Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes szedni a (56 db)

Tisztelt Főorvos úr! A kérdésem az lenne, hogy a nagyon vékony endometriumra (3 mm) mit érdemes szedni? A Premens tabletta szedhető rá? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az endometrium vastagságát számos tényező befolyásolja, a pontos okot kell megkeresni, s azt kezelni – amennyiben feltétlenül szükséges. Felhívom azonban  figyelmét arra, hogy a vékony nyálkahártya önmagában nem jelent kórosat. Mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az endometrium vastagságát számos tényező befolyásolja, a pontos okot kell megkeresni, s azt kezelni – amennyiben feltétlenül szükséges. Felhívom azonban  figyelmét arra, hogy a vékony nyálkahártya önmagában nem jelent kórosat. Mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos úr! A kérdésem az lenne, hogy a nagyon vékony endometriumra (3 mm) mit érdemes szedni? A Premens tabletta szedhető rá? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az endometrium vastagságát számos tényező befolyásolja, a pontos okot kell megkeresni, s azt kezelni – amennyiben feltétlenül szükséges. Felhívom azonban  figyelmét arra, hogy a vékony nyálkahártya önmagában nem jelent kórosat. Mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az endometrium vastagságát számos tényező befolyásolja, a pontos okot kell megkeresni, s azt kezelni – amennyiben feltétlenül szükséges. Felhívom azonban  figyelmét arra, hogy a vékony nyálkahártya önmagában nem jelent kórosat. Mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

A SuperFatBurner mellé mit érdemes szedni?

Lehet-e mellé creatint szedni vagy így is elérem azt a hatást amit kell? És kinek menyire használt ez a zsírégetőszer?

Legjobb válasz: Mit érdemes 'szedni' mellé? Hát mit, húst, salátát, répát, káposztát, halat.. szóval húsokat és zöldségeket. Elvégre fogyni akarsz, tehát muszáj ilyeneket enned ha értelmes formát is akarsz.

Mit érdemes 'szedni' mellé? Hát mit, húst, salátát, répát, káposztát, halat.. szóval húsokat és zöldségeket. Elvégre fogyni akarsz, tehát muszáj ilyeneket enned ha értelmes formát is akarsz.
A kérdező hozzászólása: Értem csak tudod van egy olyan hatása ennek a zsírégetõnek hogy étvágycsökkentõ és nem kivánom ugy az ennivalot :) )
Ez van akinél bejön s van akinél nem. Nálad mûködik, tényleg kevesebbet eszel mellette? Ilyenkor is van egy elvi gond. Hizlaló kajákból ha kevesebbet eszel akkor fogyhatsz. De milyen fogyás az olyan? Biztos jó lesz majd az az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Elég keveset napi 2-szer de elég keveset az is inkább zöldség amit eszek! Reggelire szoktam szendvicset enni 2 db-ot azután majd csak 2-3 órakor eszem. De emelet folyamatosan edzem heti 5-ször! Szóval az eredmény jó lesz! Eddig 3 napja szedem 2 kg ment le!
Most veled nem leszek olyan igazán jól megmondós, enyhén bunkó, cinikus.. amilyen lehet hogy szoktam lenni. Így csak jelzés értékkel jegyzem meg, vagy inkább kérdezem hogy 3 nap alatt 2 kilót fogyni, amikor az egészséges tempó maximálisan is heti 0, 8-1 kg fogyás, nem gondolod hogy sok, hogy necces? Amikor már mindenki hallott a jojó hatásról, gyors fogyás utáni visszahízásról. Amikor leírják már mindenhol (de itt a fórumon nagyon sokszor) hogy gyors fogyás nem zsírból történik, hogy inkább víz és széklet leadást jelent (szövetekben kötött víz). Meg hogy durva tápanyagmegvonás hatására stresszel a szervezet, zsírt tartalékol.. Hogy fogyás és fogyás között is van különbség, mert nem mindegy hogy lassú de biztos ütemben lebontja a szervezet a fölösleges zsírt, vagy leéhez magáról izmot, ürít minden tápanyagraktárat, és takarékoskodik a zsírral mint utolsó mentsvárral.. aztán marad a lógó, laza zsíros bõr, a legyengült izomzat, alaktalan forma? Ha zöldségeket ennél (hússal) akkor eleve nem kellene az étvágyadat csökkenteni, mert ha tele töltöd a gyomrodat ezekkel, akkor jutsz kb. elég vitaminhoz, ásványi anyaghoz, makrotápanyaghoz.. ha kevesebbet eszel, vagy egy része a kajádnak szendvics, a kenyérben semmi hasznos tápanyag nincs akkor az egészségeshez képes már tápanyaghiányos állapotban leszel, legyengül a tested.. elõbb-utóbb elkerülhetetlenek lesznek különbözõ betegségek.. Nem tudom, nekem ez nem tetszik. Nem értékítéletként, egyszerûen tudom hogy az evés funkcionális dolog, és ha nem csináljuk jól minden nap (nem kell diploma hozzá hogy jól csinálja az ember, nem kell méricskélni vagy számolgatni, precíziós mûveletet csinálni belõle) akkor azt elõbb-utóbb az egészségünk szenvedi meg. Ahogy a rossz minõségû ételek hatását többek között hízásként tapasztaljuk - még ha közben vitamin, tápanyagszegény is a táplálkozásunk - az elégtelen táplálkozást nagyon könnyen abszolút legyengüléssel :(
Kérdezõ, nagyon buta vagy :)
A kérdező hozzászólása: Ha nem lennék buta nem kérdeznék! Tudod nem mindenki zseni ebben a világban :) ) TaplalkozasHarcmuvesz: Amit mondasz teljesen érthetõ! Akkor mi a javaslatod?
Egyél húst zöldséggel.

