Találatok a következő kifejezésre: Mikor és nézi meg az (125 db)

A kérdező hozzászólása: 171cm, Rövid szõkésbarna haj, kék szem!
171cm, Rövid szõkésbarna haj, kék szem! Ezt minek írtad ide?
Hát kérdezd meg. Egyébként én nõ vagyok és általában megnézem az illetõt, igazából próbálok nem feltûnõ lenni, de az én zsánereim a felnõtt 30-40 körüli férfiak, így õk azért látom, hogy észreveszik a dolgot :)
Pl azt jelenti hogy van szeme és használja? Te csak olyanokra nézel rá akiktõl akarsz valamit? Ha szembe jön egy ember és rádnéz az már rögtön gondol rólad valamit? Kicsit eltúlzod.

A napokban vettem egy hangszórót a notebookomhoz. Azt vettem észre, mikor filmet nézek, hogy az egyik jobban szól. Ez miért lehet? Alapból ilyen, vagy esetleg meg van törve a kábel és az miatt ilyen?

A termék pontos neve: Genius SP-S115 Basic Stereo Speakers

Legjobb válasz: Am sok programnál lehet állitani a BALANC-ot hogy melyik hangszóró menjen hangosabban nézd meg lehet hogy el van állitva

Am sok programnál lehet állitani a BALANC-ot hogy melyik hangszóró menjen hangosabban nézd meg lehet hogy el van állitva
A kérdező hozzászólása: A balance az mindkettõnél 100-100-on volt és mikor leteszteltem az egyik hangosabb. Viszont ha a rosszabbat átállítom olyan 60 környékére akkor akkor nagyjából egyenlõren szól. Az érdekelne, hogy ez normális-e? Szerintem nem. Mivel van rá cserelehetõségem, így visszavinném.

Szerinted igaz a mondás: Amilyen az anyja, olyan a lánya? Illetve hogy nézd meg az anyját, és tudod mire számíthatsz később?

Legjobb válasz: Nézd meg az anyját, mert õ is úgy fog kinézni vagy viselkedni öregkorára.

