Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes ultrahangra menni (17 db)

Mikor érdemes ultrahangra menni?

Ma hivtam fel a dokim, hogy pozitivat teszteltem, és ? már jöv? hét keddre be is hivott ultrahangra. Nem korai ez még?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez még korai mert sok mindent nem lát még a doki! Szerintem ráérsz a kimaradt mensi után 2 héttel menni bár én sem birtam ki addig!! Gratula a babához:D!

Szia! Szerintem ez még korai mert sok mindent nem lát még a doki! Szerintem ráérsz a kimaradt mensi után 2 héttel menni bár én sem birtam ki addig!! Gratula a babához:D!
Szia. Általában érdemes megvárni a 7 hetes terhességet, mert akkor már szívhang is hallható. Addig csak petezsák látható. Ha hamarabb mész uh-ra, akkor egy-két hét múlva úgyis visszahív a doki. Üdv, 3 hónapos kislány anyukája
szia!! én anno pénteken teszteltem pozitívat és akkor az én dokim is keddre rendelt be. akkor 5 hetes voltam, és a petezsákot már látta valamint azt is, hogy jó helyre ágyazódott be a baba!! 2 hét múlva mentem vissza, akkor már volt szívhangunk is. szerintem megérte, mert engem nagyon megnyugtatott az elsõ uh!! szóval szerintem mennj, baj nem lehet belõle!! GRATULÁLOK!! :) 36 hetes pocakos
Én a kimaradt mensi után hét napra mentem az orvoshoz.Petezsák már láthato volt, ami szerintem már neked is az lesz.2hét mulva kellett visszamennem.Én ajánlom hogy menjél.Ha valami gond lenne azt még idöben észre venné.Méhen kivüli stb.De biztos nincs gond.
Én mikor megtudtam hogy babàs vagyok(pozitiv teszt)azonnal mentem orvoshoz. Nem tudom nàlatok hogy müködik, de nekem minden 6. héten csinàltak uh-t, és nekem nagy élmény volt, hogy elejétöl jàrtam , mert követhettem azt hogy egy kis foltocskàbol hogyan fejlödik ki egy igazi baba, a sajàt babàm, ràadàsul minden alkalommal kaptam egy képet is(sajàt kérésre) ugyhogy a fotoalbumban lesz egy különlegesen szép oldal! A dokim mindig biztat hogy a köv uh. még szebb lesz, és igaza van. Én nem bàntam meg hogy elmentem egyböl dokihoz, màr csak azért sem, mert tanàcsokkal làtott el(elsö terhességem) ö irt fel terhes vitamint is, és végleg felfogtam hogy terhes vagyok(a teszten még csak reménykedtem, de nem voltam magabiztos) Végül is vàrhatsz, de ha elmész se vesztessz semmit!

Mikor érdemes 4D ultrahangra menni és egyáltalán érdemes-e?

Én most vagyok 13hetes kismama és nagyon kíváncsi vagyok a pici nemére meg rá is. Úgy gondoltuk, hogy 15 hetesen elmennénk 4D ultrahangra, de nagyon sok negatívumot is hallottam róla: sokat téved, ugyan annyit ér mint a sima UH....

Legjobb válasz: Nagyon korai még akkor mennetek. Legideálisabb a 26-28. hét környékén menni, mert akkor már igazi babaformája van, viszont még van helye a pocakodban és nem lesz nagyon összenyomódva. Szerintem nagy élmény, én nagyon örülök, hogy elmentünk. Pedig mi csak a 32. héten jutottunk el.

