Találatok a következő kifejezésre: Mikor és lesz (5515 db)

Elérik-e valaha ezt a méretet és ha igen mikor és lesz-e rá szükség?

A yottabyte-ra gondolok. Ha vki nem ismeri itt 1 táblázat:

Legjobb válasz: Egyszer biztos. :D Talán 30 év múlva. xD

Egyszer biztos. :D Talán 30 év múlva. xD
Az attól függ, szükség lesz-e rá. Csak azért nem fogják megcsinálni, mert lehet, hogy aztán ott lógjon kihasználatlanul. Márpedig manapság még közel sem szükséges sehol ekkora tárkapacitás, viszont az adatsûrûség gyorsan fejlõdik, ami idõvel lehetõvé fogja tenni. De egyelõre a cél itt is az, hogy a meglévõ tárkapacitás kisebb térfogatban legyen elérhetõ.

Nekem ebből mi bajom lesz? Es mennyi idő múlva? Többi lent!

17 éves vagyok,anyukám kb 10 éve minden nap 1doboz cigit szív el.. bent a lakásban,én meg szívom be a füstöt.. azt mondták,hogy ez károsabb nekem. mikor elmondtam anyukámnak,azt válaszolta,hogy foglalkozzak magammal.. mit tehetnék vele?:(

Legjobb válasz: Azt tudod tenni, hogy ahogy kijárod a sulit és lesz saját kereseted, elköltözöl otthonról. És egyébként igaz, hogy a passzív dohányzás károsabb, mintha te magad gyújtanál rá. És oké, ha anyukád cigizik, közöd nincs hozzá, de ahhoz nagyon is, hogy zárt helyen szívja. Ugyanis az a te egészséged is. Nyilván ennyi felelõsségérzete van irányodban. Ha mondtad és nem fogja fel így sem, akkor tényleg, az lesz majd a megoldás, ha elköltözöl egyszer, mikor lesz rá lehetõséged.

Azt tudod tenni, hogy ahogy kijárod a sulit és lesz saját kereseted, elköltözöl otthonról. És egyébként igaz, hogy a passzív dohányzás károsabb, mintha te magad gyújtanál rá. És oké, ha anyukád cigizik, közöd nincs hozzá, de ahhoz nagyon is, hogy zárt helyen szívja. Ugyanis az a te egészséged is. Nyilván ennyi felelõsségérzete van irányodban. Ha mondtad és nem fogja fel így sem, akkor tényleg, az lesz majd a megoldás, ha elköltözöl egyszer, mikor lesz rá lehetõséged.
Elég nagy paraszt lehet ha az orrod alá füstöl! Mondjad neki hogy húzza ki a belét az erkélyre!
Szólsz az egyik tanárodnak a suliban, hogy õ szóljon a gyámhatóságnak. Ugyanis amit anyukád mûvel, az kiskorú veszélyeztetése.


Most lesz a szalagavató, és lesz a műsorban egy idő ahol csak én meg a partnerem táncolunk, NAGYON izgulok és félek, hogy elrontom, mondhatni félek hogy lemerevedek és lámpalázas leszek. Mit tegyek?

Vélemény, tapasztalatok?? Egyébként sokat gyakorlunk eddig 1 hónapja táncolunk, de tanárom szerint eddig kb, 2.5 hónap anyagát tanultuk meg...

Legjobb válasz: Nyugi, mire odérsz, már unni fogod, annyira jól tudod majd. Én anno csak a próbák felére tudtam bejárni, úgy is megtanultam a szalagavatós táncokat. Gondolj arra, hogy ez egy nagyon különleges és egyszeri alkalom arra, hogy jól érezd magad az évfolyamtársaiddal, fogd fel buliként, ne vizsgaként, amin át kell menned. Csak lazán, ügyesen, és majd kicsinosítva, mosolyogva. :) Meglátod, jó lesz. :)

Nyugi, mire odérsz, már unni fogod, annyira jól tudod majd. Én anno csak a próbák felére tudtam bejárni, úgy is megtanultam a szalagavatós táncokat. Gondolj arra, hogy ez egy nagyon különleges és egyszeri alkalom arra, hogy jól érezd magad az évfolyamtársaiddal, fogd fel buliként, ne vizsgaként, amin át kell menned. Csak lazán, ügyesen, és majd kicsinosítva, mosolyogva. :) Meglátod, jó lesz. :)
Feküdj le vele, utána mindketten sokkal oldottabbak lesztek! :D
#2: te nem vagy normális erkölcsrõl meg hírbõl sem hallhattál eddig... Kérdezõ, gyakoroljatok sokat, akkor nem lesz okod aggódni.