Nézd meg az anyját, mert õ is úgy fog kinézni vagy viselkedni öregkorára.
Nem minden esetbn mert ha egy anyuka például alkesz nem biztos hogy a lánya is az, lehet épp ellemkezõleg rá se néz a piára...
Van valóságalapja, de nyilván nem lehet komoly párhuzamot vonni. Mondjuk arra pl. lehet mondani, ha egy huszonéves nõ negyvenes/ötvenes anyukája mondjuk tök fiatalosan néz ki, akkor valószínûleg a lánya is ezt örökölte és õ is fiatalosan fog kinézni annyi idõsen. Legalább is nálunk ez így van, anyukám 49 éves, és általában akik nem ismerik, 35-re tippelik. Viszont pl. az õ természetébõl nem lehet az enyémre következtetni. Anyukám türelmes, diplomatikus, higgadt. Én meg apukám természetét örököltem, lobbanékony vagyok, a pillanat hevében gyakran megsértek másokat, és hajlamos vagyok hamar elveszíteni a türelmem. Szóval pont az ellenkezõje :)
De ne ragadjatok le annal hogy az anya depresszios, alkoholista vagy akarmi más volt es a lanya nem.nyilvan nem. De ha a lany egy olyan csaladban nott fel , ahol az anya egy teljesen mas eletfelfogasu, szelsoseges elvek szerint neveli a lanyt , ami a normalis embereknek furcsa vagy akarmi mas ...akkor nagyon is igaz lehet lehet hogy olyan a lanya mint az anyja.
elõfordul , de nem kéne altalanositani.
Nem én sok olyat ismerek akinek a drágalátos anyukája egy gyenge depis alkesz a lánya meg tök klasz csaj. A férfiakra úgyan ez igaz sokan tekintik elrettentõ példának a szüleiket.
Ilyen mondás konkrétan nincs is. Olyan mondás van, hogy: Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. De ez a mondás nem a jellemre, hanem a külsõre vonatkozik, legalábbis én így tudom. A másik, ami ehez hasonló, egy film címe: Amilyen az apja, olyan a lánya.
remélem nem..
Az én esetemben igaz, bár nálunk nincsenek igazán súlyos problémák (anyukám nem alkoholista, agresszív stb), de így felnõtten beismertem hogy anyukám makacsságát, értékrendjét, konzervativizmusát -egyszóval nem csak a pozitív tulajdonságokat- örököltem én is. Nekem is megdöbbentõ volt de észrevettem magamon sokszor hogy úgy viselkedek, reagálok dolgokra mint õ. 23/L
Nem minden esetben igaz ez a mondás. Semmi kép sem lehet pusztán az anyukáról következtetni. Elviekben a gyerek ugyan annyira hasonlíthat az anyjára mint az apjára kérdés , hogy melyik családtól mit hozhat. Lehet , hogy anyu családjának a külsõ jegyeit viseli de apu személyiségeit hordózza vagy épp fordítva. Ha van a családba szociális probléma nagy rá az esély, hogy a gyermek ezt a részt épp kiküszöbölni próbálja az élete során.
Az oké , hogy örökelhet sõt örököl is bizonyos géneket, tulajdonságokat lehet épp az ellenkezõje is.
Igen, szerintem igaz.
Általában igaz, a kivétel meg ugye erõsíti...
Jellemzõen igaz.
lehet, hogy azért van benne valami, mert azért számít, hogy az ember milyen nevelést kapott. bizonyos viselkedési formákat gyerekkorban kell elsajátítani, mert késõbb egyrészt nehéz, másrészt erõltetettnek hat. szerintem azt is érdemes megnézni, hogy egy lány hogyan viselkedik az apjával (persze, ha egyébként normális az apja). mert ha vele türelmetlen, kötekedõ, neadjisten kifejezetten gonosz, akkor valószínû, hogy késõbb a férjével is az lesz. ezek a minták eléggé rögzülnek.
Nálunk nem...
Errõl már hallottam, de... Családomban apai ágon mind teltebbek a nõk, anyám csak a két terhessége alatt volt több ötven kilónál, és én mégsem számítok éppen vékonynak... Akkor ez mitõl van?
Külsõre vagy belsõre? KÜLSÕRE nagyobb részt IGAZ! BELSÕRE viszont inkább NEM. Szerintem jó, ha az ember megfigyeli a saját felmenõit, mert akkor nagyjából tudhatja, hogy milyen lesz õ. És ha nem tetszik a látvány, akkor fiatal korától kezdve oda tud figyelni, ha valamit el akar kerülni. Pl anyai felmenõim normál, inkább vékony testalkatúak, és a nõnemûek combtájon hajlamosak hízni, ha sokat ülnek. Apám egész jól meghízott öregkorára, viszont az õ szülei nem. Én tök olyan formájú vagyok, mint anyám volt ennyi évesen. De azért nem fogok extrém zabálásokba, mert mi van, ha úgy járok, mint apám, amit nem hiszek, mert sportosan élek, de azért odafigyelek... Tehát szerintem egyértelmû következtetéseket nem lehet levonni, de azt igen, hogy mire van hajlama az embernek. És azért elmondható, hogy ALKATILAG A NÕK AZ ANYJUKRA HASONLÍTANAK! Arcvonásokban viszont sokszor az apjukra, de az inkább csak kislánykorban feltûnõ.
Én apukámra hasonlítok, mint a külsõ vonásaimban, mind pedig a természetemben. Szóval esetemben totálisan nem igaz ez a mondás. Amúgy az összes ilyen és ehhez hasonló általánosítás baromság, aki ez alapján választ párt, nem lehet túl intelligens... L/24
nem hiszem, itt az én példám: anyum nagyon szeret társasági életet élni, rengeteg barátnõje van, lobbanékony én utálom a társaságot, nemigazán vannak barátaim, olyan vagyok mint egy lajhár, állva megoperálsz, viszont ha sietek idegbeteg módjára teszem és ezek csak amik hirtelen eszembe jutottak
Én inkább apámra hasonlítok természetre, úgyhogy az utóbbi mondás nálam igaz lehet. :D
A kérdező hozzászólása: Örülök a nagyjából egybehangzó véleményeknek, szerintem sincs túl nagy igazságalapja. Fõleg olyan szülõk esetén, ahol az anyával voltak ilyen-olyan gondok, azt mondanám, a gyerek inkább próbálja úgy élni az életét, hogy vele ez ne történjen meg..
Ja, ha egy anyának tetkója van, a 10 éves lányának is az van. Ha ehy anya ilegteti magát, a lánya is.


