Találatok a következő kifejezésre: Mikor érezheti párom a (10 db)

22 hetes km vagyok:3 hete kezdett érezhetően mocorogni a baba, most medig pár napja már csak néha néha érzem, ma pedig még nem is éreztem! Ez normális? Azt gondoltam, hogy mostmár majd többször és erősebben érzem majd. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ugyanezzel a problémával küzdök pár napja. Néhány napja csak alig-alig mocorog, ma pl. 2-szer éreztem. Reggel voltam a védõnõnél, aki azt mondta, ez normális ennyi idõsen. A dokim is azt mondta legutóbb, hogy ha 1-2 napig nem érzem (egyáltalán), akkor még nincs baj. De a második napon már inkább csörögjek rá, ha véletlenül ilyen van.

Ugyanezzel a problémával küzdök pár napja. Néhány napja csak alig-alig mocorog, ma pl. 2-szer éreztem. Reggel voltam a védõnõnél, aki azt mondta, ez normális ennyi idõsen. A dokim is azt mondta legutóbb, hogy ha 1-2 napig nem érzem (egyáltalán), akkor még nincs baj. De a második napon már inkább csörögjek rá, ha véletlenül ilyen van.
Ja, az lefelejtettem, hogy 23 hetes vagyok.
Nálam is volt ilyen, most 27 hetesen már mindennap érzem, de van mikor keveset mozog. Ha nem érzed és aggódsz akkor egyél csokit vagy igyál egy kis kólát, attól megmozdulnak szinte mindig.
Ne izgulj! Most kezd majd el ugrásszerûen nõni a pici és egyre jobban fogod érezni a mozgását. Boldog babavárást!
nekem a dokim azt mondta hogy a 24 héttõl kell minden nap érezni a babát:) ne aggódj, én is különben így voltam vele:) 26+5km

Mikor érezheti a párom a hasamon keresztül a baba rugdosását?

20 hetes vagyok, én már er?sen érzem, de ? akárhányszor ráteszi a kezét a pocimra, nem érzi.

Legjobb válasz: Szia én 23 hetes vagyok és ha nagyokat rugdos a pici akkor már a párom is érzi.Szerintem függ az alkodtól is,mert én kissé molet vagyok.Gratulálok a babához!!!!

Szia én 23 hetes vagyok és ha nagyokat rugdos a pici akkor már a párom is érzi.Szerintem függ az alkodtól is, mert én kissé molet vagyok.Gratulálok a babához!!!!
22hetes kismama vagyok. Én már 17 hetesen éreztem, a párom csak a 20 hétbe. Naprol napra erösebbek a rugások és már esténként tudja hogy a picink az. Ök nehezebben érzik, mert nem az ö testükröl van szó.
50%, két hét múlva
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ..:)
jaj de unalmas már az ilyen kérdés!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor miért irsz ide?

Ha valakinek trombózis hajlama van, akkor az óvszeren kívül milyen védekezés van, ami egy 19 éves lánynak jó, és érezhetem teljesen a párom? Illetve valaki ment már el trombózishajlammal DNS tesztre? Ha igen, akkor mi volt, és mi lett az eredmény?

Remélem segítetek nekem, kicsit ki vagyok akadva, nem számítottam rá, hogy ez lesz az eredmény. Papámnak trombózisa volt, illetve a n?vére is abba halt bele. Csak genetikailag lehet örökölni a hajlamot?

Legjobb válasz: A trombózishoz nem tudok hozzászólni, de ajánlom figyelmedbe a Pharmatex termékeit: http://www.pharmatex.hu/

A trombózishoz nem tudok hozzászólni, de ajánlom figyelmedbe a Pharmatex termékeit: http://www.pharmatex.hu/
a Pharmate tényleg jó, én is azt használom!
az x lemaradt:)
Patentex oval is jó!
elõzõ vagyok.szerintem peteérés környékén ne élvezzen beléd, még a kúp mellett sem, biztos ami biztos. Peteérést nyomon tudod követni: http://www.babatervezo.hu Az ott leírt minimikroszkóp nagyon jó, kiegészítésnek!
Én pharmatexet használok és ki is száll belõlem!Így a tuti szerintem!:)
Szia! Én voltam már ilyen "vizsgálaton". Sajnos már volt trombózisom. :-( Az erdményem homozigóta leiden mutáció. Mindkét szülõtõl örökölt hajlam. Soha nem szedhetek hormon tartalmú gyógyszereket. Ha 10 évvel ezelött mikor el kezdtem szedni a tabláttát elküldtek voln ilyen vizsgálatra akkor nem is szedhettem volna soha. Egy vérvégel volt az egész és után kb 2 hónapot vártam az eredményre. Én is most kutakodok megfelelõ fogamzásgátlás iránt. Most úgy tûnik találtam valamit... írj privit.

