Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes router (2 db)

Mit érdemes venni ps3-hoz: router vagy internetkábel? (indokokat is kérnék)

Legjobb válasz: Routert. Nem kell ki-be rángatni a kábeleket.

Routert. Nem kell ki-be rángatni a kábeleket.
A kérdező hozzászólása: köszi
Még 100 méteres is van.
A kérdező hozzászólása: ja és még az hogy 20m-nél hosszabb nincsen?
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
1-2 ezerért láttam 20m. Kábel gyorsabb.
A kérdező hozzászólása: és egy internetkábel mennyibe kerül?
Neked kell eldönteni. :D Nekem van router, de én inkább kábellel használom. Ps még egyenlõre nincs, de ha lesz azt is kábellel fogom összekötni. Most a TV-t használom így. A routert egyedül akkor használom amikor telefonon netezek (meg persze amikor beledugom a kábelt). :D Persze ha nem akarsz sz*rakodni a ki-be húzgálással akkor router.
Általános célokra egy 5-7 ezer forintos router már elég. Mennyi egy PS3? 50-60 ezer? Mennyi egy játék hozzá? 5-10 ezer? Ha okosan vásárolsz 5 évig biztosan tudod használni.
A kérdező hozzászólása: de az drágább
Ha kábelt veszel akkor is jó.

Mikor érdemes egy router firmware-ét frissíteni?

Legjobb válasz: Talán akkor, ha valami gond van a routerrel, értelmetlen dolgokat mûvel. A firmware frissítésben általában hibajavítások vannak, tehát ilyeneket telepítesz, amikor frissítesz.

Talán akkor, ha valami gond van a routerrel, értelmetlen dolgokat mûvel. A firmware frissítésben általában hibajavítások vannak, tehát ilyeneket telepítesz, amikor frissítesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!