Szia! Mi a 24. héten voltunk, és nagyon nagy élmény volt. 1 órán keresztül nézegettük a babát, nálunk is mindent megnéztek. Láttuk, ahogy a babánk iszik, szopizza az ujját, bekapja a nagylábujját, ásít, grimaszol, mosolyog, és a fütyijét is belógatta a képbe. 13 000Ft-ot fizettünk, kaptunk leletet, DVD-t, 1 db kinyomtatott képet, és mivel összesen 80 db kép lett, átírták nekünk CD-re. Szerintem megérte, örülök, hogy elmentünk, következõ terhességemnél is biztosan fogunk menni.
Nagyon korai még akkor mennetek. Legideálisabb a 26-28. hét környékén menni, mert akkor már igazi babaformája van, viszont még van helye a pocakodban és nem lesz nagyon összenyomódva. Szerintem nagy élmény, én nagyon örülök, hogy elmentünk. Pedig mi csak a 32. héten jutottunk el.
szia! mI A HÉTEN VOLTUNK, 21+4 naposan. a tapasztalatom, hogy mindent "sejtrõl-sejtre "átnézett a doki, szívet, agyat belsõ szerveket, ujjakat stb... aztán átváltott 4d re, és kukkoltunk, forgattunk, de a pici "belefejelt" a lepénybe, és így semmit se láttunk, csak a pici fülecskéjét :( ja, meg megmutatta a fütyijét:) az arcából semmit... a doki azt mondta, h van ez így, nem lehet mit tenni, a jó képeket 30 héttõl lehet látni... mindezt egy huszasért! De legalább alaposan átnézték!
Szia! Én voltam 14 hetesen 4D-s ultrahangon, de csak azrét, mert olyan volt a genetikai uh gép, és néha átváltott rá....hát szerintem még ilyenkor nincs sok értelme, nem igazán kivehetõek még a dolgok :) Szerintem olyan 25-28 hetesen van értelme mert akkor már talán van rajta egy kis husika:)
Szia! Akihez én járok, annak sima és 4D-s UH-s van. Mindig a sima 2D-sel vizsgál elõször (még a 12. és 18-20.hetes genetikai alkalmával is), mert azon sok mindent lát, amit a 4D-sen nem. Aztán mikor mindent megnéz, akkor szokott átváltani 4D-sre. Nekem a 16 hetes vizsgálat alkalmával nagyon aranyosan látszódott amúgy a baba arca, lett is róla egy szuper fényképem :-) Ellenben a 19 hetes (genetikai) UH-n nem láttunk az arcából semmit, mert végig a kezeit oda tette. Úgyhogy szerintem szerencse kérdése is, hogy mit látsz éppen. Én az elsõ babámmal nem voltam 4D-s UH-n, szerintem nem maradtam le semmirõl. Most a másodikkal sem mennék el, ha a dokinak nem lenne ilyen gépe.
Szia! Mi az elsõ gyerekünkkel 2x voltunk, egyszer a 24., egyszer a 30. hét körül. NAgy élmény volt, persze az arcát nekünk sem mutatta a kis HUncut, de jó volt, hogy átnézték... És mióta megszületett, egyszer sem néztük meg az akkori DVD-t... Úgyhogy a második csemetével max. egyszer megyünk, majd a 28-30. hét között, fõleg, hogy nézzék át rendesen.. Egy gyakorlott sonográfus szerint a baba nemét 2D-ben nézik.. :-))) Szerintem egyszer érdemes, fõleg, ha be vagy sózva.. :-)))
szerintem fölösleges pénzkidobás, látod majd eleget, ha kijön, dehát mindenki másképp gondolkozik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, sokat tanulok a tapasztalatokból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik eddig írtak, azt már most eldöntöttem, hogy csak késõbb megyek...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Olyan jó olvasni, hogy nagy élmény volt, mert én is vágyom rá. Te hol voltál?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalatod, mondjuk ennyi pénzt én sem adnék érte, mert ez már tényleg pofátlanul sok. Sajnálom, hogy ilyen rossz élményed van és tiszta szívbõl remélem, hogy azóta rendezõdött a kislányod betegsége, vagy jobban van. Minden jót kívánok!
Szia! a 28. hét környékén érdemes menni, amit a többiek jól írtak. És addigra nyitva van a picur szemecskéje is :) Én az elsõvel voltam, a 22. héten (paráztam, és mivel ez genetikai vizsgálat is volt, megnyugodtam :) ) De itt is, a genetikai rész 2D-ben ment, mert a 3D meg 4D csak anyának meg apának jobb. Igazából maga a mozizás miatt teljesen felesleges volt, keveset láttunk. Nekem is mellsõ falon tapadt a méhlepény; plusz a lányom eltakarta az arcát a karjaival. Nnem is terveztem menni a következõ babával, de az Istenhegyi magánkilinikára elmegyek genetikushoz (megint aggódom), és itt a vzsgálat 2 és 4D-s (15.000 Ft) (a pahzsmirigyem túlmûködik, és emiatt parázunk apával) Boldog babavárásT!
Én nem javaslom, mert nagyon drága és sajnos sanszos, hogy semmit sem látsz belõle, nálunk mindkétszer ez történt (19 és 27 hetesen). A következõ gyereknél nem fogunk menni. Ráadásul a 19. héten még úgy nézett ki mint egy kis etióp, nagyon soványka, ne menjetek ilyen korán.
Mi voltunk a 17. héten és teljesen jól látszott minden. Kicsit ügyetlen volt az uh-os, de jópár szép képet sikerült azért elkapnia. Nem bántuk meg, h elmentünk. Többet nem lát, mint a sima uh, de a nagy uh szünetben mentünk, megnyugtató volt látni. Szép volt már akkor is a babácskánk :-)
14. és 26. héten voltunk. Átnézték teljesen, minden méretet megvizsgáltak rajta. Nem bántam meg, most 7 éves és csodálattal nézi a videót, hogy az ott õ. :) Ja, és mindkét alkalommal sikerült nagyon jó felvételeket készíteni róla, a fényképen épp a fejét fogja, mint aki azt mondja: te jó ég! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! A 14.héten már megmondták a babád nemét? És bejött? Kisfiú vagy lányka? Köszönöm a válaszodat! Minden jót neked!

