Találatok a következő kifejezésre: Mikor és lesz a (4001 db)

Most lesz a szalagavató, és lesz a műsorban egy idő ahol csak én meg a partnerem táncolunk, NAGYON izgulok és félek, hogy elrontom, mondhatni félek hogy lemerevedek és lámpalázas leszek. Mit tegyek?

Vélemény, tapasztalatok?? Egyébként sokat gyakorlunk eddig 1 hónapja táncolunk, de tanárom szerint eddig kb, 2.5 hónap anyagát tanultuk meg...

Legjobb válasz: Nyugi, mire odérsz, már unni fogod, annyira jól tudod majd. Én anno csak a próbák felére tudtam bejárni, úgy is megtanultam a szalagavatós táncokat. Gondolj arra, hogy ez egy nagyon különleges és egyszeri alkalom arra, hogy jól érezd magad az évfolyamtársaiddal, fogd fel buliként, ne vizsgaként, amin át kell menned. Csak lazán, ügyesen, és majd kicsinosítva, mosolyogva. :) Meglátod, jó lesz. :)

Nyugi, mire odérsz, már unni fogod, annyira jól tudod majd. Én anno csak a próbák felére tudtam bejárni, úgy is megtanultam a szalagavatós táncokat. Gondolj arra, hogy ez egy nagyon különleges és egyszeri alkalom arra, hogy jól érezd magad az évfolyamtársaiddal, fogd fel buliként, ne vizsgaként, amin át kell menned. Csak lazán, ügyesen, és majd kicsinosítva, mosolyogva. :) Meglátod, jó lesz. :)
Feküdj le vele, utána mindketten sokkal oldottabbak lesztek! :D
#2: te nem vagy normális erkölcsrõl meg hírbõl sem hallhattál eddig... Kérdezõ, gyakoroljatok sokat, akkor nem lesz okod aggódni.

Azt álmodtam az éjjel hogy terhes leszek és 5-6 hónaposan tudom majd meg mikor nagyobb lesz a hasam ez valóra válhat? Lehet olyan hogy megálmodja az ember a terhességét?

Komoly válaszokat kérek, fontos lenne!! Köszönöm. 19L

Legjobb válasz: Ha terhes leszel,akkor az azért van mert szeretnétek gyereket!Az álmodban pedig megjelenik mert valószínû vágysz arra,hogy terhes legyél!De gondolj bele,hogy miket szoktál álmodni!Valóra is szoktak válna az álmaid?

Ha terhes leszel, akkor az azért van mert szeretnétek gyereket!Az álmodban pedig megjelenik mert valószínû vágysz arra, hogy terhes legyél!De gondolj bele, hogy miket szoktál álmodni!Valóra is szoktak válna az álmaid?
A kérdező hozzászólása: Nem szoktak valóra vállni az álmaim, de épp ez az hogy tiszta valós volt hogy ez megfog történni és pont ugy fogom megtudni hogy terhes vagyok hogy másnap kelek fel és nagy hasam van már!!
Nem hiszem, hogy lehetséges, én észrevettem a terhességem igaz csak a 2. mensim maradt el, úgyhogy jóval késõbb jöttem rá mint ahogy kellett volna. Ha félsz ettõl, akkor még biztonságosabban védekezzetek a pároddal (fogamzásgátló + óvszer), ha pedig szeretnéd, hogy valóra váljon, akkor reménykedj hátha tényleg összejön a baba. :)
Valóra válhat, igen! ÉN pl a szülést álmodtam meg, pedig volt még 2, 5 hetem. Simán lehet, hogy csak akkor veszed észre! Nekem addig kb olyanok voltak a baba mozgásai, mintha a beleim mozogtak volna! És nem is látszott rajtam a terhesség, a buszon is csak a 6. hónaptól adták át a helyet, de csak a nõk..... mert õk azért már kapizsgálják, milyen az ha valaki terhes :D

Mi baja lesz a 19hòs kicsimnek ha abortusz napján megszoptatom? Ma délelött 10 òrakor volt a műtét nem tud elaludni cici nélkül és éjszaka is szopizik 2x3x keveset.

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy baja lesz a kicsinek! Orvossal konzultaltal? Õ mit mondott? Ha félsz szoptatni akkor próbálj meg neki cumit adni vagy tápszert! Mond neki, , hogy hnap kap cicit de most anya nincs jól! Jó bulast Neked!