Az elevitet mikor erdemes szedni? Es a napi adagja mennyi?

Babat szeretnenk nagyon!

Legjobb válasz: Már a terhesség elõtt érdemes elkezdeni szedni mikor elkezdtek bróbálkozni,mert segíti a teherbe esést és védi a magzatot. Napi egyet kell belõle szedni.

Már a terhesség elõtt érdemes elkezdeni szedni mikor elkezdtek bróbálkozni, mert segíti a teherbe esést és védi a magzatot. Napi egyet kell belõle szedni.
Babavárás elõtt már érdemes elkezdeni szedni, hogy mire jön a baba minden szükséges meglegyen a szervezetedben. Napi egy szem bõven elég, esetleg szedhetsz hozzá folsavat(kb 1200 Ft.patikába vény nélkül kiadják) Kívánok neked minden jót!
Szia! Géndiagnosztikán voltunk ott derült ki, hogy az egyik génem hibás. Volt több vetélésem is. A genetikus most azt tanácsolta, hogy napi 2x1 szem Elevitet szedjek és emellett 2x1 tabletta folsavat. Valószinüleg Neked elég 1-1 szem mindkét gyógyszerbõl.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm a valaszokat! En is allandoan elvetelek! Az orvosom csak annyit mond szedjem meg a clostit.Talan erdemes lenne masik orvost keresnem? MEGEGYSZER KÖSZÖNÖM A VALASZOKAT! UGY TESZEK AHOGY MONDTATOK! BIZTOS VAGYOK BENNE HOGY EZ IGY JO LESSZ!
A kérdező hozzászólása: o BOCSI CSAJOK ELFELEJTETTEM MEGKERDEZNI: mA MEGJÖTT A HAVIM SZEDHETEM AKAR HOLNAPTOL?
Bármikor elkezdheted! Elevit vagy Gravida, mindkettõ nagyon jó, lényeg hogy nyomjad ezerrel befelé hagy legyen kacsalábon forgó palota a kis bébikének mire megérkezik!!!! Lehet hogy szorulásod lesz, vagy feketés széklet, nem kell megijedni, az a vitamintól lesz! Drukkolok!
Szia! Mindenképpen kérd ki más doki véleményét is, és keress fel egy genetikai tanácsadót. A legjobb ha magándokihoz mész, ott legalább foglalkoznak veled.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lanyok a megnyugtato soraitokat!
multi vitamin és edzés utána gyors ch még kéne.
Így van, én is ezt javaslom. Persze étrended az legyen.
én most próbáltam ki, a pow3rd 2.0-t, nem értek hozzá, hogyan és miért de frankón felpörgeti az embert fizikailag...
Nem rossz egy NO fokozó, ha az alapok megvannak, de fontosabb a vitamin, protein, ch.

