Találatok a következő kifejezésre: Mikor és kell jól a (101 db)

Mikor és hogyan kell jól a rácsos kiságyról rács nélkülire szoktatni a kisgyerekeket?

Legjobb válasz: Én másfél éves korában vettem ki a két kivehetõ rácsot a kiságyból , hogy ha akar akkor ki tudjon jönni. Ennek vannak hátulütõi is ,pl akkor is kijön ha nem kéne (alváskor).Ez 1-2 hét alatt megoldódott,de ha nem vagyok elég határozott akkor még most is vissza kell zavarni párszor :) .A nagyobbikat is ennyi idõssen raktuk át a rácsos ágyból gyerekheverõre mert jött a tesó.Neki nagyon tetszett hogy uj ágya van és nem volt vele semmi gond csak a leesést kellett meggátolni , egy nagyobb párnával megoldottuk ezt is !

Én másfél éves korában vettem ki a két kivehetõ rácsot a kiságyból , hogy ha akar akkor ki tudjon jönni. Ennek vannak hátulütõi is , pl akkor is kijön ha nem kéne (alváskor).Ez 1-2 hét alatt megoldódott, de ha nem vagyok elég határozott akkor még most is vissza kell zavarni párszor :) .A nagyobbikat is ennyi idõssen raktuk át a rácsos ágyból gyerekheverõre mert jött a tesó.Neki nagyon tetszett hogy uj ágya van és nem volt vele semmi gond csak a leesést kellett meggátolni , egy nagyobb párnával megoldottuk ezt is !
Szia! Szerintem attól függ, milyen a gyereked. Nekem a nagyobbik 4 hónap híjján 3 éves volt, amikor megkapta az új nagyfiús ágyát, nagyon örült neki, és minden gond nélkül átszokott. Én tutira nem vettem volna ki hamarabb, mert ismerõsöknél, akik hamarabb szoktatták át, állandó éjszakai kóricálás lett a vége. A kicsi most 22 hónapos, de eszem ágában sincs még másik ágyat venni neki. Egyébként 19 hónap van köztük, és mi inkább vettünk még egy rácsosat a kicsinek, mert nem éreztem úgy, hogy 19 hónaposan kivehetném abból a gyereket. Nálunk rácskivétel sincs, ne mászkáljon ki, tanulja meg szépen, hogy a helye az ágyában. Ébredés után, ha szól, egybõl megyek érte. Lehet, hogy kicsit drasztikusnak hangzik. Én elég sok mindenben engedékeny vagyok, de az alvással nem. Aludjon mindenki a saját ágyában. És ezt az én fiaim így tanulták meg. Ezért írtam, hogy totál attól függ, hogy milyen a saját gyermeked. Észre fogod venni, ha eljön az ideje. Sok sikert!
Szia!Nekem 2 év 7 hónapos a lányom, ha nem itthon alszunk akkor heverõn alszik(pl.Anyukáméknál), de eléggé körbe kellett barrikádozni hogy ne essen le.A kicsi 7 hónapos, és mi is inkább egy másik kiságyat vettünk Neki, de mindkettõ heverõvé alakítható.Szerintem biztos hogy fogja jelezni, ha már megérett rá.
Szia.Az én lányom 2 évs volt mikor a mikulás hozott neki egy szép új csajszis ágyat.Teljesen oda volt tõle.Elõször ott aludtam vele én is, aztán éjjel áetmerészkedtem a sajátomba, és ez így ment 1-2 hétig.aztán megbeszéltük hogy ha éjjel felébred, és nem vagyok ott akkor ne ijedjen meg, hanem hívjon , és én jövök.Van a konektorba éjjeli fény és már nem kell hogy vele legyek.Éjjel ha pisilni mkell vagy inni akkor szépen átszól az én szobámba, és ennyi.Viszont hónapokba telt mire a kiságyát felvihettük a padlásra, és belenyugodott hogy az majd a kistesojé lesz.
a kisfiam kb 1, 5 éves volt amikor megtudtuk a kistesó érkezését és hogy ne legyen belõle baj hogy a tesó elveszi a kiságyat, kitettük és kapott egy igazi legényes ágyat. Nem i skereste a kiságyát és most nem volt gond amikor elõkerült a tesó ágya... Nem is mászott bele, mert tudja hogy az a tesóé és neki is van sajátja.