Bölcsődébe mit kellett vinnetek, és hol vettétek meg a kellékeket? Mit érdemes vásárolnom, miből mennyit, és milyet, és természetesen hol? Mennyiből jött ki nektek kb. a bölcsikezdés? - másfél éves lesz a kisfiam mire bölcsis lesz -

Bármilyen plusz információnak, tanácsnak, minden kis apróságnak nagyon örülök a bölcs?dével kapcsolatban, akár a beszoktatásról, akár bármilyen információról is lenne szó. Nagyon-nagyon köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: fiam szeptember óta bölcsis nálunk havonta kel vinni egy folyékony szappant,egy százas zsepit,egy csomag szalvétát.ha nem szobatiszta,akkor egy guriga,ha szobatiszta több wc papírt.ezen kívül pelenka,popsitörlõ.nálunk havi ezer ft a csoportpénz+lehet fizetni alapítványiba is.én oda is egy ezrest szoktam.de mindig vannak plusz kiadások is,most például ki akarják cserlni a kis szekrénykéket,amihez a szülõk hozzájárulását kérik.8-10 ezer lesz szülõnként nálunk heti egy gyümölcs napot tartanak,amikor mindig más szülõ visz az egész csoportnak gyümölcsöt.de ezen felül is szoktunk bevinni almát,banánt,mandarint,kukit a bölcsiben nagyon meleg van,úgyhogy úgy kell öltöztetni,hogy ne süljön meg.én egy zoknit,vékony melegítõ alsót,bodyt,hosszú ujjú pólót adok a fiamra.ha kiviszik,akkor erre ráadják a sínacit és a kabátot,sapkát,sálat,kesztyût.ja bent is szandiban vannak. a beszoktatás a mi bölcsinkben a gyerek ütemében történik,de általában két hét.mivel a fiam közremûködõ volt,ezért az elsõ héten pénteken már bent aludt,második héten kedden már ott reggelizett,uzsonnázott nálunk lehet vinni alvós állatot,kis plédet,itatópoharat is,amitõl otthon érzi magát kérdezz nyugodtan,mire vagy még kíváncsi

fiam szeptember óta bölcsis nálunk havonta kel vinni egy folyékony szappant, egy százas zsepit, egy csomag szalvétát.ha nem szobatiszta, akkor egy guriga, ha szobatiszta több wc papírt.ezen kívül pelenka, popsitörlõ.nálunk havi ezer ft a csoportpénz+lehet fizetni alapítványiba is.én oda is egy ezrest szoktam.de mindig vannak plusz kiadások is, most például ki akarják cserlni a kis szekrénykéket, amihez a szülõk hozzájárulását kérik.8-10 ezer lesz szülõnként nálunk heti egy gyümölcs napot tartanak, amikor mindig más szülõ visz az egész csoportnak gyümölcsöt.de ezen felül is szoktunk bevinni almát, banánt, mandarint, kukit a bölcsiben nagyon meleg van, úgyhogy úgy kell öltöztetni, hogy ne süljön meg.én egy zoknit, vékony melegítõ alsót, bodyt, hosszú ujjú pólót adok a fiamra.ha kiviszik, akkor erre ráadják a sínacit és a kabátot, sapkát, sálat, kesztyût.ja bent is szandiban vannak. a beszoktatás a mi bölcsinkben a gyerek ütemében történik, de általában két hét.mivel a fiam közremûködõ volt, ezért az elsõ héten pénteken már bent aludt, második héten kedden már ott reggelizett, uzsonnázott nálunk lehet vinni alvós állatot, kis plédet, itatópoharat is, amitõl otthon érzi magát kérdezz nyugodtan, mire vagy még kíváncsi

Hogyan lehet a horoszkóp alapján megállapítani, hogy lesz-e az illetőnek gyereke, ha lesz akkor mikor és esetleg hány?

Kérem csak azok válaszoljanak akik tényleg jártasak a témában, szkeptikusok ne!

Legjobb válasz: Miért jobb neked annyiféle verzió, ahány ezós válaszolni fog? Az ilyen témában mindegyik mást mond, ilyenkor kinek fogsz hinni? Annak amelyiknek a válasza jobban tetszik? Mellesleg mi lesz, ha azt mondja az egyik, hogy nem lesz gyereke, te elhiszed, és lehet, hogy életed szerelmérõl mondasz le, mert hallgattál egy csalóra, akivel még csak nem is találkoztál. Vagy ennek a fordítottja, attól függõen, hogy ezt most azért kérdezed, mert sok gyereket akarsz, vagy egyet se. Ha mindkét fél nemzõképes, akkor annyi gyerekük lehet, amennyit akarnak, és akkor, amikor akarják. Egyébként pedig ha gyerekvállalásba kezdesz, akkor már illene annyi önállóságnak lenned, hogy ilyen kérdésben ne más véleményét kelljen kikérned, fõleg nem teljesen idegen emberekét.