Kreatint szeretnék szedni, de a leírásokból nem igazán tudok tájékozódni. Légyszives leírnátok, hogy milyen kajával és mikor érdemes szedni? Illetve meddig tart ez a feltöltési meg zsintentartási időszak?

helyettesítsétek be légyszia, hogy mikor kéne ennem és mennyi adagot. edzésnap: 6:00: isolate+ zab 9:00: csirke+rizs 12:00: sulis kaja+ h nem elég akkor csirke 17:00: 1 vislis szendvics+ némi csirke+rizs 19:00: isolate+ vitargo este: túró Pihenőnapokon ugyanez, csak 19:00-kor csirke+ rizs

Legjobb válasz: nem ártana ha leírnád hogy milyen keratinról van szó és hogy a testsúlyod mennyi. ezt most nem kell leírnod de majd máskor ha megint felmerül a kreatin téma akkor igen. most ezt a kreatint hagy a pi csába mert a kreatin csak megfelelõ étrend mellet hozza a várt eredményt. a tiéd koránt sem az. hozd rendbe a kajádat és utána szedheted majd a kreatint.

nem ártana ha leírnád hogy milyen keratinról van szó és hogy a testsúlyod mennyi. ezt most nem kell leírnod de majd máskor ha megint felmerül a kreatin téma akkor igen. most ezt a kreatint hagy a pi csába mert a kreatin csak megfelelõ étrend mellet hozza a várt eredményt. a tiéd koránt sem az. hozd rendbe a kajádat és utána szedheted majd a kreatint.
A kérdező hozzászólása: írd le légyszíves min kéne változtatnom!!
írtam, a kajádat kell rendbe rakni mert nem jó. edzésedbe nem tudok bele szólni mert nem tudom milyen de a kajád az nem jó. nézz egy normális étrendet vagy írj magadnak össze egyet mert a mostani az nem jó.

Tömeg növelés céljából jó-e lenne ez a párosítás Mega Amino 3200-as + Nitro Gain? Ja és még valami, majd mikkor száraz izmokat akarok, akkor mit érdemes szedni?

Most 17 éves vagyok 183 cm 87kg ez száraz izom,de tömeget kell most növelni hogy tovább birjak fejlõdni szerintetek mit kellene szedni vagy jó ez amit én mondtam?

Legjobb válasz: ...jó lenne-e... Aminoknak inkább szálkásításkor van nagyobb szerepük, de ha pénztárca engedi, akkor mehetnek. Az étrend legyen rendben, az az alapja mindennek.

...jó lenne-e... Aminoknak inkább szálkásításkor van nagyobb szerepük, de ha pénztárca engedi, akkor mehetnek. Az étrend legyen rendben, az az alapja mindennek.
A kérdező hozzászólása: Az étrenddel nincs semmi baj.Én aminot szálkásításhoz még nem próbáltam, mikkor szálkásítottam akkor csak tisztán BCAA-t nyomtam mást nem.De most muszáj újra egy kis tömeget fel szedni :)
Pénzkidobásnak tartom az amino tablettákat, fõleg tömegnövelésnél. Akkor lehet értelmük, ha nagyon oda kell figyelni a kalóriabevitelre és nincs lehetõség turmixot inni, pl. utazásnál. Ha a rendszeres étkezést meg tudja oldani az ember, akkor inkább fehérje kiegészítõt érdemes venni por és nem tabletta formájában. Az Amino 3200 helyett is fehérjét vegyél inkább
A kérdező hozzászólása: Értem.És mondjuk ha aminot szednék csak magába por formájába attól nõl az izom?Vagy csak szálkásodnák tõle?
nõl az izom? :D :D amino helyett inkább nyelvtan órára költsd a pénzt
A kérdező hozzászólása: file:///D:/Trrol/1377039_589561231108577_811651694_a.jpg
Mi nem látjuk a te D meghajtódat...
Dehogyisnem én látom tele van pornóval ricsirecsire :D attól is NÕL az izom.... a hokIZOM

Kezdő kondizó vagyok. Egy haveromtól megkérdeztem, hogy mit érdemes szednem még a tömegnövelő mellé. Ezeket mondta:fehérje, dextróz, multivitamin, c-vitamin. Ezeket milyen sorrendben és mikor szedjem?

