Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes ha ma (11 db)

Ha ma lett pozitív az ovu tesztem, akkor mikor érdemes együtt lennünk a párommal?

Mert ma nincs itthon,és csak holnap délután tudunk együtt lenni.Az nem késő?A teszt tuti pozitív,mert a második vonal sokkal erősebb a controll csíknál :))

Legjobb válasz: Hát jobb lett volna ma, de talán nem késõ holnap, csak siessen haza, mert a petesejt max. 24 órát kóborol.

Hát jobb lett volna ma, de talán nem késõ holnap, csak siessen haza, mert a petesejt max. 24 órát kóborol.
A + teszt utani elso - tesztnapon van az ovulacio. Ha ma tesztelt + at az azt jelenti, hogy megerett a tuszoje a kilokodesre. Ha ovacios hogorbet is megnez, latja hogy a megemelkedett testhomerseklet ovulaciokor visszaesik. Ekkor van a kilokodes. (en igy tudom) Nincsenek elkesve!;) /nover/
A 21. században ez a kettõ, nem választható el egymástól gyökeresen.
Amibe én kezdtem az egy online is végezhetõ vállalkozás. Nem kell sok pénz az elkezdéséhez. Ha gondolod kukkants be: http://online.dxn.hu

Közvetítőn keresztül érdemes ma kimenni Angliába dolgozni? Egyáltalán mi van ha nem tudom megszokni a légkört? Egyébként nehéz megbarátkozni az ottani légkörrel, emberekkel? 29/F

Legjobb válasz: Én még nem hallottam olyan közvetítõ cégrõl amelyik nem húzza le anyagilag az embert..Általában a legtöbb becsapós.. Hogy mi van ha nem tudod megszokni a légkört? Semmi.Akkor hazamész. Én 3 éve élek Angliában.Az emberek nem sok vizet kavarnak..A magyarok akik normálisak igyekeznek magukban lenni,vagy csak igazán szûk körben mozogni..A legtöbb magyar képes a másik magyart is becsapni.Idegenekkel nincs gond hiszen mindenki éli a maga életét.Az angol idõjárást 3 év után sem tudtam megszokni..Most nyáron van csak nyáron ilyen jó idõ..Általában esõs,szeles,hideg a nyár is..Az állandó esõ engem le tud hangolni rendesen..Sokan inkább az idõjárás miatt mennek vissza vagy tovább más országba... 31/N

Én még nem hallottam olyan közvetítõ cégrõl amelyik nem húzza le anyagilag az embert..Általában a legtöbb becsapós.. Hogy mi van ha nem tudod megszokni a légkört? Semmi.Akkor hazamész. Én 3 éve élek Angliában.Az emberek nem sok vizet kavarnak..A magyarok akik normálisak igyekeznek magukban lenni, vagy csak igazán szûk körben mozogni..A legtöbb magyar képes a másik magyart is becsapni.Idegenekkel nincs gond hiszen mindenki éli a maga életét.Az angol idõjárást 3 év után sem tudtam megszokni..Most nyáron van csak nyáron ilyen jó idõ..Általában esõs, szeles, hideg a nyár is..Az állandó esõ engem le tud hangolni rendesen..Sokan inkább az idõjárás miatt mennek vissza vagy tovább más országba... 31/N
Sajnos nem, jobban jársz, ha mindent magad intézel. Fontos, hogy tudj angolul. A megbarátkozás személyiségfüggõ: én pl. nem vagyok overly-friendly, pont bejön az az udvarias távolságtartás, ami az angolokban van (mások szerint tartózkodóak és felületesek, és ezzel is egyet tudok érteni), könnyebb a többi immigránssal barátkozni, mint velük. Az idõjárás, az tényleg ratyi, bár van akinek bejön. Én nem szeretek naponta többször is 2-3 perces esõktõl megázni :-D Van viszont az egész helynek valami varázslatos kisugárzása, ami miatt nekem hosszú évek óta nagy szerelem. Azt is szeretem, hogy az emberek nem olyan idegbetegek, mint Mo-n. Milyen szakmával és nyelvtudással szeretnél belevágni?
A kérdező hozzászólása: Nyelvtudásom alapfokú "C", de folyamatosan fejlesztem magam, úgyhogy közelítek a középfokhoz. Szakmám informatikus, de nem fõiskolai és itthon sem abban dolgozom.

Ma kellett volna megjönnie a mensimnek. Mikor érdemes tesztet csinálni? Milyen jelei lehetnek, ha mégis terhes lennék?

