Találatok a következő kifejezésre: Mikor és nézi meg az orvos, (4 db)

Mikor és hogyan nézi meg az orvos, hogy a csípő mélység alkalmas-e arra, hogy megszüljünk egy gyereket?

Egyik barátn?mnek a 12 óra vajúdás után jöttek rá, hogy a doki nem nézte meg neki, és alkalmatlan a csíp? mélysége arra, hogy kibujjon a baba.Így hosszas szenvedés után megcsászározták.

Legjobb válasz: Szia! Én kétszer szültem,nekem soha nem nézték.

Szia! Én kétszer szültem, nekem soha nem nézték.
Én is császárral szültem erre fogott okkal, 17 óra vajúdás után. Cseppet sem bánom, hogy ennyit szenvedtem, ez nagyon fontos a babának élettani szempontból.

Mikor nézi először az orvos, hogy rendben van-e a méhszáj? 11+3 hetes vagyok és még kézzel sose vizsgált meg. Hüvelyi uh volt, meg rákszűrés is. Akkor látta volna ha valami nincs rendben odabent?

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.

Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.
Szia! Engem az egész terhesség alatt nem vizsgált meg csak egyszer amikor panaszom volt, vagyis jóslóim voltak a 34. héten.Azóta se nézett meg újból.Mondjuk nem is bánom hogy nem nyulkált. Orvosa válogatja. 38 hetes km.

Hasmenesnel az orvos mit néz meg? Hasnak melyik részét? És miért azt?

Legjobb válasz: Megnyomkodja gyomor környékét és hasat Mert ott tapintaja ki a fájó szerveket .

Megnyomkodja gyomor környékét és hasat Mert ott tapintaja ki a fájó szerveket .
A kérdező hozzászólása: es akkor hol szokott fajni a has? Ugy kb?
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!