Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes mennünk (314 db)

Salgótarján közelében hol találok jó és megfizethető 4d ultrahangot? Mikor érdemes menni, a terhesség melyik hetében?

köszönöm Els? babás 10 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia!Tarjánba is van ,de ha oda fogsz járni akkor jobb ha máshol nézik meg.Én Gyöngyösön voltam mi meg voltunk vele elégedve,jó nagy,közeli képeket csinálnak és rendes volt a nõci.Szerintem 20-25 hét között érdemes menni,akkor már szép kifejlett,jól látható és élvezhetõ minden.Az árára már nem emlékszem,de ahogy én akkor nézegettem kb.mindenhol egyforma árak vannak.Arra emlékszem hogy a színes kép darabja 800ft.volt.

Szia!Tarjánba is van , de ha oda fogsz járni akkor jobb ha máshol nézik meg.Én Gyöngyösön voltam mi meg voltunk vele elégedve, jó nagy, közeli képeket csinálnak és rendes volt a nõci.Szerintem 20-25 hét között érdemes menni, akkor már szép kifejlett, jól látható és élvezhetõ minden.Az árára már nem emlékszem, de ahogy én akkor nézegettem kb.mindenhol egyforma árak vannak.Arra emlékszem hogy a színes kép darabja 800ft.volt.
Nekem ismerõsöm Tarjánban volt a kórházban, oda is járt egyébként ultrahangra és jó felvételeket csinálnak. Én sem emlékszem mennyibe kerül, pedig minden alkalommal látoma plakáton.:-( Mi nem ott voltunk, mert nekünk csak a hétvége lett volna jó, de akkor ott nem dolgoznak. Mi így dunakeszin voltunk (tudom az nem itt van), de egybekötööttük babakelengye vásárlással. Szerintem a 25-27 hét környéke azért jó, mert már szép babaformája van, de nem akkora nagy, hogy betakarja a képernyõt. Most a másodikkal azt hiszem Szentendrére fogunk menni, mert ott meg a kismamaruha outletet szeretném megnézni.
http://www.3duh.hu/ ez a Gyöngyösi elérhetõsséggel, árral együtt én 29 hetesen megyek szerintem akkor már jól van rajta husi is :-)))
Az elsõ vagyok, amúgy igen Tarjánba is jó képet adnak, de én úgy gondolom, hogy több szem többet lát alapon inkább olyankor más is nézze meg!
Második vagyok. Megmondom õszintén, hogy én bíztam a tarjáni ultrahangban, meg el kellett mennem pestre is genetikai ultrahangra, így én csak kimondottam mozizni szerettem volna, szakmai dolgokat már nem vártam. ha csak mozizni szeretnél teljesen jó a tarjáni, de az igaz ha mást is vársz akkor több szem többet lát alapon tényleg máshová fizess be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Valószínûleg akkor nem Tarjánba fogok menni, mert meggyõztetek. Amúgy Márkus Lászlóhoz járok vizsgálatokra, de ez a 4d nekem nem csak mozinek, hanem orvosi vizsgálatnak is kell. Jó lenne megnyugodni, mert én kicsit túlparázós vagyok. Igaz, még csak a 10 héten tartok, de már jó elõre gondolkodni. Kb. a 20as hetek elején szeretnék menni. köszi mégegyszer

Hogy jutok el az Óbudai szigetre? Teljesen ismeretlen nekem a terep! Vinném gyerekeimet a hétvégén, de a térképen nem látom, hogy mennyit kell gyalogolni, hol kell leszállni, vagy mivel érdemes menni?

Legjobb válasz: Honann akarsz eljutni oda? Azt tudom az Arpad hidrol betudsz menni a szigetre bar az inkabb a bulizos resz szoval nem hiszem hogy oda karod vinni a gyerekeidet, masik hely ahol a parkos reszre tudsz menni azt ugy tudod megkozeliteni hogy hevrol leszalsz a filatorigatnal es a hev megallo es az ut kozott lesz egy resz ahol van valami epulet valami autoszerviz vagy mi a szar, azon keresztul mesz es latni fogod a hidat amin at tudtok menni a szigetre http://maps.google.com/maps?client=opera&rls=en&q=maps&oe=ut..