Mért van az, hogy csak akkor néznek meg az emberek, meg akkor úgy mond kedvesek mikor nagyon ki vagyok öltözve és drága parfüm van rajtam?

aleknak néznek vagy csak ki akarnak használni?

Legjobb válasz: lehet h csak beképzeled az egészet:D vagy az is lehet h ha nagyon ki vagy öltözve+ drága parfüm van rajtad és emiatt magabiztosabb vagy,és így gondolom a kisugárzásod is megváltozik:D és lehet h ez imponál több mindenkinek:D

lehet h csak beképzeled az egészet:D vagy az is lehet h ha nagyon ki vagy öltözve+ drága parfüm van rajtad és emiatt magabiztosabb vagy, és így gondolom a kisugárzásod is megváltozik:D és lehet h ez imponál több mindenkinek:D
Mert a ruha nagyban befolyásolja a viselõje hangulatát. Próbáld csak ki, hogy felveszel (akár boltban) egy vagány bõrkabátot, aztán meg egy öltönyt, teljesen más érzés fog el.
ja, végülis azt írtam, mint az elõzõ, szóval te tehetsz róla, más lesz a kisugárzásod :)

Itthon vagyok. és nagyon uncsizok! Szerintetek melyik filmet nézem meg az SOS Love-t vagy a Valentin nap cimű filmet? Vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: Segíts a háztartásban,takarítás,portörlés.Ha már a számítógépet tudod kezelni,kíváncsi lennék egy egyszerû túrós,krumplis pogácsát,kevert tésztát,esetleg egy rétest el tudnál-e készíteni? Gyakran menj ki a konyhába,nemcsak a megnézni mi van a hûtõbe,hanem fõzés közben is! Ha már mindent tudsz,(vagy azt hiszed) akkor fogj egy jó könyvet és olvass!van ám a neten,filmeken kívül is élet.

Segíts a háztartásban, takarítás, portörlés.Ha már a számítógépet tudod kezelni, kíváncsi lennék egy egyszerû túrós, krumplis pogácsát, kevert tésztát, esetleg egy rétest el tudnál-e készíteni? Gyakran menj ki a konyhába, nemcsak a megnézni mi van a hûtõbe, hanem fõzés közben is! Ha már mindent tudsz, (vagy azt hiszed) akkor fogj egy jó könyvet és olvass!van ám a neten, filmeken kívül is élet.
Elõször az egyiket, aztán a másikat.
fujj
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok..aki nagyon unatkozik...
Unatkozol ??!! 63 éve nem volt rá lehetõségem. Na veled is meg lesz áldva valaki .

Mit jelent, ha egy fiú megrázza a karóráját és úgy nézi meg az időt?

Ha egyébként nincs elcsúszva az óra?

Legjobb válasz: azért ne nézzünk már ennyire a dolgok mögé. Semmit nem jelent,megszokás,én is mindig megrázom a fütyköst.

