Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes málnalevél teát inni a (5 db)

azt hiszem a 36-38 héten. és hatásos
Szia! 36. héttõl szabad inni és napi 2 csészével. Azt, hogy hatásos-e, majd megírom!:) 33. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Szia! Én úgy tudom, a 37. héttõl lehet. Nekem nagyon bejött, 6, 5 óra alatt született meg az elsõ babám az elsõ fájástól számítva. Napi egy csészével ittam. Én esküszöm rá. Most a másodikat várjuk, biztos, hogy inni fogom. Szép szülést kívánok!
Köszönöm a kérdésed! Bevallom én nem hallottam még róla, de én is inni fogom ha ilyen jó hatása van. Gratulálok a babához!

Kismamik! Érdemes szedni a homeós bogyót és a málnalevél teát inni szülés megkönyítésére? A homeós bogyónak mi a neve és mi célt szolgál?

36+5 hetesen szedhetem ezeket?

Legjobb válasz: Szia! én ezeket így szedtem: málnalevél tea, 36. héttõl napi 1 bögrével ittam, a 38. héttõl már 2-vel, reggel és este. cimicifuga ch30 : napi 5 golyó caulophyllum ch30 : napi 5 golyó egyiket reggel, másikat estefelé, vagy ahogy kijött. annyira nem kötött. arra figyelj, hogy mindenképp ch 30-as legyen a higítás. (én jártam úgy, hogy nem volt, ami kellett volna és rám akartak sózni másikat pl. ch15-öst, de méhszáj tágításhoz csak ezek jók) ezek a méhszáj tágulását segítik elõ. A homeopátiás szerekrõl tudni kell, hogy elektromos készülékek és mobiltelefonok közelében elveszítik az információtartalmukat, azaz tönkremennek, ezért ezektõl legalább 1m távolságban kell õket tárolni. Kézzel nem szabad a golyócskákat megfogni! Kávéivás és fogmosás a szopogatás körüli idõben ne történjen (legalább fél óra különbség legyen közte!) a szülés napján: 15 percenként felváltve szopogattam a caulophyllum-ot és cimicifugát. nekem könnyû dolgom volt, elment a nyákdugóm, tágulási vérzésem volt, azonnal rendszeres fájásokkal (gyengék, de kb. 10 percenként keményedések 40-60 mp-ig), így tudtam, hogy szülni fogok. hamar rendszerezõdtek a fájásaim 5 percre is és onnan már csak 2 majd 1 percesek voltak. szülés után: arnica montana ch 30 napi2x 5 golyót elszopogatni. segít a vérzés csillapításában és a szervezet öngyógyításában. szülés utáni napon én kezdtem a tejserkentõt is: urtica urens ch5 napi 2x 5 golyó. homeopátiás szakorvostól kértem a javaslatot, ezeket tõle kaptam, hogy mit és hogy szedjem! nem vészes az áruk sem, kb 600.- egy fiolával, amiben kb. 100 golyócska van. remélem tudtam segíteni! én kádban vajúdtam ,az is nagyon sokat segít a fájdalomcsillapításban! mert a golyók csak a tágulásban segítenek. de a meleg víz csodákra képes!! :) azt hiszem mindent leírtam, ha szeretnél még, nyugodtan kérdezz, ha tudok, szívesen segítek. Élményekkel teli, gyors és könnyû szülést kívánok!!!!! :)