Salgótarján közelében hol találok jó és megfizethető 4d ultrahangot? Mikor érdemes menni, a terhesség melyik hetében?

köszönöm Els? babás 10 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia!Tarjánba is van ,de ha oda fogsz járni akkor jobb ha máshol nézik meg.Én Gyöngyösön voltam mi meg voltunk vele elégedve,jó nagy,közeli képeket csinálnak és rendes volt a nõci.Szerintem 20-25 hét között érdemes menni,akkor már szép kifejlett,jól látható és élvezhetõ minden.Az árára már nem emlékszem,de ahogy én akkor nézegettem kb.mindenhol egyforma árak vannak.Arra emlékszem hogy a színes kép darabja 800ft.volt.

Szia!Tarjánba is van , de ha oda fogsz járni akkor jobb ha máshol nézik meg.Én Gyöngyösön voltam mi meg voltunk vele elégedve, jó nagy, közeli képeket csinálnak és rendes volt a nõci.Szerintem 20-25 hét között érdemes menni, akkor már szép kifejlett, jól látható és élvezhetõ minden.Az árára már nem emlékszem, de ahogy én akkor nézegettem kb.mindenhol egyforma árak vannak.Arra emlékszem hogy a színes kép darabja 800ft.volt.
Nekem ismerõsöm Tarjánban volt a kórházban, oda is járt egyébként ultrahangra és jó felvételeket csinálnak. Én sem emlékszem mennyibe kerül, pedig minden alkalommal látoma plakáton.:-( Mi nem ott voltunk, mert nekünk csak a hétvége lett volna jó, de akkor ott nem dolgoznak. Mi így dunakeszin voltunk (tudom az nem itt van), de egybekötööttük babakelengye vásárlással. Szerintem a 25-27 hét környéke azért jó, mert már szép babaformája van, de nem akkora nagy, hogy betakarja a képernyõt. Most a másodikkal azt hiszem Szentendrére fogunk menni, mert ott meg a kismamaruha outletet szeretném megnézni.
http://www.3duh.hu/ ez a Gyöngyösi elérhetõsséggel, árral együtt én 29 hetesen megyek szerintem akkor már jól van rajta husi is :-)))
Az elsõ vagyok, amúgy igen Tarjánba is jó képet adnak, de én úgy gondolom, hogy több szem többet lát alapon inkább olyankor más is nézze meg!
Második vagyok. Megmondom õszintén, hogy én bíztam a tarjáni ultrahangban, meg el kellett mennem pestre is genetikai ultrahangra, így én csak kimondottam mozizni szerettem volna, szakmai dolgokat már nem vártam. ha csak mozizni szeretnél teljesen jó a tarjáni, de az igaz ha mást is vársz akkor több szem többet lát alapon tényleg máshová fizess be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Valószínûleg akkor nem Tarjánba fogok menni, mert meggyõztetek. Amúgy Márkus Lászlóhoz járok vizsgálatokra, de ez a 4d nekem nem csak mozinek, hanem orvosi vizsgálatnak is kell. Jó lenne megnyugodni, mert én kicsit túlparázós vagyok. Igaz, még csak a 10 héten tartok, de már jó elõre gondolkodni. Kb. a 20as hetek elején szeretnék menni. köszi mégegyszer