Honann akarsz eljutni oda? Azt tudom az Arpad hidrol betudsz menni a szigetre bar az inkabb a bulizos resz szoval nem hiszem hogy oda karod vinni a gyerekeidet, masik hely ahol a parkos reszre tudsz menni azt ugy tudod megkozeliteni hogy hevrol leszalsz a filatorigatnal es a hev megallo es az ut kozott lesz egy resz ahol van valami epulet valami autoszerviz vagy mi a szar, azon keresztul mesz es latni fogod a hidat amin at tudtok menni a szigetre http://maps.google.com/maps?client=opera&rls=en&q=maps&oe=ut..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ott volt a gyerek sziget, de nem mentünk a meleg miatt.

Mennyiből jönne ki egy horvát tengerparti nyaralás 2 főre? Mivel érdemes menni (autó kizárva)? Kedvesek az emberek a turistákkal?

Legjobb válasz: Mi a http://www.profamily.hu/ oldalon azaz a Pro Family Travel utazási irodával szerveztettük az idei horvátországi nyaralást. 2 fõre, 5 nap, fõszezon elõtt 1 héttel: 41e Ft / 2 fõ, ami tartalmazza a szálláshelyi díjat is. Fõszezonban ez 78e Ft / 1 hét körül lenne. De itt saját autóval kéne menni, de ha nincs autó, vagy nem szeretnétek, akkor busszal is ki tudtok menni, csak nem egy olcsó mulatság, így az autó mellett döntöttem én is!

Mi a http://www.profamily.hu/ oldalon azaz a Pro Family Travel utazási irodával szerveztettük az idei horvátországi nyaralást. 2 fõre, 5 nap, fõszezon elõtt 1 héttel: 41e Ft / 2 fõ, ami tartalmazza a szálláshelyi díjat is. Fõszezonban ez 78e Ft / 1 hét körül lenne. De itt saját autóval kéne menni, de ha nincs autó, vagy nem szeretnétek, akkor busszal is ki tudtok menni, csak nem egy olcsó mulatság, így az autó mellett döntöttem én is!
Grand Tours Utazási Iroda.Elõ-utó szezoben 38.000 Ft/app/hét kb. busszal is szervezik egész nyáron. Az apartmanok közvetlen a tengerparton vannak, szuper:)


Pár nap múlva megyek nőgyógyászhoz és mivel ez az első érdekelne hogy mi vár rám. Mit hogy fognak velem csinálni. Illetve hogy fáj? Mert sok nő fél a nőgyógyásztól. És mibe érdemes menni? Szoknya vagy tunika vagy mindegy?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is leültet, bevisz/megnéz a rendszerben,megkérdezi mi a baj, ha van. Aztán ki kell menned egy átöltözõ szobába, ott deréktõl lefelé levetkõzöl, utána vissza, leülsz abba a bizonyos székbe. Elõször is berak egy ilyen tágító valamit, ami kicsit ijesztõen néz ki, de végülis nem látod, mert fekszel...na ez a rész egy kicsit kellemetlen, de fájni nem fáj. Közben mintát vesz, hogy rákszûrést végezhessenek, de ezt meg sem érzed. Aztán az ujjával is benyúl, és megtapogatja a méhet. És kész is. Legalábbis velem így történt, én is féltem elõtte...Elviekben ha pl foggátlóért mész, akkor el kell hogy küldjön vérvételre. Rákszûrésrõl 2 hét múlva kapsz értesítést, de csak ha baj van. Legalábbis nekem ezt mondta. Ja, és hogy mibe menj. Hát én hosszú pólóban mentem, meg térdzokniban (még én is csak egyszer voltam, de akkor még hideg volt). Szerintem hosszú pólóban menj, úgy legalább úgy érzed, mintha takarna valami.... És ne félj! Remélem tudtam segíteni!