Adott egy Riga 16-os Kuplung javítása. Ha behúzom a Kuplungot a Motort érezhetően fogja valami de nem tudom mi és pár másodperc múlva leáll Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: ragad a kuplungod a csenevész olajok miatt amit eddig beleöntöttek, vagy pont nem öntöttek bele. illetve a sok llstól is lehet. kuplung szétbombáz, lamellák megtisztogatása alaposan, ujra összerak, 15w 40 es olajjal felönt és élvezed a motort! :D

ragad a kuplungod a csenevész olajok miatt amit eddig beleöntöttek, vagy pont nem öntöttek bele. illetve a sok llstól is lehet. kuplung szétbombáz, lamellák megtisztogatása alaposan, ujra összerak, 15w 40 es olajjal felönt és élvezed a motort! :D
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy már ezt megcsináltam és ugyan az új olaj és a jelenség nem változik
Ha nem akar veled szexelni akkor lehet hogy megcsalt! :S
Nem vesz észre dolgokat, nem figyel ugy oda rád vagy ha valami bajod van és az elött simán megoldotta akkor már nem annyira érdekli.
A fenti kettõ megcsalás nélkül is létezik, ha elhidegültek egymástól a felek.
Konkrétumokat szeretnél: Váratlan hobbi, sport (ami indokul szolgál a hosszabb távollétekre) Nem szól elõre, hogy programja van, hanem egészen váratlanul jelenti be, hogy most indul valahova - utólag nem számol be róla Telefonálások az ajtó elõtt/autóban/fürdõszobában suttogva Vagy nagyon feldobott, vagy nagyon utálatos - mikor hogy alakult éppen a randi Elkezd "adni magára" - ez fõleg nõkre jellemzõ, de azért pasikra is Megnövekedett telefonszámla (ügyesebbek külön telefont tartanak fenn e célra)

Mit jelent a pár napig érezhető enyhén szurkáló érzés az egyik petefészekben? Mire utalhat?

Legjobb válasz: Attól függ mikor. Félidõben peteérést, azon túl beágyazódást (terhességet) jelenthet.

Attól függ mikor. Félidõben peteérést, azon túl beágyazódást (terhességet) jelenthet.
A kérdező hozzászólása: Azon túl.:) Akkor reménykedhetek...Köszi!
Félidõben peteérésre, és nem beágyazódásra. Hogy szúrkálgathatna a petefészek, mikor a petesejt a méh-be ágyazódik be?

Lehet baba? KÉRLEK ÍRJATOK! Amint lefekszem a párommal, már érezhetem, hogy ebből baba lesz? Ha igen, mik lehetnek a jelei?

Elméletileg vannak akik megérzik...én tegnap és ma is lefeküdtem a párommal,védekezés nélkül (de kivette élvezés el?tt) és elvileg épp peteérésem is van...

Legjobb válasz: Néhány nõ lehet hogy érez valamit, ha megfogant a baba, de ez inkább csak lelki dolog. Te is hasonlót éreztél? De ez a megérzés nem mindig jó. Ha kivette a párod, akkor nem valószínû, hogy sikerült. A leírásod alapján talán jobb is, ha kicsit még vártok.

