Találatok a következő kifejezésre: Mikor és nézi meg (265 db)

A szem pupillatágításával mit néznek meg és mit állapítanak meg? Szerintetek? /Akinek van tapasztalata megosztaná? /

Legjobb válasz: A szemfeneket nézik meg , az ereket. Magasvérnyomásnál, diabetesnél, érszûkületes betegeknél a kis erek állapotát nézik, ebbõl lehet következtetni a szervezetben máshol is a hajszálerek állapotára ezeknél a betegségeknél. De bevérzést is kereshetnek a szem ideghártyán vagy pangásos papillát / agy nyomásfokozódás jele/, esetleg a látóidegfõ sorvadását. Valamint a csarnok vizet nézik, üvegtesti homályt is kereshetnek. Szóval attól függ mi a panasz és az alapbetegség.

A szemfeneket nézik meg , az ereket. Magasvérnyomásnál, diabetesnél, érszûkületes betegeknél a kis erek állapotát nézik, ebbõl lehet következtetni a szervezetben máshol is a hajszálerek állapotára ezeknél a betegségeknél. De bevérzést is kereshetnek a szem ideghártyán vagy pangásos papillát / agy nyomásfokozódás jele/, esetleg a látóidegfõ sorvadását. Valamint a csarnok vizet nézik, üvegtesti homályt is kereshetnek. Szóval attól függ mi a panasz és az alapbetegség.
Megnézik hogy mennyire vagy belõve
Hát, azt talán pont nem... :)
Azt talán, pont de... :)
A kérdező hozzászólása: BBB123-nak: Szemgyulladásról van szó, szemszárazságról és úgy gondolom, hogy csak azért, hogy irj valamit, ami számomra nem hasznos, úgy kérlek a legközelebbi hasonlótól kímélj meg./nem vagyok drogos, ittas stb/ tehát nem olyan válaszra számítottam!!!
Kislányomnak most volt fél éven belül 2x is. Neki kancsalsági szöget mértek.

A 32. heti Uh-on mit néznek? A baba méretein kívül? Néznek ilyenkor már lepény érettséget, és megbecsülik a baba súlyát is? A lepény érettséget is Uh-al nézik meg? Vagy azt hogyan nézik meg? A baba súlyát pedig a méreteiből becslik majd meg?

Hanyadik hétt?l kellesz már 2 hetenként járni véd?n?höz tanácsadásra?

Legjobb válasz: Lepényt nekem minden UH-n néztek, már korábban is. Ultrahanggal nézik azt is, lehet hogy neked is nézték eddig csak nem tudtad mert az nem egy látványos mûvelet. A súlyát is mindig becsülték, egészen pici korától kezdve, három ultranahgon mért adatból: haskörfogat, fejkörfogat és a combcsont hossza. A 2 hetenkénti tanácsadásban nem tudok segíteni, én hamarabb szültem, nekem a 38. hétig nem kellett ilyen gyakran mennem, hogy utána kellett-e volna, azt nem tudom.

Lepényt nekem minden UH-n néztek, már korábban is. Ultrahanggal nézik azt is, lehet hogy neked is nézték eddig csak nem tudtad mert az nem egy látványos mûvelet. A súlyát is mindig becsülték, egészen pici korától kezdve, három ultranahgon mért adatból: haskörfogat, fejkörfogat és a combcsont hossza. A 2 hetenkénti tanácsadásban nem tudok segíteni, én hamarabb szültem, nekem a 38. hétig nem kellett ilyen gyakran mennem, hogy utána kellett-e volna, azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig nem becsülték meg a babám súlyát és lepény érettséget sem néztek, mert soha nem volt rajta a leletemen és az orvos sem mondta vizsgálat közben.Annyit néztek csak, hogy hol van tapadva a lepény, de hogy milyen érett azt nem. Én úgy tudom, hogy a 30. hét felett már 2 hetenként kell járni védõnõhöz, csak azt nem tudom, hogy harminc hanyadik héttõl?!Na majd akkor megkérdezem a védõnõmet amikor megyek hozzá legközelebb.

1 éve tetszik egy fiú. Aztán nyáron összevesztünk és megbeszéltuk hogy egymásra se nézünk és ehhez képest mindig néz meg hozzam is szolt párszor. Pedig állitólag sose volt esélyem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tedd félre az Önzõ énedet,és menj oda te,kérj bocsánatot,akármennyire is fáj és akármennyire is nehéz. Azt,hogy miért néz,nem lehet biztosra tudni. Te neked kell érezni,hogy csak barátként néz rád,vagy többet is szeretne. De hogy ezt kiderítsd, újra beszélnetek kell...Tehát hajrá! Legyél igazi Nõ!Menj oda,és béküljetek ki!

