Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes babaúszásra vinni (3 db)

Holnap megyünk először babaúszásra. Mit érdemes ilyenkor vinni, mi az amire a legtöbb szülő nem gondol?

kell úszóruha a gyereknek, vagy elég "csak" az úszópelus (+kapunk valami gumibugyi szer?séget is)?

Legjobb válasz: Úszópelenka elég. Ha gondolod Tescoba most 500ft-ért árulnak gumibugyit a tetejére, de nem kell. Nagy méretû meleg fürdõ lepedõ. Minden ami kell a babának + a végére egy kis sapka, hogy meg ne fázzon. A játékokat adják. És természetesen magadnak is kell az úszócucc, papucs, kogy a kövön el ne csússz. Jó szórakozást!

Úszópelenka elég. Ha gondolod Tescoba most 500ft-ért árulnak gumibugyit a tetejére, de nem kell. Nagy méretû meleg fürdõ lepedõ. Minden ami kell a babának + a végére egy kis sapka, hogy meg ne fázzon. A játékokat adják. És természetesen magadnak is kell az úszócucc, papucs, kogy a kövön el ne csússz. Jó szórakozást!
A kérdező hozzászólása: az elsõ alkalomkor meg kell venni az uszodában az gumibugyi szerûséget, ami igazából mosható pelenka is (vagy valami ilyesmi).
Szia, még annyi, h én vittem testápolót. Babám bõre kicsit érzékeny, így úszás után lezuhanyoztunk, és bekentem vele. Ezen kívül elég éhes és szomjas volt utána. Ha szoptatod, akkor minden kéznél van ;) De ha nem, érdemes erre is felkészülni.
Hogy sikerült? Vittetek mindent?
A kérdező hozzászólása: szia! minden rendben volt, nagyon élvezte az úszást, bár még csak ismerkedtünk a vízzel. Nem hagytam itthon semmit, egész jól összekészítettem a motyókat :-) köszönöm a válaszokat, további szép napot.

Mikor érdemes előszőr babaúszásra vinni a babát?

Tettszik e nekik és valójában ez mért jó nekik???Mi annak idején nem jártunk ilyenre mégis feln?ttünk azért kérdezem.És mennyibe kerül egy ilyen óra vagy ezt rendszeresen kell csináltatni velük?

Legjobb válasz: Szia!Én 9 hónaposan vittem elõször a lányomat,mondjuk Õ koraszülött volt és kellett.Nekünk nagyon bevált, eléggé le volt maradva a mozgásban.De egyébként is jó ha megtanulnak úszni szerintem.Ma két és fél éves, és még mindig járunk.Már behozta a lemaradását, de imádja a vizet. Ahová mi járunk ott 1800 ft egy alkalom.

Szia!Én 9 hónaposan vittem elõször a lányomat, mondjuk Õ koraszülött volt és kellett.Nekünk nagyon bevált, eléggé le volt maradva a mozgásban.De egyébként is jó ha megtanulnak úszni szerintem.Ma két és fél éves, és még mindig járunk.Már behozta a lemaradását, de imádja a vizet. Ahová mi járunk ott 1800 ft egy alkalom.
3 hónapos koról vihetd, attól függ hova mész, hogy mennyibe kerül. http://www.babauszas.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: Mennyivel elõtte ehet utoljára?
Elsõ alkalommal még nem hiszem, hogy víz éri a fülét, én nem cseppentenék. Mindhárom gyerekem járt babaúszásra, egyiknek sem volt baja a fülének. Evés utoljára fél-1 óra úszás elõtt. Vinni: úszópelenka, úszósapka babának ha kérik, törülközõ, egyéb normál felszerelés. Hajszárító, ha ott nincs. Szülõnek papucs, törülközõ, fürdõruha. Úszás után nagyon fáradt és éhes lesz a baba, ezt tudjad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!