Nem hinném, hogy baja lesz a kicsinek! Orvossal konzultaltal? Õ mit mondott? Ha félsz szoptatni akkor próbálj meg neki cumit adni vagy tápszert! Mond neki, , hogy hnap kap cicit de most anya nincs jól! Jó bulast Neked!
... Gondolom, altattak, nem? Miert nem kerdezted meg az altatorvost vagy az orvosodat? Eleg nagy felelotlenseg a gyakorikon megkerdezni ilyesmit, azert itt nem orvosok valaszolnak. Egyebkent, altatas utan a szertol fuggoen, de altalaban minimum 24 oraog nem lehet szoptatni. Meg kellett volna kerdezned.
Jobb lenne ebben az esetben tápszert adni. De 19 hónaposan már nyugodtan kaphat hézitejet is hígítva forralva, egy nagyon pici cukorral esetleg. Cumiból próbáld meg azt a golyós alakút, régebbi cumi, de az hasonlít a cicire, nekünk az vált be csak!
Mondjuk amikor megtudtad hogy mikor lesz abortusz, akkor elkezdhettél volna lefejni tejet és elrakhattad volna a mélyhûtõbe. Abortusz alatt és utána ezzel a lefejt tejjel etethetted volna, Abortusz alatt és utána 1- két hétig meg ugyanúgy fejhetted volna a melled, csak nem adtad volna oda babának, hanem kiöntöd. Így nem apad el a tej, és nem mérgezed a gyereket esetleges gyógyszerekkel amit kapsz. Így viszont kérdezd meg az abortuszt végzõ orvost...
Gratulàlok
Nekem most volt mûtétem, amit altatásba végeztek (méhnyakleválasztó) és azt mondta az altatóorvos, hogy aznap nem lehet, de következõ nap reggel már lehet szoptatni. Szóval nyugi! És sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem szoptattam, de szörnyû èjszakánk volt.

1éve és2 hónapja vagyunk együtt és eddig sose voltunk külön bulizni. Mivel most lesz a szalag avatóm így elengedett bulizni. De én fordított helyzetbe nem engedném el. És õ is úgy mondja hogy elenged bulizni mintha nem akarná. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Már bocs, de mi az, hogy elenged? És mi az, hogy nem engednéd el? Nem az anyja vagy, már bocs... és õ sem az apád... Hanem társak, közös élettel, de privát szférával, saját akarattal... 20 éve vagyok férjnél, mi is megyünk néha ide-oda a másik nélkül. Ha megvan a bizalom, ez nem okozhat gondot..

Már bocs, de mi az, hogy elenged? És mi az, hogy nem engednéd el? Nem az anyja vagy, már bocs... és õ sem az apád... Hanem társak, közös élettel, de privát szférával, saját akarattal... 20 éve vagyok férjnél, mi is megyünk néha ide-oda a másik nélkül. Ha megvan a bizalom, ez nem okozhat gondot..
Nyugi, nem tart sokáig ez az állapot. Felvesznek tavasszal egy fõsulira/egyetemre, elmész a városból, és vagy õ csal meg téged, vagy te õt, vagy még ezt megelõzõen szakítotok és vége a diákszerelemnek és kezdõdhet a felnõtt lét. :)

Elérik-e valaha ezt a méretet és ha igen mikor és lesz-e rá szükség?

A yottabyte-ra gondolok. Ha vki nem ismeri itt 1 táblázat:

Legjobb válasz: Egyszer biztos. :D Talán 30 év múlva. xD

Egyszer biztos. :D Talán 30 év múlva. xD
Az attól függ, szükség lesz-e rá. Csak azért nem fogják megcsinálni, mert lehet, hogy aztán ott lógjon kihasználatlanul. Márpedig manapság még közel sem szükséges sehol ekkora tárkapacitás, viszont az adatsûrûség gyorsan fejlõdik, ami idõvel lehetõvé fogja tenni. De egyelõre a cél itt is az, hogy a meglévõ tárkapacitás kisebb térfogatban legyen elérhetõ.

Kinai Éterem! Reggel 9-kor nyit szeretem volna elvitelre kaját venni és közölte az eladó hogy még 1 órát kell várnom mire kész lesz a kaja ez hogy van?

de ha ki van írva hogy 9 órakor nyit akkor nem értem miért nincs addigra kaja ez hogy van? ha pedig 10-re van kész a kaja miért nem nyit akkor ha el?tte úgy se lehet venni semmit ??? ezt valaki magyarázza már meg

