Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes az esküvőt, (4 db)

Mikor érdemes megtartani az esküvőt, ha augusztusban már bőven lesz terhes pocak?

Nem 100%-ék,de lehet,hogy terhes vagyok.Augusztusban terveztük az esküv?t,de akkor már b?ven lesz pocak.

Legjobb válasz: Szia! Mi is augusztus-szeptemberre terveztük az esküvõnket, de aztán kiderült októberben, hogy baba lesz :-) Ezért aztán a polgárit elõrehoztuk, hogy a babócka csládba érkezzen, és majd ha már 2 éves körüli lesz, akkor megtartjuk a templomit is nagyobb vendégséggel. (A polgárin 14-en voltunk, utána egy vacsi, két sör, és kész) A feleségem súg közben, hogy nagy pocakkal is mehetsz anyakönyvvezetõ elé, csak arra vigyázz, hogy az elsõ 12 hétben lehetnek rosszullétek, ha lehet arra az idõre ne tûzzétek ki az esküvõt, mert emlékezetes lenne, ha a boldogító igen helyen sugárban lehányod a võlegényt :-)) Sok boldogságot nektek, az esküvõhöz is és a babához is! Timi&Szabi

Szia! Mi is augusztus-szeptemberre terveztük az esküvõnket, de aztán kiderült októberben, hogy baba lesz :-) Ezért aztán a polgárit elõrehoztuk, hogy a babócka csládba érkezzen, és majd ha már 2 éves körüli lesz, akkor megtartjuk a templomit is nagyobb vendégséggel. (A polgárin 14-en voltunk, utána egy vacsi, két sör, és kész) A feleségem súg közben, hogy nagy pocakkal is mehetsz anyakönyvvezetõ elé, csak arra vigyázz, hogy az elsõ 12 hétben lehetnek rosszullétek, ha lehet arra az idõre ne tûzzétek ki az esküvõt, mert emlékezetes lenne, ha a boldogító igen helyen sugárban lehányod a võlegényt :-)) Sok boldogságot nektek, az esküvõhöz is és a babához is! Timi&Szabi
Úgy akartam írni, hogy a boldogító igen helyett.
szia! szerintem nem gáz pocakosan! Bár nekünk pont e miatt nem volt. Nem akartam, hogy azt higgye a család, hogy azért házasodunk, mert jön a baba. Lehet, hogy ez hülyeség. Tervezzük az esküvõt majd mikor a pici 2 év körül lesz. Nekünk így is kerek a család :) Sok boldogságot Nektek!
Gondoljátok ki a pontos dátumot!Majd keress helyszínt, zenekart, võfélyt, fotóst, videóst, meg akit még szeretnél. Võfély azért is jó, mert ha beszélsz vele, egybõl felvilágosít hogy zajlik egy esküvõ, meg lagzi, valamint a nagy napon amellett, hogy szórakoztat, koordinálja az eseményeket! Ez nagyon hasznos volt nálunk is, szerintem 50 fõ felett nagyon hasznos!:) Zenekart tudsz keresni neten is, belehallgatsz...stb, vagy valakiktõl, akik ismernek zenészeket, tapasztalat alapján, de úgy ne foglaljátok le, hogy nem halljátok hogy zenélnek! Fotós, videóst is tudsz nézni neten, itt is nézd meg a referenciamunkáikat, melyik tetszik! étterem lefoglalása, majd érdeklõdd meg a helyi anyakönyvi hivatalban, mi a szokás nálatok, mikor kell bejelentkezni, hogy tutira megkapd a kitalált idõpontotokat. Ugyanez templomnál is. Én ruhákat is a neten nézegettem elõször, majd mikor megtaláltam melyikek tetszenek (márkanév alapján), utánanéztem melyik szalonok forgalmazzák, és oda mentem. Csak a szalonban nézelõdni nem túl szerencsés, mert a fogason másképp néz ki a ruha mint felvéve, nameg az ember hirtelen hajlamos lenne mindet felpróbálni:) Jobb ha célirányos vagy! Ezeken kívül még millió részlet van, de ha lagzit nem is, azért egy tanácsi meg templomi esküvõt meg tudnál nézni, ha még tényleg nem láttál, ha elmész szombati napon, majd beáramolsz a tömeggel, ott nem nézik, hogy ki vagy, úgyis sok az idegen, és megnézel párat. Valamint a http://www.mennyegzo.hu fórumán és más esküvõs fórumokon tájékozódhatsz, szánj rá jó pár naot, és olvass vissza bennük, és így kiokosodhatsz! Sok sikert!
