalappal a tenyészet elött.Ahogy tartják öket és szeretik , amennyi törödést kapnak, kevés tenyészetnél láttam ilyet pedig érdeklödtem többnél és voltam többnél is.Szerintem korrektek, amit kérdeztem mindenben probáltak segiteni.Öszintén merem ajánlani mindenkinek, nem sufnitenyészet, és kutyagyárosok!!Nóra
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!! A kutyus tündéri!!! A törzskönyv is megérkezett!! Én is mindenkinek merem ajánlani a house Quick Giant kenelt!! Tényleg szép környezet, sõt! Én azért féltem mert több ismerõsöm vett már kutyát úgy, hogy törzskönyves a könyv sosem érkezett meg és kiderült, hogy nem is fajtatiszták. Nagyon örülök, hogy nem hallgattam a többségre és megvettem ezt a gyögyörû édes yorkit!!!
A House Quick Giant válasza:Mi elsösorban csivava és bullmastiff tenyésztéssel foglalkozunk, igaz yorkink csak egy van, azonban tenyészszemlés és ha valami baj lenne az idegrendszerével azt ott helyben kiszürték volna tenyészszemlén..kiállitásokra igenis járunk és kutyusaink szép eredményeket érnek el.Cac, cacib res cac(csivava, ), saját vállalkozásunk van és nem kutyatenyésztésböl élünk!!.A kutyusokat 8 hetesen korának megfelelö oltásokkal féregtelenitve, adás-vételi szerzödéssel , igény szerint törzskönnyvel adom oda uj gazdijának.Elöbb elviheti de csak saját felelösségére.!!Nálam van minöségi garancia, és nem háritok ha valami gond van.A kutyusoknak külön bejáratú lakrészük van, velünk élnek szocializált körülmények között, családban.Minden leendö gazdinak megmutatom hogy hol és hogyan élnek.A törzskönyv MEOE tagoknak 4500 és, emelés ota 5500 , mig nem tagoknak 9000 mára már az is 11000 lett.Lásd meoe honlapja.
A kérdező hozzászólása: Ez már igaz! Minden a gazditól függ! Nem szeretem az elkényeztetett kutyukat. Az én yorkimat mindenki szerette. Okos jól tanítható, ezért is választottam megint. Mikor én az elsõt vettem még más világ volt és nem kellett félni mi hamis és mi igaz. A gyerekek mellé miztosan nem lesz engedve. Sokan ezt csinálják tudom mirõl beszélsz.
Aggódni nem kell, márcsak azért sem, mert azzal nem leszel elõbbre. :) Még ha estleg valóban gyengébb idegrendszerû is a kutyus, akkor is sokat lehet javítani rajta a megfelelõ szocializációval. Ilyen kis testû kutyáknál sokszor inkább a gazdival van baj, nem is a kutyával. Attól hogy kicsi, még ugyanolyan kutya, mint egy 70 kilós mackó, tehát fontos a falkában való megfelelõ pozicionálása. Méghozzá hátulra! Szóval ha elsõ pillanattól kezdve vigyázol, hogy ne kapasd el, akkor tudni fogja, hogy õ az utolsó a falkában és nem lehet agresszív a gyerekekkel sem. Persze a gyerekeknek is meg kell tanítani, hogy hogyan kell a kuyával helyesen bánni! Legjobb, ha azonnal elkezdtek kutyaiskolába járni amint lezárul az oltási programja, hogy minél hamarabb szocializálódjon. Ja, és könyörgöm, nehogy az ágyatokba engedjétek (a gyerekek ágyába sem), mert ott kezdõdnek az alapvetõ bajok! Olvasgassátok családilag (ne csak te egyedül) a Fennel könyvet, nézzétek a Spektrumon a póráz két végén címû sorozatot és nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem fogom szaporítani!! Olvastam olyan sztorikat is, hogy törzskönyvezett biztos tenyésztõtõl volt 100 Ft-ért és gond volt vele. Sõt ismerek is olyan gazdit aki ugyan így járt és 80000 Ft volt a kutyus. Szerintem talán ember függõ tehát az eladón múlik mennyire õszinte. A kutyus kap törzskönyvet, chipet, minden ami kell. Tehát nem kell aggodnom, hogy vad lesz meg ilyesmi az idegrendszeri problémák miatt? Két kislányom végett.
Kutyáknál nincs olyan, hogy "jó ár". Ha vami jó árban van - magyarul olcsó - akkor annak mindig megvan az oka. Természetesen önmagában az sem biztosíték, ha drága, de minden fajtánál van egy körülbelüli összeghatár ami alatt már legalábbis gyanús a dolog.
az idegrendszeri gondot arra vezetm vissza , hogy a képeken végig össze húza magát, tehát fél és a nyelvét is kidugja(de természetellenesen), amit már nem egy ideggynege kutyánál láttam.. ha meg is veszed kérlek ivartalaníttasd, de legalább ne szaporítsd tovább!!
