Találatok a következő kifejezésre: Mikor és lehet legközelebb (14 db)

Aki szült már a Dél-Pestiben annak szüléskor rátették a babát a hasára? És után hogy volt? A 2 órás megfigyelés alatt visszahozzák vagy mikor adják oda legközelebb a babát? És nem lehet rögtön születés után cicire tenni?

Legjobb válasz: Beszéld meg a szülésznõddel/dokiddal. Én ott szültem (császárral), és nagyon kedves volt mindenki, pedig nekem a mûtétet az ügyeletes orvos csinálta, szülésznõt fogadtam csak (Molnárné Nagy Nóra). Úgy volt, hogy nála fogok szülni, doki nélkül. Végül sajna muszáj volt a mûtét. Szóval szerintem megbeszélés kérdése, de eleve éjszaka nincs veled a baba. Reggel 7-kor hozzák, elviszik 8-kor. Visszahozzák 10-kor, és attól kezdve este 10-11 között viszik el valamikor éjszakára (hacsak nem egyágyasban vagy kétágyasban vagy, ahol mindketten azt kéritek, hogy ott legyen veletek nonstop a baba).

Beszéld meg a szülésznõddel/dokiddal. Én ott szültem (császárral), és nagyon kedves volt mindenki, pedig nekem a mûtétet az ügyeletes orvos csinálta, szülésznõt fogadtam csak (Molnárné Nagy Nóra). Úgy volt, hogy nála fogok szülni, doki nélkül. Végül sajna muszáj volt a mûtét. Szóval szerintem megbeszélés kérdése, de eleve éjszaka nincs veled a baba. Reggel 7-kor hozzák, elviszik 8-kor. Visszahozzák 10-kor, és attól kezdve este 10-11 között viszik el valamikor éjszakára (hacsak nem egyágyasban vagy kétágyasban vagy, ahol mindketten azt kéritek, hogy ott legyen veletek nonstop a baba).
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy hogy válaszoltál köszönöm szépen! Az igazság az hogy már van egy 11 hós fiam akit ott szültem de sajnos õt inkubátorba kellett tenni így nem tudom hogy ha nem került volna oda akkor hogy lett volna.Bízom benne most is természetes és gyors szülésem lesz de ezúttal nem viszik inkubátorba.Ezért nem megbántásként, de várnám azok válaszát, tapasztalatát is akik természetes úton szültek, hogy ha nincs semmi gond a babával akkor hogyan is mûködik ez a dolog. Mégegyszer köszi hogy írtál!!
szia!!!!!! én már 2x szültem legutóbb tavaly szeptemberben:) )))))mind a 2x rátették a babát a hasamra:) ))))) a 2 órás figyelás alatt engem kitoltak a rokonokhoz a babát meg a csecsemõ osztályra vitték....de miután levittek meg kaptam:) ))))nagyon szeretem ezt a korházat......3. babát is itt fogom szülni majd!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök!!!!!! Köszi hogy írtál!!!!!

Eltünnek a meghajtóim! Nod magátol kitöröl két hülye trójait, és a legközelebbi inditásnál a c meghajtón kivül semmi se marad. Se dvd meghajtó, se virtuálisok. Mit lehet csinálni ezzel?

Legjobb válasz: Milyen NOD ez? Tört vagy valódi? Eset Smart Security (tûzfal, vírus és kémprogram irtó egyben), vagy ESET-NOD Antivirus? Naponta többször frissiti magát vagy mióta fent van, egyszer sem? Milyen színû az ikonja a Tálcán? Nem mindegy.

Milyen NOD ez? Tört vagy valódi? Eset Smart Security (tûzfal, vírus és kémprogram irtó egyben), vagy ESET-NOD Antivirus? Naponta többször frissiti magát vagy mióta fent van, egyszer sem? Milyen színû az ikonja a Tálcán? Nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Nod, Eset Smart Security, mindig frissiti magát, és természetesen kék :)
Próbáld meg kikapcsolni a Rendszer-visszaállitást, inditsd újra a gépet, aztán Csökkentett módban (F8) futtasd le az ESS-t. Valszeg oda ültek bele a trójai maradványok.
Töltsd le és telepitsd ezt a kis programot: http://www.emsisoft.com/en/software/free/ Nem zavarja az állandó védelmet. Telepités után frissiteni kell és tud magyarul. Aztán PC vizsgálata, Mélyvizsgálat. Amit talál, mehet a karanténba és el lehet küldeni vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Közbe rájöttem, hogy pontosan kettö darab kis viruskáról van szó..visszaállitom a rendszert semmi baj, de az eset smart security magától kitörli rövid idön belül..ezt követö inditásnál pedig hopp, volt meghajtó, nincs meghajtó..:( Nem szeretnék xp-t ujrarakni, ugyanis 1 tb-nyi winyom van, és minden progit nem akarok ujrarakni :( Ha lenne még valakinek ötlete megköszönném.
Hát pedig ez újratelepités, belerágta magát az a két dög az operációs rendszerbe. Nekem csak egy trójai volt a régi gépemen, de annyira beleült az Office-ba, hogy csak azzal együtt lehetett megszabadulni tõle.