Szia! Huu ha elkezdenék neked leírni mindent akkor igen megunnád olvasni ezért írok neked egy honlapot ahol rengeteg ember esküvõjének folyamatos szervezését követheted végig megismerkedésüktõl-a nászútig.Én is itt blogolok és nagyon sok hasznos dolgot találtam.Díszítés, virág ruha bármi ami érdekel:itt megtalálod. http://www.weddings.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! Nagyon sokat segítettetek az induláshoz! :)
én 10 napja vagyok feleség :-) 1.tervezzétek meg nagyvonalakban, kezdj el ruhát próbálni (kb.9-6 hónappal elõtte) 2.foglaljátok le az idõpontotkat (5-6 hónappal elõtte), elõleget is hagyjatok pl. az étteremben, mert sok rosszat hallani 3.készítsetek meghívót, kezdjetek el beszerezni mindent pl. öltöny, cipõ, fátyol..., kérjetek fel fotóst, videóst, võfélyt (4-5 hónappal elõtte) 4. készíttess ruhát, vagy kölcsönözd, osszátok a meghívót, keresstek virágost, cukrászdát (2 hónappel elõtte) 5. utolsó hónapban egyeztessetek midenkivel még egyszer, a fotóssal, võféllyel üljetek le átbeszélni az esküvõ menetét, kéréseiteket, foglaljatok nászuitas uticélt, esküvõi jármûrõl gondoskodjatok mi kb. így szerveztük, és így nem bolondulunk bele, mert egyszerre csak pár dologra kellett figyelni. Annyi biztos, hogy egy ütemtervet írjaok össze a naptárba, hogy mindennek legyen helye, és ne felejtsetek el semmit.
Nekem most lesz augusztus végén, és június végén döntöttük el hogy lesz esküvõ, és mindent megtudtam szervezni kb egy hét alatt. A polgári szertartás kastélyban lesz, kint a kertben, ha rossz az idõ, akkor bent a kastély egyik termében, majd utána háznál lesz a lagzi. A ruhám gyönyörû lesz külföldrõl hozták be, és szerintem minden klappol, már csak a gyûrûket kell megvennünk. Ja és nem egy egyszerû esküvõt hoztam össze ilyen hamar, bár lehet hogy szerencsém volt, és szerintem pénz kérdése. Úgyhogy szerintem még ráérsz, bár ha lesz templomi is, akkor biztos hamarabb kell neki állnod.
Igaza van az utolsó hozzászólónak, én is két alatt zavartam le mindent. Nem kell túllihegni a dolgot. A ruhákat varrattam, a lagzi meg háznál volt.
Szerintem mindent idobe kell megszervezni ha van penz ha nincs mert ha valaki nem tud eljonni nem lehet az utolso napokba kapkodni elvezni is kell meg a helyzetet! !!!!!!Nagyon-nagyon sok boldogságot Nektek!!!!!!

Ha 2012 majusaban szeretnenk az eskuvonket, mikor erdemes elkezdeni a szervezeset? Es mivel kezdjem? Irj barmi tanacsot eskuvovel kapcsolatban. Bovebben lent

Ti sajat magatok szerveztetek meg vagy szervezot fizettetek? Minden eskuvoi tanacs tipp erdekel . Lehet irni a ruhatol a meghivoig barmirol. Es mire erdemes figyelni? Mi kell egy jo eskuvohoz?