Mikor érdemes először 4D ultrahangra menni?

11 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki,hogy a 20.hét után bármikor,akkor már érdemes menni.14 hetes kismami

Nekem azt mondta a doki, hogy a 20.hét után bármikor, akkor már érdemes menni.14 hetes kismami
szia! én 13 hetesen voltam elõször, akkor csináltattam teljes genetikát is a babánál..és már szerintem igy is élvezhetõ..szerintem ha tudsz és nem csak babamozis, hanem genetikus doki nézi, akkor menj el te is akkor... utána a 21 héten mentem, akkor azt mondták a sziv, és egyéb szervek miatt fontos...utána már csak mozizás....legközelebb 26 hetesen megyek... 25 hetes kismama
mi a 19 héten voltunk. engem is az érdekelt elsõsorban, hogy oké-e minden, nem feltétlenül az, hogy bájosan integessen, kacsintson ránk. valóban, ekkor még eléggé csontkollekció. Ha babamozira vagytok kíváncsiak, a 28-30. héten menjetek!
Szia! Mi a 21. héten mentünk, a dokim is ezt az idõt tanácsolta. Már nagyon szép volt a picurom és legalább jól megnéztük, hogy minden porcikája ép, rendben van. Nekem nem az volt fontos, hogy már azt az arcát lássam, amilyen lesz születése után, hanem egyáltalán hogy lássam, meg hogy megnézzük, rendben van-e minden. Örülök, hogy akkor mentünk, amikor. 27 hetes kismama
Szia Mi is a 18.heten mentunk, es nem is bantuk meg. Ott megkerdeztem a holgytol, h mikor erdemes jonni, ha meg egyszer szeretnenk csinaltatni ilyet, es O azt mondta, h a 23-26 heten, mert akkora mar tenyleg ducibb a baba. Boldog babavarast kivanok 20 hetes kismama
Szia:Mi 29.héten voltunk, és valami csoda volt.Mindenét részletesen láttuk, még az ujjpercek mozgását is.És mikor pislogott...Még most is könny szökik a szemembe olyan fantasztikus élmény volt.Ne menjetek túl korán mert akkor még nem annyira fejlett.Várjatok még, megéri!!!!!
Szia! Mi a 18. héten mentünk, és nem bántam meg. Azt akartuk, hogy mi is lássuk a saját szemünkkel, hogy megvan mindene, ne akkor derüljön ki, hogy gáz van, amikor már késõ. De ha csak az élmény miatt mész, tényleg érdemes 22-27 hetes korban menni inkább.
állítólag a 28-32 hét között lehet a legtöbbet és legélvezhetõen látni. én rögtön mentem a 28. héten mindkét gyerekemmel és tényleg tök jól láttunk mindent. azt is hozzá kell tennem, h nem mindegy, h hova mész, mert az egyik helyen a kért idõpont ellenére másfé lórát vártunk, a fél órás vizsgálat jóesetben volt 20 perc és a doki nem mondott semmit. még a végén át is vertek 5000 ft-al. a második gyerekkel máshova mentünk, vártak ránk, tovább is voltunk bent, a doktornéni meg mindent magyarázott, mutogatott és tök kedves volt. szóval a látványhoz nekem számított az elõadás is :0)
Szia! Én 23 hetesen mentem és már nagyon édes volt. Kis pufi. Barátnõm 18 hetesen ment, de még nem volt olyan élvezhetõ. Szóval tudom, hogy türelmetlen az ember, de szerintem 22-23 hétig érdemes kivárni legalább. 33 hetes kismami
Nekem azt mondta az uh-s asszisztens hogy a 26 héten érdemes menni addig a Baba nagyon sovány. A 26 hétre viszont már szép és kifejezetten Baba formája van. Mi így tettünk és felejthetetlen élmény már megmondták kire hasonlít:) ) 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok, nagyon köszönöm a válaszokat, lehet, hogy nem bírok addig várni, és mi is elmegyünk a 20. hét elõtt, annyira felkeltettétek az érdeklõdésem, nagyon kíváncsi vagyok mindenre, hogy egészséges-e, hogy néz ki, mit csinál, stb. stb. Mindenkinek boldog babavárást!