Nagyon nem állunk most jól a barátnőmmel, de beszélni se akar velem. Sokat veszekszünk mostanában minden félén. Nekem Õ az igazi, és csak Õ kell. Mit tegyek, hogy kiengeszteljem, és jó belátásra bírjam és hogy minden ok legyen megint köztünk?

Én nagyon Szeretem, mindennél jobban, nem csaltam meg, nem hazudtam neki, és nem is akarok mást, csak ?t. Tegnap még minden ok volt, délután kezdtek rosszra fordulni a dolgok. De sütöt süteményt is nekem meg minden... Mondtuk egymásnak h szeretlek, de ma már azt mondja h ? nem szeret... Mit tegyek? :'( Beszélgetni amugy se nagyon szeret. Elvagyok keseredve nagyon, de nagyon szeretem :'( 20/F

Legjobb válasz: Mióta ismeritek egymást? Mióta vagytok együtt? Õ hány éves? Min veszekedtetek? Mi az, hogy már nem szeret téged?? Eddig hogy töltöttétek az idõt?

Mióta ismeritek egymást? Mióta vagytok együtt? Õ hány éves? Min veszekedtetek? Mi az, hogy már nem szeret téged?? Eddig hogy töltöttétek az idõt?
Miért nem kérdezed meg tõle szépen, hogy miért ilyen csendes, mi a baj?
A kérdező hozzászólása: Nekem csak Õ kell, és számomra nincs jobb... Senki nem értet t meg ennyire mint Õ, soha senkit nem érdekeltem. Õt igen. És nem volt véletlen ahogy összejöttünk, másokkal is összejöhetett volna, nem is 1 emberrel, õ velem akart. Nekem Õ volt az elsõ, és akkor ezt még Õ nem is tudta. Mindennél jobban Szeret, érzem, És én is Õt. Mindennél Jobban. Ez a baj mindenkivel, hogy mindenki csak igy gondolkozik, h mindenkinek minden nap más valakije van... Õ nem ilyen, és én sem. Én arra vagyok büszke, hogy Elsõnek megtaláltam a nagy Õmet, és nem engedem, mert szeretem, akármilyen is vagyok, igyekszem tanulni a hibáimból, és jóvá akarom tenni. És tudom h õ így szeret, mégha elege is van a veszekedésekbõl, és ezért mondja azt h nem szeret :(
A kérdező hozzászólása: Az nem oldja meg ha megkérdezem, próbáltam :'(
Akkor öleld át, simogasd, kényeztesd kicsit, gyõzködd, hogy mondja el. Vagy hozz fel neki valami témát, amirõl szerettetek beszélni. Ha akkor sem válaszol, akkor menj el és ne keresd egy darabig. Nem biztos, hogy megcsalt téged. A lényeg, hogy ha nem fog téged keresni és szándékosan így vislekedik veled, akkor vagy nem szeret téged, vagy valamitõl védeni akar. Próbálj meg vele kicsit kedvesebb lenni, kérj tõle bocsánatot, lepd meg valamivel, mondd el neki õszitén, hogy ha baj van segíteni szeretnél. Ha csak azt mondja, hogy nem szeret, rá kérdezhetsz, hogy más van-e.
A kérdező hozzászólása: Nem csalt meg, soha nem tudna... ilyenrõl nem is volt szó... Óvni nemhiszem h akarna... Nem sokat beszélünk, az igaz, de MINDENT elmondunk egymásnak, õszintén... Én csak attól félek, h kiábrándult már belõlem, vagy másnak látott mint aki vagyok, és már nem szeret.. Ha nem szeret én abba belehalok... Jóvá akarok tenni mindent, mindenre képes vagyok, érte, miatta, csak annyi kell h velem legyen :'(
Nem vagy te egy kicsit érzékeny? Mit szerertsz szabadidõdben csinálni? És õ?
A kérdező hozzászólása: De az vagyok egyébbként, és tudom h nem jó, meg h hirtelen haragú vagyok :'( És nem is lennék amugy sem ilyen kibirhatatlan, csak h sokszor nem egyezünk, ki készít engem is, és õt is, rajtam így jön ki... rajta meg ugy h mindig szakítani akar. :'( A lényeg h soha nem akarom bántani, és próbálok változtatni, h ne legyen ilyen ingerült, amikor olyan helyzet van :'( Szabadidõnkben kb mindig együtt voltunk, amikor nem vagyunk együtt gépezünk, de ott is sokszor beszélünk... Istenem, annyira Szeretem :'((