Legjobb válasz: Edzés után vagy tömegnövelõ vagy protein + dextróz. Protein még mehet reggel a zabpehelyhez egy adag. Vitamint én reggel veszem be.

Edzés után vagy tömegnövelõ vagy protein + dextróz. Protein még mehet reggel a zabpehelyhez egy adag. Vitamint én reggel veszem be.
Válaszoltam a másik kérdésednél, ezek nem tömegnövelõ mellé kellenek, tömegnövelõ ilyen esetben nem kell.

Mit érdemes szedni, hogy terhesen ne menjenek tönkre a fogaim? Milyen fogkrémet, szájvizet ajánlatok? ?

Legjobb válasz: Bármilyen jobbfajta fogkrém jó, pl Colgate, moss napi 3x fogat. És egyél sok sajtot. Az nagyon jó a fogaknak.

Bármilyen jobbfajta fogkrém jó, pl Colgate, moss napi 3x fogat. És egyél sok sajtot. Az nagyon jó a fogaknak.
Én zöld elmexet használtam, de nálam inkább a fogínyvérzés volt, amit nem tudom elkerülni.
Nekem azt mondta a fogorvos, hogy ha naponta 4-5x étkezel ésszerû adagokat, közte nem nassolsz és nem eszel sok édességet, akkor nem fognak tönkremenni a fogaid. Az ínyed valóban vérzékenyebb lesz a szokásosnál, arra a Listerine tökéletes.
Vigantol cseppet irt fel nekem a doki, es ehhez meg heti 2kalcium pezsgotablettat iszok meg. Sensodyne fogkremet hasznalok es Listerin Zero szajvizet.Nem tudom jo lesz e, 25hetes terhes vagyok es folyamatosan sok gyomorsavam van ami pluszba kihat a fogaimra es ugye a pici is "szedi el" tolem a kalciumot...(sajnos amugyis romlekony fogazattal rendelkezem:-( ).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!
Corsodylt ajánlom. Nagyon erõs, öblítés után sokáig csak azt az erõs ízt érzed a szájadban, de a legjobb fogínyvérzésre.

Volumass 35 Professional-hoz mit érdemes szedni? Nagyon vékony testalkatú vagyok és hízni szeretnék a lehető legtöbbet!

Kondi,edzés,gyúrás,volumass 35,

Legjobb válasz: csirkét rizzsel minden mennyiségben és zabpelyhet fehérjével. tömegnövelõ étrend kell, 2g fehérje/tskg és 5g ch/tskg. a volumasst elég ha csak edzés után iszod.

csirkét rizzsel minden mennyiségben és zabpelyhet fehérjével. tömegnövelõ étrend kell, 2g fehérje/tskg és 5g ch/tskg. a volumasst elég ha csak edzés után iszod.
A lehetö legtõbbet? Akkor a gyorskaját javaslom. Jahogy izomba? Napi 3000-4000 kalória egészséges ételekbõl
Tömegnövelõ étrendet szedjél.:) Egyébként a tápkieget nem szedjük, mert nem gyógyszer.:) Kellene még multivitamin is!
ha opel mantád van, akkor mindegy, hogy sovány vagy-e vagy sem, ragadni fognak rád a csajok:DDD. amúgy meg csirke+napi fél kila rizs a minimum. a tápkieg kb az utolsó a sorban.
A kérdező hozzászólása: Hízni szeretnék de közben edzek is. Ezért gondoltam a volumassra, meg talán kreatinra. Keresek majd ilyen étrendet, de leginkább az érdekelne, hogy mi az amit ha a volumassal használok a legjobban hat, mint pl a kreatinokat mondják jónak mellé. Semmi károsat nem szeretnék szedni! Haha a csajok a BMW-re buknak nem a mantára :D
Tömegnövelõ étrend: napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch). Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Itt találsz tömegnövelõ étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Multivitamin: mega daily one, vitabolic, iss pak, stb. Mehet kreatin is, egy kevés van a Volumassban, de tehetsz hozzá még 4-5 grammot.
A kérdező hozzászólása: Értem, úgy veszem ki itt az írásokból, hogy a csirke és a rizs a legjobb :) Állandóan dolgozok, de majd erre a kajára törekszem :)
Az az alap, de ehetsz mást is, amiket írtam, nem muszáj mindig csirkét rizzsel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!