Legjobb válasz: Mi magunk intéztünk mindent,segített apósom is,és anyukám is.A szervezõ sokba került volna nekünk.Ha magatok intézitek legalább fél évvel korábban kezdjétek el intézni.Mi a házasság kötõvel és a pappal kezdtünk, Tudni kell h menyi vendéget hívtok meg utána,tudjátok meg h van e vegás,cukros v komoly gyógyszert szedõ,mert nekik specko kaja v ital kell,A fotósnak mutasd be a szülõket mert nem lesz róluk kép, én így jártam Legyen egy két jõ humorú bulízos akik a hangulatot felnyomják,utcso tanács az ültetésnél vegyétek figyelembe h ki mennyire birja elviselni a másikat.

Mi magunk intéztünk mindent, segített apósom is, és anyukám is.A szervezõ sokba került volna nekünk.Ha magatok intézitek legalább fél évvel korábban kezdjétek el intézni.Mi a házasság kötõvel és a pappal kezdtünk, Tudni kell h menyi vendéget hívtok meg utána, tudjátok meg h van e vegás, cukros v komoly gyógyszert szedõ, mert nekik specko kaja v ital kell, A fotósnak mutasd be a szülõket mert nem lesz róluk kép, én így jártam Legyen egy két jõ humorú bulízos akik a hangulatot felnyomják, utcso tanács az ültetésnél vegyétek figyelembe h ki mennyire birja elviselni a másikat.
Hát, elsõ lépés hogy kell keresned egy pasit aki el is akar venni.. ez a nehezebb része a dolognak, a többi már jön magától.
Ha sok idõd van, vagy olyan munkahelyed, ahol szabadon netezhetsz, akkor meg tudod szervezni. Ha sokat dolgoztok, érdemes szervezõre bízni, mert különben hónapokig nem lesz egy szabad, lazítós hétvégétek, abba meg nagyon bele lehet fáradni... Amúgy az egészrõl napestig tudnék írni, tavaly volt az esküvõnk, jobb lenne, ha kérdéseket tennél föl. ;)
nekünk 2006 májusban volt az esküvõnk.mivel nem sok étterem van abban a városban, ahol volt és a legfelkapottabban akartam a lakodalmat, 2008 július vagy augusztusban lefoglaltuk.már akkor elkezdtem a fotóst, videóst keresni a neten.zenészünk az ismerõsünk esküvõjén volt, õt választottuk, õt is õsszel felkértük, võfélyt szintén.a fotóst is lefoglaltuk október magasságában, legalább a 2008-as áron dolgozott. lehet, kinevettek, de volt egy füzetem, amibe leírtam, mit kell szervezni, mi mennyibe kerül és szétosztottam hónapokra, majd utolsó hónapban hetekre, mikor mit kell szervezni és fizetni.így el volt osztva minden.anyakönyvvezetõhöz az esküvõ elõtt 30 nappal lehet menni leghamarabb, a templomot is lefoglaltuk már tél végén.díszítéssel nem volt gond, az étterem szép, így nem kellett díszíteni.tél végén megkerestem a menyasszonyi ruhaszalont, szétnéztünk.márciusban foglaltam le a ruhámat.közben meg lehetett venni az öltönyt a férjemre, cipõt mindkettõnknek, anyunak, anyósnak ruhát.keresni fodrászt, kozmetikust. de fura így leírni, már 5 éve volt és mégis mintha tegnap lett volna.sok boldogságot nektek és jó szervezkedést!
:) Én 2012 augusztusában megyek férjhez. Már nézelõdök neten..de egyenlõre még semmi komoly szervezést nem bonyolítottam le. Kb tudjuk már, hogy milyen stílusút szeretnénk. Illetve nem fogadunk szervezõt..Mi magunk csináljuk meg. http://www.weddings.hu Ez egy szuper oldal... annyi sok díszlet, torta, ruha... mindem ami egy esküvõhöz kell, itt megtalálod ..mindeféle színösszeállításban. Nagyon sok jó ötlet.. El lehet rajta bogarászni napokig. :) Ajánlom még azokat az oldalakat is, amik ott vannak feltûntetve..:) üdv.
én is 2012 májusában leszek feleség, és én is tanácstalan vagyok:) ha gondolod, majd beszélhetünk:)
2012-ben elpusztul a világ, minek az esküvõ? (;
Hány éves vagy...?
A kérdező hozzászólása: hat ... hogyan kezdtetek a szervezest? nekem van netem, es idom is egyenlore ... hol kezdjem mire kell figyelni? valami papirokat kelle intezni elotte? pappal kelle beszelni, a vendeglot mennyivel azelott foglaljak le? mijen kaja megy eskuvore? mijen zene? diszites minden erdekel!szoval barmi infod ha van megkoszonnem
http://www.eskuvo.hu-n nézd meg az esküvõi határidõ naplót, ott mindent megtalálsz, idõrendi sorrendbe szedve.
szerintem olyan szeptember Október körül rá ér elkezdeni. Szerintem érdemes ki gondolni elõször hogy mennyit szántok az esküvõre. Aztán nászút, koszorúslány/ok és tanúk kiválasztása. Aztán helyszín és a vendéglista. http://www.weddings.hu/modules.php?name=News&file=article&si.. itt találsz bõvebben róla:)
Szia! Mi 2012 augusztusra tervezzük az esküvõt. Nem szeretnék rendezvény szervezõre költeni. Neten már nézelõdtem, és ahogy az elõttem szóló én is mappákba mentettem le, ami tetszett. A zenész és a võfély egyik családtag ismerõse lesz, de nagyon be vannak már most táblázva a jövõ évre, így velük hamarosan beszélni fogunk, hogy jegyezzék be a naptárjukba a mi napunkat. A többivel még õszig biztos várunk.


