Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes csinálni, (202 db)

Regisztráltam Deviantart-ra, töltöttem is fel egy rajzot, de nem igazán értek az oldalhoz. Hogyan lehet egy rajzot eladni, miket érdemes csinálni? Valaki aki jártas arra, legyen szíves.

Legjobb válasz: Nem vagyok prémium tag (havonta pénzt kell érte fizetni), de elvileg pénzt kérhetsz azért, hogy mások kinyomtassák a munkádat. Hogy miket érdemes csinálni? Csatlakozz csoportokhoz, és tölts fel oda képeket, hogy aztán többekhez is eljusson, de jól válaszd meg a csoportot (például a legfrissebb képemet (http://atis1.deviantart.com/art/Cityscape-with-a-girl-394854..) MS Paint-tel csináltam, ezért a PaintArmy csoportba töltöm fel, már csak arra várok, hogy elfogadják)

Nem vagyok prémium tag (havonta pénzt kell érte fizetni), de elvileg pénzt kérhetsz azért, hogy mások kinyomtassák a munkádat. Hogy miket érdemes csinálni? Csatlakozz csoportokhoz, és tölts fel oda képeket, hogy aztán többekhez is eljusson, de jól válaszd meg a csoportot (például a legfrissebb képemet (http://atis1.deviantart.com/art/Cityscape-with-a-girl-394854..) MS Paint-tel csináltam, ezért a PaintArmy csoportba töltöm fel, már csak arra várok, hogy elfogadják)

Mikor érdemes csinálnom terhességi tesztet, ha a következő menzimet 5-re várom? Mikor lehet észlelni az első tüneteket?

Legjobb válasz: Ha 5-re várod akkor most lesz peteérésed, (kb. 7végén lesz) ergo még semmi nem történik. Terhestüneteket az ovuláció/peteérés után 8-12 nappal érezhetsz kb. elõször, naptár szerint: 30-tól. Egy hét ovu után amíg beágyazódik , az alatt még semmit nem érzel, beágyazódás után kezdhetsz csak tüneteket érezni. Tesztelni május 1-2-tõl érdemes legkorábban, de inkább 4-5-én

Ha 5-re várod akkor most lesz peteérésed, (kb. 7végén lesz) ergo még semmi nem történik. Terhestüneteket az ovuláció/peteérés után 8-12 nappal érezhetsz kb. elõször, naptár szerint: 30-tól. Egy hét ovu után amíg beágyazódik , az alatt még semmit nem érzel, beágyazódás után kezdhetsz csak tüneteket érezni. Tesztelni május 1-2-tõl érdemes legkorábban, de inkább 4-5-én
5-e elott en nem tesztelnek a helyedben....de 19.-en errol gondolkodni? :O Eloszor csinaljatok meg azt a gyereket!

Pár nappal ezelött lefeküdtem a barátommal és most barna krémszerű folyásom van, mi ennek az oka? Terhes lehetek, ha igen akkor tesztet mikor érdemes csinálni?

Legjobb válasz: Ha megfelelõen védekeztetek akkor semmi baj nem lehet. Most feküdtetek le elõször? Mert ha igen akkor megzavarodhatnak hormonjaid mert még új dolog a testednek. De ha nem vagy biztos benne hogy megfelelõen védekeztetek akkor érdemes venni egy tesztet.