Legjobb válasz: mert Éterem! tehát nem is kajálda, hanem étert lehet kapni biztosan elpárolog, ha nem elég gyorsan fõzik

mert Éterem! tehát nem is kajálda, hanem étert lehet kapni biztosan elpárolog, ha nem elég gyorsan fõzik
És még szegény kínaiakat b*szogatják, hogy nem tanulnak meg rendesen magyarul...
Innivalót biztosan lehetett volna venni ha a kaja nem is volt még készen.
azért nyitják ki az ajtót mert a keletibe is van kínai meg a még elég sok helyen . Ezt az emberek megérzik és amikor általában iszik valaki reggel egy korsó sört akkor pont el tud menni a kínai kajáldába és veheti az omlós csirke gombócokat meg minden féle kaját .
Bekopog a muki GAME OVER
A kérdező hozzászólása: Nem, azért nincs anyagi szükségeletem, mert mindenki a családomban igencsak fizetõs munkát végez, ráadásul konfigolok is szervereket, akár nektek is!
Fényevõ vagy, vagy mi, hogy nincs anyagi szükségleted??? Az a jelenség, amit írsz, egyébként létezõ dolog, de érzéki csalódás. Tehát nincs hideg fuvallat, hanem a Te érzékszerveidet zavarja össze egy tudatalatti jelenség.
A kérdező hozzászólása: Amúgy légyszives adjatok egy normális választ, mert nagyon rosszul esik, hogy az ember kétségbe van esve és ti meg viccelõdtök.
A kérdező hozzászólása: És kb írtam a 35-öt vagy tanullj meg olvasni, mit nem értesz a közel-en ?
A kérdező hozzászólása: Nem afrikában, Képzeld Maximumra tekerem a fûtést és ez nem most, hanem télen, ki nem fût be télen?! És igen, nincs anyagi szûkségletem.
Kisszel Tünde jött látogatóba.
Szaunában laksz??
Hõtágulás!
huzat.

19-éves fiú vagyok és leszakadt a bőr onnan aktus közben mit tegyek?

Legjobb válasz: pontosan honnan is szakadt le?

pontosan honnan is szakadt le?
Ha komolynak látod mutasd meg urológusnak. Ha nem viszed el, mert úgy véled hamar begyógyul, akkor is védd meg a fertõzésektõl, tisztálkodj és szex most inkább gumival, vagy lehet h jobb lenne szexet is mellõzni jópár napig, lehetõleg míg teljesen be nem gyógyul. De ez az egész attól függ mi mennyire sérült. Ennyire vad volt a szex, hogy megsérültél, análisan csináltátok?
jobb ha elmsz orvoshoz. mindenképpen. és hogy hogy leszakadt? teljesen? vagy hogyan?
Inkább menj el orvoshoz, ne kockáztass.
A kérdező hozzászólása: A hímvesszõröl félig és vérzett elmenjek orulógushoz ot mit csinálnak az emberrel?
Az urologusnal lefektetnek az agyra es megvizsgalnak, ennyi es majd a doki megmondja h mi a baj..minden fele kepp mennj orvoshoz, mert ha elszakadt ott valami akkor jobb ha orvos nezi meg, mint h itt talagatjuk..
A kérdező hozzászólása: Elmentem tegnap a dokihoz és adott rá valami krémet és azt monta hogy minden rendben lesz!
Várd meg, hat-e a krém. Ha nem, akkor sebészi beavatkozásra lesz szükség, a féket leszedik, de a legjobb ilyenkor a körülmetélés.

Szerintetek, hogy lepjem meg a páromat vagy épp mivel? Most lesz a hónapfordulónk és szeretném a páromat meglepni valami Szexissel és újjal.3 és fél éve vagyunk együtt. De nem tudok ki találni semmi.

Legjobb válasz: mi az, amit korabban mar bevetettel nala? mondj par dolgot, es annak fenyeben lehet, hogy tudok (vagy a tobbi valaszolo) mondani valamit :)

mi az, amit korabban mar bevetettel nala? mondj par dolgot, es annak fenyeben lehet, hogy tudok (vagy a tobbi valaszolo) mondani valamit :)
3 év után hóforduló? szerintem pippantsd le míg játszik a gépen. :D
A mohácsi vészt elég ám évente ünnepelni, nem kell havonta. :-D (Tudod, a jóból is megárt a sok. És havonta tényleg sok.)
Vacsora elég.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktuk minden hónapba meg ünnepelni. Csak most meg szeretném lepni valamivel. Sok mindent kipróbáltunk már. Miközben játszik a gépen?? Hát akkor úgy nehéz lesz, mert nem szokott gépezni. Arra is gondoltam, hogy nem olyan dologgal lepem meg ami szexis vagy ilyenek, hanem 1 foci meccsel. Szerintetek jó ötlet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!