Tedd félre az Önzõ énedet, és menj oda te, kérj bocsánatot, akármennyire is fáj és akármennyire is nehéz. Azt, hogy miért néz, nem lehet biztosra tudni. Te neked kell érezni, hogy csak barátként néz rád, vagy többet is szeretne. De hogy ezt kiderítsd, újra beszélnetek kell...Tehát hajrá! Legyél igazi Nõ!Menj oda, és béküljetek ki!
oke nm tudom hogychany eves vagy de nem isbizgat annyira, teljes mertekben egyet ertek az elso valaszoloval. ha tudni akarsz valamit ( pl. mert nez?) akkor ujra beszelni kell vele ehez pedig bocsanatot kell kerni. vagy neked vagy neki. de ez esetben hamarabb ha te kersz. ha szabad kerdeznem min vesztetek ossze?? mert akkor lehet valtozna a velemenyem. amugy pedig sok sikert!!!!!
kettes vagyok bocsi a helyesirasert de telorol vagyk es kicsi a billlentyuzet!!
A kérdező hozzászólása: azon h ha õ ír rám akk kedves ha meg én akkor meg flegma meg néha vissza se ír ..a lényeg ez
A kérdező hozzászólása: ja és amugy kösz mindenkinek..még azér várom a segitséget :*
Ne foglalkozz vele :) Elég bunkósnak latom azt a fiút.
A kérdező hozzászólása: de én szereteem:/
Nem érdemel meg téged.Jobbat érdemelsz hidd el!!!
A kérdező hozzászólása: de már egy éve nem tudom elfelejteni ://

23 éves lány vagyok és még soha nem volt barátom. Sajnos kb.15 évesnek nézek csak ki. Kicsi a mellem, szinte nincs is, sovány és 160 cm vagyok. Gyereknek látszom. Még soha senki nem fogta a kezem és nem ölelt és csókolt meg senki. mit tegyek?

Legjobb válasz: szia szerintem legyél nyitottab a társadalomra lehet elfog jönni majd a nagy õ de ismernünk kéne téged jobban hogy erre válaszoljunk dolgozol valahol esetleg munkatársak hogy állnak hozzád és hogy nézel ki pl ha valakinek mindig hosszu hajavolt és ugy ismerték meg lehetsokat változtat az is ha levágatja rövidre meg ijenek vegyél fel komojabb ruhákat ne ugy öltözz mint egy tini de azért nem kell ki fenned magad annyira mert akkor qr vá nak néznek szoval ijenek de ha tetszik egy srác akkor járj utánaa van e valakije és kerülgesd õt ha egyedüli kérj tõle segitségeet bármiben pl számitásteknikában stb

