Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes kismama nadrágot (2 db)

Kismamák! Mikortól érdemes kismama nadrágot venni? Most vagyok 13 hetes. Még jó rám minden régi cuccom. Miből mennyit érdemes venni és miket a 9 hónap végéig?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: ez teljen egyén függõ,mert valakinek már 14htesen k.mama nadrág kell,de valakinek még 20hetesen sem. elsõként bandázst érdmes beszerezni,mertha még jók a nadrágok,d már nem tudod a zipzárat felhúzni akkor nagy hasznát veszed. aztán késõbb jöhetnek a különbözõ vastagságú nadrágok. hogy mibõl mennyit azt nehéz elõre megmondani.mert pl a felsõkbõl sok olyan fajta van amiben még bõven elfér a pocakod.

ez teljen egyén függõ, mert valakinek már 14htesen k.mama nadrág kell, de valakinek még 20hetesen sem. elsõként bandázst érdmes beszerezni, mertha még jók a nadrágok, d már nem tudod a zipzárat felhúzni akkor nagy hasznát veszed. aztán késõbb jöhetnek a különbözõ vastagságú nadrágok. hogy mibõl mennyit azt nehéz elõre megmondani.mert pl a felsõkbõl sok olyan fajta van amiben még bõven elfér a pocakod.
magyon ne vásárolj be mert csak akkor hordod (a tehesség után) ha mégegyszer pocis leszel.én szabadidõ nadrágokat vettem, annak össze lehet szûkíteni a derekát, most ezekben kertészkedek :) a lényeg, hogy semmi ne szorítson.
Én 6 hetesen vettem magamnak, gyorsan nött a pocim:D
létezik nadrágbõvítõ is, ez egy pánt szerû dolog, amit fel lehet aplikálni a nacidra és akkor nem esik le akkor sem, ha nem gombolod be, plusz hozzá bandázsokat, amik nem csak eltakarják a kigombolt nacit, hanem még kényelmesek is, mert tartják a pocidat. Nem beszélve arról, hogy nagyon szépek is vannak, és amikor már nem vagy terhes, akkor pl télen derékmelegítõnek lehet használni. Nem utolsó sorban pedig a nadrágbõvítõ meg a bandázs összesen fele annyiba kerül mint egy terhesnaci. Mondjuk nekem terhesnacijaim vannak kb a 8. hét óta, mert nekem nagyon hamar nõtt a pocim, ráadásul alapból is kezdtem kihízni a nadrágjaimat, amikor jött a baba, szóval elkerülhetetlen volt. 29 h km
Érezni fogod, amikor már nem jó a "régi".Nekem elég sokáig jó volt, talán23-24 hetesen vettem az elsõ kismama farmert.A régiek jók rám fenékben, meg comb részen, de a hasamat már nyomta.Én eddig egy farmert vettem, meg egy cicanacit, meg ugye eddig jó idõ volt/van és jók a laza gumis derekú szoknyáim.Remélem nem lesz nagyon hideg és még tudok egy darabig így öltözni.Felülre meg jók az nyári atléták, talán 3 db kismama felsõt vettem.Mondjuk te pont télen kezdesz el "növekedni", ott talán kicsit több dolgot kell majd venned. 30hkm
Szia! Bõven ráérsz akkor ha már látod, hogy kezdesz nem beleférni a régi nadrágjaidba.24 hetes vagyok most vettem az elsõ gatyót mert jön a hûvösebb idõ és a régi farmerom bár combban meg fenékben ok a hasamat nyomja. Ilyen korán még nem lehet megsaccolni, hogy milyen méretre lesz szükséged, hová mennyit hízol. Boldog Babavárást :-)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek!:) akkor majd késõbb kezdek a témával foglalkozni..amikor már érzem h nyomja a hasamat!:) bandázst is beszerzek mindenképp..jó ha melegen tart!:)

Mikor érdemes venni kismama nadrágot?

