Találatok a következő kifejezésre: Mikor és derül az (103 db)

A lábammal és a combommal nincsen semmi baj, az vékony de a hasamon és a derekamon sok a felesleg. Mit tudnék csinálni? Az jó ha minden nap futok 40 percet?

Legjobb válasz: Na szóval. A hason,derékon található felesleg azért alakulhatott ki,mert kevés alkalommal SOKAT ettetek....pedig nem így kell. Napi 5 étkezés: KEVÉS táplálék(gyümi,zöldség,fehér húsok)+sok-sok víz.Napi 1 óra mozgás(futás,tánc,bicaj..stb)+ egy kis izom fejlesztés,ha már lementek a kilók:súlyzó,felülés....stb.):)Nekem sikerült...-5 kg, izmosabbá válás folyamatban:)

Na szóval. A hason, derékon található felesleg azért alakulhatott ki, mert kevés alkalommal SOKAT ettetek....pedig nem így kell. Napi 5 étkezés: KEVÉS táplálék(gyümi, zöldség, fehér húsok)+sok-sok víz.Napi 1 óra mozgás(futás, tánc, bicaj..stb)+ egy kis izom fejlesztés, ha már lementek a kilók:súlyzó, felülés....stb.):) Nekem sikerült...-5 kg, izmosabbá válás folyamatban:)
Szia! Én is ezzel a gonddal küszködöm.Fogytam, de csak a lábam és a combomból ment le.Minden nap tornáztam hasra és ez lett az eredmény.Jó azért párcenti csökkenés lett.Szívesen várom Én is ha valaki segít.

Mivel tudnám ledolgozni a hasamon és a derekamon fent maradt zsírpárnát? Szülés után vagyok, de a hasamon ott maradt a zsírpárnás bőr, és a derekamon az úszó gumi.

Újra szép lapos hasat, és feszes b?rt akarok, de nem tudom hogy hogyan.

Legjobb válasz: Bár én még nem szültem,de nekem is van néha úszógumim,ha jön a tavasz,gyorsan megszabadulok tõle.Fogok mindkét kezembe egy-egy kis súlyzót(ásványvizes üveg is megteszi vagy bármi)kis terpeszállás,és jobbra dõlök,balra dõlök.Nekem 2 hét alatt leviszi,napi 15-20 perc,bár gondolom neked szülés után több kell ennél.Ha gondolod próbáld ki.Gyorsan megy vele az idõ,fõleg ha közben filmet nézel,sorozatot.Nem megerõltetõ :) Sok sikert! Ja és a futás a legjobb ahogy az elõzõ írta.

Bár én még nem szültem, de nekem is van néha úszógumim, ha jön a tavasz, gyorsan megszabadulok tõle.Fogok mindkét kezembe egy-egy kis súlyzót(ásványvizes üveg is megteszi vagy bármi)kis terpeszállás, és jobbra dõlök, balra dõlök.Nekem 2 hét alatt leviszi, napi 15-20 perc, bár gondolom neked szülés után több kell ennél.Ha gondolod próbáld ki.Gyorsan megy vele az idõ, fõleg ha közben filmet nézel, sorozatot.Nem megerõltetõ :) Sok sikert! Ja és a futás a legjobb ahogy az elõzõ írta.
Sajnos.....: futás, futás, futás, ugrálókötél, ugrálókötél, ugrálókötél. minden nap 100 felülés. Én is el voltam hízva, most meg nem ismerek lassan magamra. Hasam már lassan olyan, mint egy fal.
Meg most már nem arra gyúrok, hogy lapos legyen a hasam, hanem hogy kockás. (elõzõ voltam) 25L
A kérdező hozzászólása: Szülés után kocka has?? Akkor te egy isten nõ vagy! Remélem nekem is beválik, megfogadom a tanácsodat!
Én már az elsõ fogdosásnál felképeltem volna :D
Osztálytársam is ezt csinálja.Csak õ még a bimbóját is szokta nyálazni, simogatni.(gépész szak, 40/40 fiú) xd.Egy "Apád faszát fogdosd, te b*zik*rva" felkiáltással reagálok.
Rúgd tökön, vagy ne pofozd, hanem ököllel nyomj le neki egyet
Szégyenletes hogy az emberek között akad ilyen vadállat aki csak úgy gondol egyet és fogdossa a másikat, fõleg ott.ha lenne lányom és valakiezt csinálná vele, eltörném a kezét.sztem ha nem akarod szólj valakinek mert ez a neveletlenség teteje.15/ f
Amikor a melledet simogatja, az sem élvezed? Rosszul csinálja? :D Szerintem is mond meg neki, hogy te hogy szereted...vagy küld el jó messzire.
mond meg neki, hogy inkább ott simogasson. így õ is tapizhat téged és te is jól érzed magad. amúgy meg, ha egyáltalán nem akarod, hogy tapizzon, akkor szólj neki, és ha nem reagál képeld fel, majd, ha ez sem segít rúgd tökön teljes erõvel.
és õ egy barátod, vagy régi ismerõs vagy osztálytárs vagy a párod vagy a volt párod??? egyáltalán ki õ?? és ha nem közömbös számodra akkor miért engeded??? bocs de ez így értelmetlen..
Hát biztos, hogy nem hagynám
Dugj vele.
A kérdező hozzászólása: Osztály társam, õ csak hirtelen megfogja a mellem és nem azt nem élvezem. Már felpofoztam töbször is és már mondtam is neki ezeket