Szia! Elõször is leültet, bevisz/megnéz a rendszerben, megkérdezi mi a baj, ha van. Aztán ki kell menned egy átöltözõ szobába, ott deréktõl lefelé levetkõzöl, utána vissza, leülsz abba a bizonyos székbe. Elõször is berak egy ilyen tágító valamit, ami kicsit ijesztõen néz ki, de végülis nem látod, mert fekszel...na ez a rész egy kicsit kellemetlen, de fájni nem fáj. Közben mintát vesz, hogy rákszûrést végezhessenek, de ezt meg sem érzed. Aztán az ujjával is benyúl, és megtapogatja a méhet. És kész is. Legalábbis velem így történt, én is féltem elõtte...Elviekben ha pl foggátlóért mész, akkor el kell hogy küldjön vérvételre. Rákszûrésrõl 2 hét múlva kapsz értesítést, de csak ha baj van. Legalábbis nekem ezt mondta. Ja, és hogy mibe menj. Hát én hosszú pólóban mentem, meg térdzokniban (még én is csak egyszer voltam, de akkor még hideg volt). Szerintem hosszú pólóban menj, úgy legalább úgy érzed, mintha takarna valami.... És ne félj! Remélem tudtam segíteni!
Tudni kéne, hogy miért mész?Kikérdezi az adataidat, majd megvizsgál, elõbb ujjal, majd egy kacsacsõr nevü eszköz felhelyezésével benéz a méhszájhoz.Ez egyik sem fáj, csak kellemetlen és hideg.Sokan megalázónak tartják ezt a széttárt helyzetet, szerintem szükséges rossz.Ha ultrahangot is csinál, akkor lehet hasi, amikor a hasadon egy hideg zselét szénkenve nézi monitoron a belsõ dolgokat, és lehet hüvelyi ultrahang, mikor egy fél banán vastagságú rudat dug fel, és a monitoron nézi.Az emlõt szokta még megvizsgálni, hogy rendben van-e az állománya. Egyik sem fáj, és butaság félni tõle, mert szükség van rá, legalább évente.Mivel alulról le kell vetkõzni, én egy hosszabb pólót, inget szoktam venni, ami eltakar, mikor a nadrágomat levetem. Nincs izguzli valód.Menj minden évben ellenõrzésre.
Én egyet nem értek, hogy a keresõt miért nem használjátok? Tényleg rohadt idegesítõ, hogy napi hatszáz tök egy forma kérdés van? Nem tudtok olvasni vagy mi van?
Akkor mért válaszolsz, ha idegesít? Na mind1, mikor elõször mentem, nagyon féltem a nõdokitõl, de végülis egy kicsit kellemetlen azt annyi:)
A kérdező hozzászólása: ezer köszönet a részletes leírásért :) azt hiszem, nincs is több kérdésem :)
Engem az érdekelne, h hogy lehet a lehetõ legolcsóbban elintézni a szállást, utazást, programokat, belépõjegyeket, közlekedést az országon belül stb. egy 1-2 nyaralás során. Köszi:)
*1-2 hetes

Mi a véleményetek a veszprémi 4d-s uh-ról? Jó felvételek készültek? Érdemes elmenni? Milyen az orvos aki végzi? És mikor érdemes menni?

Legjobb válasz: Igaz én nem ott voltam, de nagyon megéri. Ha megteheted ne hagyd ki ezt az élményt. Mi 25 hetes terhesen voltunk. A baba ilyenkor ugye már babás, csak még nincs rajta zsírréteg.Hihetetlen élményben lesz részed.

Igaz én nem ott voltam, de nagyon megéri. Ha megteheted ne hagyd ki ezt az élményt. Mi 25 hetes terhesen voltunk. A baba ilyenkor ugye már babás, csak még nincs rajta zsírréteg.Hihetetlen élményben lesz részed.
nekünk nem volt nagy élmény, úgy feküdt a baba, hogy gyakorlatilag semmit nem láttunk belõle. Így is ki kellett fizetni a 12 ezret, ami nekünk elég sok, el tudtuk volna költeni fontosabb dolgokra is. Így szerintem nagyon nem érte meg. Második babával már nem mentünk, nem is hiányzott. Ha nektek anyagilag belefér, menjetek, de ne várjatok túl sokat, akkor nem lesz csalódás, ha esetleg nem látszik sok minden. Ja, mi 3 éve a Csongrádinál voltunk, akkor volt 12e, akkor Vp-ben még csak ott volt. Most már úgy tudom más is csinál. Amit tudok, az a Vincze Gábor és a Gáspár Levente, az Unident épületében. Nem tudom mennyiért.
Elõzõ vagyok. Én is úgy tudom, 25 és 30. hét között érdemes menni, mikor már kicsit husisabbak. A Csongrády normális doki, a Gáspár két szót se szól hozzád. Vincze meg nagyon rendes én csakis hozzá mennék!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Még egyenlõre gondoltkodom rajta.

Kelenföldről szeretnék a Tűzoltó utcai Gyerek Klinikára menni . Mivel érdemes menni minnél kevesebb átszállással?

Legjobb válasz: Valamelyik 7-es busszal a Móricz Zs. körtérig, majd a 6-os villamossal az Üllõi útig (Ferenc Krt. nevû megálló). Kis séta visszafelé, balra be a Tûzoltó utcába, aztán jobbra az Angyal utcába, mert onnan van a bejárat!

