Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes napozni (2 db)

Mikor érdemes kimenni napozni?

Azt tudom, hogy 11:00 és 15:00 között olyan er?sen t?z a nap, hogy könnyen szét lehet égni és káros a b?rnek. Na de azon kívül? Szeretnék gyorsan lebarnulni...

Legjobb válasz: Ha MOST gyorsan akarsz barnulni, akkor pont ezekben az idõkben mész! Javasolom is, hogy mire megjön az igazi, nyári Nap, legyen egy kis színed: úgy kevésbé veszélyes!

Ha MOST gyorsan akarsz barnulni, akkor pont ezekben az idõkben mész! Javasolom is, hogy mire megjön az igazi, nyári Nap, legyen egy kis színed: úgy kevésbé veszélyes!
szia! Én pl 9-11 óra között szoktam napozni és sztem hatásos az is .. sõt már ebben az idõben is eléggé éget a Nap!Már 10 perc napozás után elkezdtem pirosodni, mivel nekem elég fehér a bõröm de most már barnulok :D Sztem ugyanugy veszélyes 11-15 óra között napozni mint nyáron..
Most is már veszélyes, mint nyáron is a 11-16 óra közötti napozás. A fehér bõrüknek nagyon rossz, mer én 20 percet vagyok kinn a napon, és más akkor piros a böröm és ég is. Inkább vagy délelött vagy 15-16 után menjél ki napozni, mer akkor barnulni, és nem égni fogsz. Oké lehet, hogyha valaki leég utána szép barna lesz, ja csak éppen azt a 3 napot amig ég a bõröd azt kell valahogy kibirni, és ez nem is egészséges. Inkább lasabban barnulj, mint hamar leégj.
A kérdező hozzászólása: Na igen, meg ha valaki sokszor ég le és eléggé durván, akkor a bõrrák veszélye is megnõ..csak ezért kérdezem :)

Kezd az idő tavaszodni, mikor érdemes kimenni napozni?

Gondolom még egy fél hónap kell, hogy felmelegedjen az idő kicsit, és ne fagyunk meg.. És milyen napszakban érdemes kimenni?

Legjobb válasz: hát szerintem csak 20 fok fölött menj ki és dél körül viszont kend be magad jól és vegyél sapkát is

hát szerintem csak 20 fok fölött menj ki és dél körül viszont kend be magad jól és vegyél sapkát is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!