A kérdező hozzászólása: Eddig akiket hívtam eladókat mind kutyusár + törzskönyvet kértek. A drágábbak is. Csak én gondolom, hogy azért olcsóbb mert szükségük van pénzre. Tény és való a szuka nekem sem tetszik. Lesz róla törzskönyv is. Õszintén mondom, hogy az ár miatt vágtam bele. Hobbi kutyus lesz. Már volt egy yorkim akinek csúnyább volt az anyja az apja meg díjazott. Imádtuk!! Úgy hiszem akkor elfogadható az ára. Nem a legjobb, legszebb az ára is mutatja. Igaz?
Én nem akarok senkit megbántani, de képrõl megmondani, hogy milyen egy kutya idegrendszere? Ez nekem új :DD elõzõ voltam
Szerintem elég sok helyen sántít a dolog. Tegyük fel pl. hogy mindkét szülõ tkv-s, tenyésszemlés, de nem ad minden kölyökhöz tkv-et? Ez elég gyanús, egy igazi TENYÉSZTÕ iylet nem csinál... Másik furi dolog a honlapon van. Az igazán nagy szaporítók nem tesznek ki "Almok" menüpontot, mert még a hülye is látja, hogy az egyszem szukájuk évi 2x ellik és ez így nem okés. Itt sincs ilyen menüpont... én nem hoznék ilyen helyrõl kutyát az 100. Az ár egyébként jó, csak félõ, hogy a majdani kezelési költség ennek akár sokszorosa is lehet... ez persze nem biztos. Még annyit, hogy a pizzériát a kutyáikból akarják beindítani?! Mindenesetre elgondolkodtató...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Elszomorított. Elõleget küldtem az egyik kutyusra. Nézegettem az árakat és úgy gondoltam, hogy jó ár érte ha nem is tökéletes. A szukának le van vágva a szõre mivel szûlt õ mondta. Két lányom van meilyendtem mert sokan írtátok, hogy az idegrendszerével van baj. Ez mit jelent?
az anya kutya nem túl jó idegrendszerû.. a képek nagy részénkilóg a nyelve, de leég érdekesen és olyan testartása van, ami arra utal, hogy fél, vagy ideges..na most eze a nyelves dolog valószínû genetikai erdetû, ideggyenge a kutya.. a "tenyésztõ" pedig sima hobbiszaporító, aki a most menõ fajtákból él meg, nem számít, hogy ezzel rombolja az áloományt, ..ha tenyésztõ lenne , akkor lenne kiállításra hordott, szép, típusos hosszú szõrû yorkija is..ezt a yorkit az életben nem viszi kiállításra, mivel már levágta a szõrét.. ennyi pénzért igazi etynésztõtõl is kapsz yorkit ivartalanítási kötelezettséggel, normális szülõktõl..
Annyira nem kell lehurrogni... Ha õ kéri le egyedül annak a kölyöknek a törzskönyvet, akkor meg kell vennie a csajszinak a fedeztetési jegyet meg az alombejelentõt, így pont 8000Ft. De ha a szukának nincs tenyész szemléje, vagy a kannak, akkor lazán 8000Ft. Ez az ár mindenképpen JOGOS, és megéri kifizetni... Bár a szuka nem tenyész példány... Szinte csúnyának nevezném. Bár az elég megtévesztõ, milyen szöveget írt ki: "Kiskutyáink minden esetben származási papirokkal, garanciával , gondozási útmutatóval kerülnek új gazdijukhoz!!!" Ez elég megtévesztõ, ha te tkv nélkül is megveheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat sokat segít. Csak hobbi kutyus lesz. Én sem vagyok kibékülve a szukával de volt már egy yorkim ott sem volt az anyuka szép sõt a kutyusom meg gyögyörû lett. Csak kíváncsi voltam, hogy egy nem tökéletes illetve egy hobbi yorki megéri-e a 45 ezret.
A kérdező hozzászólása: A törzskönyv + 8000 Ft. Nem kérdeztem miért ennyi de úgy gondolom, hogy nyitottak egy pizzériát és szükségük van pénzre. A szavaiból erre következtetek. Már csak egy kutyus van eladó illetve pénteken még megvolt.
A kérdező hozzászólása: Jó vérvonalúak a szülõk. A honlapukon néztem. 8 hetesen akarta elengedni én tudom csak 7 hetes korban érte menni.http://csivava-yorkshire.gportal.hu/gindex.php?pg=29988147 Ez a honlapjuk.
Felháboritó hogy egyes emberek mennyire rosszindulatuak.Talán elöbb utána kellene nézni a kennelnek, honlapnak, vagy személyesen beszélgetni velük.Nekem személy szerint csak jo tapasztalataim vannak a tenyészetet nézve.Boldog kiegyensulyozott kutyus tulajdonosa vagyok..És még egy gondolat erejéig:sokaknak talán meg sem fordul a fejükben hogy nem lehúzni szeretnék a vásárlót, mint egyes nevesebb kennelek, az árakat illetöen, hanem korrekt áron probálják kinálni kedvenceiket...... Nekem minden elismerésem..