Miért jobb neked annyiféle verzió, ahány ezós válaszolni fog? Az ilyen témában mindegyik mást mond, ilyenkor kinek fogsz hinni? Annak amelyiknek a válasza jobban tetszik? Mellesleg mi lesz, ha azt mondja az egyik, hogy nem lesz gyereke, te elhiszed, és lehet, hogy életed szerelmérõl mondasz le, mert hallgattál egy csalóra, akivel még csak nem is találkoztál. Vagy ennek a fordítottja, attól függõen, hogy ezt most azért kérdezed, mert sok gyereket akarsz, vagy egyet se. Ha mindkét fél nemzõképes, akkor annyi gyerekük lehet, amennyit akarnak, és akkor, amikor akarják. Egyébként pedig ha gyerekvállalásba kezdesz, akkor már illene annyi önállóságnak lenned, hogy ilyen kérdésben ne más véleményét kelljen kikérned, fõleg nem teljesen idegen emberekét.
A pontos születési horoszkópod sok mindent elárul, azt is, hogy lehetne-e gyermeked, vagy sem, és azt is, hogy hány olyan gyermeket hozhatsz a világra, akit te tudsz felnevelni. Ehhez nagyon pontos számítások szükségesek, gyakorlott asztrológusnak is napokra van szüksége ahhoz, hogy viszonylag pontos választ tudjon neked adni erre a kérdésedre. A Baktay Ervin asztrológiai egyesületben találsz olyan szakembert, aki szavahihetõen tud válaszolni a kérdéseidre. szeretettel: Németh Ági asztrológus
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Astara a válaszod!
Astara, és ezeket lenne kedved nálam megnézni?
Az h. MIKOR lesz gyerek azt ún. direkciókból és hasonló elõrejelzõ módszerekbõl lehet megtudni asztrológiában. Ehhez ért egy felkészült asztrológus.
Mellesleg kedves elõbbi válaszadó: én pl. sokkal több "csaló" még ha jóindulatúan csaló LÁTÓT láttam, mint jól felkészült asztrológust. Azt ugyanis meg lehet tanulni a LÁTÓSÁG meg olyan, h. jön vagy nem jön, fogalma sincs, h. fontos-e amit lát, vagy nem, és még az is bebizonyosodott számomra h. sokszor nagy valószinûséggel egyszerû telepátiáról van szó- belõled olvassa ki a szubjektiv válaszokat, amik épp ezért nem is biztos, h. helytállóak...vagy épp õ értelmezi félre a saját szûrójén keresztül.
Hát én asztrológusként az 5.h-ad mint gyerekházat vizsgálnám elsõsorban, a benne levõ bolygókat, aztán az urát, meg hogy mennyire van termékeny vagy nem termékeny jegyekben az 5.h. és bolygói, illetve az Asc. és a szül. uralkodó. Ebbõl nem lehet ugyan pontosan megtudni hogy HÁNY DARAB gyerek lesz, de azt igen hogy egy vagy több és könnyen, avagy nehezebben, ill. van-e veszélyeztetettség a szülésben, esetleg van-e vetélési lehetõség, nincs -e meddõségre utaló jel (testi v. lelki értelemben) stb.
Kedves Kérdezõ!Nagyon sajnálom, ha sikertelenül próbálkoztok, DE, mint írtam, a horoszkóp, csak lehetõségeket mutat, nem konkrét eseményeket.Nem vagyok ezo ellenes, sõt...Az a legnagyobb problémám, h sok "szakember"kihasználja a bajban lévõk hiszékenységét, és ebbõl gazdagodik meg.Ezért hiszik sokan, h a jósok, tanácsadók csalók-itt a példád, aki jóhiszemûen elmond valamit, arról azt gondolják, h hülye, v rosszindulatú.Komolyan elhiszed azt, h elmész 1 asztrológushoz, és õ fogja a problémádat megoldani???-sajnálom, ha ezért engem fikázol!!!Esetleg 1 gyógyító, látó-, aki tisztességes, tud segíteni, de nem az asztrológus, csak akkor, ha õ is látó-és ismétlem-nem csaló.Semmi rosszindulat nem volt a hozzászólásomban most sem, és az elõbb sem.Gondolkozzál 1 kicsit!:) Kívánom, h minél elõbb oldódjon meg a problémád!!!:)
És milyen hatások érik az embert az asztrológus szerint? Mert erre még egy sem tudott válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Kedves negyedik! Köszönöm a válaszodat. :) A többieket nem is értem, hogy jön ide a védekezz, ne védekezz téma. Sok embernél történik az, hogy szeretne, de sokadszorra is elvetél, megint másnál pedig hiába védekezik akár gyógyszerrel is mégis összejön. Ilyen esetekben szerintem máshol kell keresni a választ, mondjuk a horoszkópban.
Persze hogy nem mond konkrét dolgot, mert akkor elenyészõ számú embernél jönne be. Általánosítva pedig rengeteg dologra rá lehet húzni, így sokkal több embernél igaz, és így könnyebben is téveszti meg a naivokat.
Nem biztos, h csaló, azért, mert ezos.A horoszkóp a lehetõségeket mutatja, nem a konkrét eseményeket!!!!Ezt asztrológus mondta.Tehát védekezz, ha nem szeretnél gyereket, ha igen, akkor pedig hajrá, mindent bele!Mi van akkor, ha azt mondja az asztrológus, h most kevés az esély arra, h gyerek legyen, Te nem védekezel, és, hoppá, mégis becsúszik 1 gyerek-mit csinálsz?agyonvered?Nem vagyok aszrto.ellenes, csak emellett reális is.
Persze szívesen segítek ilyesmiben, de ezt már sajna ahogy hivatkoztak is rá épp eléggé nagy munka ahhoz, h. ne csak úgy "rápillantson" az asztrológus, azaz legjobb képzett asztrológushoz fordulni akinek meg is tudod fizetni a munkáját!
nem lesz 2 évad és nem komplex hanem Complex