Men el hozzá, öleld magadhoz jó szorosan, csókold vadul, szenvedélyesen és béküljetek ki.:) Ha nem válaszol neked semmire, akkor pedig hagyd ott.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam ma mindent, de nem segített... Nem akarom elhagyni, soha. Hamarabb megcsonkítanám magam, mint h helyette bárkire is csak ránézzek. Nagyon Szeretem, és tudom h mit jelent valakit így szeretni. Soha semmiben nem voltam ilyen biztos, mint h Õ kell nekem, és csakis Õ. De nem tudom mit tegyek, hiányzik, szeretem, és nincs mellettem :'(((( Mot is csak bõgök... Szeretem, és kínoz a fájdalom, h nem tudom boldoggá tenni, és h ilyen tehetetlen vagyok :'(
Nincs közös témátok?
Sok párod lesz még, és ne feledd, mindig van jobb!
A kérdező hozzászólása: 10 hónapja vagyunk együtt, 22 éves, és többnyire nála vagyok, hozzánk nem nagyon tudunk jönni, itt lenni. Azt mondja, h nem szeret. Többnyire nála vagyunk mindig, nem megyünk semerre, nekem nincs nagyon pénzem, õ keres, én még nem, de ez nem gond, mert õ fizetne, csak én nem engedem, nem akarom lehuzni. Veszekedés mindenfélén van. Ki mikor nem figyel a másikra, nem szólunk egymáshoz, és általában az van, h nem szól hozzám stb, én meg nagyon idegs leszek, és ilyenkor kiabálok, csapkolózok :$
Miért nem szól hozzád? Eddig mibõl derült ki, hogy valaha szeretett volna téged?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, most nagyon ilyen lett... Azt mondja Nem szeret, nem beszéltünkma, nála voltam ma is, és mondta h jöjjek el, tegnap is az volt, amit most leirtam h ideges lettem stb... mondta már akkor h menjek haza, de nem jöttem. Szeretett nagyon, mindent megad, nekem, imád, kifejezi, simogatott órákig... áh, szóval minden ok. csak veszekedtünk is.
Bocs nem értem. Áthívott, te ebszéltél neki, levegõnek vett, ezért te ideges lettél és el kezdtél ordítozni??
A kérdező hozzászólása: Igen, kb így. És volt ilyen máskor is. De én se figyeltem nagyon rá, untam h nem szóltunk egymáshoz, és h én tegyek ellene valamit. De ez lett belõle, de már megbántam, iszonyatosan :'(
És amikor átmentél, mit csináltál? Nem mondta, hogy minek hívott? Kb mennyi ideig voltál ott?? Semmit nem mondott erre, hogy miért nem beszél, mit akar? Veszekedés után sem?
A kérdező hozzászólása: Figyi. Õ egyik városból vagyok, õ másikbõl. És voltunk a centerbe csabán. Nézgelõdtünk, ettünk, és 1x csak ilyen "nem szólok hozzád, te se, én se hangulat lett". aztán átmentünk hozzájuk, busszal, és ott folytatódott. ideges lettem, kiakadtam, veszekedtünk kicsit, nem akart velem beszélni, mondta h menjek haza, nem mentem, eröltettem a dolgot h ott voltam nála, mondom megbékél. ma meg egész nap tvztünk, nem szóltunk egymáshoz, bõgtem mint egy kutya... aztán hazajöttem. és most itthon vagyok.
Szerintem nem tetszik neki, hogy csóró vagy!
A kérdező hozzászólása: Ember... Azért vesztünk össze ilyen téren, mert én soha nem hagytam h rám költsön. Nem a pénzem kell neki, mivel nincs is, és nem is ezért szeretett meg. Mindig költeni akar rám, nem h még legyen pénzem. Félek h elbasztam ezze a kirohanásaimmal az egészet, de ha elhagy, és soha többé nem akar látni sem, én biztos megölöm magam. nem tudok élni nélküle, nagyon szeretem :'(
Ha nem akar beszélgetni, akkor ne eröltesd, hagyd békén. ha szeret, visszamegy hozzád, ha nem találsz majd mást, még ha nem is érzed úgy.fel a fejjel.