szia szerintem legyél nyitottab a társadalomra lehet elfog jönni majd a nagy õ de ismernünk kéne téged jobban hogy erre válaszoljunk dolgozol valahol esetleg munkatársak hogy állnak hozzád és hogy nézel ki pl ha valakinek mindig hosszu hajavolt és ugy ismerték meg
szia szerintem legyél nyitottab a társadalomra lehet elfog jönni majd a nagy õ de ismernünk kéne téged jobban hogy erre válaszoljunk dolgozol valahol esetleg munkatársak hogy állnak hozzád és hogy nézel ki pl ha valakinek mindig hosszu hajavolt és ugy ismerték meg lehetsokat változtat az is ha levágatja rövidre meg ijenek vegyél fel komojabb ruhákat ne ugy öltözz mint egy tini de azért nem kell ki fenned magad annyira mert akkor qr vá nak néznek szoval ijenek de ha tetszik egy srác akkor járj utánaa van e valakije és kerülgesd õt ha egyedüli kérj tõle segitségeet bármiben pl számitásteknikában stb
Én is 160 cm vagyok, 50 kg, 25 éves. Sokszor mondták, h 4-5 évvel fiatalabbnak nézek ki, de ez nekem mindig csak elõnyt jelentett a pasiknál - meg én is örültem neki :) Jobb, h sovány vagy, mint ha dagadt :) Szerintem az önbizalomhiányod miatt nem találsz pasit.
Vedd fel velem a kapcsolatot, és levelezzünk:)
én megfognám a kezed megölelnélek meg csokolnálak soroljam még dee érzésekkel kell hogy ez menjen ezt jegyezd meg ugy fog jol esni szal merre lax felhivhatsz irhatsz nekem privit is a mellméret nem számit ne aggodj ugyan ojan lényegtelen mint szinte a farok mérete de mondjuk azt még te nem tudod dee állitolag nem sokat aszámit puszi
Ezt csak is Te tudod magadban lerendezni. Muszáj alkalmazkodnod kicsit, hogy mások is alkalmazkodjanak Hozzád. Ha nem vagy képes kisebb áldozatokat hozni, változtatni az életeden, akkor ne várj újítást. Ha nem válik be valami, akkor változtatni kell. Elhiszem, hogy nagyon rosszak a tapasztalataid, de ha másért nem, ezért kellene átgondolnod a dolgokat. Reni
szia, az ellen sokat tudsz tenni, hogy ne 15-nek tûnj. kicsit elegánsabb, felnõtesebb, csinosabb darabok. ha szerinted szép a szemed, arcod, legyél büszke rá. hidd el, ha te tudatosítod magadban, hogy szerinted szép arcod van, más is észre fogja venni. hangsúlyozd az elõnyös testrészeidet, ne legyél visszahúzódó. ha egyre inkább elkeseredsz, szomorú vagy, akkor senki sem fogja keresn ia társaságodat. tegyél a boldogságodért! legyél lazább, próbálj ki új dolgokat. menj el bulizni és kérd fel táncolni azt a fiút aki tetszik, ha nem akarja, bumm nem történt semmi. elmehetnél külföldre is. a környezetválzozás is jót tehetne neked. szóval ne görcsölj ennyire rá erre a témára. a szerelem nélkül is tedd teljessé az életed. így majd vidámságot árasztasz, belsõ egyensúlyt, jókedvet, magabiztosságot és tetszeni fogsz a fiúknak. tehát lehet, hogy a kisugárzásoddal van gond. önbizalmad ne attól függõen legyen, ne azért legyél te valaki, hogy mennyi és milyen pasi volt az életedben.
Szia ! Szerintem járj gyakrabban bulikba vagy társaságba és ami nagyon fontos (legalábbis nekem) légy önmagad. Öltözz nõiesen, ne olyan kihívóan csak a jóízlés határain belül. A magasság nem probléma, nekem pont az ilyen csajok jönnek be, az meg szuper hogy fiatalabbnak nézel ki a korodnál. Egyébként én is letagadhatnék pár évet. :) Sok sikert ! Üdvözlettel: Tibcsy (26/F)
Kedves Kérdezõ! Látom, hogy már vagy 5-en elkérték a számodat, fotódat - itt, látatlanban is. Pedig magadról csak annyit meséltél (így többet nem is tudnak), hogy egy besavanyodott gebe vagy. (IGEN, kábé ez az önképed, olvasd csak vissza magad.) Erre Te miket beszélsz, ahányszor csak közbeszólsz? A jó Isten áldjon már meg, hát mit nyavalyogsz?!! Azt kell mondanom, h azt látom, Te nem is akarsz megismerkedni senkivel. Csak magadnak sem mered bevallani, s azzal takarózol, hogy õk passzívak. Pedig nem, ennek itt írásos nyoma van! :) Meg annak is, h Te az ilyet sorra visszautasítod. Valami mélyebb bajod van neked, amit még magad elõl is rejtegetsz. "Bajt" mondok, mert normálisan senki sem ilyen. Undorító ronda, de reális önképû nõk is találnak maguknak minden ujjukra valakit, nézz csak körül, ha nem hiszed. Én NEM akarok járni veled, viszont ha akarod, szívesen segítek rálelni erre a bibire. Nem vagyok pszichológus, de jó emberismerõnek tartom magam. Írj privit. 27/F, Bp.