Nagyon szeretnék szőke melirt hajamba egyébként feketére volt befestve a hajam de már kopik derékig ér és sötétbarna az alapszín! Mit hogyan csináljak?

Legjobb válasz: nekem ilyet már csináltak. csak az én hajam barnára volt festve, és pár mosás után a melirt befogta a barna. :( de ha te nem fested barnára már, szõkitõporral blanssal.

nekem ilyet már csináltak. csak az én hajam barnára volt festve, és pár mosás után a melirt befogta a barna. :( de ha te nem fested barnára már, szõkitõporral blanssal.
A kérdező hozzászólása: köszi csak azért írtam már ide mert nekem fodrász csinálta egyszer és letört a hajam :O utána házilag csináltam és sárgás vöröses lett!na de milyen szereket használjak hozzá ha szép szõke tincseket akarok elérni?

Normális, hogy 5 hetes terhesen fáj az alhasam és derekam? Mit lehet ez ellen tenni? Ugye ez nem ad aggodalomra okot?

Legjobb válasz: Teljesen normális..változásokon megy át a tested..meg még új neki ez az egész terhesség dolog. Szedj magne B6-ot az sokat segít a görcsökön! jaa..és gratulálok! :-))

Teljesen normális..változásokon megy át a tested..meg még új neki ez az egész terhesség dolog. Szedj magne B6-ot az sokat segít a görcsökön! jaa..és gratulálok! :-))
A kérdező hozzászólása: Köszi tegnap óta szedem:)
A kérdező hozzászólása: Az jó, ha most úgy szedem, hogy külön magnézium és külön b6 tabletta napi 2? Jaa és, ha fáj a az alhasam akkor az jeletheti, hogy most alakul ki valamije vagy sem?
szerintem mindegy, hogy egyben van-e a tabletta vagy külön..csak azért a napi ajánlott mennyiséget se szabad túllépni..de gondolom a 2 tabi az rendben van!meg azt végülis nagyon túladagolni se lehet, hiszen vitaminok. legfõképp azt érezheted, hogy nyúlnak a méhtartó izomszalagok, mert ugye növekszik a méhed és egyre nagyobb hely kell neki..ezek nem rossz dolgok, csak max. néha kellemetlen érzés. Azt úgy konkrétan nem érezni, hogy mikor mije fejlõdik ki a babának..de vannak olyan oldalak, ahol utána tudsz nézni, hogy az 5. héten hol tart a fejlõdésban a babó.. boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: ÓÓÓ, köszi azokat az oldalakat már láttam:D Ti is beszéltetek már hozzá ilyenkor vagy csak én (mi) várjuk ennyire a párommal?
:-) akkor oké.. az is teljesen normális, ha beszéltek hozzá.. én sajna ebben nem tudok nyilatkozni, mert még nem vagyok terhes (vagyis remélem, h az vagyok mára-holnapra nem várom )..de egyszer már voltam ( de annak a terhességnek meg vetélés lett a vége 5és fél hetesen) szóval sokat nem tudtam ilyennel tölteni az idõm..de hagyjuk is ezeket a szomorú témákat! Tök jó dolog, h beszéltek hozzá és hogy ennyire várjátok! :-)) én is így tennék..az tuti!
Én 2x1 Magnerotot szedek. Nekem jobban bevált, mint a MagneB6. Nekem elég izmos a hátam, a derekam, így "csak" a 9-10. héttõl fájt a derekam. Aztán elmúlt, és 15 hetesen visszajött :) Mi is beszéltünk a babához, ahogy a 7. héten láttuk hogy dobog a szíve. :) 18 hkm

Milyen megitélés alá esik a biztosítók szemszögéből, ha a házam megsemmisül egy természeti katasztrófának minősített esetben, és mi van abban az esetben, ha arról a "bizonyos" katasztrófáról később derül ki, hogy emberi mulasztás okozta?