Fejlődési ugrás? Babám két hónapos és egy hetes. Általában éjszaka jól alszik, egyszer kel, nem kell altatni. Néhány napja viszont este és éjszaka is altatni kell. Akkor volt ilyen, mikor eleinte sokat fájt a hasa, és amikor elkezdett rendesen látni.

Ráadásul éjszaka csak szórakozik velem, nyöszörög, és amikor bemegyek hozzá, vigyorog. Próbáltam hagyni, de nem hagyja abba. Tegnap éjszaka még felvettem, ma éjszaka csak ültem a kiságya mellett, nagyon nehezen alszik vissza. Jó kedv?, mosolyog.


Fogtam 3 kis csapó sügért amik nem nyelték be a horgot és teljesen jól vannak. Van egy 120 literes akváriumom abba szeretném őket belerakni, annyira szépek. Mit kell tudni az akváriumi tartásáról?

Legjobb válasz: Hideg víz kell nekik, max. 20 fokos. Erõs szûrés, nem árt egy kis vízáramlás és sok buborék. Elég agresszív halak, lehet hogy idõvel bunyó lesz a 120 literben, ez nagyon kicsi hely idõsebb halaknak. Fagyasztott haleleséggel lehet õket etetni.

Hideg víz kell nekik, max. 20 fokos. Erõs szûrés, nem árt egy kis vízáramlás és sok buborék. Elég agresszív halak, lehet hogy idõvel bunyó lesz a 120 literben, ez nagyon kicsi hely idõsebb halaknak. Fagyasztott haleleséggel lehet õket etetni.

Elkezdtem írni 1 dalt angolul (tudok gitározni). Csak 1 a baj, hogy nem tudom, hogy legyen a gitár!? Szomorkásabb dalt akarok és ehhez hogyan hangzana jól a gitár? Vagy egyáltalán hogyan hangzik jól 1 dal? Mikre kell odafigyelnem?

Legjobb válasz: igazából ezt csak te tudod megmondani szerintem, tapasztald ki, a zene a saját belsõ világodat, személyiségedet tükrözze, jó zenélést!

igazából ezt csak te tudod megmondani szerintem, tapasztald ki, a zene a saját belsõ világodat, személyiségedet tükrözze, jó zenélést!
hát igen, te tudod mien hangzás világot képzelsz hozzá csak te tudod eldönteni hogy mit akarsz ott hallani.. amugy ha kicsit szomorkásabb hangulat, akkor speciel egy alaphang-terc-és a tercre fogsz egy szükitett kvintet (avagy nagy tercet) bontva játszod odavissza, szerintem viszonylag olyan szomorkás hangja van.. vagy tüzdeld meg mollokkal, a moll hangzatok alapjáraton kicsit buskomorkásabb hangulatuak, esetleg szeptimmel kiegészitett akkordok, kicsit megtörik a nyugodt légkört.. sokat lehet ezzel szórakozni, de ezt csak te tudod h mit képzeltél alá...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:D
Szomorkás hangvitelû dalhoz mindenféleképpen akkordbontást javaslok. Kell, hogy legyen a fejedben egy dallam, amit énekelni szándékozol elõadás gyanánt. Megkeresed az ének kíséretéhez az alap-akkordokat, - és ha megvannak, ezeket bontod éneklés közben. Üdvözlettel: zollye
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Hogy kell jól csókolni? MIt kell a nyelvvel csinálni ahoz, hogy jó legyen? Csókolóztam már és szűz se vagyok de nekem eddig minden csaj azt mondta, hogy bénán csinálom.17F