2 hete voltunk együtt a barátommal. Gumival védekeztünk, nem volt semmi baj, mégis félek. Nem szokott késni, ma mégsem jött meg és nem is érzem semmi jelét, se mensinek, se a terhességi tüneteknek, bár az még lehet hogy korai is lenne. Félek:(

Legjobb válasz: Ha nem szakadt ki a gumi akkor nem vagy terhes.Ezzel a parázással vigyázni kell,mert én ahányszor paráztam mindig megszopatott és késett 1-2 hetet az amugy pontos menstruációm.ha egy hét mulva sem jön meg csinálhatsz tesztet a saját megnyugtatásodra,de az ovszer ha nem szakadt ki,nem csuszott le,nem csak az aktus végén került fel akkor 100%ban védelmet nyujt,nem tudnak az ondó belédkerülni!!

Ha nem szakadt ki a gumi akkor nem vagy terhes.Ezzel a parázással vigyázni kell, mert én ahányszor paráztam mindig megszopatott és késett 1-2 hetet az amugy pontos menstruációm.ha egy hét mulva sem jön meg csinálhatsz tesztet a saját megnyugtatásodra, de az ovszer ha nem szakadt ki, nem csuszott le, nem csak az aktus végén került fel akkor 100%ban védelmet nyujt, nem tudnak az ondó belédkerülni!!
A kérdező hozzászólása: Az elején egy picit odatette gumi nélkül, de nem volt bennem. Inkább csak para...
Gondolom fiatal vagy... ebben az esetben pedig ha rendesen védekeztetek, akkor fölösleges parázni. Egy-két napot csúszhat, lehet hogy csak éppen mondjuk betegség ellen küzd a szervezeted, és ez kicsit bezavart a hormonjaidnál... vagy egyszerûen csak túlaggódod, azért késik.
A kérdező hozzászólása: 26 vagyok, de azóta szakítottunk:(
A kérdező hozzászólása: ma megjött:) ))

Mikor érdemes tesztelnem, ha ma vagyok a 30. napon, de a ciklusom volt már 26 és 31 napos is az utóbbi fél évben?

Tüneteim nincsenek, csak áttetsz? folyásom van. Azt se érzem, hogy meg akarna jönni, semmi különös nincs, csak már nagyon szeretnék kisbabát! Eddig minden tesztelésem (7 hónapja) csak kudarc volt, pedig "tüneteim" mindig voltak. Nem szeretnék újból csalódni, de nagyon izgulok!

Legjobb válasz: hõt mérsz? mi volt az utolsó három mensid kezdõ ideje, és mennyi ideig tartott?

hõt mérsz? mi volt az utolsó három mensid kezdõ ideje, és mennyi ideig tartott?
A kérdező hozzászólása: Nem hõmérõzök. A legutóbbi 29 napra, elötte 2szer 26napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: Ja és normál hosszú volt 4-5 nap, talán nem túl erõs vérzéssel, ha jól emlékszem.
nem próbáltad a cilus.hu-n vagy a timmermann, hu-n beírni a mensi dátumaidat, és az mit dob ki mikor kellett volna megjönnie?
ja és ahogyan olvasom nagyon akarod, görcsösen azt a babát. hagyd a fenébe a teszteket, megérzed azt, ha kismami vagy. drukkolok:) de tényleg ne görcsölj már ezen.
A kérdező hozzászólása: Regisztráltam most a ciklus.hu-ra, ott már 3. napja menstruálmom kellene a rendszer átlagszámítása szerint.
Szia! Szerintem várd meg a hétvégét, ha még mindig nem jön meg, és tüneteid is megvannak, tesztelj! Zárójelben megjegyzendõ, hogy azért teljesen pontosan hogy tudná egy program kiszámolni a dolgokat!) A helyzeted ismerõs... Ezért mondom, hogy még pár nap türelem, vigyázz magadra, és ha még mindig semmi, tesztelj. Ha mégsem jön meg, azért menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kellemes Húsvétot!
10-én, ha nem jött meg.
A teszt legkorábban ovu után 14. napon mutat valamit. (a megtermékenyített petesejt 5-7 napig csak vándorol a méh felé, újabb 5-7 napig beágyazódik a méh be és ekkor kezd annyi HCG lenni, hogy azt teszt kitudja mutatni) Teljesen fölösleges az elõtt tesztelned, hogy nem maradt ki a mensid. Nekem 10-es teszt még akkor sem mutatott semmit mikor aznapra vártam a mensimet, 25-ös teszt pedig már látható 2 csíkos lett, jelenleg 34 hetes a pocaklakóm.
A kérdező hozzászólása: Kedves második! Neked mikor és milyen típusú teszt lett elõször pozitív? Köszönöm válaszaitokat. Nagyon nehéz kivárni a tizedikét...
Még annyi, hogy mindent reggel csináltam, kivéve a az utolsó 25-ös X-epilt a koncert elõtt tehát délután csináltam, még is az lett szép erõs 2 csíkos.
Én is sokszor csináltam korai tesztelést, de felesleges :( Elvétve szokott pozitív lenni. Nálam mindkét terhességemnél a 15. dpo.-n lett egyértelmûen, de halványan pozitív. Én megvárnám, ha biztosra akarsz menni, de tudom, hogy ilyenkor még az órák is döcögnek!