Lehet, hogy bunkóság, de hamarosan eljön az az idõ, amikor örülni fogsz annak, ha 5-6-8 évvel fiatalabbnak néznek. Képet tényleg mutathatnál, mert így alapból, ennyi adat semmit nem jelent. Plusz persze az is számít, hogy ne legyél üres fejû liba. Megjegyzem, hogy diploma vagy bármi végzettség nem zárja ki az "üres fejû liba" tulajdonságot!
Öltözz nõiesen! Ne ribisen, mert az 16 éves szokás. Vegyél fel elegáns cuccokat, magassarkú cipõt. Ja, és ne bulikban ismerkedj, mert ott általában gimisek vannak. Tényleg próbáld valahogy növelni az öbizalmadat, és NE HISZTIZZ!!! Sok sikert!
Ne aggódj. Lehet, hogy rád is vár valaki valahol. És ne gondold azt, hogy nem kellesz senkinek. Én például szívesen megismernélek, ha azóta ugyan nem talált rád valaki, mert mint látom, nem most tetted fel a kérdést :D
Az utolsó Válaszoló által említett 27/F Bp vagyok. Idefigyelj, cicamica. Amíg ilyen zárkózott vagy (még egy hasonló cipõben járó lány tanácsára is ellenvetésekkel élsz), bármit tanácsolunk Neked így írásban, lepereg rólad. Nem haragszom érte, nem tehetsz róla - bár mégiscsak rajtad múlik, nem? :) Ha minden csak falrahányt borsó, mégis EGY tanácsot fogadj meg, könyörögve kérlek. Van olyan, hogy love.hu. Jó kis oldal, igaz, h már fizetõs (igazából ingyenes, de ha nagyban akarod nézni a nem fizetõ fiúk képeit, vagy hogy Téged a nem fizetõk is nagyban nézhessenek, az egy hétre egy 300 Ft-os SMS-be kerül - egy kis üveg üdítõ ára. Cserébe alig vannak kamu regisztrációk). Regisztrálj, _fényképpel_, mégpedig egy közeli arcképpel (anélkül senki sem néz meg, ahogy majd Te sem másokat, ezt majd meglátod). Légy fenn online naponta 1-2 órát, mert a látogatók leginkább az éppen jelenlévõk között szoktak bogarászni. Ha nem dob senki legalább egy puszit az elsõ pár napban, utána beszélhetünk. Ha viszont igen, akkor több ellenvetést nem fogadunk el, mert ha mégis tovább nyivákolsz, megtalálunk, és elviszünk egy leányvásárra Pakisztánba, aszt' ott majd meglátod. Mi remekül fogunk szórakozni :) [Most azért húzod rám a szádat, mert attól félsz, hogy ott még a végén megvesz valaki, és jól megcsókol és megfogja a kezed, és tizennyolcaskarika? Akkor meg hogy is van ez a Te biztos tudásod, miszerint téged aztán senki, még bottal se??] Szóval terápiára fel, mars regisztrálni, Kedves!! :D
Menj el egy jó önismereti, párkapcsolattal is foglalkozó tréningre, ahol megismered magad és önbizalmat szerzel. Meglátod hogy kitárul a világ!
Szia! Ugyanabban a cipõben járok, mint Te: MINDEN stimmel, kivéve a kort, mert én vmivel fiatalabb vagyok nálad - de nem sokkal, hidd el! Soha nem volt még senkim, szintén nincs önbizalmam, gyerekes a külsõm, nagyon kicsik a melleim, az egyetemen se jöttem össze senkivel - és nagy rá az esély, hogy már nem is fogok, mivel negyedéves vagyok..., DE én már TUDOM!, hogy csak saját magamat okolhatom a társtalanságért. Ha Te is úgy gondolkozol, mint én, akkor a 27 éves, budapesti fiú-válaszolónak igaza van Veled kapcsolatban. Azért nincs senkid, mert nem tudod elképzelni, hogy bárkinek is tetszhetnél ilyen külsõvel, és félsz a csalódástól, ezért inkább bezárkózol, mert még mindig sokkal jobb egyedül lenni, magányosan, mint beleszeretni vkibe, aki aztán dob majd, hiszen "nem vagy szerethetõ". Ez hatalmas tragédia lenne, mivel az önmagadról kialakított negatív képet "visszaigazolnák" a külvilágból. Biztos vagyok benne, hogy Te egy értelmes lány vagy - csak sajnos éppen ez okozza a "vesztedet" is. Valószínûleg túl sokat agyalsz és tépelõdsz - akárcsak én -, szituációkat játszol le a fejedben, a dolgok mindkét oldalát nézed, és nem hagyod, hogy a dolgok egyszerûen csak úgy megtörténjenek, maguktól. Ha mindenki annyit tépelõdne, mint mi, minden tizedik nõnek lenne csak társa - a többi belekapaszkodna egy-két (súlyosnak vélt) testi hibájába, felnagyítaná azt, és a hibát okolná a társtalanságért - pedig a hiba nem más, mint jó alibi az önbizalomhiánynak... Én most boldog vagyok azért, mert rengeteget fejlõdtem lelkileg az elmúlt hónapban. A "boldogságot" szeretném választani, de ahhoz rögös út vezet, és csak úgy járhatom végig az utat, ha kibékülök önmagammal, és célokat tûzök ki magam elé. Ha Te is szeretnél társat a jövõben, akkor változtasd meg a gondolataid irányát!Azokat az embereket fogadják el és szeretik meg a többiek, akik önmagukkal békességben élnek. Neked pedig minden okod megvan arra, hogy kibékülj magaddal!: okos vagy, csinos, szép, karcsú és fiatal. Sikerülni fog "irányt" változtatnod, ebben biztos vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves 20.35! de valahogy nem érdekel semmi engem. semmilyen hobbim nincs, csak tanultam és tanultam idáig. amelyik fiúra vágytam, sokszor 6 évig is reménykedtem, egyiknek sem én kellettem. szóval még nem csókolt meg senki, a kezemet sem fogta meg senki. nem tudom, másoknak miért van barátjuk még most sem. azt gondolom, hogy a külsõm miatt.vagy mégis buta üres liba vagyok talán?