Legjobb válasz: Akkor jó egy csók,ha érzékiség van benne.Számomra ez a kulcsszó.A nyelved legyen laza,keresd vele az övét,de mindig játékosan,ne erõsen,ne keményen(kezdetben) Fontos,hogy nem kell azonnal bedugni a nyelved a szájába,a lányok szeretik az apró szájrapuszikat is.Nem kell sokáig tartania egy csóknak,inkább akarja õ tovább,semmint fuldokoljon.Próbáld elengedni magad,és ne gondolj arra,hogy hogy csinálod.Ha találkozol egy "olyan"lánnyal,Õ rá fog hangolni remélhetõleg.Akik pedig azt mondták,béna Vagy,ez inkább õket jellemzi azt hiszem.

Akkor jó egy csók, ha érzékiség van benne.Számomra ez a kulcsszó.A nyelved legyen laza, keresd vele az övét, de mindig játékosan, ne erõsen, ne keményen(kezdetben) Fontos, hogy nem kell azonnal bedugni a nyelved a szájába, a lányok szeretik az apró szájrapuszikat is.Nem kell sokáig tartania egy csóknak, inkább akarja õ tovább, semmint fuldokoljon.Próbáld elengedni magad, és ne gondolj arra, hogy hogy csinálod.Ha találkozol egy "olyan"lánnyal, Õ rá fog hangolni remélhetõleg.Akik pedig azt mondták, béna Vagy, ez inkább õket jellemzi azt hiszem.
Talán a csajtól kellene megkérdezni mi nem volt jó. Gyakorlati oktatást inkább nem tartanék:) 22/f
Én is csókolóztam már olyan sráccal, aki nagyon bénán csinálta. De ne aggódj, legtöbb esetben meg lehet oldani a problémát. Szerintem a pasik legtöbbször két nagy problémát követnek el. Az egyik, ha csókolózás közben csak a nyelved hegyét dugod át a csaj szájába...ez elég kellemetlen, hiszen a csaj nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel...olyan, mintha csak kardozni akarnál a nyelveddel. Nem túl kellemes. A másik, mikor túlságosan belefetyeled a másikat, nem kell körbenyalni a csaj egész száját. Valahogy meg kell találni a kettõ között az egyensúlyt. Jah, és még az is fontos, hogy ne legyen túl merev a nyelved. Probálj, finoma játszadozni...de azért ne tünj túl nyámnyilának. Nem tudom jobban megfogalmazni sajnos. De remélem azért veszed valamennyi hasznát. sok sikert. 22/l
ami rossz lehet az az, amit az elõttem lévõk is elmondtak, ha túl merev a nyelved, mert az olyan erõszuakos érzést kelt, nekem legalábbis. csak lazán, ne stresszelj, mert akkor rontod el, mindenki jól csinálja, ha magabiztos, és nem azon szorong, hogy a másiknak vajon jó-e. persze azis fontos, de esõsorban magadnak kell, hogy tetszen a dolog. elõször csak egy szájrapuszival indíts, utána a szádat is kijebb nyithatod, végül jöhet a nyelváthelyezése a másik szájába :D csak ügyesen, és sok sikert ;)

Elkezdtem kondizni 2 hónapja, és egész jól haladtam, de most úgy néz ki, abba kell, hogy hagyjam a Scheuerman kór-om miatt. Nagyon elkeseredtem, hogy nem folytathatom. Mit tegyek? Folytatás.