Mit érdemes overál alá adni 10 hónapos babára, ha babakocsival tolom (ma)? Hidegben.

Legjobb válasz: Nekünk vastag overálunk van, én csak body, hosszú ujjú póló, harisnyát adok alá ilyen idõben. Nadrág pulcsi majd akkor, ha minusz lesz. Te tudod, mennyire fázós a babád. Amit az elõzõ válaszoló írt, és még kisplédet is tesz rá --- az én babám meggyulladna -- abszolút nem fázós gyerek.

Nekünk vastag overálunk van, én csak body, hosszú ujjú póló, harisnyát adok alá ilyen idõben. Nadrág pulcsi majd akkor, ha minusz lesz. Te tudod, mennyire fázós a babád. Amit az elõzõ válaszoló írt, és még kisplédet is tesz rá --- az én babám meggyulladna -- abszolút nem fázós gyerek.
Az én babám 8, 5 hónapos. Én így öltöztetem: hosszú ujjú body, harisnya, nadrág, cipõ, felül kapucnis plüss pulóver, sapka és jó vastag overál. A babakocsiba pedig terítek alá egy vastag babatakarót. Valamint ebben a hidegben már felteszem a babakocsira a lábzsákot. Azt hiszem így hívják! Másfél óra után is kellemes melegen veszem ki az overálból. Nem izzadós!
Body, harisnya, zokni, pulcsi, nadrág, sál, sapka, overál.És még egy jó meleg takaró.Én így fogom kivinni a lánykámat.Ha ködszitálás lenne, akkor az esõvédõt is felteszem.Puszi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ezen gondolkoztam valójában reggel óta, hogy overál alá kell - e nadrág vagy az már túl sok de akkor ráadom azt is. Elsõ overálja, azért nem tudom még, hogyan praktikus aláöltöztetni, eddig orkános nadrágot hordott kintre meg a jó vastag pufi kabátját. Köszi!
a kislányom 10 hós pont, így öltözünk: body rövidujjú, rá egy kötött pulcsi vagy egy sima kapucnis, harisnyanadrág és az overáll + csizma, sapi nem terítek rá semmit, még kesztyût sem veszünk és sálat sem. Nem szokott fázni, jól érzi magát és általában 2-2, 5 órát vagyunk lent. Az overállja vastag, téli, amiben hóban is leszünk majd.
Budai Vár, Városliget, Vidámpark, Csodák Palotája, Gellért-hegy, ....
A kérdező hozzászólása: Köszi :) na és az állatkert milyen ?
Az állatkert elvenné az egész napodat. Szerintem elõbb sétálj végig a Duna parton, és aztán érdemes az érdekesebb dolgokat közelebbrõl is megnézni. Aztán ott a Hõsök tere és a liget. Ennyi elég is egy napra. Én szívesen kõrbe vezetnélek, de Pécsett lakom.
A kérdező hozzászólása: Köszi szerintrm az lesz h most edzek, elmegyek uszodába utána levezetésnek, lazításnak és utána ligetet megnézzük :)

Ma vagyok a ciklus 14 napján! Megnéznétek a görbém? Nem ma van peteérésem? Ha igen akkor ma együtt leszünk, és még mikor? Hány napig érdemes?

http://ciklus.hu/images/diagramok/755b734d679897d2a9f2c29fba..

Legjobb válasz: Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Tegnap nem voltam wcn, és ma a székletemben volt egy rózaszín (nem vörös) folt. Mi ez vajon? Érdemes azonnal orvoshoz mennem, vagy csak ha újra jelentkezik? A vér nem ilyen, az vörös.

Legjobb válasz: gondold végig mit ettél, az lehet a székletedben. A véres széklet vagy fekete(mélyrõl jövõ, vagy élénk piros, ha közvetlenül a végbél környékérõl ürül

gondold végig mit ettél, az lehet a székletedben. A véres széklet vagy fekete(mélyrõl jövõ, vagy élénk piros, ha közvetlenül a végbél környékérõl ürül
Sztem lenyeltél valami cérnát vagy mûanyagdarabot.
Ha többet nem jelentkezik, akkor ne foglalkozz vele. Ha viszont mégis véres lesz máskor is, akkor mindenképpen menj el orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!