BGF KKK ha egy tárgyból kigyűlik a 3 hiányzás akkor kivágnak az iskolából vagy csak az a tantárgy nincs meg és majd mikor legközelebb lehet akkor felvehetem újra?

felsőfokú szakképzés

Legjobb válasz: Dehogy vágnak ki. Elõször is, gyakorlaton általában 3 hiányzás megengedett.Ha 3-at hiányoztál, értelemszerûen a tárgyad is meg van még, csak 4-nél tagadják meg az aláírást. Viszont akkor sem feltétlenül, meg lehet beszélni a tanárral,tanárokkal, hogy mi a problémád,miért nem tudsz bemenni, mindegyiknek ott az email címe a kar weboldalán, de órát is lehet pótolni általában. Kirúgni nem rúgnak, max a tárgyad nem lesz meg és a legközelebbi meghirdetésnél felveszed, de ha van egy kis furfangosság benned, kimagyarázod.

Dehogy vágnak ki. Elõször is, gyakorlaton általában 3 hiányzás megengedett.Ha 3-at hiányoztál, értelemszerûen a tárgyad is meg van még, csak 4-nél tagadják meg az aláírást. Viszont akkor sem feltétlenül, meg lehet beszélni a tanárral, tanárokkal, hogy mi a problémád, miért nem tudsz bemenni, mindegyiknek ott az email címe a kar weboldalán, de órát is lehet pótolni általában. Kirúgni nem rúgnak, max a tárgyad nem lesz meg és a legközelebbi meghirdetésnél felveszed, de ha van egy kis furfangosság benned, kimagyarázod.

Most ismertem meg a barátomat. Az első randin már azt akarta, hogy költözzünk össze. Együtt töltöttünk 3 gyönyörű napot és legközelebb közölte velem, hogy nem találkozunk többet. 5 perc múlva újra arról beszélt, hogy költözzünk össze. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Jajjj... Legközelebb ne tölts együtt egy percet se egy olyan komolytalan figurával, aki anélkül, hogy ismerne, össze akar veled költözni. Bocs, de tényleg

Jajjj... Legközelebb ne tölts együtt egy percet se egy olyan komolytalan figurával, aki anélkül, hogy ismerne, össze akar veled költözni. Bocs, de tényleg
Ja, és lehetõleg ismerd meg jobban a társadat, mielõtt összeköltöznél vele. 3 nap nem elég semmire.
Szerintem egy olyan srác aki már az elsõ randi után össze akar veled költözni, vagy azért mondta mert tényleg így gondolja vagy mert csak azt akarja.Ha komolyan gondolja sem jó mert ez csak kezdeti fellángolás.Lehet h tényleg szeretné h össze költözetek meg minden de ez csak az elején fog tetszeni mindkettõtöknek... Tölts el vele még egy kis idõt, beszélgess vele az összeköltözésrõl, és mond neki h egy kicsit komolyabban kellene vennie. ha továbbra is látod rajta h komolytalan és h össze akar veled költözni még akkor mikor nem ismertétek meg egymást eléggé akkor nem fogja fel a dolgok súját és nem érdemel meg téged... szerintem
Szia! Én a páromat egy szexpartnert keresõ oldalon ismertem meg, és az elsõ randi után összeköltöztünk..Csak úgy..azóta hónapok teltek el, vita, veszekedés nélkül, és nemrég megkérte a kezem...Nekem összejött... De nálad, ha a pasi ennyire széldõsõéges, és bizonytalan, talán nem gondolja komolyan a dolgokat..Az biztos, hogy még ne bútorozzatok össze..csak ismerkedjetek...

Talalkoztam egy fiuval egy korhazban. Nagyon szimpatikus, nem tudom meg a nevet sem es mire legkozelebb eljutok abba a korhazba mar lehet nem lesz ott. Van valami oldal, adatbazis vagy valami, ahol meg tudnam keresni?

Legjobb válasz: Ha van lehetõséged, látogasd meg, és ezúttal kérd a telefonszámát, vagy valami elérhetõséget. Sajnos nem tudok más tanácsot adni. Tudom egyébként, hogy milyen [email protected] érzés ez, én ezt egy lánnyal játszottam el, és meglátogatni se tudtam, mert pont a szétment térdem miatt kerültem be...

Ha van lehetõséged, látogasd meg, és ezúttal kérd a telefonszámát, vagy valami elérhetõséget. Sajnos nem tudok más tanácsot adni. Tudom egyébként, hogy milyen [email protected] érzés ez, én ezt egy lánnyal játszottam el, és meglátogatni se tudtam, mert pont a szétment térdem miatt kerültem be...
xD mintha a kérdésben szereplõ fiú az elsõ válaszoló lenne
A kérdező hozzászólása: :D... sajnos nem o az :(
A kérdező hozzászólása: egyebkent..mire legkozelebb mentem mar nem volt ott.:/
Amikor kötözésre jártam, én is láttam egy helyes fiút, neki is pont a bal keze volt bekötve. :D A nevét tudom, mert hallottam amikor beszólították, de Tóth a vezetékneve, így elég nehéz megtalálni...
A kérdező hozzászólása: legalább a nevét tudod :D

Feleségek! Ti mit csináltok, ha elmegy a férjetek egy programra, megbeszélitek mikor jön haza legkésőbb és nem tartja be? Hogyan lehet elérni, hogy legközelebb betartsa amiben megállapodtunk?