Csak azért kezdtem el, mert még nem volt barátn?m, de már nagyon szeretnék egyet, és a lányoknak csak a küls? számít. Teljesen elment a kedvem még az élett?l is, hogy nem csinálhatom amit akarok, egy genetikailag bekövetkez? betegség miatt. Lehet a fociba kéne temetkeznem? Mit tegyek? 16/F :(((((

Legjobb válasz: Követelj gyógytornát, mert kell. A gyógytornászod igen sok hasznos tanácsot oszt majd izmosodásra is.

Követelj gyógytornát, mert kell. A gyógytornászod igen sok hasznos tanácsot oszt majd izmosodásra is.
bár nem vagyok szakértõ, de utánanéztem ennek a dolognak, és szerintem finoman lehet edzeni a karokat, vállat, lábakat stb. persze ésszel (többi testrészre meg itt van ez: http://www.nana.hu/test-es-lelek/fitnesz/izommunka-agyban-fe.. ) :) de elõbb tényleg kérdezd meg a gyógytornászt vagy valakit aki ért hozzá :P és ne keseredj el :)

Jól tettem? Ma van a párom névnapja, és nem elég hogy dolgoznia kell, még a szüleihez is ki kell mennie segíteni, így ki tudja mikor ér haza. Most meg fel hív, hogy anyósék kitalálták, hogy meghívnak bennünket ebédre.

Kérdem én: hol vagyok én itt?Hol van az, hogy nekünk is együtt kellen lenni, mert én is készültem a névnapjára.F?ztem, meg ajándék, miegymás..és töltsem az egész napot szarul?Anyósékkal, mert kitalálták?+éve vagyunk együtt.Azoknak, akik kioktatni szeretnének, elárulom, hogy minden szülinap, névnap, karácsony, egyszóval minden alkalommal ki kell menni anyósékhoz.És elegem lett..

Legjobb válasz: Akkor mondd neki, hogy te meg itthon várod õt. És nem mész oda ebédelni. Meglátod, hová megy...