Mikor érdemes menni 4D ultrahangra? Most 10 hetes vagyok.

De már alig bírom kivárni! :) Volt valaki 10 hetesen? Mit lehet akkor látni?

Legjobb válasz: babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=10 itt nyomon tudod követni, kb hogy néz ki a babád, mekkora. Eldöntheted, mikor mész el. Én a 24-28. hetet javasolnám. 4 éves nagylány, 2 éves kissrác, 6 napos kiscsajszi anyukájuk

babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=10 itt nyomon tudod követni, kb hogy néz ki a babád, mekkora. Eldöntheted, mikor mész el. Én a 24-28. hetet javasolnám. 4 éves nagylány, 2 éves kissrác, 6 napos kiscsajszi anyukájuk
Szia! Ajánlom neked a http://www.babaszoba.hu-t, van ott egy olyan rovat, hogy 9 hónap, azon belül: Hétrõl-hétre, ott pontosan leírják, melyik hétben hogy állsz te és a babád, és általában mellékelve van egy ultrahangos kép is. Ott pontosan megnézheted, kb. hogy nézhet ki a tiéd. Egyébként egyetértek az elõttem szólókkal: 24 hét körül a legjobb, akkor már mindent láthatsz, mosolyt, grimaszt, fintort is.
Kb 28 hetesen , akkor már szépen látszik az arca is, ha szerencséd van. Egyébként szerintem felesleges. Nagyon sokba kerül és nem adnak érte túl sokat. Amit mutattak, azt a normál uh-on is láttam.
Én a 16. héten voltam, és csak azért, mert a férjem is szerette volna látni a babát, és az állami ellátás keretei között zajló vizsgálat nem igazán ilyen páros mozizásra van kitalálva. A szonográfus doktornõ viszont itt addig "keresgélt, amíg talált", így már azt is tudjuk, hogy kisfiú lesz. Izgalmas volt, de még nagyon pici, szóval valójában a 28-30. hét körül látványos igazán a 4D.
Szerintem még nagyon korai... Majd úgy 27 hetesen nagyobb élmény lesz, hiszen akkor már pufókabb, teltebb látszanak az arcvonásai, és genetikailag jobban meg tudják nézni, gyomor, vesék, szív stb... De persze ha akarod mehetsz most is, de még nagyon "gnóm" forma lesz:) )
Szerintem is még korai kicsit. Én 18 hetesen voltam elõször, akkor már látszott mindene, de még soványka volt, de láttam hogy játszik a köldökzsinórral, hogy szopja az ujját és hogy kortyol a magzatvízbõl, utána 31 hetesen voltam, na akkor meg úgy aludt, hogy nem tudtuk felébreszteni. Akkor már az egész baba nem fér bele az uh képbe, csak részenként. De így is nagy élmény volt.
Hát ez egy kicsit korai még szerintem... Én most megyek a 28. héten, pedig már én is tûkön ültem egy ideje, de nem tartottam értelmét korábban menni, pláne nem 10 hetesen.
A kérdező hozzászólása: Én ezt nem láttam, de mindegy, azért nem kéne leszúrni, azt kérdezek meg amit szeretnék...
a nagyobbik lányomat úgy mondtam meg a szülõknek, hogy vettem képkeretet és kitaláltam, hogy az elsõ uh képet teszem bele (nagyon várt baba volt, 7 évig azt mondták, hogy nem lehet gyerekem és aztán spontán jött a kis drágám). Csak hogy a kórházban nem adtak képet amikor a doki megállapította a terhességet, így én kerestem egy jó magán uh rendelõt, felhívtam õket, elmondtam, hogy nekem csak 2 db fotó kellene a picirõl és meg is csinálták nekem. Akkor voltam 8 hetes. Egy kis paca látszott, de a 12. heti uh meg már volt keze, lába feje és pont úgy nézett ki, mint egy kis ember, aki egy fél holdon ringatózik :) Azt mondta a szonográfusom, hogy a 24 és a 32. hét között a legjobb, mert akkor már elég fejlettek ahhoz, hogy látszódjanak a vonások, de még nem olyan nagyok, hogy ne férjenek bele egy képbe. De persze sok függ attól is, hogy az anyuka milyen alkat és hogy mennyi a magzatvíz. A sok vízben jobb képet tudnak csinálni állítólag.
Mi elmentünk a 12. héten, mert úgy hozta az élet és nagyon nagy élmény volt. de nem kifejezetten 4D-sre mentünk, mert az akkor még nem igazán látványos. 2 dimenzióst vetettünk videóra és csak kicsit kapcsolták 4d-re. nem bántuk meg ;-) jövõ héten megyünk újra, 24. héten, mert megint az élet hozta így. késõbb akartunk, de most így is jó lesz. :-)