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves Reni. De így nem "tud lenni" önbizalmam, ha még nem volt az életemben egyetlenegy fiú sem, aki engem választott volna. és ebbõl adódóan nem tudok a szemébe nézni senkinek hosszabban, mert úgy érzem, hogy nem érek annyit, mint mások. és minden hiába, a szórakozóhelyeken csak a 16 év körüli fiúk kérnek táncolni is, ezért már nem is járok ilyen ismerkedõs helyekre. köszönöm a válaszodat. de még nem tudom, mások hogyan találnak maguknak barátot. talán a gondolataim is gyerekesek lehetnek? hiába a diploma, persze nem ez dönti el, sajnos egy jónevû helyen szerzett diploma, de nem is nagyon érdekel mégsem ez a szakma sem.
21 éves lány: Szia! Én 159 cm vagyok 45 kilóval, és nem vagyok se sovány, se kövér, az átlagos kategória. De szerencsére nem voltak pasi-problémáim, a magasságom mindig az elõnyömre vált. Nem beképzeltségbõl írom, de megkaptam bármilyen jó pasit eddig, és az egyetemen, munkámban is sikeres vagyok. Tényleg remélem, hogy nem gondolsz beképzeltnek. Mindezt csak azért írom le, mert nem minden az apró dolgokon múlik, egy pasi sem jött oda hozzám centivel lemérni, hány cm magas vagy, és nem állítottak mérlegre sem. Állásinterjún a leghatározottabb, és idõsebb nõk közül is engem választottak ki már többször. A titok nyitja, hogy BÍZZ MAGADBAN, utána az fogja meghatározni a lényedet, az fog sugározni belõled, ezáltal az emberekkel is elhitetheted könnyedén, hogy Te kellesz Nekik, legyen az munkahely, vagy párkapcsolat. Ne felejtsd el, hogy a gondolataid kiülnek az arcodra, és ha nem bízol magadban, akkor azt mindenki észreveszi. Ha pl. állásinterjúra mész, szorítsd jól meg a fõnök kezét bemutatkozáskor, de ha egy férfinak mutatnak be, akkor is. Nézz mélyen a szemükbe, és ne térj ki a tekintet elõl, légy magabiztos. Ez a pár dolog már félsiker. Ha túl gyerekes kinézetûnek látod magad, akkor fesd ki a szemed, színezd be a hajad, rengeteg ilyen praktikával tudsz magadon öregíteni. Én pl. szõke hosszú hajú vagyok, kék szemekkel, ez önmagában is gyerekes, még sem mondták rám eddig, hogy az lennék. Lehet egyébként, hogy ezt csak bebeszéled magadnak. Ezen kívül járj el szórakozni, közösségi helyekre. Én biztos vagyok benne, ha ezekre odafigyelsz, akkor minden menni fog az életben! Én szorítok! Ha szeretnél beszélgetni, én is szívesen válaszolok privátban. Reni
A kérdező hozzászólása: ne mondjátok, hogy hízzak meg, képtelen vagyok. 44 kg vagyok csak és egészséges egyébként.
A kérdező hozzászólása: írtam választ.
A kérdező hozzászólása: diplomás több nyelven beszélõ nõ vagyok. most keresek munkahelyet elõször.
A kérdező hozzászólása: már nagyon sok fiút kerülgettem és soha nem engem választottak. mert minden lány teltebb mint én.
A kérdező hozzászólása: sajnos megfelelõ munkát sem találok, talán mert nem nézek ki felnõttnek?
A kérdező hozzászólása: de én nem kellek senkinek, aki hozzámillõ lenne korban, a 16 évesek meg nem érdekelnek természetesen. már nagyon szeretnék és is szeretni és szeretve lenni....
hidd el fogsz majd találni de azért az elsõre ne ugorj bele nagyon a szex is legyen vele jo mert ha nem tul jo az kihathat késõbbi dolgokra nehogy valamejikõtöknek mást kelljen keresni ugyhogy csapj bele a nagy életbe
igazábol megnéznélek legszivesebben hogy nézel ki mert ugy jobban tudnák véleményt mondani esetleg tanácsolni öltözködést hajviselet ijenek de nem pucér fotora gondoltam irhatsz privit ha gondolod
A kérdező hozzászólása: de engem nem választ SOHA SENKI. ez a bajom. pedig szép az arcom, szép a szemem.
lécci küldj egy fotot küldj privit és megirom az emailom
Privizz rám, ha szeretnél beszélgetni errõl. Nem ismerkedni akarok, nem vagyok perverz/magányos idióta, csak volt dolgom hozzád hasonló lánnyal és lehet, hogy tudnék egy-két hasznos tanácsot adni. Írj rám, ha érdekel.
Szia! Ez csak önbizalom kérdése.Ami egyébként kihat a kisugárzásodra is.Nincs okod, hogy ne nézz a pasik szemébe!