Még nagyon fiatal terhes vagyk (5 hetes), de kezdenek szorítani a nadrágaim. Még minden ruhám jó, de nem akarom elszorítani a hasam. Vagy legalább is nem tudom, hogy árt-e a babának a sz?k nadrág.

Legjobb válasz: Szia! a tesóm most 12 hetes terhes, de a régi nadrágjai már kicsit kényelmetlenek. Õ most 3 db kismama nagdrágot szerzett be, olyan ami jó otthonra is, ami elmenós, és olyan ami "üüneplõs". Persze azért még hord néha régi gatyókat is, de a kismama nadrág sokkal jobb neki! Ha teheted, akkor szerintem inkább varass magadnak, úgy vmivel olcsóbban jön majd ki! :))

Szia! a tesóm most 12 hetes terhes, de a régi nadrágjai már kicsit kényelmetlenek. Õ most 3 db kismama nagdrágot szerzett be, olyan ami jó otthonra is, ami elmenós, és olyan ami "üüneplõs". Persze azért még hord néha régi gatyókat is, de a kismama nadrág sokkal jobb neki! Ha teheted, akkor szerintem inkább varass magadnak, úgy vmivel olcsóbban jön majd ki! :) )
Én 15 hetes vagyok, de mostanra érztem, hogy a farmerom kifejezetten kényelemtlen, így én tegnap beszereztem kismama gatyót.:) Igaz, ez meg kicsit még nagy pociban, de kényelmes. Boldog babavárását!
Én most, 21 hetesen, vettem az elsõt, mert a régiek nagyon szorítottak.Eddig elégek voltak a ducibb koromból rám való nacik.(Ami nekem bevált az az elõlfûzõs nadrág.Olyan 6 éve lehetett divatban, de még mindig jó.)Az én kicsim nem szereti, ha valami nyom, így rendszeresen rugdal:)
helló!A 14. hétben voltam már, amikor csak kismamanadrág jött rám. Léteznek még csipõ melegítõk, gumi nélkül, ezek is nagyon kényelmesek. Szerintem, ha picit is kényelmetlenek már a ruháid, irány az üzlet!!!
Én a 17.héten vettem, már kellett is. Addigra már lesz akkora pocid, hogy nyugodtan hordhatod és nem csúszik le a kismamanadrág. :-) 19 hetes kismama
Használni nem használ neki, ha nem kényelmesek a ruháid, vegyél nyugodtan gumis dereku kismamanacit, én is ezt tettem. Engem is minden szorított, és mivel egész télen terhes leszek, megvettem a két kismamanaimat és azokat hordom már 8-10 hetes korom óta. Nyugodtan, ez teljesen normális dolog:-) Légy kényelmes ruhban, jobban fogod érezni magad, hidd el:-)
Szia!Vannak akik már 5-6 hetes kortól vesznek, én is ezt tettem anno, mert kényelmetlen volt, és örök szabály, ami kényelmetlen a mamónak, az kényelmetlen a babónak(persze szubjektív).MOndjuk én testes voltam eléggé, így rám már jó volt a naci.De vannak a megymag típusú kismamák(bocs csajok nem sértés)akiken még 20 hetesen is csak annyi látszik mintha hízott volna, nekik nem kell.Te érzed, kényelmes legyen az a lényeg!
Szia! Én úgy úsztam meg olcsón a dolgot, hogy az addigi 38-as helyett 42-es méretû nadrágot vettem és levágtam az alját. Egy csomó ruhaboltban díjtalanul igazítják méretre, ha Neked nincs otthon varrógéped. De már ez se lesz jó sokáig, ettõl biztosan profibb megoldás a kismama-ruha. Szerintem gumírozott anyagú ruhákat válassz, hogy ne szorítson. A Kismama magazinban láttam valami gumis öszerûséget, ami eltakarja, ha a mostani nadrágodat nyitott zipp-zárral hordod. Nézd meg a honlapjukat, talán ott van. (Ui.:Olyan jó, hogy figyelsz ilyesmire is!)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!