Legjobb válasz: A férjemnek van egy nagyon jó barátja aki külföldön dolgozik, háromhavonta jár haza. De ha ezek összekerülnek.... Ilyenkor elõfordul hogy késik. Viszont tudom hol van és telefonon is elérhetõ. Ha sokat késik este kárpótolnia kell :)

A férjemnek van egy nagyon jó barátja aki külföldön dolgozik, háromhavonta jár haza. De ha ezek összekerülnek.... Ilyenkor elõfordul hogy késik. Viszont tudom hol van és telefonon is elérhetõ. Ha sokat késik este kárpótolnia kell :)
Milyen programra? Egyébként ha az én párom elmegy, nem szabom meg neki, mikor jöjjön haza. Nem a gyerekem, én nem vagyok az anyja. Ennyi. Bánom is én, ha nagy néha elmegy, nehogy már az órát kelljen néznie... Ha dob egy üzit lefekvés táján, h aludjak jól, akkor már minden OK. :-)
Mi az, hogy nem tartja be? Nem szabhatod meg neki, mikor meddig, hol legyen.
Semmit, megkérdezem, jól érezte-e magát. Nem vagyok egy házisárkány-típus.
milyen idõközönként jár el a párotok?
Hát ha késik, akkor felhív, hogy késik. Bár nekem még nem volt ilyen egyszer sem, hogy ebbõl lett volna vita. (Mielött írjátok, hogy buta 16 éves... ) 10 éve vagyok férjnél. Nem tudom mit tennék, de biztos nem veszekednék ilyen miatt-
Én is úgy gondolom, hogy nem normális dolog MEGÁLLAPODNI MIKOR JÖN HAZA LEGKÉSÕBB... Hát amikor akar. Nem rabszolga, és nem kisgyerek. Annyit érdemes kérdezni, hogy kb mikor várható haza, de azt is csak azért, hogy tudd, hány óráig nem érdemes aggódnod érte. "NEM TARTJA BE"... mint a kimenõ a börtönben... ezt akarod?

21 hónapos kicsimmel szerintetek mi legyen a nyaralási uticél (ha lehet, Olaszország, vagy Horvátország), ha a lehető legközelebbi tengerpartot keressük és bababarát is legyen egyben - értem ezalatt, tiszta, ha lehet, homokos tengerpart, jó környék?

Úgy tervezzük, hogy éjszaka indulunk, hogy a kocsiban végigaludja az utat. Várom a tapasztalatokat is!

Legjobb válasz: http://www.origo.hu/utazas/20080513-olaszorszag-utazas-nyara.. Én már voltam itt, ugyan még akor nem gyerekkel, de nagyon jó partja van!

http://www.origo.hu/utazas/20080513-olaszorszag-utazas-nyara.. Én már voltam itt, ugyan még akor nem gyerekkel, de nagyon jó partja van!
Szia. Olaszorszàgban èlek ès Bibionèt ajànlom. Horvàtorszàgot nem ismerem annyira , mi mèg a kisfiam elôtt az Istriàra jàrtunk Porec ès Rovinj környèkère de ott nagyon sziklàs a part ès gyorsan mèlyül a víz tehàt kisgyerekkel nem jò.
horvátország- rab sziget-lopar a legszuperebb babaparadicsom:) én is sokat voltam itt gyerekként és idén oda megy a kis családom szeptemberben, a fiam akkor lesz 16hós
A kérdező hozzászólása: NAgyon köszi a válaszokat. Kérdés még annyi, ti is éjjel indultatok a nyaralásra, sikerült "aludva" leszállítani a babát?
3-4közt indulunk akkor a fél utat legalább átalussza. ha korábba indulunk akkor ott kéne szobrozni, mert a legtöbb szállást 10tõl lehet elfoglalni általában...szoval ugy h kb addig érjünk oda v nem sokkal elöbb

Ha a szövettanokból nem lehet semmit megállapítani a vetélések utőán, mire figyeltek és mit szedtek legközelebb?

Legjobb válasz: Én vetélés után 2 hónapig méhpempõkapszulát szedtem és e-vitamint.Utánna 2 hónapig femibion800-at. Most sima folsavat napi 1/2 tablettát és c-vitamint. Ha babás leszek,kocogok a dokihoz,és gondolom utrogestant vagy duphastont ad.

Én vetélés után 2 hónapig méhpempõkapszulát szedtem és e-vitamint.Utánna 2 hónapig femibion800-at. Most sima folsavat napi 1/2 tablettát és c-vitamint. Ha babás leszek, kocogok a dokihoz, és gondolom utrogestant vagy duphastont ad.
ja, lemaradt, hogy iszom a cickafark teát pé-ig, pé-tõl meg palástfû teát. Ezektõl szuper lett a ciklusom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!