Ha megfelelõen védekeztetek akkor semmi baj nem lehet. Most feküdtetek le elõször? Mert ha igen akkor megzavarodhatnak hormonjaid mert még új dolog a testednek. De ha nem vagy biztos benne hogy megfelelõen védekeztetek akkor érdemes venni egy tesztet.
Én úgy tudom fogamzásgátló után érdemes 5 hónap szünetett tartani és csak azután elkezdeni próbálkozni a babócával.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm a választ. Igen tudom, és lehet várnunk is kellene vele, vagy csak spontán valahogyan kibírni 2-3 hónapot, és aztán elkezdeni próbálkozni, de nem megy könnyen:) Nagyon várunk már rá..:)
Szia! Igen, van rá esély. Én is 5 évig szedtem a fogamzásgátlót, mi várni akartunk 3 hónapot, de a Picink nem, így hamarabb jött. Gyógyszer abbahagyása után a 2. hónapban már terhes voltam. utolsó mensi elsõ napjától számított 28. napon teszteltem pozitívat. Mielõbbi Babát kívánok! :) 31+4 hkm
A kérdező hozzászólása: Sok helyen azt olvastam, hogy mensi elõtt nem érdemes tesztet csinálni, ez télleg így van? már 3-at ellõttem, de negatívak...:( Köszönöm:)
Szia! Én 3 évig szedtem a Milligestet, 6 hónappal az abbahagyása után (de szépen fogalmaztam... :D) jött össze a bébi, heti 7-8 együttléttel védekezés nélkül. 32+6hkm
Tudom hogy nehéz én májusban hagytam abba a fogamzásgátlót, és szeptemberbe kezdtünk el próbálkozni szóval 4 hónap szünet volt nekünk. Kisfiam 4 hónap alatt fogant meg decembere karácsonykor tudtam meg , szép kari ajándék volt szóval ha úgy nézzük én 8 hónapot vártam rá szünettel együtt. 26+1 hkm :) és egy 6 éves kislány anyukája . Kitartás :) és szurkolók :)
A mai fogamzásgátlók semmilyen káros hatással nincsenek a magzatra. Az 1. és 2. hónapban sokkal esélyesebb, hogy sikerült. A legtöbb hormonális probléma, ami nehezíti a teherbeesést, a fog.gátló abbahagyásaután pár hónappal jön elõ. Pl, ha PCO-d van, vagy hajlamos vagy a cisztásodásra, akkor az 1. hónapban van a legnagyobb esélyed!
A kérdező hozzászólása: Készítettem ma tesztet, de elvileg negatív lett..viszont én ahogy megjelent a csík, egybõl kidobtam... Mennyi idõ után jelzi ki a 2 csíkot?

Első randira hova érdemes menni és mit érdemes csinálni?

Legjobb válasz: Kávézó, vagy ha már jó idõ van mostanság sétálgatás vmi nyugis helyen, közben beszélgetni, megismerni egymást...

Kávézó, vagy ha már jó idõ van mostanság sétálgatás vmi nyugis helyen, közben beszélgetni, megismerni egymást...
Csendes nyugodt helyre, ahol sokat tudtok beszélgetni, és egymásra hangolódni! :) ÉS szép a kilátás
sztem kérdezzd meg h mit szeret csinálni és azzal kapcsolatosan találj ki egy programot majd hívd el egy romantikus sétára h jobban egymásra hangolodjatok :D Sok sikert!! 22F
Kérdezd meg, hogy van-e valami ötlete ha nincs akkor séta valamerre és majd közben beültök valahova.
mindenképpen menjetek el sétálni! az a legjobb :D
Beszélgetés, kávé, tea. Ennél több elsõ alkalommal nem kell.
A fiatalabbaknak nyáron megfelel egy gombóc fagyi, hûvös idõben egy kávé v. forró csoki. A mozit nem ajánlom, egyrészt mert nem biztos hogy találtok olyan filmet, amit mindkettõtök meg akar nézni, másrészt úgy nem ismeritek meg egymást, hogy a vásznat bámuljátok. Mozizás max. a harmadik randin, DE CSAK AKKOR, ha tényleg találtatok egy olyan filmet ami tetszik mindkettõtöknek. Ha a csajnak nem jön be a film, az rossz érzésként rögzül az emlékezetébe, és ezt Veled fogja párosítani. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, sokat segítettetek!:)
Szívesen! ;D
Attól, h valaki várandós, még lehet menszesze, a tesztet a nem várt/ várt elsõ napján érdemes legelõször!
Ha normálisan megjön, akkor megnyugodhatsz. De pont "jókor" voltatok együtt...pont ovukor... Miért nem védekezel ha nem akarsz babát?
Tesztet akkor érdemes csinálni, hogyha már késik. Ha rendesen megjön, ugyanolyan intenzitású és hosszúságú mint szokott lenni, akkor megnyugodhatsz.
Szia! Nekem 4 nappal nemvárt elõtt már egyértelmû pozi lett a Clearblue!! A 10-es érzékenyságû elég halványka.. Szerintem megpróbálhatsz egyet, hátha mutat vmit..

Hogyan edzek mellre ha nincs segítségem. Fekvenyomás helyett mit érdemes csinálni?

Legjobb válasz: Én segítség nélkül nyomok fekve évtizedek óta. Mi ezzel a gond? Érzed, hogy mennyi ismétlés megy ki, nem nyomsz bele, ha már az elõzõ is éppen hogy csak kiment. Utána egykezesekkel nyomás. De ezzel is kezdheted. És itt nem marad rajtad a súly.:) Majd tárogatás, áthúzás, vagy tolódzkodás.

