Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes uh-ra elmenni, hogy (4 db)

Mikor érdemes dimenziós uh-ra elmenni, hogy megtudjuk a baba nemét?

Legjobb válasz: 4D-n már a betöltött 13. hét után meg tudják mondani a baba nemét, de minél késõbb mész, annál biztosabb!

4D-n már a betöltött 13. hét után meg tudják mondani a baba nemét, de minél késõbb mész, annál biztosabb!
Szia.Mi 29 hetesen voltunkés örök élmény.Addigra mindene gyönyörûen kivolt fejlõdve, láttuk mikor mosolygott, és mokor az ujját nyitogatta.Fura volt látni mikor éreztem a rúgását, és egyidõben a lábát láttam lendülni.Szerintem ne az elején menjetek, hanem mikor már olyan mint kint vártató.Az én lányom totál olyan volt mikor megszületett mint a 4D-s képeken.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Mi nem voltunk, mert sokalltuk érte a pénzt, így csak a 30. héten tudtuk meg, hogy kislány.Amúgy a 18.on a legtöbbünknek meg tudják mondani, de ha megengedhettük volna magunknak anyagilag, akkor azt hiszem elmentünk volna, mert tényleg nagyon szépen látszanak a kis Buksik:)
szia! én a 19 héten voltam elõször 4d-n, meg is mutatta magát :) . elõtte nagyon szégyenlõsködött :) . de sokan úgy reklámozzák magukat, hogy a 12.-dik héttõl megmondják neked a baba nemét. szerintem érdemesebb késõbb menni, a 16-dik hét után inkább, hogy élmény is legyen, gömbölyûbb a baba meg minden :) .
Szia! Nekem már a sima uh-n is megmondták a 18. héten. A 21-en voltunk 4D-n, ott meg is erõsítették, hogy kislányka.

Mikor érdemes elmenni az első terhességi uh-ra? Hogy számolják a heteket?

Úgy olvastam h a 7. hét környékén érdemes először elmenni mert akkor már van szívhang is a babának. De honnan számolják a 7.hetet? A menstruáció első napjától?

Legjobb válasz: Szia! Én ugy vagyok vele hogy nincs olyan hogy mikor érdemes!Szerintem minnél elõbb érdemes elmenni! Még akkor is ha nem sokat lát doki csak pl petezsákot! Az ugy kb az 5.hét!Nekem amikor kimaradt a menszim akkor rá egy hétre teszteltem és ahogy látam pozi,rogtön mentem dokihoz! Van pozi teszted? Ja és az utolsó menszi elsõ napjától számolják!

Szia! Én ugy vagyok vele hogy nincs olyan hogy mikor érdemes!Szerintem minnél elõbb érdemes elmenni! Még akkor is ha nem sokat lát doki csak pl petezsákot! Az ugy kb az 5.hét!Nekem amikor kimaradt a menszim akkor rá egy hétre teszteltem és ahogy látam pozi, rogtön mentem dokihoz! Van pozi teszted? Ja és az utolsó menszi elsõ napjától számolják!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nekem Szombaton kellett volna megjönnie csináltam egy tesztet és volt egy halvány csíkom.Utolsó mensim febr.28-márc 4-ig volt. Majd le szakad a derekam és fáj a hasam.
Ha nincs olyan panaszod, ami gyanús (nagyon erõs görcs, vérzés, barnázás), akkor szerintem érdemes megvárni a betöltött 6 hetet. Én megpusztultam volna, ha nem lett volna még szívhang. Így is megijedtem, mert egy szûk héttel kisebb volt, mint lennie kellett volna - nagyon megnyugtató volt, hogy ver a szíve. (Menzesz szerint 7 hét 3 naposan voltam, de késõbb foganhatott a baba, mert 6 hetesnek felelt meg.) Az utolsó menzesz elsõ napjától számold a heteket.
Utolsó mensi elsõ napjától számolják a heteket, betöltött 6. hét elõtt nem érdemes menni, de inkább 7. hét (általában betöltött 6- és 7. hét közt indul be a szívmûködés). Amíg nincs szívmûködés, addig hivatalosan meg sem állapítja a doki a terhességet, hiába van petezsák.
Nekem nov 24 én volt utolsó menszeszem , december 24 én teszteltem pozitivat, elmentem január elején orvoshoz aki uh -n még nem látott semmit csak nyálkahártyát , elküdött vizeletett leadni ami szintén pozitív lett, utána visszamentem 1 hét múlva akkor is csak petezsákot látott utána 2 hétre rá megint mentem és csak akkor volt szívhang. Nem érdemes ilyen korán elmenni dokihoz várj legalább 3 hetett , tudom hogy nehéz megállni de megéri mert mire mész már lesz szívhang is :) . 18+4 hkm :)

Lehet hogy nem látszik az ultrahangon még a baba? Mikor érdemes megint elmenni uh-ra? 3 teszt ugye nem tévedhet?

Csináltam mensi el?tt 2 nappal egy tesztet délutáni vizeletb?l ami pozitív lett. Másnap reggel is pozitív lett egy tesztem. Ma voltam uh, nem láttak semmit, csak annyit mondtak hogy 22 mm a nyálka hártya. Most is csináltam tesztet amikor hazajöttem ez is pozitív! Akkor most valószín? a baba?

Legjobb válasz: Gratulálok és ne aggódj! 4.-5. hétnél elõbb nem igazán érdemes ultrahangon nézni, többnyire még nem látszik. Nyugodj meg, ott a babci! :-))))

Gratulálok és ne aggódj! 4.-5. hétnél elõbb nem igazán érdemes ultrahangon nézni, többnyire még nem látszik. Nyugodj meg, ott a babci! :-))))
Szia! Tuti, hogy baba!!! Én is 3 tesztet csináltam mikor kiderült és a dokim kinevetett...Szerinte 1 pozitív is pozitív(igaza is van)! Még annyira korai a terhesség, hogy elõfordulhat, hogy nem látszott! gratulálok! Pár hét múlva menj vissza uh-ra, ha nem kaptál idõpontot...már bizti több minden fog látszani!:)
hat ha mar mensi elott ket nappal is pozitiv volt akkor a petezsakot mar latni kellett volna, de a dokid biztos mondott valamit.alpozitiv teszt sajnos elofordul ilyenkor azonban valami betegseg van, sokszor daganatos vagy miomas stb..a neten utanna nezhetsz.de nekem gyanus hogy mensi elott 2 nappal delutan pozitiv lett akkor miert nem latta az orvos?
Szia, attól függ hány naposak a ciklusaid ha pl. 26 napos mint az enyém akkor már holnap holnapután mehetsz is pé, t nézni
A kérdező hozzászólása: Elvileg 28 napos, bár a legutolsó mensim 33 napra jött meg...nem tudom miért, sosem késett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!