A lányok miért mondják azt magukról hogy csúnya vagyok és kövér meg ilyenek mikor k*rva jól néznek ki?

és hogy lehet err?l vkit leszoktatni?

Legjobb válasz: Mert szeretnék mindenkitõl az ellenkezõjét hallani. Én is falra mászok az ilyen lányoktól. Néha, mikor mondják ezt a szöveget, én csak hallgatok és nem állítom az ellenkezõjét. Látnod kéne a fejüket, ahogy néznek, hogy miért nem szólalok meg? :)) Én nagyon jól szórakozom rajtuk ilyenkor.

Mert szeretnék mindenkitõl az ellenkezõjét hallani. Én is falra mászok az ilyen lányoktól. Néha, mikor mondják ezt a szöveget, én csak hallgatok és nem állítom az ellenkezõjét. Látnod kéne a fejüket, ahogy néznek, hogy miért nem szólalok meg? :) ) Én nagyon jól szórakozom rajtuk ilyenkor.
Mindenki olyan álomba ringatja magát, amilyenbe szeretné. A válaszolók közül biztos van olyan aki csúnyának hiszi magát és jól esne neki ha azt mondanák, hogy szép és ez fordítva is igaz.
én nem azért mondom magamról, hogy csúnya vok, hogy sajnáltassam magam, hanem mert így van :S elvileg önértékelési- és testkép zavarom van, vagyis a barátom szerint.. de akkor sem tudom szépnek látni magam.
A kérdező hozzászólása: 23:54es tényleg az.
Ez még a jobbik eset. De az amikor olyan rondák mint a hányadék, és mégis úgy tesznek mintha õk valami csodaszép királynõk lennének, ez már durva.
Nekem mindegyik osztálytársam ilyen -.- Én emg pont az ellenkezõje vagyok, túlságosan vékony vagyok (nem tehetek róla, nem hízok semmitõl) és mindig mondják, h de jó lenne, ha olyan vékony combjuk lenne mint nekem. Mondom, hát igen:) ez van. Ne rimánykodjanak nekem, mert nagyon felidegesít. 17/L
Nagy részben a leírtak miatt csinálják, de vannak kivételek. Vannak olyanok is akik tényleg csúnyának látják magukat, szóval valami trauma vagy régi sérelem miatt nem fogadják el az alakukat, pedig tényleg szépek. :D
A kérdező hozzászólása: akkor sok mindenkivel meg kellett volna tenni mivel az 5.tõl a 8.osokig szavaztak lányok is :D ( béna fogalmazás bocsi.)
Azért kapta azt a díjat, mert lecidázta a zsûri férfitagjait. Nem nem a férfitagjait hanem a him tagjait :D
Azért kapta azt a díjat, mert lecidázta a zsûri férfitagjait.
azért, hogy dicsérjék õket. Én helyeselni szoktam és akkor abbahagyják:D:D:D próbáld ki beválik:D
A kérdező hozzászólása: :D nekem egy volt osztálytársam csinálta ezt :D amikor persze megkérdeztem hogy miért kapta õ a "legszebb lány" címet (suli oszkáron) akkor azt mondta hogy véletlen volt XDXD
hát tudod én sosem mondtam ilyet magamról csak amikor néhány osztálytársnõm megkérdezte h szépnek tartom-e magam arra azt mondtam h nem!

A napokban vettem egy hangszórót a notebookomhoz. Azt vettem észre, mikor filmet nézek, hogy az egyik jobban szól. Ez miért lehet? Alapból ilyen, vagy esetleg meg van törve a kábel és az miatt ilyen?

A termék pontos neve: Genius SP-S115 Basic Stereo Speakers

Legjobb válasz: Am sok programnál lehet állitani a BALANC-ot hogy melyik hangszóró menjen hangosabban nézd meg lehet hogy el van állitva

Am sok programnál lehet állitani a BALANC-ot hogy melyik hangszóró menjen hangosabban nézd meg lehet hogy el van állitva
A kérdező hozzászólása: A balance az mindkettõnél 100-100-on volt és mikor leteszteltem az egyik hangosabb. Viszont ha a rosszabbat átállítom olyan 60 környékére akkor akkor nagyjából egyenlõren szól. Az érdekelne, hogy ez normális-e? Szerintem nem. Mivel van rá cserelehetõségem, így visszavinném.

Szerinted igaz a mondás: Amilyen az anyja, olyan a lánya? Illetve hogy nézd meg az anyját, és tudod mire számíthatsz később?