Én segítség nélkül nyomok fekve évtizedek óta. Mi ezzel a gond? Érzed, hogy mennyi ismétlés megy ki, nem nyomsz bele, ha már az elõzõ is éppen hogy csak kiment. Utána egykezesekkel nyomás. De ezzel is kezdheted. És itt nem marad rajtad a súly.:) Majd tárogatás, áthúzás, vagy tolódzkodás.
Ahogy Montez is utalt rá sokat segít, ha nem vagy hülye, mint például ez a majdnem darwin díj jelölt: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5BmU8..
Ez a video durva.....:) )) Pedig megindult neki, holtponton átesett , onnan ki kellet volna nyomnia.
Egykezes súlyzókkal eddzél. Vagy erõkeretben csináld a fekve- , ferde nyomást. Illetve akad pár kifejezetten mellizomra orientálódó gép is a termekben. Én pl. szinte soha nem nyomok fekve rúddal. Az elsõ 4-5 évben pedig ki nem hagytam volna, bárki bármit mond, de mára már pont nem szerepel kötötten az edzésterveimben. Ha mégis rászánom magam akkor is csak az edzés végéhez közeledve csinálom, hogy minél kevesebb erõm maradjon rá. Nem szeretem terhelni hatalmas súlyokkal az ízületeimet. "Az izmaid nem látják a tárcsákat."
A kérdező hozzászólása: Az a baj h. nem teremben edzem hanem otthon, itt pedig korlátozottabbak a lehetõségeim...

Mit érdemes csinálni (enni, inni, szedni) ha a ciklus utáni 17. napon 3mm a méhnyálkahártya, hogy vastagabb legyen?

Tegnap voltam dokinál és a petefèszek mûködésem rendben volt ( egyszer szedtem clostyt ès dup.-t),de a méhnyàlkahàrtyàm nagyon vèkony maradt,csak 3mm a 17.napon a min 10 mm helyett!Mit èrdemes csinálni,hogy vastagabb legydn,ès megmaradjon a baba??

Legjobb válasz: Azt az orvosnak kellene tudnia, hogy mit adjon rá.

Azt az orvosnak kellene tudnia, hogy mit adjon rá.
A kérdező hozzászólása: Igen, elküldött egy hormonvizsgálatra vèrvètelre, hogy kiderüljön mièrt van.Èn termèszetes gyògymòdokat keresek, ami esetleg segithet tea pl ilyenekre gondoltam....
Szia. Az E vitamint ès a mèhpempot szoktàk ajànlani ilyen esetben. A "Teherbeesès " tèmakorben olvasgass , sok ilyen kèrdèst ès vàlaszokat làttam màr.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnéztem :-)) találtam is sok hasznos ötletet

Nem tudtam beadni a kúpot mert kinyomta. Viszont most elaludt. Mit és mikor érdemes csinálni ezután?

Babám lázas volt, nem túl magas, de mivel amúgy is nagyon rossz b?rben volt, gondoltam kúpot kap. De nem bírtam beadni neki, mert még összeszorított farpofával is kipréselte magából. Ilyen még sosem volt (nem els? gyerek), gondoltam lehet hogy kakilnia kell, azért nyom. Megszoptattam, mert szopi közben szokott néha kakilni. Erre elaludt. Szerintetek azt a kúpot még beadhatom, ha felébredt (eltettem), vagy az már kuka? Ébreszteni nem szeretném, remélem nem megy fel nagyon a láza. (Tegnap éjjel magasabb volt, mint most, amikor mértem)

Legjobb válasz: Ha mélyen alszik akár álmában is beadhatod a kúpot (legalábbis én úgy csináltam a nagyfiamnál) olyankor sokkal lazábbak, nem is veszik nagyon észre. Jobbulást.

Ha mélyen alszik akár álmában is beadhatod a kúpot (legalábbis én úgy csináltam a nagyfiamnál) olyankor sokkal lazábbak, nem is veszik nagyon észre. Jobbulást.
A kérdező hozzászólása: Hát megébredt. Beadtam, de most meg kakilt. (Tényleg ez volt a baja). Csak most nem tudom, adjak-e újat, vagy 5 perc alatt kioldódott, aminek kell?
Szerintem most várj még. Azt írtad nem túl magas a láza. Inkább az éjszakátok legyen nyugodtabb. Este adnám a helyedben elalvás elõtt. Bár nem írtad mekkora baba, de lehetne neki cebion cseppeket is adni, könnyebben megbirkózik a szervezete a bacikkal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!