Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes az esküvőt, ha (2 db)

Mikor érdemes megtartani az esküvőt, ha augusztusban már bőven lesz terhes pocak?

Nem 100%-ék,de lehet,hogy terhes vagyok.Augusztusban terveztük az esküv?t,de akkor már b?ven lesz pocak.

Legjobb válasz: Szia! Mi is augusztus-szeptemberre terveztük az esküvõnket, de aztán kiderült októberben, hogy baba lesz :-) Ezért aztán a polgárit elõrehoztuk, hogy a babócka csládba érkezzen, és majd ha már 2 éves körüli lesz, akkor megtartjuk a templomit is nagyobb vendégséggel. (A polgárin 14-en voltunk, utána egy vacsi, két sör, és kész) A feleségem súg közben, hogy nagy pocakkal is mehetsz anyakönyvvezetõ elé, csak arra vigyázz, hogy az elsõ 12 hétben lehetnek rosszullétek, ha lehet arra az idõre ne tûzzétek ki az esküvõt, mert emlékezetes lenne, ha a boldogító igen helyen sugárban lehányod a võlegényt :-)) Sok boldogságot nektek, az esküvõhöz is és a babához is! Timi&Szabi

Szia! Mi is augusztus-szeptemberre terveztük az esküvõnket, de aztán kiderült októberben, hogy baba lesz :-) Ezért aztán a polgárit elõrehoztuk, hogy a babócka csládba érkezzen, és majd ha már 2 éves körüli lesz, akkor megtartjuk a templomit is nagyobb vendégséggel. (A polgárin 14-en voltunk, utána egy vacsi, két sör, és kész) A feleségem súg közben, hogy nagy pocakkal is mehetsz anyakönyvvezetõ elé, csak arra vigyázz, hogy az elsõ 12 hétben lehetnek rosszullétek, ha lehet arra az idõre ne tûzzétek ki az esküvõt, mert emlékezetes lenne, ha a boldogító igen helyen sugárban lehányod a võlegényt :-)) Sok boldogságot nektek, az esküvõhöz is és a babához is! Timi&Szabi
Úgy akartam írni, hogy a boldogító igen helyett.
szia! szerintem nem gáz pocakosan! Bár nekünk pont e miatt nem volt. Nem akartam, hogy azt higgye a család, hogy azért házasodunk, mert jön a baba. Lehet, hogy ez hülyeség. Tervezzük az esküvõt majd mikor a pici 2 év körül lesz. Nekünk így is kerek a család :) Sok boldogságot Nektek!

Ha 2012 majusaban szeretnenk az eskuvonket, mikor erdemes elkezdeni a szervezeset? Es mivel kezdjem? Irj barmi tanacsot eskuvovel kapcsolatban. Bovebben lent

Ti sajat magatok szerveztetek meg vagy szervezot fizettetek? Minden eskuvoi tanacs tipp erdekel . Lehet irni a ruhatol a meghivoig barmirol. Es mire erdemes figyelni? Mi kell egy jo eskuvohoz?

Legjobb válasz: Mi magunk intéztünk mindent,segített apósom is,és anyukám is.A szervezõ sokba került volna nekünk.Ha magatok intézitek legalább fél évvel korábban kezdjétek el intézni.Mi a házasság kötõvel és a pappal kezdtünk, Tudni kell h menyi vendéget hívtok meg utána,tudjátok meg h van e vegás,cukros v komoly gyógyszert szedõ,mert nekik specko kaja v ital kell,A fotósnak mutasd be a szülõket mert nem lesz róluk kép, én így jártam Legyen egy két jõ humorú bulízos akik a hangulatot felnyomják,utcso tanács az ültetésnél vegyétek figyelembe h ki mennyire birja elviselni a másikat.

