Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes csinálni, (222 db)

Regisztráltam Deviantart-ra, töltöttem is fel egy rajzot, de nem igazán értek az oldalhoz. Hogyan lehet egy rajzot eladni, miket érdemes csinálni? Valaki aki jártas arra, legyen szíves.

Legjobb válasz: Nem vagyok prémium tag (havonta pénzt kell érte fizetni), de elvileg pénzt kérhetsz azért, hogy mások kinyomtassák a munkádat. Hogy miket érdemes csinálni? Csatlakozz csoportokhoz, és tölts fel oda képeket, hogy aztán többekhez is eljusson, de jól válaszd meg a csoportot (például a legfrissebb képemet (http://atis1.deviantart.com/art/Cityscape-with-a-girl-394854..) MS Paint-tel csináltam, ezért a PaintArmy csoportba töltöm fel, már csak arra várok, hogy elfogadják)

Nem vagyok prémium tag (havonta pénzt kell érte fizetni), de elvileg pénzt kérhetsz azért, hogy mások kinyomtassák a munkádat. Hogy miket érdemes csinálni? Csatlakozz csoportokhoz, és tölts fel oda képeket, hogy aztán többekhez is eljusson, de jól válaszd meg a csoportot (például a legfrissebb képemet (http://atis1.deviantart.com/art/Cityscape-with-a-girl-394854..) MS Paint-tel csináltam, ezért a PaintArmy csoportba töltöm fel, már csak arra várok, hogy elfogadják)

Mikor érdemes csinálnom terhességi tesztet, ha a következő menzimet 5-re várom? Mikor lehet észlelni az első tüneteket?

Legjobb válasz: Ha 5-re várod akkor most lesz peteérésed, (kb. 7végén lesz) ergo még semmi nem történik. Terhestüneteket az ovuláció/peteérés után 8-12 nappal érezhetsz kb. elõször, naptár szerint: 30-tól. Egy hét ovu után amíg beágyazódik , az alatt még semmit nem érzel, beágyazódás után kezdhetsz csak tüneteket érezni. Tesztelni május 1-2-tõl érdemes legkorábban, de inkább 4-5-én

Ha 5-re várod akkor most lesz peteérésed, (kb. 7végén lesz) ergo még semmi nem történik. Terhestüneteket az ovuláció/peteérés után 8-12 nappal érezhetsz kb. elõször, naptár szerint: 30-tól. Egy hét ovu után amíg beágyazódik , az alatt még semmit nem érzel, beágyazódás után kezdhetsz csak tüneteket érezni. Tesztelni május 1-2-tõl érdemes legkorábban, de inkább 4-5-én
5-e elott en nem tesztelnek a helyedben....de 19.-en errol gondolkodni? :O Eloszor csinaljatok meg azt a gyereket!

Pár nappal ezelött lefeküdtem a barátommal és most barna krémszerű folyásom van, mi ennek az oka? Terhes lehetek, ha igen akkor tesztet mikor érdemes csinálni?

Legjobb válasz: Ha megfelelõen védekeztetek akkor semmi baj nem lehet. Most feküdtetek le elõször? Mert ha igen akkor megzavarodhatnak hormonjaid mert még új dolog a testednek. De ha nem vagy biztos benne hogy megfelelõen védekeztetek akkor érdemes venni egy tesztet.

