Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes hogy ne érjen (2 db)

Mire kell figyelmen kapusként, mely tanácsokat érdemes megfontolnom? Illetve a műfüves pályára esetleg van bármilyen tipp, hogy ne érjen kellemetlenség (elcsúszás, stb. )?

Amat?r vagyok, baráti szinten szoktam focizni. Az iskolai bajnokságban én leszek a kapus. M?füvön fogunk játszani. A cip?m talpát érdemes teljesen letisztítani? Legyen száraz, azaz egyáltalán ne legyen nedves? Még mire figyeljek oda (akár mozgás, akár felszerelés tekintetében)? (Most kicsit nedves a pálya, csütörtökön játszunk meccset.)

Legjobb válasz: ne engedd be a labdát

ne engedd be a labdát
A kérdező hozzászólása: Komolyabb válaszokat is mondjatok légy szíves! Köszönöm!
Én is kapus vagyok, szóval tudok pár tippet adni. Az elsõ meccs ha még nem játszottál mûfüvön, furcsa lesz, mert teljesen más, mint a beton vagy terem. Nekem ki is ment a bokám, mert rosszul léptem. A talpa nem árt, ha száraz, de nem kell sokat foglalkozni vele. És nem árt ha nem terem, hanem salakcipõt veszel. A bemelegítõnadrág a legfontosabb hiszen vetõdésnél, kicsúszásnál nem sérülsz meg, én is mindig mackóalsóban játszok. Élj együtt a játékkal, figyeld mindig a labdát, ne menj bele veszélyes szituációkba, mindig üres emberhez passzolj. Irányítsd a többieket hátulról, hiszen te látod õket hátulról. A sorfalat te állítsd be, hány ember, hova álljanak. A védõknek szólj hogy jöjjenek háttra vagy hogy hol van üres ember. Ha pedig van fent csatárotok akit nem fog senki, akkor dobd fel gyorsan neki a labdát. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tanácsokat! :)

Mikor érdemes tesztelni, hogy ne érjen csalódás és biztosabb legyen az eredmény?

Most pénteken kellett volna megjönnie, de semmi. Annyiszor volt már nega a teszt, nem szeretnék újra csalódni.

Legjobb válasz: Én már a nem várt mensi elsó napján rögtön teszteltem, és ott volt a 2 csík! 10 hetes kismmama

Én már a nem várt mensi elsó napján rögtön teszteltem, és ott volt a 2 csík! 10 hetes kismmama
A (nem) várt menstruáció után pár nappal érdemes reggeli elsõ vizeletbõl tesztelni. Szurkolok!
Vannak olyan tesztek, amik a mensi elõtt is kimutatják a terhességet. De amúgy a megvolt vagy épp nem volt mensi után egy héttel 100000%, hogy kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat, úgy szeretném, ha összejönne. Holnap reggel tesztelek, aztán meglátjuk. Drukkoljatok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!