Szia! én ezeket így szedtem: málnalevél tea, 36. héttõl napi 1 bögrével ittam, a 38. héttõl már 2-vel, reggel és este. cimicifuga ch30 : napi 5 golyó caulophyllum ch30 : napi 5 golyó egyiket reggel, másikat estefelé, vagy ahogy kijött. annyira nem kötött. arra figyelj, hogy mindenképp ch 30-as legyen a higítás. (én jártam úgy, hogy nem volt, ami kellett volna és rám akartak sózni másikat pl. ch15-öst, de méhszáj tágításhoz csak ezek jók) ezek a méhszáj tágulását segítik elõ. A homeopátiás szerekrõl tudni kell, hogy elektromos készülékek és mobiltelefonok közelében elveszítik az információtartalmukat, azaz tönkremennek, ezért ezektõl legalább 1m távolságban kell õket tárolni. Kézzel nem szabad a golyócskákat megfogni! Kávéivás és fogmosás a szopogatás körüli idõben ne történjen (legalább fél óra különbség legyen közte!) a szülés napján: 15 percenként felváltve szopogattam a caulophyllum-ot és cimicifugát. nekem könnyû dolgom volt, elment a nyákdugóm, tágulási vérzésem volt, azonnal rendszeres fájásokkal (gyengék, de kb. 10 percenként keményedések 40-60 mp-ig), így tudtam, hogy szülni fogok. hamar rendszerezõdtek a fájásaim 5 percre is és onnan már csak 2 majd 1 percesek voltak. szülés után: arnica montana ch 30 napi2x 5 golyót elszopogatni. segít a vérzés csillapításában és a szervezet öngyógyításában. szülés utáni napon én kezdtem a tejserkentõt is: urtica urens ch5 napi 2x 5 golyó. homeopátiás szakorvostól kértem a javaslatot, ezeket tõle kaptam, hogy mit és hogy szedjem! nem vészes az áruk sem, kb 600.- egy fiolával, amiben kb. 100 golyócska van. remélem tudtam segíteni! én kádban vajúdtam , az is nagyon sokat segít a fájdalomcsillapításban! mert a golyók csak a tágulásban segítenek. de a meleg víz csodákra képes!! :) azt hiszem mindent leírtam, ha szeretnél még, nyugodtan kérdezz, ha tudok, szívesen segítek. Élményekkel teli, gyors és könnyû szülést kívánok!!!!! :)
Szülõszoba látogatáson a minap voltunk. Ott a fogadó szülésznõ kifejezetten ajánlja. Sõt a vajúdásra is bármikor elõveszik az éppen alkalmas homeos szert ott helyben. Azt azért érdemes csak hozzáértõvel megbeszélni, hogy pontosan mit és milyen hígításban, hányszor mennyit mikortól.
elõzõ vok. 3 órán belül baba a kézbe

Mikortól érdemes a málnalevél teát inni és pontosan mire jó?

Legjobb válasz: 36héttõl ajánlatos inni a teát.Felkészití a méh izmait a tágulásra.

36héttõl ajánlatos inni a teát.Felkészití a méh izmait a tágulásra.

Elkezdhetem inni a málnalevél teát? 37 hetes multam mit lehet róla tudni érdemes inni?

a multhéten a küls? és a középs? méhszáj egy egy ujjnyira már nyitva volt érdemes ilyenkor is inni?elég sokszor keményedik a hasam vannak méhösszehuzodásaim is és ha fel kell állnom vagy fel kell kelnem olyan mintha ki akarna bujni a babóca lehet hogy már nemcsak egy egy ujjnyira vagyik nyitva?mit csináljak csak csütörtökön kellene orvoshoz mennem van ezzel még igy valaki?

Legjobb válasz: A 36. héttõl már lehet inni. Ártani biztos nem fog, egy próbát megér, hátha könnyebb lesz a szülés!

A 36. héttõl már lehet inni. Ártani biztos nem fog, egy próbát megér, hátha könnyebb lesz a szülés!

A málnalevél teát miért érdemes inni? Mit vált ki? Ártani nem árthat a babának, ugye? 38hkm

Legjobb válasz: Elvileg a tágulást segíti. A babának nem árt. De ha eddig nem ittad, ne is kezd el, mert a 36. héttõl kell inni. Speciel nekem semmit nem használt, a vajúdás 10. órájában kezdtem tágulni, és rá 9 órára született meg a fiam.

Elvileg a tágulást segíti. A babának nem árt. De ha eddig nem ittad, ne is kezd el, mert a 36. héttõl kell inni. Speciel nekem semmit nem használt, a vajúdás 10. órájában kezdtem tágulni, és rá 9 órára született meg a fiam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Ha most kezdeném el inni, akkor már nem használna?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!