Melyik esetben fizetik ki a kárt?

Legjobb válasz: A természeti katasztrófát csak a természet okozhatja, arról nem derülhet ki utólag, hogy emberi mulasztás. Természeti katasztrófa az árvíz, szélvihar stb. Ha ember okozza, akkor az pl. ipari katasztrófa.

A természeti katasztrófát csak a természet okozhatja, arról nem derülhet ki utólag, hogy emberi mulasztás. Természeti katasztrófa az árvíz, szélvihar stb. Ha ember okozza, akkor az pl. ipari katasztrófa.
Megvárja - ha van olyan - a vizsgálat eredményét és azután fizet. Abszolút extrém helyzetben ha egyszer kifizette a természeti katasztrófára a biztosítási összeget utána már nem kéri vissza akkor sem, ha az kiderül, hogy emberi mulasztás miatt van. Viszont nyilván perelni fogja a pénzéért a felelõst. Gondolom erre voltál kíváncsi.
Ha a vörös iszap katasztrófa kapcsán merült fel a kérdésed, a biztosítók tuti nem fognak természeti katasztrófa címén fizetni, ugyanis a tározót emberek építették, ipari létesítmény, aminek a meghibásodása ebbõl következõen szintén emberi tényezõ. Létezik olyan, hogy felelõsség biztosítás. Ha pl a házam tetejérõl leviszi a vihar a cserepeket és ez miatt megsérül valaki, vagy valami, ez sem elemi kár, nem természeti katasztrófa. Ilyen esetben a biztosító akkor fizet, ha én felelõsségbiztosítást kötöttem.
A kérdező hozzászólása: A város, ahol élek, közvetlen szomszédjában 6 olajtározó van elhelyezve, melyben összesen 100 ezer köbméter olaj van. Ha valami robbanás lenne, valami oknál fogva, akkor ki fizet, és kinek? (persze, ha a családból valaki túlélné.)Erre a sima házbiztosítás nem hiszem, hogy fizetne.
Ilyesmire egész biztos, hogy nem jó a házbiztosítás, ugyanis abban pontosan le van írva, milyen káreseményekre kötötted. A természeti katasztrófa, elemi kár nem ez a kategória. Ilyen esetre a tartályok tulajdonosai köthetnének felelõsségbiztosítást (de gondolom annak akkora lenne a biztosítási díja, hogy kifizethetetlen), amibõl kártérítést tudnának fizetni.
Van egyetlen egy olyan biztosítás, amit úgy hívnak a szakmában, "all risk "tipusú, vagyis nem mérlegeli ki és mit okozott, az összes élethelyzetbõl adódó kárt megtéríti.A vörös iszappal elöntött területen is volt két családnak ilyen biztosítása, õk teljes kártérítést kaptak.Ma ez veri az összes cég kínálatát.
A kérdező hozzászólása: Melyik biztosító társaságnál lehet kötni all risk biztosítást?

Mit jelent ha az este mar ot percenkent kemenyedtem kb egy oran keresztul es fajt a hasam es a derekam is, mar fel akartam hivni a dokit, majd elmult, de egesz ejjel nem mertem megmozdulni hogy nehogy ujbol kezdodjon?

38 hetes vagyok,mara elmult de neha meg fajdogal foleg amikor felallok.Nem feltetlenul kell elfojjon a magzatviz hogy beinduljon a szules?Se a nyak dugo?

Legjobb válasz: Szia énnekem nem folyt el a magzatvíz,csak folyamatosan keményedett a hasam egy kis derékfájással és amikor rendszeres 5perces volt akkor mentem a kórházba.CTG nem mutatott fájás erõsséget?