Lesz-e tuti gimi 9. évad és ha lesz akkor mikor és h fog-e benne szerepelni a lucas és a peyton?

Legjobb válasz: Úgy néz ki, hogy lesz 9. évad. Kevesebb résszel, mint az elõzõek, de lesz. Ez lesz a záró évad : ) A Peyton-t alakító színésznõ úgy olvastam, hogy vállalja az utolsó évadot, de Lucas-ról nem hallottam(nyilván õ is). :) Ha minden igaz, jövõ év febr-március körül indulna a dolog, ha a csatorna is beleegyezik.

Úgy néz ki, hogy lesz 9. évad. Kevesebb résszel, mint az elõzõek, de lesz. Ez lesz a záró évad : ) A Peyton-t alakító színésznõ úgy olvastam, hogy vállalja az utolsó évadot, de Lucas-ról nem hallottam(nyilván õ is). :) Ha minden igaz, jövõ év febr-március körül indulna a dolog, ha a csatorna is beleegyezik.
Szia, szerdán vetítik a 9.évad elsõ részét és egy hét múlva kb. lesz felirat is hozzá. Lucas lesz csak benne, Peyton nem.

Az utazásunk során egy napra megállunk Kuala Lumpurban, mert reggel érünk oda és este lesz a csatlakozás és lesz 9 óránk a városban. Mit javasol, aki járt ott, mit nézzünk meg?

Legjobb válasz: Nekem is volt átszállásom kb 8 órás, de megette a gép késése, meg az idõ eltolódás miatt amúgy is fáradt embernek nincs kedve mászkálni. Ráadásul ha a terminálból kimész akkor lesz egy plusz ki és belépési procedúrád (igaz csomagot feladni nem kell, de biztosnsági vizsgálat lesz) az is idõ megy nyüg. Ezt azért kalkuláljátok bele. Nem lebeszélni akarlak persze.

Nekem is volt átszállásom kb 8 órás, de megette a gép késése, meg az idõ eltolódás miatt amúgy is fáradt embernek nincs kedve mászkálni. Ráadásul ha a terminálból kimész akkor lesz egy plusz ki és belépési procedúrád (igaz csomagot feladni nem kell, de biztosnsági vizsgálat lesz) az is idõ megy nyüg. Ezt azért kalkuláljátok bele. Nem lebeszélni akarlak persze.
Nézd meg a sarki vegyest..

21. -én leszek 12 éves és lesz bulim is és nem tudom mien programok legyenek. Szerintetek milyen programok legyenek?

Legjobb válasz: én 13 leszek jövõre :) én a bulijaimon ezeket csinálnám: valamilyen verseny limonádét készítünk, és kimegyünk napozni, közbe hülyéskedünk tortázunk díszeket csinálunk ha csak lányok lesznek: csináljuk egymás haját,sminkeket próbálunk hülyülünk, táncolunk, rajzolunk, meg minden, ami élvezetes lenne mindenkinek :))

én 13 leszek jövõre :) én a bulijaimon ezeket csinálnám: valamilyen verseny limonádét készítünk, és kimegyünk napozni, közbe hülyéskedünk tortázunk díszeket csinálunk ha csak lányok lesznek: csináljuk egymás haját, sminkeket próbálunk hülyülünk, táncolunk, rajzolunk, meg minden, ami élvezetes lenne mindenkinek :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!