Mikor érdemes 4D ultrahangra menni?

hányadik héten?

Legjobb válasz: Bocsi,h offolokok: neked meg tudták mondani a 18hetes UH-on a baba nemét? Én 17hetes vagyok, ha nem tudják megmondani, akkor utána szeretnék menni olyan 19-20hetesen 4D-re.

Bocsi, h offolokok: neked meg tudták mondani a 18hetes UH-on a baba nemét? Én 17hetes vagyok, ha nem tudják megmondani, akkor utána szeretnék menni olyan 19-20hetesen 4D-re.
20-30 het kozott en ugy hallottam. Mi most voltunk 25 hetesen, mar igazi kisbabas. Elso babaval 21 hetesen, akkor meg vekonykabb, a 25. Hetre sokkal szebb husibb. :)
Mi 24 hetesen voltunk. Nagyon jó volt. Szerintem a 24-26. héten érdemes elmenni.
Mi voltunk a 22. héten, pont azért, hogy megtudjuk a nemét. Akkor még nagyon kis csontos volt, nem igazán babás. Aztán voltunk a 30. héten, na akkor szuper képek készültek. Igazi baba volt a képeken, kis pufi arccal és még mosolygott is. Ez sokkal jobb volt szerintem, mint a 22 hetes.
A kérdező hozzászólása: Egyes válaszolónak: 90%-ra mondták, hogy kislány lesz. Én igazából fiút szerettem volna de így is nagyon várjuk, a bátyókával együtt
Én a 30. héten voltam, akkor már nagyon szépen látszanak a vonásai.

Hova és mikor érdemes 4D-s ultrahangra menni Budapesten? Esetleg ezzel a fejlődési rendellenességek is kimutathatóak?

Legjobb válasz: Én itt voltam, a 25. héten, mert ekkor már elég jól láthatóak voltak a baba vonásai: http://www.4dultrahang.hu/ Nagyon rendesek, kedvesek voltak, és nagyon jó felvételeket készítettek. Én eü. pénztárra el tudtam számoltatni. Ha fejlõdési rendellenességeket is ki akarsz szûrni, akkor viszont érdemesebb hamarabb menni.

