Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes melltartót venni (5 db)

Mikor érdemes szoptatós melltartót venni és milyen méretet? 23 hetes vagyok és még nem nőtt a mellem.85-90 B-set hordok akkor mekkorát kell majd vennem körülbelül?

Legjobb válasz: én vettem a 30. hét körül 2-õt (95B, és C-t) nekem sem nagyon nõtt még (alapból 90-eset hordtam, ez melltartó függõ volt) talán egy picit, de nagyon jók, elvileg ráér szülés után is egyébként, viszont nekem alapból sem kicsik, és már húzták a hátam, meg fájt a nyakam, ez a melltartó meg nagyon kényelmes azért vettem, mindenesetre, ha veszel szülés elõtt 1-et max 2-õt (nekem ebbõl már a B-s kicsi), mert csak szülés után alakul ki a mell mérete igazán, de szerintem inkább a C-sek lesznek jók, dehát ezt majd te látod:) az tuti, h nagyon kényelmes, boldog babavárást! 36 hetes kismami

én vettem a 30. hét körül 2-õt (95B, és C-t) nekem sem nagyon nõtt még (alapból 90-eset hordtam, ez melltartó függõ volt) talán egy picit, de nagyon jók, elvileg ráér szülés után is egyébként, viszont nekem alapból sem kicsik, és már húzták a hátam, meg fájt a nyakam, ez a melltartó meg nagyon kényelmes azért vettem, mindenesetre, ha veszel szülés elõtt 1-et max 2-õt (nekem ebbõl már a B-s kicsi), mert csak szülés után alakul ki a mell mérete igazán, de szerintem inkább a C-sek lesznek jók, dehát ezt majd te látod:) az tuti, h nagyon kényelmes, boldog babavárást! 36 hetes kismami
Én minél késõbbre akartam halasztani, mert folyamatosan nõttek a melleim. Teherbeeséskor hordtam 75 C-st, de már bõven kicsi. Szülés után beáll a mell, megkeményedik és állítólag sokka nagyobb lesz, így én sem tudom még, hogy mit vegyek. De valami nagyon könnyû, varrás nélküli, rugalmas, engedõ anyagu melltartót fogok most nézni lassan . 32 hetes kismama
Én most járok a 95Dnél, és olyan 75Cs volt, mikor megbabásodtam.Azt mondják, hogy a tejtermelés még plusz egy kosár, tehát én majd csak akkor veszek szoptatós melltartót, ha már beindult a tejtermelés.Már megvan a bolt, meg a típus.A férjemnek megmondom, hogy milyet vegyen, õ meg megy és megveszi:)
Én ráfáztam, 75C voltam, vettem kettõt a 30. hét táján, 85B és C de most a 36 héten már érzem, hogy a B-s kicsi:( Mire odajutok, vehetek megint. Szerintem szoptatóssal várj, amig megszületik a baba és beáll a tejtermelés. Már bánom, hogy nem sima pamutmelltartót v. toppokat vettem erre az idõre.
Nekem 75 B volt a méretem a terhesség alõtt. Most 75B-80B. Vettem egy olcsóbb 80B-s szoptatós melltartót, de azt hiszem én csak szülés után fogok venni... Nem akarok potyára venni 2-3 rossz méretût. Még én sem tudom mekkora leszek!

Mikor érdemes szoptatós melltartót venni?

Meddig n? a mell? 33 hetes terhes vagyok, kéne vennem melltartókat, és mostmár szoptatósakat szeretnék venni. Valahol olvastam, hogy a 36.hét után érdemes, mert akkor már nem n? a mell... Igaz ez? Vagy szerintetek vehetek már most is? (Nekem csak az els? 4 hétben n?tt 1-1,5 méretet a mellem, azóta megállt a növésben.)

Legjobb válasz: Szülés után 3-4 nappal jelentõsen nõ még a mell, mert akkor lövell be a tej! Egyébként én nem vettem szoptatós melltartót, hanem puha anyagú sport melltartót inkább.

