Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes ultrahangot csináltatni (5 db)

Mikor érdemes 4D-s ultrahangot csináltatni?

16 hetes kismama vagyok, ? lesz az els? babám:)

Legjobb válasz: Hát igazából bármikor lehet, de a 30. hét felé érdemes, mert akkor már kezd kis husos lenni.:) Jó egészséget kívánok nektek.

Hát igazából bármikor lehet, de a 30. hét felé érdemes, mert akkor már kezd kis husos lenni.:) Jó egészséget kívánok nektek.
Szia! Én azt mondom ha korán meg akarod tudni hogy fiú vagy lány akkor mindegy hogy mikor mész.Én pl 20 hetesen voltam de akkor még nem olyan fejlett a 4D -s felvétel csak késöbb izgi amikor már husisabb meg formásabb.Ez kb a 28.-30.hét után van.
Szia! Én a védõnõtõl kérdeztem, szerinte a 20. hét körül, mert akkor még tetõtõl talpig látszik a képen; és érdemes egyet a 36. hét táján az arcáról.
mi csináltunk a 21.héten, aránylag jó lett. most is csináltunk, a 31.héten, de a kis piszok elfordult. kiszámíthatatlan, hogy mikor lesz élvezhetõ a kép.

Nyíregyházi kismamák szerintetek hol érdemes 4D-s ultrahangot csináltatni? Mennyibe kerül? Mi tartozik az árba?

Legjobb válasz: Debrecenbe nem mennétek át?Mi ott voltunk (160km-t utaztunk)és maximálisan megérte.Mindenki dicséri a felvételeket,sehol nem csináltak ennyire profi képeket:tiszta,tökéletesen látszanak a vonások,a szonográfus vérprofi. Mi 2x is voltunk. Nobilis a Nagy Lajos Király téren. Neten is rá tudsz keresni. 9500.- és EP számláról visszaigényelhetõ a teljes összeg.

Debrecenbe nem mennétek át?Mi ott voltunk (160km-t utaztunk)és maximálisan megérte.Mindenki dicséri a felvételeket, sehol nem csináltak ennyire profi képeket:tiszta, tökéletesen látszanak a vonások, a szonográfus vérprofi. Mi 2x is voltunk. Nobilis a Nagy Lajos Király téren. Neten is rá tudsz keresni. 9500.- és EP számláról visszaigényelhetõ a teljes összeg.
A kérdező hozzászólása: De igen, átmennénk, a dokimhoz is oda járunk :) kaptatok DVD-t, képet és magáról a vizsgálatról egy papírt, amin a mért adatok vannak? Köszi a válaszodat.
Írok privit.

Győrben hol érdemes 4D-s ultrahangot csináltatni, a Babits utcában, vagy a Corvin utcában. Mik a tapasztalatok? Tartalmilag, és szakmailag hol jobb minőségű a vizsgálat?

Legjobb válasz: KÓRHÁZBA!!!hidd el tesóm a Babitsba ment a babamozinak hirdetett [email protected]ár bocsi.A kórházba rendesen megnézik azt is hogy nincs-e vmi szervi baja..stb.És ezt a vizsgálatott a dokid is elfogadja.Végig magyaráznak közbe bármit megkérdezhetsz.Én a kórházba csináltattam igaz 2 éve már:)))nagyon elégedett voltam vele. Visszatérve a babamozis 4D-re tesóm kérdezni akart valamit erre a válasz:ez babamozi gyönyörködjön mert õ ilyenre nem tud válaszolni.egyeltalán nem szakképzett emberek vanak.Aztán mikor én voltam a kórházba megcsináltatni akkor mondtam az ottani tündéri nõnek hogy a másik helyen mi volt és azt mondta hogy sokan panaszkodnak a Babits utcaira sokan jöttek el onnan a kórházba.Elvileg 20-30 perces idõtartalom de utánunk nem volt senki így majdnem 1 órás lett és közben jókat beszélgettünk. Hihetetlenül nagy élmény volt.És jobb kivárni a 30 hétkörüli idõt mert akkora már annyira jó a felvétel hogy az hihetetlen:))))

KÓRHÁZBA!!!hidd el tesóm a Babitsba ment a babamozinak hirdetett [email protected]ár bocsi.A kórházba rendesen megnézik azt is hogy nincs-e vmi szervi baja..stb.És ezt a vizsgálatott a dokid is elfogadja.Végig magyaráznak közbe bármit megkérdezhetsz.Én a kórházba csináltattam igaz 2 éve már:) ))nagyon elégedett voltam vele. Visszatérve a babamozis 4D-re tesóm kérdezni akart valamit erre a válasz:ez babamozi gyönyörködjön mert õ ilyenre nem tud válaszolni.egyeltalán nem szakképzett emberek vanak.Aztán mikor én voltam a kórházba megcsináltatni akkor mondtam az ottani tündéri nõnek hogy a másik helyen mi volt és azt mondta hogy sokan panaszkodnak a Babits utcaira sokan jöttek el onnan a kórházba.Elvileg 20-30 perces idõtartalom de utánunk nem volt senki így majdnem 1 órás lett és közben jókat beszélgettünk. Hihetetlenül nagy élmény volt.És jobb kivárni a 30 hétkörüli idõt mert akkora már annyira jó a felvétel hogy az hihetetlen:) )))
Bem téren.
az országban létezõ legjobb uh gép a Kyncsben van a Corvin utcában, a babitsban és a kórházban jók a szakemberek de szar a gép (ugyanannyiért)a Bm tér meg csak babamozi ahol nem szonográfusok vannak, ha baj van nem látják, csak a pofiját nézheted.
Engem ráadásul a kyncsben ugyan az a hölgy uh-ozott, aki a kórházban is dolgozik. Tehát szakember van ott az biztos.
Én a Bem téren voltam a György 4d ultrahangon és nagyon ajánlom mindenkinek! Miéris! Szép környezet, elég nagy rendelõ, és a hölgy komunikatív és aranyos! Tõbb barátnõm ajánlására választottam de nem bántam meg!


Mikor érdemes az első 4d ultrahangot csináltatni, babamozi stb?

Legjobb válasz: Nekünk mindegyik h a 12. héttõl 4D-s volt, mindegyiket élveztem. :))) A legbabásabb a 24. hetin volt. 31 hetes kismama

Nekünk mindegyik h a 12. héttõl 4D-s volt, mindegyiket élveztem. :) )) A legbabásabb a 24. hetin volt. 31 hetes kismama
*mindegyik uh
Én 25 hetesen voltam, és már igazán kisbabás arca volt a lányomnak, és még nem volt olyan nagy, hogy élvezhetetlen legyen esetleg. Akkor nekem a 24-28 hét között ajánlották a babamozit, de biztos, hogy elõtte is nagy élmény látni a kicsi fejlõdését. A 30. hét után viszont már elég nagy a baba, és állítólag ilyenkor már nehezebben látható.

Mikor érdemes legkorábban ultrahangot csináltatni arról hogy terhes vagyok-e? Kell érte fizetni? Ha igen mennyit?

Legjobb válasz: 6.héten. Nem kell fizetni kórházban érte, csak magánrendelésen-ott változó az összeg.

6.héten. Nem kell fizetni kórházban érte, csak magánrendelésen-ott változó az összeg.
az utolsó menzeszed elsõ napjától számítva a 6-8. héten. akkor már van szívhang is. elõbb nem érdemes menni. ha sztk rendelésre mész, ingyenes. ha magánrendelõbe, akkor fizetni kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!