Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes mennünk Tényleg a (2 db)

Mikor érdemes 4D-re mennünk? Tényleg a 28-29. héten érdemes menni? Akkor már kis pufók bab igazi vonásokkal?

Én már többször láttam a pici babát 4D-n, a 12. héten a down kór tesztnél és a 18. héten a genetikai UH-n is átváltott a doki 4D-re. Szeretnénk befizetni egy 4D mozira, de csak 1szer és akkor szeretnénk menni amikor már megmondható, hogy apára vagy anyára hasonlít, legalábbis kis pufók pofikája van.A 18 heti genetikain amikor 4D-n láttam még nagyon vékonyka volt.

Legjobb válasz: Szia! Én a 26.héten voltam, akkor már gyönyörû!!! Úgyhogy bátran jelentkezz be. Azt nem mondanám, hogy láttunk hasonlóságot, de lehet, másnak jobb a szeme. Viszont már mosolyog, kinyújtja a nyelvét, stb.

Szia! Én a 26.héten voltam, akkor már gyönyörû!!! Úgyhogy bátran jelentkezz be. Azt nem mondanám, hogy láttunk hasonlóságot, de lehet, másnak jobb a szeme. Viszont már mosolyog, kinyújtja a nyelvét, stb.
Én 22 hetesen voltam és akkor is nagyon aranyos volt már. Még nem volt "pufi", de szépen látszott mindene. Éppen ásított, amikor benéztünk hozzá. :-) 30 hetes kismami
Attól függ, mit szeretnél kapni a 4D-tõl. Mi a 21. héten voltunk, nem bántuk meg. Már ilyenkor is szép az arcocskája, a mi picurunk elõször fintorgott, mert utálja az uh-t, aztán amikor én nevettem rajta, õ is elmosolyodott... De mi azért is mentünk ilyen korán, mert a 4D-n sokkal jobban megláthatóak az esetleges problémák és szerettük volna tudni, hogy valóban minden rendben van. Ráadásul azt is megerõsítették, hogy tutira kislányt várunk! Aki a 28. hét környékén megy, vagy késõbb, annak az lehet nagy élmény, hogy már szinte olyannak látja a pocilakóját, amilyen születésekor is lesz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Csajok, Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hog a Péterfy S. utcai kürházban minden genetikai vizsgálaton átkapcsolnak 4Dre, és úgy is megnézik a lehetséges problémákat pluszban kis reklámként kap az anyuka egy 4D-s színes fotót kisebb mellékesért. Tehát én nyugodt vagyok, tudok mindent, a nemét a kis kukacosnak már a 12. héttõl tudom :oD úgyhogy pusztán az élvezetre hajazok, hogy lássam életünk gyümölcsét aki nap mint nap focizik a pocakomban és kapufának nézi a bordáimat :o)
Én az elsõ kisfiammal a 30. héten voltam, a megszólalásig olyan volt a pofija, mint amikor megszületett. A második kisfiammal éppen tegnap voltam, 29.hetes vagyok és nagyon jó volt, mindent részlet tökéletesen látszott pl. a szája formája, ahogy mosolygott, ahogy cuppogott, szóval mindent. Nagyon tudom ajánlani ebben az idõben a 4D-t, megéri.
szia :) én is a 29-dik héten voltam 4D-n és hát csoda kis gömbölyû volt :) . már formás ilyenkor és igen, mi megállapítottuk, hogy a pofin kitõl mit örökölt. kinyújtotta a nyelvét is kicsit (nem szereti az uh-t) és nézelõdött erre-arra, mert bizony ilyenkor már kinyitogatják a szemüket :) . szerintem menj , nagyon édi lesz meglátod :) . üdv 33 hetes mami

Mi a különbség Kecskeméten a babaszoba és a rendes szoba között? Azt értem, hogy együtt lehetek a babámmal nappal. De az apuka tényleg nem jöhet be? Első babával érdemes babaszobába menni, ha van hely? Hányan vagyunk ott?

Legjobb válasz: én is kecskeméti vagyok de nem tudok semmit,nekem is az 1. babám.szóval én is várom a válaszokat.mikorra vagy kiírva ha megkérdezhetem?

én is kecskeméti vagyok de nem tudok semmit, nekem is az 1. babám.szóval én is várom a válaszokat.mikorra vagy kiírva ha megkérdezhetem?
Szia! Én baba-mama szobában voltam, és akkor bejöhettek az apukák amíg egy orvos észre nem vette és jó le nem szidott minket hogy csak az ajtóban szabad megmutatni a babát pár másodpercre a fertõzés veszély miatt. A baba-mamában van légkondi, a szoptatós nõvérek sokkal segítõkészebbek voltak, mint a simában ott leadták a babát aztán fél óra szopi és már viszik is. Állandóan segítettek mellre tenni a babát ha valakinek gondja volt. Pl. nekem besárgult a babám így nagyon aluszékony volt õk segítettek ébrentartani. Reggel 6- ra hozzák a babákat és 21- h viszik õket aludni. Volt idõ rendesen szoptatni. Ha megszültél és ide kerülsz kérheted hogy csak másnap hozzák le egész napra a babát mert fáradt vagy. Tök jól összeszoktunk a picivel pelenkázás, öltöztetés, mindent megmutatnak. Na meg a többi szobatárs is rengeteget segített nekem, tapasztalt anyukák voltak.Csak ajánlani tudom, ha van hely és nem vagytok túl fáradtak szülés után, ezt válasszátok.
A kérdező hozzászólása: Október végére vagyok kiírva...
elsõ vagyok.én is köszi a válaszokat.egyébként fizetni kell érte vagy csak ha marad még hely akkor jut be az ember?
szisztok, mi is október végére várjuk a picurkát, most végeztük a szülésfelkészítõvel, ahol meg is tudtuk nézni milyen körülmények között történik a szülés majd hova kerül a kismama, baba. A baba-mama szoba ingyenes , egyetlen feltétele, hogy legyen üres hely, ami még szimpatikus, hogy ha esetleg elsõ nap nincs hely még a 2 akár 3-4 nap is át lehet menni amint felszabadul egy ágy.Nekem eddig mindenki ajánlotta...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!