Ha megfelelõen védekeztetek akkor semmi baj nem lehet. Most feküdtetek le elõször? Mert ha igen akkor megzavarodhatnak hormonjaid mert még új dolog a testednek. De ha nem vagy biztos benne hogy megfelelõen védekeztetek akkor érdemes venni egy tesztet.
Én úgy tudom fogamzásgátló után érdemes 5 hónap szünetett tartani és csak azután elkezdeni próbálkozni a babócával.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm a választ. Igen tudom, és lehet várnunk is kellene vele, vagy csak spontán valahogyan kibírni 2-3 hónapot, és aztán elkezdeni próbálkozni, de nem megy könnyen:) Nagyon várunk már rá..:)
Szia! Igen, van rá esély. Én is 5 évig szedtem a fogamzásgátlót, mi várni akartunk 3 hónapot, de a Picink nem, így hamarabb jött. Gyógyszer abbahagyása után a 2. hónapban már terhes voltam. utolsó mensi elsõ napjától számított 28. napon teszteltem pozitívat. Mielõbbi Babát kívánok! :) 31+4 hkm
A kérdező hozzászólása: Sok helyen azt olvastam, hogy mensi elõtt nem érdemes tesztet csinálni, ez télleg így van? már 3-at ellõttem, de negatívak...:( Köszönöm:)
Szia! Én 3 évig szedtem a Milligestet, 6 hónappal az abbahagyása után (de szépen fogalmaztam... :D) jött össze a bébi, heti 7-8 együttléttel védekezés nélkül. 32+6hkm
Tudom hogy nehéz én májusban hagytam abba a fogamzásgátlót, és szeptemberbe kezdtünk el próbálkozni szóval 4 hónap szünet volt nekünk. Kisfiam 4 hónap alatt fogant meg decembere karácsonykor tudtam meg , szép kari ajándék volt szóval ha úgy nézzük én 8 hónapot vártam rá szünettel együtt. 26+1 hkm :) és egy 6 éves kislány anyukája . Kitartás :) és szurkolók :)
A mai fogamzásgátlók semmilyen káros hatással nincsenek a magzatra. Az 1. és 2. hónapban sokkal esélyesebb, hogy sikerült. A legtöbb hormonális probléma, ami nehezíti a teherbeesést, a fog.gátló abbahagyásaután pár hónappal jön elõ. Pl, ha PCO-d van, vagy hajlamos vagy a cisztásodásra, akkor az 1. hónapban van a legnagyobb esélyed!
A kérdező hozzászólása: Készítettem ma tesztet, de elvileg negatív lett..viszont én ahogy megjelent a csík, egybõl kidobtam... Mennyi idõ után jelzi ki a 2 csíkot?

Első randira hova érdemes menni és mit érdemes csinálni?

Legjobb válasz: Kávézó, vagy ha már jó idõ van mostanság sétálgatás vmi nyugis helyen, közben beszélgetni, megismerni egymást...

Kávézó, vagy ha már jó idõ van mostanság sétálgatás vmi nyugis helyen, közben beszélgetni, megismerni egymást...
Csendes nyugodt helyre, ahol sokat tudtok beszélgetni, és egymásra hangolódni! :) ÉS szép a kilátás
sztem kérdezzd meg h mit szeret csinálni és azzal kapcsolatosan találj ki egy programot majd hívd el egy romantikus sétára h jobban egymásra hangolodjatok :D Sok sikert!! 22F
Kérdezd meg, hogy van-e valami ötlete ha nincs akkor séta valamerre és majd közben beültök valahova.
mindenképpen menjetek el sétálni! az a legjobb :D
Beszélgetés, kávé, tea. Ennél több elsõ alkalommal nem kell.
A fiatalabbaknak nyáron megfelel egy gombóc fagyi, hûvös idõben egy kávé v. forró csoki. A mozit nem ajánlom, egyrészt mert nem biztos hogy találtok olyan filmet, amit mindkettõtök meg akar nézni, másrészt úgy nem ismeritek meg egymást, hogy a vásznat bámuljátok. Mozizás max. a harmadik randin, DE CSAK AKKOR, ha tényleg találtatok egy olyan filmet ami tetszik mindkettõtöknek. Ha a csajnak nem jön be a film, az rossz érzésként rögzül az emlékezetébe, és ezt Veled fogja párosítani. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, sokat segítettetek!:)
Szívesen! ;D
Attól, h valaki várandós, még lehet menszesze, a tesztet a nem várt/ várt elsõ napján érdemes legelõször!
Ha normálisan megjön, akkor megnyugodhatsz. De pont "jókor" voltatok együtt...pont ovukor... Miért nem védekezel ha nem akarsz babát?
Tesztet akkor érdemes csinálni, hogyha már késik. Ha rendesen megjön, ugyanolyan intenzitású és hosszúságú mint szokott lenni, akkor megnyugodhatsz.
Szia! Nekem 4 nappal nemvárt elõtt már egyértelmû pozi lett a Clearblue!! A 10-es érzékenyságû elég halványka.. Szerintem megpróbálhatsz egyet, hátha mutat vmit..

