Találatok a következő kifejezésre: Mikor és vizsgálattal nézik meg, (4 db)

Mikor és milyen vizsgálattal nézik meg, hogy milyen a méhlepény?

39 hetes kismama vagyok és egy héten egyszer járok szívhangra,akkor megnézi az orvosom a méhszájat is, de a méhlepényr?l nem beszél.

Legjobb válasz: Ha mész akkor kérdezdmeg a dokidat hogy mi van a méhlepénnyel, de lehet csak szülés után fogják megnézni, mert ha nem indokolt ,minek kutakodjanak.

Ha mész akkor kérdezdmeg a dokidat hogy mi van a méhlepénnyel, de lehet csak szülés után fogják megnézni, mert ha nem indokolt , minek kutakodjanak.
Az ultrahangos papíron kellene, hogy rajta legyen milyen fokban érett. Én a terhesség alatt a 36. héten voltam utoljára ultrahangos vizsgálaton, azon és az elõzõ leleteken is szerepelt a méhlepény állapota.
A kérdező hozzászólása: A 36-ik hétig addig oké volt, az ultrahangok után mindíg mondta az orvos, hogy rendben van. Csak azt nem értem, hogy most a végén miért nem ellenõrzik, hogy mennyire öregszik??? Vagy ez a 40-ik hétig már nem fontos?
Ha nézik ababa szívhangját és a méhösszehúzódásokat NST-n és az rendben van, akkor gondolom minden rendben. Ilyenkor a méhlepény már úgyis másod- vagy harmadfokban érett.Egyébként a 38. héttõl én hetente kétszer is jártam NSTre, késõbb pedig minden nap. Hétvégén is.

Neketek milyen vizsgálat volt az utolsó héten? Csak mert nekem a 38. héten volt egy méhszáj vizsgálat, és az utolsó héten 2-szer kell ctg-re menni. Ilyenkor már nem nézik meg a méhszájat, hogy mi a helyzet?

Legjobb válasz: nst igazából,.meg áramlásos ultrahang volt, és terminus után felváltva naponta nst, amnioszkópia, szülésig. 40+ 6 napon szültem..

nst igazából, .meg áramlásos ultrahang volt, és terminus után felváltva naponta nst, amnioszkópia, szülésig. 40+ 6 napon szültem..
Az én dokim a 36-tól nem szokott méhszájat nézni, nehogy "megbolygassa" a dolgokat. Kivéve persze ha úgy érzem, problémám van és én kérem meg rá. Tényleg felesleges. Az a jó, ha magától indul be a szülés. Persze a túlhordás az más tészta! Csak én addig sose jutok el... :o)
Nekem a 36.héten nézett méhszájat utána hetente 1 CTG majd a 40.héttõl naponta CTG és méhszájvizsgálat.

Mikor nézi először az orvos, hogy rendben van-e a méhszáj? 11+3 hetes vagyok és még kézzel sose vizsgált meg. Hüvelyi uh volt, meg rákszűrés is. Akkor látta volna ha valami nincs rendben odabent?

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.

Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.
Szia! Engem az egész terhesség alatt nem vizsgált meg csak egyszer amikor panaszom volt, vagyis jóslóim voltak a 34. héten.Azóta se nézett meg újból.Mondjuk nem is bánom hogy nem nyulkált. Orvosa válogatja. 38 hetes km.


felhúzzák a bõrt.
Megnézik sorban mindenkinek a prosztatáját.
A kérdező hozzászólása: És ezen kívûl télleg részletes kéne vagy link
Besoroznak katonának. :) Viccen kívül...szerintem semmire. Meghallgatják a szívverésed-légzésed, belenéznek a torkodba, megmérik a súlyod. Lehet, hogy érdeklõdnek a szexuális életedrõl, hogy mivel védekezel, és 8.-ban adhatnak Hepatitis B ellen oltást, de az nem veszélyes.
A kérdező hozzászólása: A gatyába nem néznek bele?
Nyugi, semmi ilyesmi nem lesz!súly és magasságmérés, baboskönyv, fülhallgatót raknak rád, tehát a hallásod nézik!Semmi extra! :D:D
Megmérik a farkad mindenki elõtt, majd körberöhögnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!