azért ne nézzünk már ennyire a dolgok mögé. Semmit nem jelent, megszokás, én is mindig megrázom a fütyköst.
Kormolná a pukkantód.
Sexy time!
Mit nem értesz?
hogy mit jelent az, hogy báró von blökipóz88
Tudod az eddigi barátnõim amikor kutyapózban csináltuk mindig azt nyögték hogy Istenem, Istenem! Én meg mivel van önkritikám tudom h Isten nem vagyoj csak báró, ezért én lettem a kutyapóz bárója. Te vagy a második aki szerint jó a név.
akkor úgy nagyjából jól értettem már csak a nyolcvannyolcat kellene valakinek elmagyaráznia, de mivel ez tényleg már csak egy nagyon kis százaléka a névnek, feltételezem nem is olyan számottevõ
Gondolom 1988-ban született.
Azt jelenti, h kakiszexelni szeretne veled éjfélkor a temetõben.
Sok kis tudatlan! A 88, azt jelenti, hogy HH. Német rövidítés... de most nem elemezném, mert még megütném a bokámat. Amúgy azért rázza az óráját, mert már merül ki az elem, vagyis az utolsókat rúgja.
Automata órája van -> igényes. Amúgy meg kufircolni akar.
amúgy nem értem mit jelent, csak mindenki ezt írja :DD
Igen, de még nem eleget:D KÉT név közül ez lett a befutó.
Megszokta, hogy általában elcsúszik.
Én nem...mert múltkor is földrengés lett a vége XDD
kicsit sokat képzelsz magadról, nem?:D
Nem, mert a richter skálán az 5-öt sem érte el :D
ne hazudj foley, láttalak a földrengéses kérdésnél, és azt írtad, hogy nem is lehetett nálatok érezni:DD
Mert mindenki más érezte, nem én :D
Ha ez így van maradj cölibátusban.az emberiség érdekében
Báró von blökipóz88, jó a neved!!! mondtam már??
Személy szerint azért rázom meg a karórám, mert autómata órám van és megszoktam, hogy reggelente mindig rázom.

Mikor és hogyan nézi meg az orvos, hogy a csípő mélység alkalmas-e arra, hogy megszüljünk egy gyereket?

Egyik barátn?mnek a 12 óra vajúdás után jöttek rá, hogy a doki nem nézte meg neki, és alkalmatlan a csíp? mélysége arra, hogy kibujjon a baba.Így hosszas szenvedés után megcsászározták.

Legjobb válasz: Szia! Én kétszer szültem,nekem soha nem nézték.

Szia! Én kétszer szültem, nekem soha nem nézték.
Én is császárral szültem erre fogott okkal, 17 óra vajúdás után. Cseppet sem bánom, hogy ennyit szenvedtem, ez nagyon fontos a babának élettani szempontból.

A 32. heti Uh-on mit néznek? A baba méretein kívül? Néznek ilyenkor már lepény érettséget, és megbecsülik a baba súlyát is? A lepény érettséget is Uh-al nézik meg? Vagy azt hogyan nézik meg? A baba súlyát pedig a méreteiből becslik majd meg?

Hanyadik hétt?l kellesz már 2 hetenként járni véd?n?höz tanácsadásra?

Legjobb válasz: Lepényt nekem minden UH-n néztek, már korábban is. Ultrahanggal nézik azt is, lehet hogy neked is nézték eddig csak nem tudtad mert az nem egy látványos mûvelet. A súlyát is mindig becsülték, egészen pici korától kezdve, három ultranahgon mért adatból: haskörfogat, fejkörfogat és a combcsont hossza. A 2 hetenkénti tanácsadásban nem tudok segíteni, én hamarabb szültem, nekem a 38. hétig nem kellett ilyen gyakran mennem, hogy utána kellett-e volna, azt nem tudom.

Lepényt nekem minden UH-n néztek, már korábban is. Ultrahanggal nézik azt is, lehet hogy neked is nézték eddig csak nem tudtad mert az nem egy látványos mûvelet. A súlyát is mindig becsülték, egészen pici korától kezdve, három ultranahgon mért adatból: haskörfogat, fejkörfogat és a combcsont hossza. A 2 hetenkénti tanácsadásban nem tudok segíteni, én hamarabb szültem, nekem a 38. hétig nem kellett ilyen gyakran mennem, hogy utána kellett-e volna, azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig nem becsülték meg a babám súlyát és lepény érettséget sem néztek, mert soha nem volt rajta a leletemen és az orvos sem mondta vizsgálat közben.Annyit néztek csak, hogy hol van tapadva a lepény, de hogy milyen érett azt nem. Én úgy tudom, hogy a 30. hét felett már 2 hetenként kell járni védõnõhöz, csak azt nem tudom, hogy harminc hanyadik héttõl?!Na majd akkor megkérdezem a védõnõmet amikor megyek hozzá legközelebb.

