Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes menni Ma (7 db)

Ma kellett volna nem megjönnie és pozi is lett a tesztem. Mikor érdemes orvoshoz menni?

Pontosan nem tudom mennyi idős terhes vagyok, mert utoljára március 13-án volt meg és 25 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!

Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!
4-5 hetes. Elég, ha 7-8 hetesen mész, azaz 3-4hét múlva. Azért nem érdemes hamarabb, mert nem lenne még semmi, embrió, szívhang sem, csak idegeskednél miatta és visszarendelnének 2-3 hét múlvára.
kb 4 hetes terhes vagy, orvoshoz kb 2-3 hét múlva érdemes menni. (Hacsak nem volt korábban vetélésed, missed ab, stb.)
6 hét után, akkor már meg tudja az orvos hallgatni a szívhangját. Kb.7 hetesen szokott lenni az elsõ vizsgálat, ha minden rendben van. Én korábban mentem, mert barnáztam és féltem a méhen kívülitõl. (hál. Istennek minden rendben volt.) Jó babavárást.
Én 6 hetesen menetem és még nem volt szívhang. Inkább várj míg legalább 7 hetes leszel, így elkerülöd a felesleges aggódást.
Így van, ahogy fentebb is írták, akkor kb ma vagy 4hetes! Tehát 2-3hét múlva menj dokihoz. Én inkább a 2hetet mondanám, igaz akkor még lehet hogy csak petezsákot látnak, de azt meg tudja mondani egy jó szakember, hogy jó helyen van-e beágyazódva! Ez is fontos, a méhenkívüli kiszûrése miatt!! De egyébként gratulálok!! :)
Gratulálok!!!! :) Én nem vártam meg még a havim várható idejét sem, elõtte mentem 2 nappal, kezemben 3 pozitív teszttel. Mondjuk doki elküldött, mert nem látott semmit, de én olyan, de olyan büszke voltam. :) ))) 33 hkm

Mikor érdemes orvoshoz menni? Ma dálután teszteltem pozitívat, időben előjött a második vonal is. Nagyon boldogok vagyunk, egy ideje már próbálkozunka babával.

Régóta olvasom a fórumot, köszönöm mindazoknak, akik válaszoltak nekem, sokszor vigasztalódtam veletek, lelket öntöttetek belém, mikor nem sikerült.

Legjobb válasz: Szia!Én kb 5hetes lehettem mikor kiderült a baba,iszonyat mellfájdalmak közepette,ekkor csin.meg a tesztet.Kb rá egy hétre jutottam el a dokihoz,ill.ekkor fogadott és még nem volt szívhangunk,de elküldött vérvételre.Két hétre rá kellett vissza mennem akkor már volt szívhang és nagyobbak is voltunk.Szerintem érdemes idõben elindulni a vérvétel miatt is meg,hogy idõben megkapd a kiskönyvet majd a védõnõtõl,de egy hét múlva a legjobb sztem.De ha izgulsz ,menj el ha megteheted:)Gratulálok nektek és boldog babavárást kívánok!27hetes kismama

Szia!Én kb 5hetes lehettem mikor kiderült a baba, iszonyat mellfájdalmak közepette, ekkor csin.meg a tesztet.Kb rá egy hétre jutottam el a dokihoz, ill.ekkor fogadott és még nem volt szívhangunk, de elküldött vérvételre.Két hétre rá kellett vissza mennem akkor már volt szívhang és nagyobbak is voltunk.Szerintem érdemes idõben elindulni a vérvétel miatt is meg, hogy idõben megkapd a kiskönyvet majd a védõnõtõl, de egy hét múlva a legjobb sztem.De ha izgulsz , menj el ha megteheted:) Gratulálok nektek és boldog babavárást kívánok!27hetes kismama
Nekem 7 napja késett, amikor teszteltem, pozitív lett, majd rá 5 napra mentem dokihoz, akkor voltam 6 hetes, csinált egy rákszûrést, megvizsgált, majd hasi UH-ot készített, utána mehettem is laborvizsgálatokra (vér-vizelet-ekg), szóval érdemes idõben elmenni. Aztán legközelebb a 10. héten mentem, akkor már az UH-on szépen látszott a bébi, nagy élmény volt, védõnõhöz is menni kell, szóval szerintem kár húzni, menj nyugodtan már most, ha teheted, és gratulálok!!! 11 heteske
gratulálok!!!!!! kívánok nektek egészségben és boldogságban gazdag életet. fordulj mihamarabb orvoshoz.