Az aktus után néhány órával még semmiféle tüneted sem lehet (ahogy a mellek fájdalma, húzódása sem). Úgyhogy biztos, hogy nem attól van, sajnálom. :(
Néhány nõ lehet hogy érez valamit, ha megfogant a baba, de ez inkább csak lelki dolog. Te is hasonlót éreztél? De ez a megérzés nem mindig jó. Ha kivette a párod, akkor nem valószínû, hogy sikerült. A leírásod alapján talán jobb is, ha kicsit még vártok.
vannak, akik állítják, h szeretkezés közben érzik, h megfogant a baba, de ez az Ezotéria rovat hatáskörébe tartozik, ha érted, mire gondolok.
Esküszöm te hülye vagy..... Olvass már utána mielõtt marhaságokat irsz tüneteid nem lehetnek még nem irom le miért nem is érdemes az agyad felfogni ugysem tudja.Ne akarj gyereket még.... kérlek van elég idióta így is.
Szerintem bebeszéled magadnak... De ha mégis megfogant a baba, akkor a párod valamit rosszul csinált.
omg.. te még ne akarj gyereket bakker.... ráadásul a pasid nem is akar. ha akarna nem venné ki. ezt hívják védekezésnek. és nem, nem lehet szex közben érezni, sõt, néha még hetekkel utána sem.
Szia! Ha az elõzõ ciklusban tegerbe estél, egy teszt már kimutathatja. Lõj el egyet és okosabb leszel. Ha negatív, akkor próbáld meg elfogadni. Ha 3 hét múlva kellene megjönnie, akkor még peteérésed sem volt, és semmiféle tünetet nem érezhetsz amit baba okozna. Az kb a nemvárt idején fordulhat elõ, de akkor sem biztos hogy lesz, és pláne nem biztos hogy babától. Az agyunk csodákra képes ha valamit nagyon szeretnénk, vagy nagyon nem. Igen, tudom milyen érzés két babát elveszíteni... Amit tehetsz azért, hogy többet ne forduljon elõ, az egy kivizsgálás endokrinológusnál. Ha hormonprobléma miatt voltak a vetélések, csak õ tud hathatós segítséget nyújtani, a nõdoki sajnos nem. :-( Ha kiderül a probléma és kezelve van, mindketten megnyugodnátok, és talán a párod is hajlandó lenne élesben próbálkozni a babával.
lehet hogy kommunikálnod kéne a pároddal, és felvilágosítani te mennyire rágörcsöltél a témára õ meg nem is akarja a gyereket, ha meg akarja ne vegye ki és nem kell cetlikre irogatnod az együttlétek dátumait...
A kérdező hozzászólása: tegnap fájt a mellem, ahogy azt már leírtam, viszont estére a hasam is elkezdett szurkálni...alig bírtam elaludni.Ez mitõl lehet?
A kérdező hozzászólása: a ciklus.hu-n fent vagyok... a menstruációm vezetem, a hõmet nem, viszont az szerint volt 9.-én, tegnap és ma peteérésem...ezért reménykedem ennyire...
Rendben, félreértettelek, úgyhogy elnézést kérek. Vezeted a menstruációd/hõd/stb.? Vannak nagyon jó ilyen oldalak, pl. ciklus.hu
A kérdező hozzászólása: kávétejszín ez nem is neked ment... hanem akik itt úristeneznek és azzal jönnek, hogy nem is való nekem baba... mikor már 2-t így is elveztettem... :(
A kérdező hozzászólása: ja és ha tudnátok milyen érzés az, hogy vágysz egy babára és 2x is elvetélsz, akkor lehet, hogy ti is így állnátok hozzá...csinálsz tesztet, ott egy erõs 2csíkos teszt, a párod a biztosítót otthagyva rohan hozzád haza h úristen babánk lesz, mikor 6, 2mm-es picurkát mutat az UH-otok aztán 1hét után eltûnik a kis pöttöm...és szerintem ez is okozza azt, hogy még várni akar vele a párom...és szerintem ezért fogja a pénzre...