Mikor érdemes elkezdeni a virágosokat körbejárni, hogy megtudjam gyűjtene-e nekem lehulló virágszirmokat az esküvőmre? Mennyit kérnének érte?

Legjobb válasz: Kb 50 fõre mennyi virágszirmot kéne összegyûjtenem, hogy ne legyen kevés? Csak az asztalokra kéne...

A kérdező hozzászólása: Kb 50 fõre mennyi virágszirmot kéne összegyûjtenem, hogy ne legyen kevés? Csak az asztalokra kéne...
Hát ez nem egyszerü. mert a virágosoknál sincs nagyon széo lehullo szirom. erre csak a friss rózsaszirom jó. Ezt inkább egy rózsakertészetben érdemes megkérdezned. Nekem anyukámnak van virágboltja, és mi a nagynéném rózsakertjéböl szedtünk frissen rózsaszirmot.
A kérdező hozzászólása: Ez nem jó hír... És szerinted jobban megéri anyagilag, mintha selyem vagy papírszirmot vennék? Ha igen, tudod ajánlani a nagynénédet :-D Bp-i vagyok.... :-) Kb mennyi kéne belõle amúgy?
már mint a nagynénémnek csak a kertjében van rózsa, nem kertész. és nekünk szirom szóráshoz kellett. Az asztalra csak nagyon friss szirmokat raknék, mert rettentö hamar meg kókadnak és csúnyák lesznek. akkor inkáb vegyél szines üveg köveket, pl Ikea azok jól mutatnak. Már sok esküvöt díszítettem, mert természetesen az összes baránöm felkér segítségre. ha most magyarországon laknék, szívesen segítenék neked is, de sajna 1000 km-rel messzebb vagyok. mikor lesz az esküvöd?
A kérdező hozzászólása: 3, 5 hónap múlva! Köszönöm a segítséget, akkor szerintem marad a papírszirom. Dekorkõ lesz!!! :-)
Én is a dekorkavicsot ajánlanámm, és mellé mécsestartókat, vagy pont fordítva. Azt semmiképpen sem, hogy telszórd az asztalt szirommal vagy kaviccsal, általában mindig kevés a hely az asztalon, a pincérek igy sem tudják hová tenni a tálakat. Egy keskeny sávban szokás a szirmokat végigszórni az asztalon, de nekem az egyálalán nem jön be, számomra olyan szemetssé teszi az asztalt. 6 személyenként 1-2-3 mécsestartó, körülötte pár szem üvegkavics egycsoportban elhelyezve nagyon dekoratív. És itt a hangsúly a csoporton van! (ahogy a tanárunk mondta annakidején: "grupppíírozás, kérem!"
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az ötletet! Jól hangzik!!! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!