Legjobb válasz: Nézd meg az anyját, mert õ is úgy fog kinézni vagy viselkedni öregkorára.

Nézd meg az anyját, mert õ is úgy fog kinézni vagy viselkedni öregkorára.
Nem minden esetbn mert ha egy anyuka például alkesz nem biztos hogy a lánya is az, lehet épp ellemkezõleg rá se néz a piára...
Van valóságalapja, de nyilván nem lehet komoly párhuzamot vonni. Mondjuk arra pl. lehet mondani, ha egy huszonéves nõ negyvenes/ötvenes anyukája mondjuk tök fiatalosan néz ki, akkor valószínûleg a lánya is ezt örökölte és õ is fiatalosan fog kinézni annyi idõsen. Legalább is nálunk ez így van, anyukám 49 éves, és általában akik nem ismerik, 35-re tippelik. Viszont pl. az õ természetébõl nem lehet az enyémre következtetni. Anyukám türelmes, diplomatikus, higgadt. Én meg apukám természetét örököltem, lobbanékony vagyok, a pillanat hevében gyakran megsértek másokat, és hajlamos vagyok hamar elveszíteni a türelmem. Szóval pont az ellenkezõje :)
De ne ragadjatok le annal hogy az anya depresszios, alkoholista vagy akarmi más volt es a lanya nem.nyilvan nem. De ha a lany egy olyan csaladban nott fel , ahol az anya egy teljesen mas eletfelfogasu, szelsoseges elvek szerint neveli a lanyt , ami a normalis embereknek furcsa vagy akarmi mas ...akkor nagyon is igaz lehet lehet hogy olyan a lanya mint az anyja.
elõfordul , de nem kéne altalanositani.
Nem én sok olyat ismerek akinek a drágalátos anyukája egy gyenge depis alkesz a lánya meg tök klasz csaj. A férfiakra úgyan ez igaz sokan tekintik elrettentõ példának a szüleiket.
Ilyen mondás konkrétan nincs is. Olyan mondás van, hogy: Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. De ez a mondás nem a jellemre, hanem a külsõre vonatkozik, legalábbis én így tudom. A másik, ami ehez hasonló, egy film címe: Amilyen az apja, olyan a lánya.
remélem nem..
Az én esetemben igaz, bár nálunk nincsenek igazán súlyos problémák (anyukám nem alkoholista, agresszív stb), de így felnõtten beismertem hogy anyukám makacsságát, értékrendjét, konzervativizmusát -egyszóval nem csak a pozitív tulajdonságokat- örököltem én is. Nekem is megdöbbentõ volt de észrevettem magamon sokszor hogy úgy viselkedek, reagálok dolgokra mint õ. 23/L
Nem minden esetben igaz ez a mondás. Semmi kép sem lehet pusztán az anyukáról következtetni. Elviekben a gyerek ugyan annyira hasonlíthat az anyjára mint az apjára kérdés , hogy melyik családtól mit hozhat. Lehet , hogy anyu családjának a külsõ jegyeit viseli de apu személyiségeit hordózza vagy épp fordítva. Ha van a családba szociális probléma nagy rá az esély, hogy a gyermek ezt a részt épp kiküszöbölni próbálja az élete során.
Az oké , hogy örökelhet sõt örököl is bizonyos géneket, tulajdonságokat lehet épp az ellenkezõje is.
Igen, szerintem igaz.
Általában igaz, a kivétel meg ugye erõsíti...
Jellemzõen igaz.
lehet, hogy azért van benne valami, mert azért számít, hogy az ember milyen nevelést kapott. bizonyos viselkedési formákat gyerekkorban kell elsajátítani, mert késõbb egyrészt nehéz, másrészt erõltetettnek hat. szerintem azt is érdemes megnézni, hogy egy lány hogyan viselkedik az apjával (persze, ha egyébként normális az apja). mert ha vele türelmetlen, kötekedõ, neadjisten kifejezetten gonosz, akkor valószínû, hogy késõbb a férjével is az lesz. ezek a minták eléggé rögzülnek.
Nálunk nem...
Errõl már hallottam, de... Családomban apai ágon mind teltebbek a nõk, anyám csak a két terhessége alatt volt több ötven kilónál, és én mégsem számítok éppen vékonynak... Akkor ez mitõl van?
Külsõre vagy belsõre? KÜLSÕRE nagyobb részt IGAZ! BELSÕRE viszont inkább NEM. Szerintem jó, ha az ember megfigyeli a saját felmenõit, mert akkor nagyjából tudhatja, hogy milyen lesz õ. És ha nem tetszik a látvány, akkor fiatal korától kezdve oda tud figyelni, ha valamit el akar kerülni. Pl anyai felmenõim normál, inkább vékony testalkatúak, és a nõnemûek combtájon hajlamosak hízni, ha sokat ülnek. Apám egész jól meghízott öregkorára, viszont az õ szülei nem. Én tök olyan formájú vagyok, mint anyám volt ennyi évesen. De azért nem fogok extrém zabálásokba, mert mi van, ha úgy járok, mint apám, amit nem hiszek, mert sportosan élek, de azért odafigyelek... Tehát szerintem egyértelmû következtetéseket nem lehet levonni, de azt igen, hogy mire van hajlama az embernek. És azért elmondható, hogy ALKATILAG A NÕK AZ ANYJUKRA HASONLÍTANAK! Arcvonásokban viszont sokszor az apjukra, de az inkább csak kislánykorban feltûnõ.
Én apukámra hasonlítok, mint a külsõ vonásaimban, mind pedig a természetemben. Szóval esetemben totálisan nem igaz ez a mondás. Amúgy az összes ilyen és ehhez hasonló általánosítás baromság, aki ez alapján választ párt, nem lehet túl intelligens... L/24
nem hiszem, itt az én példám: anyum nagyon szeret társasági életet élni, rengeteg barátnõje van, lobbanékony én utálom a társaságot, nemigazán vannak barátaim, olyan vagyok mint egy lajhár, állva megoperálsz, viszont ha sietek idegbeteg módjára teszem és ezek csak amik hirtelen eszembe jutottak
Én inkább apámra hasonlítok természetre, úgyhogy az utóbbi mondás nálam igaz lehet. :D
A kérdező hozzászólása: Örülök a nagyjából egybehangzó véleményeknek, szerintem sincs túl nagy igazságalapja. Fõleg olyan szülõk esetén, ahol az anyával voltak ilyen-olyan gondok, azt mondanám, a gyerek inkább próbálja úgy élni az életét, hogy vele ez ne történjen meg..
Ja, ha egy anyának tetkója van, a 10 éves lányának is az van. Ha ehy anya ilegteti magát, a lánya is.
A kérdező hozzászólása: 171cm, Rövid szõkésbarna haj, kék szem!
171cm, Rövid szõkésbarna haj, kék szem! Ezt minek írtad ide?
Hát kérdezd meg. Egyébként én nõ vagyok és általában megnézem az illetõt, igazából próbálok nem feltûnõ lenni, de az én zsánereim a felnõtt 30-40 körüli férfiak, így õk azért látom, hogy észreveszik a dolgot :)
Pl azt jelenti hogy van szeme és használja? Te csak olyanokra nézel rá akiktõl akarsz valamit? Ha szembe jön egy ember és rádnéz az már rögtön gondol rólad valamit? Kicsit eltúlzod.