35 hetes vagyok. Mikor van uh vizsgálat? 36 vagy 38 hetesen?

Legjobb válasz: Ez változó, mert úgy tudom, tudtam a védõnõm azt mondta, hogfy a 32 hetes az utolsó kötelezõ ultrahang. Én is így készültem és a mult héten kérdezte a dokim hogy mikor volt uh. és mondtam hogy 32 hetesen és azt mondta hogy akkor a héten menjek el most 37 hetes vagyok. Van amelyik doki kéri de nem minde3gyik. De szerintem te is kérheted. Én is kértem 28 hetesen is. És meg is engedték, bár nem szívesen, de csináltak uh-t. Szép utolsó heteket! Könnyû szûlést!

Ez változó, mert úgy tudom, tudtam a védõnõm azt mondta, hogfy a 32 hetes az utolsó kötelezõ ultrahang. Én is így készültem és a mult héten kérdezte a dokim hogy mikor volt uh. és mondtam hogy 32 hetesen és azt mondta hogy akkor a héten menjek el most 37 hetes vagyok. Van amelyik doki kéri de nem minde3gyik. De szerintem te is kérheted. Én is kértem 28 hetesen is. És meg is engedték, bár nem szívesen, de csináltak uh-t. Szép utolsó heteket! Könnyû szûlést!
Szia. Nekem volt 30 hetesen és a következõ 38 hetesen lesz (Salgótarján). Üdv, 33 hetes kismama
Szia! Nálunk 38 hetesen van. (Nyíregyháza)
36 hét (Kaposvár)
38 hetesen (Budapest, volt Szt. Margit kórház), mivel ekkor már a szülésre készülnek fel, megállapítják a lepény és a magzatvíz állapotát, a baba valószínûleg végleges fekvését, méreteit, súlyát stb., illetve gond (pl. farfekvés, kevés magzatvíz, idõ elõtt elöregedett méhlepény) esetén a szülés mikéntjét.

Tegnap voltam UH-on számításom szerint 7 hetes a terhességem, mivel indukált így pontos a számítás. Az orvos szerint csak 5 hetes. Lehet ez?

Szikhólyag 2-mm. petezsák szabályos, embrionális jel még nem mutatható. jöv? héten kontroll.remélem nem halt el a terhességem .kérem írjon aki már járt így

Legjobb válasz: Hät en k ugy järtam,hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra,akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz

Hät en k ugy järtam, hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra, akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz
Nem hinném hogy elhalt volna a terhességed csak azert mert a doki 5 heteset mondott es te 7 et.de ilyenen ne is gondokozz hisz nagyon kicsi az eselye..söt..az teny hogy nagyon pici még az embriod, de ne aggodj.jo babaväräst:)
Nem valószínû, hogy elhalt volna a terhességed, inkább csak hogy nem 7 hetes vagy, ahogy te számoltad, hanem, még csak 5. (valszeg, ha elhalt volna, akkor lett volna egy erõs vérzésed) ha nem pontosan 28 naposak a ciklusaid, és ezért nem pont a 14. napon történt peteérésed, könnyen lehet, egy ekkora csúszás.... nekem ez elõzõ terhességemmel az orvos elküldött uh-ra mert kb 10 hetes terhességet tapintott az Uh-n meg kiderült, hogy csak 8. sokkal pontosabbak az ultrahang eredmények mint amit a menzesz idõpontjából számolnak, vagy amit a doki ki tud tapintani, mert lehet a méhed nagyobb az áltagosnál. szóval fel a fejjel és drukkolok a következõn már szívhang is lesz!

Ultrahang során kiderült, hogy a bennem növekvő magzat 40mm-es. A dokim, azt mondta, hogy ez 3 hetes terhességnek felel meg. Mindenhol azt olvasom, h az ekkora magzat az már jócskán nagyobb, 7-8 hetes is akár. Nektek mi volt a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Ugye ez most csak vicc? Az orvos nem mondhatott olyat, hogy 3 hetes terhesség, mert olyan nem is létezik! Mikor a terhesség legkorábban kiderül, már 4 hetes, mivel az utolsó menzesz elsõ napjától számoljuk. Ez az egyik. A másik, hogy 40mm-es magzatra meg pláne nem mondhatta, még úgy sem, hogy esetleg a fogantatástól számolta a 3-at, úgyanis az jó 10-11 hetes terhességnek felel meg, még csak nem is 7-8-nak.