Úgy gondolom, normálisan válaszoltam. Úgyhogy kérlek, mellõzd ezt a fajta reagálást, mert így nem akarnak majd segíteni neked az emberek...
A kérdező hozzászólása: egyébként azért vagyok ennyire megakadva a témán, mert már 2x pont ugyan ilyen helyzetbõl történt spontán vetélésem és eléggé félek...ha az vagyok, nagyon oda akarok figyelni rá és az idegeskedéseket mellõzni...nem úgy, mint anno...
12-es vagyok: http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator itt kiszámolhatod, hogy mikor eshettél teherbe, azaz dec.1-én. NEM ÉREZHETSZ MÉG SEMMI TÜNETET
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ! 1. amint leírtam szeretnénk 2. amint szintén leírtam pénzügyi ok miatt várunk még vele kicsit, mivel kilátásban van egy nagyon jó munka, tökéletes fizetéssel, és ez miatt nem védekezünk, mert rákapcsolni még nem akarunk, viszont ha becsúszik, biztos nem lenne vetélés, tehát megtartanánk... mellesleg nov.9.-én, 10.-én, 14.-én, dec. 1.-én és 2.-án vagyis ma is védekezés nélkül feküdtünk le.amit furcsállok inkább az, hogy fáj a mellem, pedig még csak 20.-án kéne megjönni.elõtte egy héttel szokott csak fájni menzesz elõtt, de még akkor is kizárt, hogy jövõhét ilyenkor megjöjjön, tehát ezt furcsállom... ha beágyazódott volna múlt hónapban való együttlétünk miatt barna folyásnak is lenni kellett volna nem? nem csak mell fájásnak. (egyébként még elsõ baba lenne, ezért sok mindent még nem tudok...)
A kérdező hozzászólása: hozzáteszem én nem szeretkezés közben éreztem, hogy esetleg abból lehetne baba, hanem kb 2-3órával utána, mikor elkezdtem gondolkozni raja, jött egy ilyen érzés, hogy mi van ha... (tehát nem a szeretkezés közepette történt) :)
A kérdező hozzászólása: itt nem bebeszélésrõl van szó....de akkor miért fáj a mellem? még csak 3hét múlva kell megjönnie... max 1-2 nappal hamarabb szokott, vagy késik 2-3napot... tehát viszonylag pontos... nincs hetes késés vagy ilyesmi a menzeszemnél...
A kérdező hozzászólása: ajj istenem...olvassatok már fentebb is...múlt hónapban 9.-én 10.én és 14.-én is lefeküdtünk védekezés nélkül...és ha abból adódik a mellfájdalom...de akk meg barnázásnak is kellett volna lenni nem?
volt menstruációd mostanában? Ha irod, hogy 20-án kellene megjönnie akkor múlthéten kellett, hogy legyen. A barnázás sem mindenkinél jelentkezik, van aki menstruál is terhessége alatt. Nem hiszem, hogy melleid azért fájnának, mert tünet. Lehet, hogy csak a párod volt "durvább" aminek most van hatása. (velünk is már megtörtént) Ha kivette nem hiszem, hogy terhes lennél. Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja?
Elolvastam volt menzeszed?JAAA amugy azt irtad hogy most érezted hogy mi van ha a mostani szexbõl fogant meg.... drágám fogalmazz ésszerûen ha kimaradt a mensid lehetsz terhes ha megvolt nem vagy az Mit akarsz még tudni?Biologia alapok általános iskolsoknak cimû könyvet ajánlom neked.
A kérdező hozzászólása: utolsó mensi kezdete nov.17 és 22.-ig tartott...
A kérdező hozzászólása: igen volt viszont menzesz elõtt feküdtünk le...
teszteltél?