Valamelyik 7-es busszal a Móricz Zs. körtérig, majd a 6-os villamossal az Üllõi útig (Ferenc Krt. nevû megálló). Kis séta visszafelé, balra be a Tûzoltó utcába, aztán jobbra az Angyal utcába, mert onnan van a bejárat!
Ja. és jó nagy kupi van, mert felújítják az épületet! A kartonozó az általános ambulancia helyén van, az ált. ambulancia meg a haematológián (szemben). Legalábbis tegnap még így volt.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZT

Bulgáriába mikor érdemes menni nyaralni? Júni, júli, augusztus, esetleg szeptember elején?

Legjobb válasz: Augusztus a fõszezon, de ha pl. anyagilag érdemes, akkor június vége, szeptember eleje.

Augusztus a fõszezon, de ha pl. anyagilag érdemes, akkor június vége, szeptember eleje.

Van Tatabányán vagy Tatán jó gyerek turi? Angolruha stb. Mikor érdemes menni?

Legjobb válasz: Szia! Igaz nem kifejezetten gyerek turi, de érdemes megnézni a régi turul mozival szembeni angol használt ruha boltot. Én nagyon szeretem, rengeteg cucc van. Annak idején az egész nyári kismama ruhatáramat ott vettem 12 ezerért. Vannak gyerekcuccok is bár attól függ mekkora a manó.

Szia! Igaz nem kifejezetten gyerek turi, de érdemes megnézni a régi turul mozival szembeni angol használt ruha boltot. Én nagyon szeretem, rengeteg cucc van. Annak idején az egész nyári kismama ruhatáramat ott vettem 12 ezerért. Vannak gyerekcuccok is bár attól függ mekkora a manó.
A kérdező hozzászólása: Köszi, tudom is hol van. Ofotét mellett kb. A picur 3 hónapos. :-)
érdemes megnézni a békepipa mellett
A Platán térrõl elköltözött, a dózsakerti úton megtalálható turit szeretik nagyon az emberek.

Mikor teszteltetek, mikor már biztosan kimutatja a babát? És ha a tesztem pozitív, mikor érdemes menni az első nőgyógyászati vizsgálatra? Ott először milyen vizsgálatra számíthatok?

Legjobb válasz: Én mensi után 2 nappal teszteltem, halvány pozi lett. (spirálom volt) Rá egy hétre kaptam idõpontot. Minnél elõbb menj orvoshoz, ha pozit tesztelsz.

Én mensi után 2 nappal teszteltem, halvány pozi lett. (spirálom volt) Rá egy hétre kaptam idõpontot. Minnél elõbb menj orvoshoz, ha pozit tesztelsz.
*kimaradt mensi után, bocs
Szia ahogy kimarad másnap már tesztelhetsz de mindig elsõ reggeli pisibõl. Ahogy + a teszt már hívhatod is idõpontért. Drukkolok! :) 9 hónapos kisfiú anyukája
Bocsi ez lemaradt :) Megfog vizsgálni csinál majd ultrahangot valòszinüleg hüvelyit és ha van baba talál szívhangot memegmondja a terhességi hetet. Ha még nincs szívhang akkor pár nap mulva vissza fog hívni.
Én csütörtökre nem vártam, és hétfõn teszteltem! Pozi lett! :)
Én december 23-án teszteltem pozitívat, 24-én kellett volna megjönnie. Az orvoshoz január 7-én mentem, még nem volt szívhang, viszont ma megyek a védõnõhöz a kis könyvemért, beutalókért, stb. Január 24-én megyek vissza az orvoshoz, akkor már biztosan lesz szívhang. Az elsõ vizsgálaton nekem hasi ultrahangot csinált, rákszûrést, és kézzel megvizsgált. Sok sikert, remélem, hogy összejön! Szurkolunk! Mikor tesztelsz?
én a nem várt napja után teszteltem egyértelmû pozitívat. de nem rohantam dokihoz, mert jöttek az ünnepek és elutaztunk mi is. az elsõ lányomnál már pozi tezst után pár nappal dokihoz mentem aki nem látott semmit és azt mondta lehet nem vagyok terhes, ez annyira letört, hogy megfogadtam 2. babával nem megyek csak ha már látni is lehet valamit. most már a 8. hétben járok és hétfõn van csak idõpontom, de nem idegeskedek hiszen a könyvek is azt írják, ilyenkor kell dokihoz menni haí eddig nem tettük meg. semmi értelme, hogy privátba kidobj pénzt azért, hogy újra berendeljen mert még nem látott semmit. hidd el ha nincs betegséged és nincs semmi problémád, ráérsz 7 hetesen elmenni, akkor már lesz szívhang és a doki is többet lát.
Majd írd meg mi lett drukkolok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!