Ma reggel teszteltem pozitívat! Szeretnék tanácsot kérni, mikor érdemes orvoshoz menni, mire figyeljek és mit kerüljek?

Legjobb válasz: Szia. Gratulálok :) 7. hét körül ráérsz orvoshoz menni. Amit kerüljél a káros dolgok, meg a lágy tojás , nyers hús. Sok zöldség gyümölcs :) És ha még nem szedsz akkor magzatvédõ vitamin napi 1 db. Én (Ladeevitet szedek) Szép babavárást! :) 7 + 2 kismama

Szia. Gratulálok :) 7. hét körül ráérsz orvoshoz menni. Amit kerüljél a káros dolgok, meg a lágy tojás , nyers hús. Sok zöldség gyümölcs :) És ha még nem szedsz akkor magzatvédõ vitamin napi 1 db. Én (Ladeevitet szedek) Szép babavárást! :) 7 + 2 kismama
Gratulálunk!!! A lényeg, hogy nyugalom, és vegyél nagy levegõt! Pihizzél sokat, ne idegeskedj, és ne emeljél nehezet! Ha elfáradsz, azonnal pihenj. De különben érezd jól magad. Orvoshoz az a jó, ha minél késõbb mész, valahogy bird ki pl. amíg legközelebb is kimarad a menzesz, és akkor már mehetsz. Minden terhesvizsgálat általában a 12 hét után történik, akkor van pl. az elsõ vérvétel is. Úgyhogy addig nem igen tudnak veled mit kezdeni, még olyan pici, hogy az orvos is alig lát valamit. Tehát érdemes még várnod.
Gratulálok!! Mindent úgy csinálj ahogyan jólesik. Nem beteg vagy hanem várandós.Sok zöldséget és gyümölcsöt egyél. 7.hét körül ráérsz orvoshoz menni. Boldog babavárást!!!
szia! Gratulálok! én nem bírtam várni, 6.héten voltam elõször, ott már mindent látott az orvos, dobogott a kis "szíve"is:)
én 5 hetes vagyok én is majd csak 2 hát múlva megyek dokihoz, baromi nehéz addig kibírni, pláne hogy eddig eléggé tünetmentes voltam de biztos minden rendben van a babámmal, addigra már lesz szívhang is, én gravidát teszek, enni nem sokat eszek gyümölcsöt se nem bírom megenni :)
Nem azért kell korábban orvoshoz menni, hogy meg tudja állapitani a szivverést. Az én dokim azt mondta, hogy amilyen korán csak lehet, menjek majd be, mert vérvétellel sok mindent meg tud állapitani, mindenbõl van-e elég, és a beágyazódást is tudja követni, monitorozni, ha gond van rá tud idõben segiteni. Szerintem ha elmész, abból baj nem lehet! Én bizom az enyémben, ezért tolmácsolom neked is, amit nekem mondott! Sok boldogságot!
én nem is azért mondtam hogy CSAK AZÉRT KELL MENNI MERT LESZ SZÍVHANG. nálunk debrecenben nem csinálnak semmit a 12 dik hétig, ugyanis addig ugye bármi történhet hisz az elsõ 3 hónap kritikus.. addig csak a szívmûködést nézik és az ülõmagasságot (crl) persze elõtte is lehet menni, de felesleges mert nem bíztos hogy azt kapja amit vár. szerintem a kérdezõ eldönti mit szeretne nem kell rábeszélni , ellene beszélni a dolgoknak.. de mindegy !


Naná, hogy hihetsz, a barinõm is ma tesztelz pozitívat:) 2hét múlva már mehetsz is dokihoz:)
Hihetsz, es ket het mulva doki :) De ha birsz varni, es tutira akarsz szivhangot hallani mar, akkor 3 het.
Elõször mutatott pozítívat a tesz, már a köv.héten elmentem dokihoz, 7 hetes terhes voltam.
Elõzõ válaszoló vagyok.Csak annyi nekem nem volt semmi tünetem csak nem jött meg.Hál istennek a terhességem végéig nem is volt semmi bajom, még hányiger sem. Már 10 hetes a picifiam
Gratulálok! mI IS próbálkozunk... Remélem nekem is hamarosan lesz egy ilyen jó reggelem! :)
Jajj de jó gratulálok a pozitív tesztekhez!Én kettõnek már hinnék!Tüneteid ha vannak azoknak hihetsz!Nemsokára jelentkeznek a reggeli hányások:( de megéri!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Azóta csináltam egy 3-ik tesztet is tegnap este és az is pozitív lett!! ma megyek a dokihoz!