Szia énnekem nem folyt el a magzatvíz, csak folyamatosan keményedett a hasam egy kis derékfájással és amikor rendszeres 5perces volt akkor mentem a kórházba.CTG nem mutatott fájás erõsséget?
Erõs jóslóid voltak, az igazi fájás nem múlik el 1 óra alatt és hiába nem mozdulsz, akkor is kvára fáj:) Lassan itt az idõ:) Figyelgesd magad, és ha nem múlik pl meleg vízben üldögélve, akkor hívhatod a dokidat v a szülészetet hogy mi legyen!
Nekem a nyákdugó is elment, amikor már igazi fájásokba csapott át, de ilyesmi volt, mint neked. A magzatviz nem folyt el. Szóval figyeld magad :) Sok boldogságot!!
A kérdező hozzászólása: Ja, 40 hétben vagyok.
Hááát, valószínûleg itt az idõd. Bár ezek a tünetek már fiatalabb terhességnél is mutatkoznak, de azért 40 hetesen valószínûleg már a baba közeli jövetelét jelzik! Könnyû szülést kívánok neked!
Szia nekem ezek a tünetek 1 hete vannak, de most mégjobban fáj a derekam, meg a szeméremcsontom.Bízok benne hogy hamarossan nem jóslófájásaim lesznek, mert már megõrít a várakozás.Június 6-ra voltam kiirva, de még semmi.33 hetessen meg azzal hitegettek az orvosok, hogy csak 2-3 hetem lehet, tessék és most tulhordom a babót.Ennyit az orvosi véleményrõl!!!!Remélem hamarossan megyünk szülni!!!Könnyû és gyors szülést kívánok!!!!

Mikor és hogyan derül az ki, ha valaki veszélyeztetett terhes?

Legjobb válasz: Szia, én pl. az vagyok. 8 hetesen derült ki, mert volt pirosas barnás vérzésem, és találtak egy vérömlenyt a méhszájamnál. Rengeteget kell pihenni, meg feküdni. És meg kell próbálni elhesegetni a rossz gondolatokat, engem az biztat, hogy a babó mérete megfelelõ, és fejlõdik. Remélem nálad nincs szó veszélyeztetettségrõl.

Szia, én pl. az vagyok. 8 hetesen derült ki, mert volt pirosas barnás vérzésem, és találtak egy vérömlenyt a méhszájamnál. Rengeteget kell pihenni, meg feküdni. És meg kell próbálni elhesegetni a rossz gondolatokat, engem az biztat, hogy a babó mérete megfelelõ, és fejlõdik. Remélem nálad nincs szó veszélyeztetettségrõl.
-ha fennáll a vetélés gyanúja, akár vérezgetés miatt egybõl az elsõ hetekben akár -ha korábban volt vetélése, akkor az elejétõl vesz.t. -ikerterhességnél -toxaemiánál.amikor emelkedett a vérnyomás, fehérje van a vizeletben, és vizesedik, ezek együtt - úgy tudom cukorbetegségnél is -35 év felettha már volt koraszülés, az utolsó 3 hónapban vesz. -ha megreped a magzatburok, de ezek ugye a végefelé Meg még biztosan van egy -két olyan eset amikor vesz.terhes valaki, remélem tudtam segíteni.Babát vársz, ne gondolj ilyenekre, ha baj van az orvos tudja mit kell tenni.

7-8 hetes terhes vagyok, par napja voltam a dokinal es felirta az ultrogestant, most viszont 3-4 percenkent iszonyatos szuro gorcsot meg fajdalmat erzek a hasamaljatol a vegbelnyilasom iranyaba meg a derekamba. Mit tudjak tenni?

Legjobb válasz: Az az igazság, hogy én ilyet ekkoriban nem tapasztaltam. Így azt tudom tanácsolni, hogy hívd fel az orvosod, vagy menj be az ügyeletre. Simán lehet, hogy valami ártalmatlan dologról van szó, de azért mégis jobb, ha lát orvos. 39 hkm

Az az igazság, hogy én ilyet ekkoriban nem tapasztaltam. Így azt tudom tanácsolni, hogy hívd fel az orvosod, vagy menj be az ügyeletre. Simán lehet, hogy valami ártalmatlan dologról van szó, de azért mégis jobb, ha lát orvos. 39 hkm
ezzel én is ügyeletre mennék, mert nem azt írod, kicsit nyilallgat, hanem hogy iszonyatos szúró görcs. Ez nem jelent túl sok jót. Inkább egy felesleges orvoslátogatás mint egy késõn felkeresett orvos, aki esetleg már nem tud segíteni. Remélem semmi komoly.
Gondolom az Utrogestant sem véletlenül kaptad én ilyen nyílalással bemennék ügyeletre mert bizony ez vetélésre is utalhat. Ott sem biztos, hogy tudnak segíteni a babádon ha távozni szeretne, de nagyon nem mindegy, hogy lát e orvos idõben vagy sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!