Akkor mondd neki, hogy te meg itthon várod õt. És nem mész oda ebédelni. Meglátod, hová megy...
Szerintem meg önmagában igenis probléma, hogy két felnõtt önálló embernek, minden egyes névnapon/szülinapon/kutyafülén kötelezõen meg kell jelenni a szülõknél ebédelni. Fõleg, ha az egyik fél szeretne kettesben lenni, készül is, aztán mehet a mamához. Mondd meg neki, hogy te készültél, szeretnél vele kettesben lenni ezen a szép napon, majd holnap átmentek. Vagy mondd meg, hogy otthon várod, nem mész és kész. Van külön életetek, akkor mentek mikor akartok, nem kötelezõ a meghívásokat elfogadni, fõleg nem minden áldott alkalommal, mikor inkább kettesben is ünnepelhetnétek. Szerintem, ha eleve nektek van valami ünnepetek, akkor nektek kellene eldönteni, hogy hívtok-e valakit ebédre, nem titeket odarendelni valahova. Felnõtt emberek vagytok!
Akkor kicsit mesélj, mert egyelõre csak a problémádnak azt a részét látom, hogy ebéd, és minden ünnepnél, te a kérdésbe csak ezt írtad le. Van más is? Mert ez önmagában nekem nem probléma. Tehát én ezalapján írtam, amit írtál, bõvítsd ki. Mi a gond még? A kérdés alapján a párodnak nem jelent problémát ez a dolog. Ha mégis, akkor írd le.
Ha nem tetszik, és nem tudtad elérni, hogy együtt is ünnepeljetek, akkor lépj ki. Engem nem zavarna, ha nagycsaládban õszintén tudnánk ünnepelni, de nálunk ez mindig csak képmutatás volt, így nõttem fel, hiányzik az igazi õszinte egymás örömének ünneplés, mert itt a családunkban mindig csak az számít a legtöbb rokonnak, aki a legtöbb pénzt tudja lenyomni, meg a legdrágább cuccokat felmutatni. 10 éve énekelek egy kórusban, ami egy remek közösség is egyben, tegnap ünnepeltük egyik anyuka 50. születésnapját, akik el tudtunk menni, közösen, és bárcsak nekem is olyan családom lenne, megértem, hogy õk miért boldogok. Ne irigyeld a szülõktõl a párodat, ti este még ünnepelhettek kettesben, egy családi ebédben, fõleg, ha õszintén szeretik a fiukat, semmi rossz nincs. Örülni kéne, hogy vannak még ilyen szülõk, nekem nem adatott meg. Cserélnék a pároddal, az én szüleim le se xarnának titeket...
Nézd, a párodnak úgy tûnik, hogy ezzel nincs problémája, szívesen teszi. Csak neked van ezzel problémád. Ha a párodnak is lenne (van) ezzel problémája, akkor neki kell beszélnie a szüleivel, és ne te szabj feltételt neki, hiszen mégiscsak a szülei, akiket szeret, és nem olyan szülei, akikre haragszik.
Én abszolút értelek, nekem is tele lenne a tököm, hogy készülök meglepni, aztán megint semmi... Azért is írtam, amit írtam, 2. vagyok. A párodnak persze hogy jó. De mégis vele kell megértetned, hogy neked ez miért nem jó és neki kell megtanulni nemet mondani a szüleinek néha. És kedves válaszolók, nem arról van szó, hogy soha többé nem akar a kérdezõ anyósékhoz menni, de hogy egy nyamvadt ünnepet ne lehessen kettesben egyszer eltölteni, az nálam is kiverné a biztosítékot. Pároddal ülj le errõl beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: A párom sem igényli ezeket a családi összejövetelekt, mindig mondja, hogy jajj, már megint lesz egy sz.r ebéd, nincs kedvem menni... Csak azért megyünk, mert mégis a szülei, nem azért mert igényli.Ha igénylné, akkor okés.De nem így van. És hárman vannak testvérek. Az is igaz, hogy ez csak egy névnap.De elõtte volt karácsony, meg szülinap is, amikor náluk voltunk. Az én szüleim egyáltalán nem ilyenek. Megértik, hogy együtt élünk, fiatalok vagyunk, és akkor megyünk, amikor kedvünk van, és kötelezõ jelleggel, minden héten. Egyébként a karácsony is úgy telt, hogy szentestét anyóséknál, elsõ-második napját pedig a többi rokonoknál, és az én családomra röpke 3óra jutott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedves 13:04es válaszoló! Látom megértetted, mit szerettem vna leírni.
A kérdező hozzászólása: 3éve vagyunk együtt
De ha neki ez nem jó, akkor miért nem beszél õ a szüleivel? Ha tisztázná velük a helyzetet (gondolom, õk se gondolatolvasók), akkor nem lenne belõle akkora sértõdés és örök harag, mint ha így tesztek. Megértenék. Nem tud a párod beszélni a szüleivel? Ne haragudj, de néma gyereknek anyja se érti szavát.
Ilyenkor bedobod, hogy mást terveztünk és slussz. Nem kötelezõ folyton átjárni, fõleg, ha aznap délelõtt telefonál, hogy ebédre gyertek. Na nem ár...
Ha a párod igényli a szüleivel a közös ünneplést, akkor neked is el kéne fogadnod, mert a párodról van szó. Ha nem fogadod el, akkor nem is szereted. Nem a szülõk érdekelnek, a párod mit szeretne? És téged nem zártak ki semmibõl. Hívtak. Attól, hogy a te szüleid nem voltak ilyenek, még mást szerethetnek így a szülei, és ennek örülni kéne. Ha bekerülnék egy ilyen családba a párom révén, akit szeretnek a szülei, én örülnék.
A kérdező hozzászólása: Látom, te piszkosul nem érted.De nem is akarlak már meggyõzni.Én így nem érzem jól magam ebben a felállásban, ennyi.Köszönöm a válaszodat.
A férjednek nincs testvére?Akkor olyan anyuci szeme fénye lehet, nem bántásból, de tényleg, nincs kivel folalkozzon anyósod. és nem tudja földolgozni, hogy elment a kisfia, akire eddig õ vigyázott..hát, az ilyen szülõvel nagyon nehéz, mert vagy nem érti meg, vagy megsértõdik, mindenesetre meg kell mondani neki, hogy ti már egy másik család vagytok.. és külön éltek, és minden problémát elmondani, de persze szépen finoman.. meg hogy felnõttek vagytok, és meg tudjátok oldani a problémákat!
A kérdező hozzászólása: Ja, és anyós sírt, amikor a fia elköltözött hozzám, mikor összeköltöztünk.Olyanokat mondott, hogy elveszti a fiát, meg nem fogunk kijárni, meg egy nagy ûrt érez, meg felhozott dolgokat, hogy mi a baja velem, ott a párom elõtt.Hát mi ez, ha nem érzelmi zsarolás????Anyuka sír, és lehord engem mindennek, és azt hitte, ettõl a fia azt fogja mondani, oké, nem költözöm???
A kérdező hozzászólása: A párom persze haza jön, együtt élünk, mondtam, hogy nem megyünk anyósékhoz, mert én is készültem neki ebéddel, miegymással. És köszönöm a választ, és azt, hogy megérted, mi a probléma.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak nem adok igazat.Addig, amíg arról van szó, hogy õszintén szeretik a fiúkat, és engem is valamilyen szinten, addig oké a dolog.De itt nem errõl van szó. Húszas éveink végefelé járunk, és anyja túlaggódós szülõ.Ha a fia tüsszent, ugrik.Mindig mindenrõl tudni akar, mindenbe beleüti az orrát.És igen!Ha õszinte érzelmekrõl lenne szó, se szó, se beszéd, mennék, mivel én is elég durva családban nõttem fel.Szüleim elváltak, stb..szóval értékelném, ha igazi szeretrõl lenne szó, de nem az!
A kérdező hozzászólása: Ez nem ilyen egyszerû...Szerinted, ha azon sírógörcsöt kap, hogy a fia elköltözik kb 20percre tõlük, akkor azt meg fogják érteni, hogy nem akarunk kötelezõ jelleggel ott lenni??