A lányok miért mondják azt magukról hogy csúnya vagyok és kövér meg ilyenek mikor k*rva jól néznek ki?

és hogy lehet err?l vkit leszoktatni?

Legjobb válasz: Mert szeretnék mindenkitõl az ellenkezõjét hallani. Én is falra mászok az ilyen lányoktól. Néha, mikor mondják ezt a szöveget, én csak hallgatok és nem állítom az ellenkezõjét. Látnod kéne a fejüket, ahogy néznek, hogy miért nem szólalok meg? :)) Én nagyon jól szórakozom rajtuk ilyenkor.

Mert szeretnék mindenkitõl az ellenkezõjét hallani. Én is falra mászok az ilyen lányoktól. Néha, mikor mondják ezt a szöveget, én csak hallgatok és nem állítom az ellenkezõjét. Látnod kéne a fejüket, ahogy néznek, hogy miért nem szólalok meg? :) ) Én nagyon jól szórakozom rajtuk ilyenkor.
Mindenki olyan álomba ringatja magát, amilyenbe szeretné. A válaszolók közül biztos van olyan aki csúnyának hiszi magát és jól esne neki ha azt mondanák, hogy szép és ez fordítva is igaz.
én nem azért mondom magamról, hogy csúnya vok, hogy sajnáltassam magam, hanem mert így van :S elvileg önértékelési- és testkép zavarom van, vagyis a barátom szerint.. de akkor sem tudom szépnek látni magam.
A kérdező hozzászólása: 23:54es tényleg az.
Ez még a jobbik eset. De az amikor olyan rondák mint a hányadék, és mégis úgy tesznek mintha õk valami csodaszép királynõk lennének, ez már durva.
Nekem mindegyik osztálytársam ilyen -.- Én emg pont az ellenkezõje vagyok, túlságosan vékony vagyok (nem tehetek róla, nem hízok semmitõl) és mindig mondják, h de jó lenne, ha olyan vékony combjuk lenne mint nekem. Mondom, hát igen:) ez van. Ne rimánykodjanak nekem, mert nagyon felidegesít. 17/L
Nagy részben a leírtak miatt csinálják, de vannak kivételek. Vannak olyanok is akik tényleg csúnyának látják magukat, szóval valami trauma vagy régi sérelem miatt nem fogadják el az alakukat, pedig tényleg szépek. :D
A kérdező hozzászólása: akkor sok mindenkivel meg kellett volna tenni mivel az 5.tõl a 8.osokig szavaztak lányok is :D ( béna fogalmazás bocsi.)
Azért kapta azt a díjat, mert lecidázta a zsûri férfitagjait. Nem nem a férfitagjait hanem a him tagjait :D
Azért kapta azt a díjat, mert lecidázta a zsûri férfitagjait.
azért, hogy dicsérjék õket. Én helyeselni szoktam és akkor abbahagyják:D:D:D próbáld ki beválik:D
A kérdező hozzászólása: :D nekem egy volt osztálytársam csinálta ezt :D amikor persze megkérdeztem hogy miért kapta õ a "legszebb lány" címet (suli oszkáron) akkor azt mondta hogy véletlen volt XDXD
hát tudod én sosem mondtam ilyet magamról csak amikor néhány osztálytársnõm megkérdezte h szépnek tartom-e magam arra azt mondtam h nem!

Mikor nézi először az orvos, hogy rendben van-e a méhszáj? 11+3 hetes vagyok és még kézzel sose vizsgált meg. Hüvelyi uh volt, meg rákszűrés is. Akkor látta volna ha valami nincs rendben odabent?

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.

Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.
Szia! Engem az egész terhesség alatt nem vizsgált meg csak egyszer amikor panaszom volt, vagyis jóslóim voltak a 34. héten.Azóta se nézett meg újból.Mondjuk nem is bánom hogy nem nyulkált. Orvosa válogatja. 38 hetes km.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!