Szülés után 3-4 nappal jelentõsen nõ még a mell, mert akkor lövell be a tej! Egyébként én nem vettem szoptatós melltartót, hanem puha anyagú sport melltartót inkább.
Én inkább azt javasolnám, hogy akkor, amikor még nem nõ meg, vagyis a 35-36. hét elõtt, mert a tejbelövellés miatti mellnövekedés csak pár napig tart, de utána jó esetben legalább 6 hónapig kell hordanod.
Ráérsz szülés után szerintem. Szülés elõtt, 80 B voltam, Terhességem alatt lett 85 D, aztán, amikor hazajöttem a kórházból is jó volt a 85 D melltartó, viszont a szoptatás 3 hónapjában lenn 90-95 D. Ahogy nõ a tej mennyisége úgy fog nõni a melled is! Gondolj bele elsõ napokban "csak" 50-70 ml kelle, aztám meg 250 ml:) Nem úgy kell elképzelned, hogy hirtelen egyik napról a másikra 2 görögdinnyéd lesz:) azt sem tudod, mennyi tejed lesz, tudsz e szoptatni. Vettem szoptatós melltartót én is, de a sima pamutossat és a sporot ahogy írták jobban szerettem és olcsóbb is, mert a hiába volt szoptatós betét a melltartómba, azért azt is cserlélnem kellett néha napjában többször is.

Mikor érdemes szoptatós melltartót venni?

Azt hallottam sokaktól, hogy szülés után még legalább 2 számot n? a mell. Én kb. 4 hét múlva szülök, de szeretnék vásárolni, de nem tudom, hogy mekkora lesz még a mellem. Jelenleg 95B, de már szerintem ez is változott, mivel már 2 hónapja nem hordok melltartót, csak toppot, amit én alakítottam át gumisra, nem csatosra.

Legjobb válasz: A terhesség elõtt 80B-t viseltem majd a terhesség vége felé, 85-90C-t! A szoptatós melltartók kisebbek, nekem abból 95-100C kell! De mind szülés elõtt nem sokkal vettem, és jók is maradtak

A terhesség elõtt 80B-t viseltem majd a terhesség vége felé, 85-90C-t! A szoptatós melltartók kisebbek, nekem abból 95-100C kell! De mind szülés elõtt nem sokkal vettem, és jók is maradtak
szerintem várj még vele. én 75B-rõl indultam, várandóság végén 85D lettem, most kb.80B vagyok. 3 hós a babám. eleinte nem is jó, ha van rajtad melltartó, amikor beállt a tejmennyiség (1-2 hét), akkor már nem változik sokat a méret. én csak elmenetelkor veszek melltartót, itthon egyszerûbb anélkül.


Mikor érdemes szoptatós melltartót venni? A méret miatt kérdezem, hogy hányadik terhességi hét a legmegfelelőbb? Tudtok jó áron ilyet Bp-en? Kb mennyi?

Vagy csak szülés utána vegyem meg?

Legjobb válasz: Szerintem a terhesség legvégén vagy a szülés után,ugyanis a tejci miatt megnõ a mell,és lehet hogy kicsi lesz a korán megvásárolt melltartó.Én is mostanában vettem piacon. Tudom még ajánlani a teszveszt. 38 hetes km.

Szerintem a terhesség legvégén vagy a szülés után, ugyanis a tejci miatt megnõ a mell, és lehet hogy kicsi lesz a korán megvásárolt melltartó.Én is mostanában vettem piacon. Tudom még ajánlani a teszveszt. 38 hetes km.
Szia!Én nagyon szupit vettem , szinte már lefoszlott rólam olyan kényelmes volt és 1200 ft volt.Margit körúton vettem, ha mész a Moszkva felé a Margit hídtól, jobb oldalon van. Ha mész arra írj privit, elõkeresem a címet.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, még csak a 30. hétben járok, de azt hiszem megjegyzem ezt az ajánlatot! ;)

Mire érdemes figyelni, ha pánt nélküli melltartót akarok venni?

Nem nagyon szeretem a pánt nélküli melltartókat, mert nem tartanak, de vannak olyanok is, amelyek igen? Honnan veszem észre, hogy melyik jó minőségű, ami nem esik le? Melyik üzletben lehet ilyeneket kapni? A szilikonpánt kényelmetlen és látszik is, a színes melltartópánt meg bizonyos ruhákhoz nem jó, mert látszik az is, ezt meg nem szeretem. Viszont melltartó meg kéne, mert az se jó, ha a mellbimbó átlátszik (egyébként 75B méret, nem túl nagy). Van olyan ruhám, amelynek hátul elég mély a kivágása, a melltartó látszana alatta (nem csak a pánt). Ehhez mit ajánlotok? Ehhez tényleg nem kéne melltartó?

Legjobb válasz: Itt a válasz az összes kérdésedre, képekben :)

Itt a válasz az összes kérdésedre, képekben :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, sokat segítettek ezek a válaszok:) Ezt a szilikonos izét ismerem, csak én se tudom, mi a neve...
A TEZENIS és a TRIUMPH üzletekben is szét lehet nézni, ott óriási a választék :) Én is onnan (TEZENIS) vettem magamnak egy pánt nélküli pushup-ot. Igaz, drága, de megéri :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!