Én itt voltam, a 25. héten, mert ekkor már elég jól láthatóak voltak a baba vonásai: http://www.4dultrahang.hu/ Nagyon rendesek, kedvesek voltak, és nagyon jó felvételeket készítettek. Én eü. pénztárra el tudtam számoltatni. Ha fejlõdési rendellenességeket is ki akarsz szûrni, akkor viszont érdemesebb hamarabb menni.
Szia! Ajánlom neked a 4Dgenesist, a 2. kerületben vannak, és csak jót tudok róluk mondani! :) 26. héten voltunk, és nagyon nagy élmény volt. A babánk aludt, de addig ügyeskedett a szonográfus, amíg felébredt, és nagyon jó képek-videó sikeredett :) 1 órát vizsgált, és nagyon alapos volt, mindent lemért, megnézett, elmagyarázott :) És ha van babamamatudakozós kártyád 10% kedvezményt adnak! :) Nem mindegy, hogy 12000 vagy 10800 :) ) Ilyen lett az egyik kép a bébinkrõl :) http://kepfeltoltes.hu/100712/user_8490064_1276771976332_box..
http://www.4dultrahang.hu/ Én itt voltam a 20.héten, kértem genetikai szûrést is.Nagyon meg voltam elégedve.És azt is megtudtam, hogy lánykánk lesz amit a sima uh-n nem tudott megmondani a dokim.
Én a 4D Genesist tudom neked nagyon ajánlani. Elsõ terhességemmel kétszer voltunk ott, most a másodikkal is már kétszer, és majd megyünk még egyszer. Két nagyon kedves szonográfus hölgy dolgozik ott. Nem sajnálják az idõt és a mosolyt a kismamától. Pl az elsõ babám nem akarta megmutatni magát, hogy fiú vagy lány, másfél órán át vizsgált a nõ! Most a másodiknál volt egy kis probléma az afp-vel, emiatt sos akartam menni 4D-re, egybõl fogadtak rendelési idõn kívül! Ráadásul ajándékba kaptam ekkor a fotókat is a babámról! Ha rendes genetikai vizsgálatot akarsz, akkor menj el a 20.hétig 4D-re, de ha igazi jó babamozit akarsz dundi babácskával, akkor inkább a 25-28.héten menj.
a kárpát utcai 4D ultrahangnál nem kell jobb!
Mi is a 4D Genesisben voltunk és nagyon aranyosak voltak! Csak ajánlani tudom neked!
Az elsõ gyerkõccel két helyen is voltunk, az elsõ nagy csalódás volt, pedig a fogadott dokim csinálta. A második a 4dgenesis-ben volt, és nagyon-nagyon ajánlom! Kedvesek, szakszerûek. A gyerkõc gerincét, veséjét, szívét, agyát, ... mindenét megnézték, sõt, még az én vesémet is! Rengeteg képet kaptunk cd-n, meg egy hosszú dvd-t, aminek a hátterében kellemes zene szól. Most ismét babát várunk, és újra a 4dgenesis-hez megyünk majd.

Mikor érdemes előszőr 4d ultrahangra menni, érdemes elmenni a 13. héten?

Legjobb válasz: Szíja!Lapoz vissza a 2 oldalra pont tegnap tették fel ezt a kérdést.Elég sokan válaszóltak rá.Szép baba várást!14 hetes pócak babás

Szíja!Lapoz vissza a 2 oldalra pont tegnap tették fel ezt a kérdést.Elég sokan válaszóltak rá.Szép baba várást!14 hetes pócak babás
Szerintem nem érdemes!ekkor még picike nagyon, ha van pénzetek kétszer menni akkor a 19hét körül érdemes, de ekkor is még soványka és a 28-32hét körül.Ekkor már van rajta husika, utánna már nem érdemes, mert annyira nagy nem tudják egyben nézni.Boldog babavárást.Mi a betöltött 28héten megyünk-hétvégén:)
Mindenképp érdemes!!!! Én voltam 12, 16 hetesen is. Nem azért mert felvet a pénz. Pont ellenkezõleg. 12 hetesen még egészben ráfér a monitorra, 19 hetesen már nem! Nekem gyönyörû látvány volt, dvd-ém is van, már rongyosra néztük. És megérte! VIszont a 16 hetesen lustizott, ott már szopizta az ujját, de nem uszkált annyit. Én mennék akár hetente! Nagyon boldog babavárást!
Szia!Ha többször akarsz menni, illetve genetikai dolgok miatt akkor igen, de ha csak egyszer, akkor nem érdemes hidd el! Mindenki írja, hogy érdemes, de nem!!!!! Még nagyon korán van, még nagyon soványka. Én a 22. héten voltam és most visszagondolva még az is korai volt. Menj a 25. hét után, mert akkor már van a kis pofiján annyi husika, hogy tényleg majdnem úgy néz ki a kismanó mint születéskor. Gondolom nem egy kis sovány, törékeny gyerkõcöt szeretnél látni, hanem olyat akin már rendesen észrevehetõek a családi vonások :-) Még várj egy picit. További szép babavárást.
Az utolsó válaszolót szeretném megcfolni és egyben ajánlani a 4D-t! Merthogy nem szépségre megy 12 hetesen az UH, hanem az egészségre. Nekem szükség volt a genetikánál erre. Fejlõdésbeni szempontból biztosabb eredményt ad, mint a 2D. A 4D nem csak gyönyörködésre szolgál!!! Persze akinek erre van csak szüksége, elég a 28. hét után elmenni. Egyébként egészségügyi szempontból a másállapot alatt 4 alkalom ajánlott. 12. hét, 18. hét, 28-32.hét, és a 36 hét körül (ezt már nem tudom pontosan). Én már kettõn túl vagyok és örülök, hogy elmentem a vizsgálatra. 12 hetesen igaz, hogy "nem lehet benne gyönyörködni", de én a körvonalai látványától és a pici szívének dobogásától is majdnem elsírtam magam! A döntés a Tied! Boldog babavárást!23 hetes kismama