Augusztusig szeretnék a lehetõ legtöbbet fogyni. Mit érdemes csinálni, mit egyek, mit ne?

a kenyeret pl mivel lehet kiváltani?

Legjobb válasz: Szia!:) én 1 hónapja fogyókúrázok úgy, hogy nem eszek kenyeret,tésztát, és édességet. A kenyeret helyettesítheted abonettel, kétszersülttel és akár puffasztott rizzsel is. Nagyon finom sonkákat lehet kapni amikben kevés a kalória. Ajánlani tudom a cerbona mûzlit meg fitness mûzlit csoki helyett tökéletes:)) és ha kibírod ne egyél 6 után.én futni is eljárok heti 3szor és már látom magamon a változást. Sok sikert remélem segítettem.:)

Szia!:) én 1 hónapja fogyókúrázok úgy, hogy nem eszek kenyeret, tésztát, és édességet. A kenyeret helyettesítheted abonettel, kétszersülttel és akár puffasztott rizzsel is. Nagyon finom sonkákat lehet kapni amikben kevés a kalória. Ajánlani tudom a cerbona mûzlit meg fitness mûzlit csoki helyett tökéletes:) ) és ha kibírod ne egyél 6 után.én futni is eljárok heti 3szor és már látom magamon a változást. Sok sikert remélem segítettem.:)
És persze sok zöldséget meg gyümölcsöt kell enni. Csirkehúst és halat is egyél. Elõzõ voltam írj privit ha kérdeznél:)
Este hat utáni koplalás a legrégibb városi legenda.

Ha már nem tudja hogy mit érez hogy szeret e vagy sem akkor mit érdemes csinálni?

Legjobb válasz: mint ketten szenvedünk.én azért mert szeretem õt.de egyikünk sem akar szakitani.sokat veszekedtünk egy hét leforgása alatt de kitartottunk egymás mellett.viszont azt mondta az váltotta ki ezt h nem tudja hogy mit érez h ennyi veszekedtünk.õ 19 éves fiu én 17 vagyok.és már három hete leszünk együtt féléve.

A kérdező hozzászólása: mint ketten szenvedünk.én azért mert szeretem õt.de egyikünk sem akar szakitani.sokat veszekedtünk egy hét leforgása alatt de kitartottunk egymás mellett.viszont azt mondta az váltotta ki ezt h nem tudja hogy mit érez h ennyi veszekedtünk.õ 19 éves fiu én 17 vagyok.és már három hete leszünk együtt féléve.
A kérdező hozzászólása: idõt kért meg mikro voltam nála pénteken akkorpuszilgatott meg csókolóztunk.meg smsbe is irta h puszillak meg h puszi ma már 2x. akkor ez most jót jelent?
Ha ilyen fokú intimitás ellenére sem tudja mit érez hagyd a fenébe!
A kérdező hozzászólása: intimitás nem is volt az..
a puszi meg a csók az szerinted micsoda?
A kérdező hozzászólása: hát az nem számit annak csak a szex meg ilyenek
Tévedsz.. az intimitás a kézfogásnál és a pusziknál kezdõdik!! Szerepe van a szerelem kialakitásában. Ha ezektõl nem érez magához közel, nem szeret meg akkor semmitõl nem fog...a szextõl sem. Tapasztalat! Ezért ért véget elõzõ kapcsolatom. Bár mindenki másba tud beleszeretni de ha a fizikai közelség, a csókok és a szex hidegen hagyja érzelmileg akkor nem sok esély van arra hogy ágyon kivül meg beléd esne.
A kérdező hozzászólása: Ezek után van esély h szeret
A kérdező hozzászólása: Ezek utan van esely h szeret?
Mi lehet a gond? Talán, hogy egy Ladára vettél VW felnit?
Lehet, hogy más az agymérete. Azon a Ladán amelyiken volt elõtte nemvolt pogácsa?
A kérdező hozzászólása: nemtudom hogy volt-e, :S
Biztos h volt alatta, m elõre még ha a közepe jó volna, akkor se menne fel csak nyomtávval...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!