Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes ha az ov (2 db)

Mikor érdemes szeretkezni, ha az ov teszt pozitív, vagy ha újra negatív?

Hogy érdemes próbálkozni? Ovuláció el?tt, alatt vagy után érdemes? Van jelent?sége hogy milyen gyakran, illetve hány naponta kell együtt lenni ez id? alatt? Egyfel?l hallottam már, hogy másnaponta érdemes; de hallottam azt is, hogy ez nem túl jó és ritkábban kell, mert nehezíti a beágyazódást?!

Legjobb válasz: Aznap mikor pozitiv,és utána 2nap.mivl poz ovi esetén 24-36 óra hogy bekövetkezzen a peteérés.sok sikert.!

Aznap mikor pozitiv, és utána 2nap.mivl poz ovi esetén 24-36 óra hogy bekövetkezzen a peteérés.sok sikert.!
Az ovuláció a pozitív napok utáni elsõ negatív napon van. Ettõl függetlenül húzzatok bele az elsõ pozitív naptól legalább egy hétig. Nekünk így sikerült. Sok szerencsét! :-)

Ha az anyuka otthon van, akkor szerintetek mikor érdemes egy gyereket bölcsibe vinni, érdemes-e egyáltalán, vagy csak az oviba?

Mármint egy gyerekkel van otthon, nem kell dolgoznia, stb. MIkortól van szüksége a gyereknek társaságra, esetleg, hogy pedagógusok is foglalkozzanak vele? Esetleg félnapos megoldás? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Elméletileg nem is mehet bölcsibe annak a gyereke, aki nem dolgozik. Munkáltatói igazolást kell vinni. Persze biztos vannak kiskapuk, fõleg ott,ahol nincs teltház.

Elméletileg nem is mehet bölcsibe annak a gyereke, aki nem dolgozik. Munkáltatói igazolást kell vinni. Persze biztos vannak kiskapuk, fõleg ott, ahol nincs teltház.
Ismerek olyat, aki (igaz nem magán) bölcsibe járatja a gyereket, de csak délig. Így szabadidõ is van, és a gyerkõc is lehet társaságban. Nem biztos, hogy minden bacit el fog kapni, ez nagyon változó. Szerintem 2 éves korától nem baj, ha szocializálódik.
18 hónaposan legkésõbb.
Államiba nem mehet, max magán bölcsibe, de úgy gondolom a játszón és különbözõ programokon való részvétel is kielégíti az igényeit.
Bölcsire azért van szükség, mert sajnos sok anyuka rákényszerül hogy visszamenjen dolgozni.A gyermeknek valós igény a társaságra és a foglalkozásokra 3 év környékén van.Én csakis akkor adnám bölcsõdébe, ha muszáj lenne, ha olyan élet helyzet alakulna ki.két kisfiú anyukája vagyok, és többek között azért tolódott ki a szülés nálam hogy megtehessem hogy csak oviba adom õket
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fõleg amit a hármas válaszoló írt, arra gondoltam. Magánbölcsire gondoltam, tudom, hogy államiba nem vennék föl. Nagyon nézelõdtem, be akartam adni, közben a sok betegség visszatartott, fõleg, hogy most mindenhol azt olvasom, hogy 1 hét bölcsi-ovi után már szinte minden gyerek beteg. Fõként a társaság miatt akartam beadni, hogy több idõm lenne néhány dologra, bár mellette is meg fogom tudni oldani, illetve, kistesót szeretnénk és a terhesség alatt talán könnyebb lett volna, bár eszembe jutottak a betegségek:) Szóval, érdekelne minden vélemény. Mondjuk, ha 3 éves korig egy gyereknek valóban elegendõ az, hogy nagyrészt csak a szüleivel, fõként az anyjával van, akkor talán várhat a dolog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!