Ma 3 poz. Teszt. Igy most vagyok 4és fél hetes terhes. Mikor érdemes a dokihoz mennem amikor már látja?

Legjobb válasz: kb 5-6 hetesen nagyon gratulálok biztos nagyon nagyon boldog vagy irigyellek

kb 5-6 hetesen nagyon gratulálok biztos nagyon nagyon boldog vagy irigyellek
A kérdező hozzászólása: Köszi, boldog vagyok, de a dokitól várom az áment, addig nincs nyugodság. Neked is gólyát küldök:-)
Szia nagyon sok boldogságot ne aggodj biztos minden rendben lesz!:-)) remélem hmarosan hozzánk is és mindenkihez aki szeretné eljut a gólya!:-))Küld mindenkihez lécci..:-))

Ma volt 7 napja, hogy késett reggel csináltam tesztet és pozitív lett. Ilyenkor mikor érdemes már dokihoz menni? Lát már ilyenkor valamit?

Legjobb válasz: Szia! Elöször is szívböl gratulálok! Szerintem kb. 2 hét múlva már mehetsz, nem tudom, mennyit kell nálatok várni egy idöpontra. De az orvos a 7. héten már a szívhangot is meg tudja állapítani! Így nem fog újra és újra visszarendelni.

Szia! Elöször is szívböl gratulálok! Szerintem kb. 2 hét múlva már mehetsz, nem tudom, mennyit kell nálatok várni egy idöpontra. De az orvos a 7. héten már a szívhangot is meg tudja állapítani! Így nem fog újra és újra visszarendelni.
Hány naposak a ciklusaid? Egyébként általában azt szokták mondani, hogy elég a 7-8. héten elmenni a nõgyógyászhoz, és továbbiakat úgyis egyénre szabottan mondja el.
Szívbõl gratulálok! Én csak 1 hónap múlva mentem orvoshoz és úgy sem látott sokat ezért elküldött vérvételre és 2 hét múlva ismét behívott. Akkor már látszott 8 hetesen! 12 hetes babás
Gartulálok ! Nekem is pozitiv lett a héten !!! Én jövõ héten kérek idõpontot és meglátom mire kapok ! Jó babavárást !! Kismami ::) )
Nagyon jó, hogy jönnek a POZITÍV tapasztalatok. Gratulálok mindenkinek.
Gratulálok a pozitivasoknak:-))))) Én 6hét+1nap voltam dokinál, már volt 5mm embrióm, szivdobogással.Nemsokára mehetsz dokihoz! Boldog, panaszmentes terhességet kívánok neked! 8hós kislány anyukája
Gratulálok, végre egy pozitív!
Ha már 1 egész hetet késett, akkor már 5 hetes vagy. Nekem 5 hetesen már egyértelmûen látta a doki a petezsákot (asszem 9 mm volt az átmérõje), benne az 1 mm-es embrióval. :-)
Nekem is a héten lett pozitív:) Én 12.-én megyek a dokimhoz.

Tegnap nem voltam wcn, és ma a székletemben volt egy rózaszín (nem vörös) folt. Mi ez vajon? Érdemes azonnal orvoshoz mennem, vagy csak ha újra jelentkezik? A vér nem ilyen, az vörös.

Legjobb válasz: gondold végig mit ettél, az lehet a székletedben. A véres széklet vagy fekete(mélyrõl jövõ, vagy élénk piros, ha közvetlenül a végbél környékérõl ürül

gondold végig mit ettél, az lehet a székletedben. A véres széklet vagy fekete(mélyrõl jövõ, vagy élénk piros, ha közvetlenül a végbél környékérõl ürül
Sztem lenyeltél valami cérnát vagy mûanyagdarabot.
Ha többet nem jelentkezik, akkor ne foglalkozz vele. Ha viszont mégis véres lesz máskor is, akkor mindenképpen menj el orvoshoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!