Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes ha ma vagyok (5 db)

Mikor érdemes tesztelnem, ha ma vagyok a 30. napon, de a ciklusom volt már 26 és 31 napos is az utóbbi fél évben?

Tüneteim nincsenek, csak áttetsz? folyásom van. Azt se érzem, hogy meg akarna jönni, semmi különös nincs, csak már nagyon szeretnék kisbabát! Eddig minden tesztelésem (7 hónapja) csak kudarc volt, pedig "tüneteim" mindig voltak. Nem szeretnék újból csalódni, de nagyon izgulok!

Legjobb válasz: hõt mérsz? mi volt az utolsó három mensid kezdõ ideje, és mennyi ideig tartott?

hõt mérsz? mi volt az utolsó három mensid kezdõ ideje, és mennyi ideig tartott?
A kérdező hozzászólása: Nem hõmérõzök. A legutóbbi 29 napra, elötte 2szer 26napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: Ja és normál hosszú volt 4-5 nap, talán nem túl erõs vérzéssel, ha jól emlékszem.
nem próbáltad a cilus.hu-n vagy a timmermann, hu-n beírni a mensi dátumaidat, és az mit dob ki mikor kellett volna megjönnie?
ja és ahogyan olvasom nagyon akarod, görcsösen azt a babát. hagyd a fenébe a teszteket, megérzed azt, ha kismami vagy. drukkolok:) de tényleg ne görcsölj már ezen.
A kérdező hozzászólása: Regisztráltam most a ciklus.hu-ra, ott már 3. napja menstruálmom kellene a rendszer átlagszámítása szerint.
Szia! Szerintem várd meg a hétvégét, ha még mindig nem jön meg, és tüneteid is megvannak, tesztelj! Zárójelben megjegyzendõ, hogy azért teljesen pontosan hogy tudná egy program kiszámolni a dolgokat!) A helyzeted ismerõs... Ezért mondom, hogy még pár nap türelem, vigyázz magadra, és ha még mindig semmi, tesztelj. Ha mégsem jön meg, azért menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kellemes Húsvétot!

Ma vagyok a ciklus 14 napján! Megnéznétek a görbém? Nem ma van peteérésem? Ha igen akkor ma együtt leszünk, és még mikor? Hány napig érdemes?

http://ciklus.hu/images/diagramok/755b734d679897d2a9f2c29fba..

Legjobb válasz: Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Ha tegnap kezdõdött az ovulációm mikor érdemes összebújni tegnap volt. Ma is próbálkozzunk vagy hagyjuk ki a mai napot?

Legjobb válasz: Mi lenne, ha mondjuk akkor lennétek együtt, amikor mindketten akarjátok, akkor nem kellene görcsölni és hamarabb lenne baba:)

Mi lenne, ha mondjuk akkor lennétek együtt, amikor mindketten akarjátok, akkor nem kellene görcsölni és hamarabb lenne baba:)
lol, ez mi??? :D minden nap érdemes összebújni :D akár többször is :)
Ha babát szeretnétek, akkor a mai sõt a holnapi napot is hagyjátok ki.
A kérdező hozzászólása: Hát nem hagytunk ki egyet se, majdcsak sikerül :)
A 21. században ez a kettõ, nem választható el egymástól gyökeresen.
Amibe én kezdtem az egy online is végezhetõ vállalkozás. Nem kell sok pénz az elkezdéséhez. Ha gondolod kukkants be: http://online.dxn.hu

Tegnap nem voltam wcn, és ma a székletemben volt egy rózaszín (nem vörös) folt. Mi ez vajon? Érdemes azonnal orvoshoz mennem, vagy csak ha újra jelentkezik? A vér nem ilyen, az vörös.

Legjobb válasz: gondold végig mit ettél, az lehet a székletedben. A véres széklet vagy fekete(mélyrõl jövõ, vagy élénk piros, ha közvetlenül a végbél környékérõl ürül

gondold végig mit ettél, az lehet a székletedben. A véres széklet vagy fekete(mélyrõl jövõ, vagy élénk piros, ha közvetlenül a végbél környékérõl ürül
Sztem lenyeltél valami cérnát vagy mûanyagdarabot.
Ha többet nem jelentkezik, akkor ne foglalkozz vele. Ha viszont mégis véres lesz máskor is, akkor mindenképpen menj el orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!