Mi facebokon ez az új "nézd meg kik és mikor nézték meg egy bejegyzésed" marhaság, és hogy működik?

Legjobb válasz: sehogy. sima reklámfogás az egész, az alkalmazás készítõi csak az adataidra vadásznak. mikor engedélyezed az alkalmazásnak, hogy hozzáférjen a kontaktjaidhoz, akkor szépen elküld mindent a készítõnek, neked meg odadob egy random generált képet kamunevekkel. annyira nem figyeltem ezeket a képeket, de gyanúsan egyforma nevek voltak mindegyiken, minden embernél, még úgy is, hogy ki voltak takarva. tehát csak okosan ezekkel a marhaságokkal. az ember kíváncsi természet, ebbõl nagyon könnyû hasznot húzni, és ezzel a lehetõséggel nagyon sokan élnek is.

sehogy. sima reklámfogás az egész, az alkalmazás készítõi csak az adataidra vadásznak. mikor engedélyezed az alkalmazásnak, hogy hozzáférjen a kontaktjaidhoz, akkor szépen elküld mindent a készítõnek, neked meg odadob egy random generált képet kamunevekkel. annyira nem figyeltem ezeket a képeket, de gyanúsan egyforma nevek voltak mindegyiken, minden embernél, még úgy is, hogy ki voltak takarva. tehát csak okosan ezekkel a marhaságokkal. az ember kíváncsi természet, ebbõl nagyon könnyû hasznot húzni, és ezzel a lehetõséggel nagyon sokan élnek is.
Fajfentartási ösztön.
Álom xD
Love at first sight, bro!
látom nem csak én vagyok ekkora idióta. pedig hányszor de hányszor megfogadtam, hogy nem élem magam bele ennyire. a nagy szart nem...
A kérdező hozzászólása: aza leggázabb mikor kajak bemutat:DDD tiszta dezsavû és csak állok némán:DD
En is mindig ezt csinalom , idovel te is megtalalod ra az ellenszert ;)
Azt hittem, ez csak az én defektem. (Csak én lány vagyok) :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!