Mikor érdemes 4D ultrahangra/babamozira menni?

Hányadik héten? Hányszor egy terhesség alatt? Ti mikor voltatok?

Legjobb válasz: 28. hét körül a legjobb. Elõtte még alig látszódik az arc sajátos jellemvonása, utána meg már nagy a baba. Mondjuk nekünk a kórházban a 19. héten is bekapcsolták a 4D -t és élveztük :-)

28. hét körül a legjobb. Elõtte még alig látszódik az arc sajátos jellemvonása, utána meg már nagy a baba. Mondjuk nekünk a kórházban a 19. héten is bekapcsolták a 4D -t és élveztük :-)
Nekem a 25. hetet ajánlották többen (orvos, védõnõ, barátok) Csodálatos volt!:)
Az orvosomnak olyan gépe van, ami mutat 4D-t is. Nem is kell külön kérni. Már 12 hetesen is láttam. Olyan kis.... alien volt. :D

4d-s ultrahangra mikor érdemes menni?

Legjobb válasz: a lányomnál 28 hetesen voltunk,a fiamnál 26 hetesen.Nagyon jó volt.

a lányomnál 28 hetesen voltunk, a fiamnál 26 hetesen.Nagyon jó volt.
"4d ultrahang vizsgálatkor egészben látszanak18-20 terhességi hétig. Nagyobb magzatok már nem férnek el a képernyõre kevesebbet mozognak. 26. héttõl részletgazdag arcképet láthatunk." Mi a 26. héten voltunk, nagyon jó volt. Legközelebb azért úgy csinálnám, h egyet a 20. hétig, amíg látszik egészben és sokat forog, egyet pedig a 30. hét környékén, mert azon már "babásabb", pufibb az arcuk.
26.hétben voltunk, nem bántam meg, hogy nem mentem korábban, mert már láttuk mennyire pufók az arca, az ujjai is miylen , , vaskosak, , ....nevetett kétszer is, egyszer a szemét is kinyitotta, és tökéletes fotók születtek :) Akik korábban mentek, láttam az õ képeiket is, de nekem olyan csontvázszerû volt, ha szabad ilyet mondani :P Persze nem rosszból, de nekünk már nagyon babás formája volt :)
Nekem azt tanácsolták, hogy a 28. hét elõtt menjünk 4D-re, mert utána, már nem fér bele a monitorba és nem lehet úgy élvezni. Úgy tervezem én is, hogy a 26. héten megyek majd el. Nekem a 18. heti uh.-on átváltott egy percre 4D-re, de alig vettem ki valamit a picikémbõl. Itthon már többször megnézegettem a DVD-t, de csak egyszer vettem ki a kis fejecskéjét édesanyám segítségével. :) ))
Mi a 24 héten voltunk, már akkor is nagyon élvezhetõ volt:-)
Mi a 28. és 32. héten voltunk, szuper felvételek készültek. Legközelebb sem mennék elõbb.
A fiaimmal voltam a 16.héten 20.-on és 32.-en.A kislányommal most csak a 26.héten. Szerintem ez volt a legjobb 4d, mindene látszott, már husis is volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!