Pár napja nagyon kellemetlen a szájszagom, pedig reggel és este mosok fogat, a baj az, hogy már fogmosás után nem sokkal is érezhető a szag, ilyen problémám még sosem volt, a napokban jött elő. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Én annak idején valami ilyesmit olvastam, hogy gyomorproblémák okozhatják (persze lehet te nem is tudsz róla) vagy a fogkõ, vagy szuvas fog.

Én annak idején valami ilyesmit olvastam, hogy gyomorproblémák okozhatják (persze lehet te nem is tudsz róla) vagy a fogkõ, vagy szuvas fog.
Mandulakõ, ínygyulladás, reflux, stb.
Nyitott gyomorszáj. Ha kell tudok adni gasztroenterológus címet, õ kideríti mitõl van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, holnap megyek fogorvoshoz, mert van 2 fogam amit tömni kell, emg az egyik alatt az ínyem is be van gyulladva. De ez a szájszag nem tudom, nekem jobban passzol a gyomorhoz, hogy onnan származik. Erre van vmi gyógyszer v ezt ki kell vizsgáltatni?

Mik lennének a közember számára érezhető hatásai annak, hogyha egy Jobbik-féle párt uralkodna, valamint kilépnénk az EU-ból, a NATO-ból és a Schengenből, és keleti országokkal kezdenénk szövetkezni?

(FÁK országai, Kína, a balkáni országok, Törökország és az arab országok). Már annyi hasonló kérdés volt, ahol elkezdték sorolni egyesek ennek a dolognak a gazdaságra, diplomáciára, emberi jogokra és ilyesmikre történ? hatásait, de arról még senki se beszélt, hogy az utca emberére ez az egész hogy hatna. A 90-es, korai 2000-es években egész jól megvoltunk EU nélkül, Szerbiában, Törökországban is egész jól élnek az emberek Afrikához képest, és még az arab világ se egy Észak-Korea, szóval ez az egész EU-téma szerintem nagyon túl van játszva.

Legjobb válasz: Kirájhekker ! Barátom vázold fel, hogy lenne több munkahely? A munkahely teremtéshez elõször pénz kell és utána is kell pénz, hogy a "megfelelõ" megélhetéshez szükséges munkabért kifizesse a nemlétezõ magyar munkaadó ,aki csak minibálbéren hajlandó foglalkoztatni. Akkor meg hogyan tovább. Parancsra ! Nagyon kevés az a magyar pénztõkés,aki hajlandó 50 fõnél több munkahelyet létrehozni.Külföldi tõkét nem akartok. Szerintem meg üljünk le és rijjunk, mert dumán kivül a Jobbik sem tud mást.

Kirájhekker ! Barátom vázold fel, hogy lenne több munkahely? A munkahely teremtéshez elõször pénz kell és utána is kell pénz, hogy a "megfelelõ" megélhetéshez szükséges munkabért kifizesse a nemlétezõ magyar munkaadó , aki csak minibálbéren hajlandó foglalkoztatni. Akkor meg hogyan tovább. Parancsra ! Nagyon kevés az a magyar pénztõkés, aki hajlandó 50 fõnél több munkahelyet létrehozni.Külföldi tõkét nem akartok. Szerintem meg üljünk le és rijjunk, mert dumán kivül a Jobbik sem tud mást.
A jobbik népszerûsége olyan meredeken csökkenne, hogy majdnem függõleges lenne a grafikon.
Az pedig magától értetõdõ, hogy a jobbik egy ugyanolyan valami, mint amilyen a Fõvárosi Nagycirkuszban szórakoztat fizetõ közönséget, - csak más a nevük.
A 40-es évek háborús nyomorára emlékeztetõ állapot és hangulat uralkodna.
Rövid távon olyan összeomlás, és nyomor alakulna ki, mint Romániában volt az 1990-e forradalom elõtt. A magyar gazdaság annyira összefonódott a nyugati tõkével, hogy belenyomorodott. Ha most a tõke kivonulna, nyilvánvalóan még életképtelenebb lenne a rendszer. Összeomlana az egész szoc. rendszer, és az ellátás is, az infrastruktura. Ezután az embereken múlna, hogy milyen szinten sikerül fenntartható szinten stabilizálni a rendszert. Szerintem olyasmi gazdasági rendszer alakulna ki, mint Kubában, illetve annál például élelmiszerellátás terén jobb lenne a helyzet. A legtöbb közszükségleti cikkbõl önellátó tudna lenni az ország, de talán annyi autót látnánk az utakon, mint az 1920 as években (vagy bioetanol), és ismét sok ház épülna vályogból. Az olyan "luxuscikkek" mint a modern elektronikai termékek, márkás, drága ruhák, autók ritkaságszámba mennének. Az orvosi ellátás is nélkülözné például a modern diagnosztikai, és kezelési módszereket (cserébe viszont eleve kevesebb ugynevezett "civilizácios betegség" alakulna ki. Viszont öszességében mindenképpen fentarthatóbb rendszer alakulna ki, és mivel a jelen állapot nem fenttartható, ma is valamerre erre haladunk lassacskán.
beteg az aki ezt gondolja, szerintem az emberek 90% elmenekülne jó messzire :O
A közemberek jobban élnének. Hirtelen megszûnne a munkanélküliség és a nékülözés. Helyreállna a közbiztonság, fellendülne az oktatás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!