Mi magunk intéztünk mindent, segített apósom is, és anyukám is.A szervezõ sokba került volna nekünk.Ha magatok intézitek legalább fél évvel korábban kezdjétek el intézni.Mi a házasság kötõvel és a pappal kezdtünk, Tudni kell h menyi vendéget hívtok meg utána, tudjátok meg h van e vegás, cukros v komoly gyógyszert szedõ, mert nekik specko kaja v ital kell, A fotósnak mutasd be a szülõket mert nem lesz róluk kép, én így jártam Legyen egy két jõ humorú bulízos akik a hangulatot felnyomják, utcso tanács az ültetésnél vegyétek figyelembe h ki mennyire birja elviselni a másikat.
Hát, elsõ lépés hogy kell keresned egy pasit aki el is akar venni.. ez a nehezebb része a dolognak, a többi már jön magától.
Ha sok idõd van, vagy olyan munkahelyed, ahol szabadon netezhetsz, akkor meg tudod szervezni. Ha sokat dolgoztok, érdemes szervezõre bízni, mert különben hónapokig nem lesz egy szabad, lazítós hétvégétek, abba meg nagyon bele lehet fáradni... Amúgy az egészrõl napestig tudnék írni, tavaly volt az esküvõnk, jobb lenne, ha kérdéseket tennél föl. ;)
nekünk 2006 májusban volt az esküvõnk.mivel nem sok étterem van abban a városban, ahol volt és a legfelkapottabban akartam a lakodalmat, 2008 július vagy augusztusban lefoglaltuk.már akkor elkezdtem a fotóst, videóst keresni a neten.zenészünk az ismerõsünk esküvõjén volt, õt választottuk, õt is õsszel felkértük, võfélyt szintén.a fotóst is lefoglaltuk október magasságában, legalább a 2008-as áron dolgozott. lehet, kinevettek, de volt egy füzetem, amibe leírtam, mit kell szervezni, mi mennyibe kerül és szétosztottam hónapokra, majd utolsó hónapban hetekre, mikor mit kell szervezni és fizetni.így el volt osztva minden.anyakönyvvezetõhöz az esküvõ elõtt 30 nappal lehet menni leghamarabb, a templomot is lefoglaltuk már tél végén.díszítéssel nem volt gond, az étterem szép, így nem kellett díszíteni.tél végén megkerestem a menyasszonyi ruhaszalont, szétnéztünk.márciusban foglaltam le a ruhámat.közben meg lehetett venni az öltönyt a férjemre, cipõt mindkettõnknek, anyunak, anyósnak ruhát.keresni fodrászt, kozmetikust. de fura így leírni, már 5 éve volt és mégis mintha tegnap lett volna.sok boldogságot nektek és jó szervezkedést!
:) Én 2012 augusztusában megyek férjhez. Már nézelõdök neten..de egyenlõre még semmi komoly szervezést nem bonyolítottam le. Kb tudjuk már, hogy milyen stílusút szeretnénk. Illetve nem fogadunk szervezõt..Mi magunk csináljuk meg. http://www.weddings.hu Ez egy szuper oldal... annyi sok díszlet, torta, ruha... mindem ami egy esküvõhöz kell, itt megtalálod ..mindeféle színösszeállításban. Nagyon sok jó ötlet.. El lehet rajta bogarászni napokig. :) Ajánlom még azokat az oldalakat is, amik ott vannak feltûntetve..:) üdv.
én is 2012 májusában leszek feleség, és én is tanácstalan vagyok:) ha gondolod, majd beszélhetünk:)
2012-ben elpusztul a világ, minek az esküvõ? (;
Hány éves vagy...?
A kérdező hozzászólása: hat ... hogyan kezdtetek a szervezest? nekem van netem, es idom is egyenlore ... hol kezdjem mire kell figyelni? valami papirokat kelle intezni elotte? pappal kelle beszelni, a vendeglot mennyivel azelott foglaljak le? mijen kaja megy eskuvore? mijen zene? diszites minden erdekel!szoval barmi infod ha van megkoszonnem
http://www.eskuvo.hu-n nézd meg az esküvõi határidõ naplót, ott mindent megtalálsz, idõrendi sorrendbe szedve.
szerintem olyan szeptember Október körül rá ér elkezdeni. Szerintem érdemes ki gondolni elõször hogy mennyit szántok az esküvõre. Aztán nászút, koszorúslány/ok és tanúk kiválasztása. Aztán helyszín és a vendéglista. http://www.weddings.hu/modules.php?name=News&file=article&si.. itt találsz bõvebben róla:)
Szia! Mi 2012 augusztusra tervezzük az esküvõt. Nem szeretnék rendezvény szervezõre költeni. Neten már nézelõdtem, és ahogy az elõttem szóló én is mappákba mentettem le, ami tetszett. A zenész és a võfély egyik családtag ismerõse lesz, de nagyon be vannak már most táblázva a jövõ évre, így velük hamarosan beszélni fogunk, hogy jegyezzék be a naptárjukba a mi napunkat. A többivel még õszig biztos várunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!