Van egy barátnõm és nagyon jól érezzük egymást már meg is volt minden aminek lennie kell, csak nekem most kint vagyoknémetbe 2 és fél hétre és hiányzik de a probléma az hogy amióta itt kint vagyok nem volt merevedésem és nemtudom hogy mi okozza eszt?

Gondoltam arra h inpotrncia de az 19 évesen nemtudom h mennyire gyakori. Ja és kemény fizikai és mentális melót csinálok. Melette cigizwk azt soka és iszok de aszt nem sokat. És most ténylefnemtudom eldönteni, higy Õ lenne az igazi vagy csak rohadt korai inpotencia. Ja és nagyon jó fenekû és mellû táncos csajok vrsznek körül tehát még csak nem is mondhatnám azt h nincs motivációm. De az is lehet egyszerûen elfáradtam. Már 1 hete ittvagyok

Legjobb válasz: Ja és azt kihagytam, hogy nagyon szeretem és nem akarom elszakadjuk egymástól.

A kérdező hozzászólása: Ja és azt kihagytam, hogy nagyon szeretem és nem akarom elszakadjuk egymástól.
Valszeg átmeneti állapot, nem impotencia. És pszichés, alapvetõen a stressztõl. Ez a sejtésem.
Tehát biztonsági õr vagy egy sztriptízbárban? :P A helyesírásodból látszik, hogy tényleg óriási mentális terhet rak rád ez a munka :D
A kérdező hozzászólása: Ja és azt kihagytam, hogy nagyon szeretem és nem akarom elszakadjuk egymástól.
A kérdező hozzászólása: Hát elö adó mûvészvagyok és, volt 2 mapom elintézni mindent kedden repültem ki és volt 3 napom betanulni mindent mert igazából csütörtökön már fellépés volt. Úgy hogy volt rajzam egy kiss stresz tényleg. Nagyon remélem hogy tényleg csak átmeneti. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!