Ugye ez most csak vicc? Az orvos nem mondhatott olyat, hogy 3 hetes terhesség, mert olyan nem is létezik! Mikor a terhesség legkorábban kiderül, már 4 hetes, mivel az utolsó menzesz elsõ napjától számoljuk. Ez az egyik. A másik, hogy 40mm-es magzatra meg pláne nem mondhatta, még úgy sem, hogy esetleg a fogantatástól számolta a 3-at, úgyanis az jó 10-11 hetes terhességnek felel meg, még csak nem is 7-8-nak.
Nekem 6 hetesen azt mondta, hogy kb 4 hetes lehetek. De akkor mondott 3 mm-t. Nem értettem, hogy 4 hetesen hogy látja?? :O Tulajdonképpen igaza volt nálam, pedig felháborodtam. Ugyanis nekem 2 héttel kisebb a picikém. Másfél héttel késõbb fogant a ciklusaim miatt :) 21 hkm
Kedves kérdezö, mikor volt az utolso vérzésed elsö napja? Akkor meg lehetne határozni mennyi idös a terhességed és azt is, hogy ennek megfelelön körülbelül mekkora lehet a magzatod.
Ez tényleg lehetetlen! Nekem 7 hetesen volt 14, 7 mm a 12. héten pedig 54, 1 mm.
Szia! Lehet azt a 40 mm-t a petezsák méretére értette? Lehet!
Szerintem valamit félrehallottál vagy félremondott a doki vagy nem volt ott fejben.2 hete voltam uh-n akkor voltam 9 hetes terhes és akkor volt 26, 5mm a babám.tehát a 40mm az kb 11 hetes terhességnek felel meg.
Szerintem is jobban teszed ha váltasz, vagy pedig kérdezz rá, hogy mégis hogy értette. De az meg milyen már?
A kérdező hozzászólása: Úristen! ELmegyek egy másikhoz. Magánrendelésen vtam pedig, és tessék... Igen, ha a fogantatástól nézzük akkor igen, számolhatta úgy. De az adatok alapján, ezek szerint nem annyi. Köszi a segítséget!
A 3 hét sehogy sem stimmel, még kimaradt menzesz után 3 héttel sem. 7 hetesen 10 mm körül van a baba, a 40 mm-es legalább 10 hetes terhesség.
Ja tényleg nem 7-8 hét inkább 9-10 bocsi csak elírtam a kérdésedre nézve
Igen szerintem a doki is így értette, kimaradt menszesz után 3 hét. Nem tudom miért így mondta, de 7-8 hetes lehetsz! Gratula!
3 hetesen még semmi sem látszódik általában csak a megvastagodott nyálkahártya. Aztán jön a petezsák, abban a szikhólyag és abból lesz a baba. A 400mm-es magzatnak már szívhangja is van és tényleg az legalább már 10-11 hetes. Nem lehet, hogy a petezsák mérete volt?

Székesfehérvár Nővédelmiben ifj. Nagy doktor úr csinál 18 hetes nagy uh-ot és mik a tapasztalatok?

Azért kérdezem, mert egy ismerősőm az Auth doktor úrhoz járt tavaly és őt elküldte az ambulanciára h ott jobb a gép.

Legjobb válasz: Én kimennék illetve kimentem a kórházba a Csetényihez. Ifj Nagy doki egy bunkó, tahó. És a hozzáállása is olyan a munkához, például engem elküldött a 12 héten, bár megnézett ultrahangon, hogy nincs 12 hetes a terhesség, nem tud mit mondani. És a következõ héten a kórházban, meg 13 hetes voltam. Fura dolog volt, mert elõtte héten 11 hetes voltam, utána héten 13, gondolná az ember akkor közben lehettem 12, de szerinte nem. Kétszer voltam 11 hetes. a 12 meg kimaradt. Mondjuk kár is volt bemennem hozzá, látszott, hogy úgysem fogja elvégezni a vizsgálatot. Persze lehet csak nem voltam neki szimpatikus, de én nem mennék hozzá.

Én kimennék illetve kimentem a kórházba a Csetényihez. Ifj Nagy doki egy bunkó, tahó. És a hozzáállása is olyan a munkához, például engem elküldött a 12 héten, bár megnézett ultrahangon, hogy nincs 12 hetes a terhesség, nem tud mit mondani. És a következõ héten a kórházban, meg 13 hetes voltam. Fura dolog volt, mert elõtte héten 11 hetes voltam, utána héten 13, gondolná az ember akkor közben lehettem 12, de szerinte nem. Kétszer voltam 11 hetes. a 12 meg kimaradt. Mondjuk kár is volt bemennem hozzá, látszott, hogy úgysem fogja elvégezni a vizsgálatot. Persze lehet csak nem voltam neki szimpatikus, de én nem mennék hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!