Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes az egy hetes babát, (2 db)

Mikor érdemes levegőztetni az egy hetes babát, délután, ha felébred szoptatás után?

És fürdetni?

Legjobb válasz: Alakítsd ki úgy, ahogy neked a legkényelmesebb. A fürdetést sokan azért szokták este, hogy apa is otthon legyen, így az egy családi rituálévá válik. A levegõztetést meg ahhoz igazítsd szerintem, hogy milyen idõ van. Nagy hõségben egyikõtöknek sem fog jólesni. Egyik barátnõm pl. mindig este viszi ki a levegõre a picit a párjával együtt, sétálnak egyet, aztán fürdés, szopi, alvás. De mindenkinek más válik be. Tégy szíved szerint, az lesz a jó!

Alakítsd ki úgy, ahogy neked a legkényelmesebb. A fürdetést sokan azért szokták este, hogy apa is otthon legyen, így az egy családi rituálévá válik. A levegõztetést meg ahhoz igazítsd szerintem, hogy milyen idõ van. Nagy hõségben egyikõtöknek sem fog jólesni. Egyik barátnõm pl. mindig este viszi ki a levegõre a picit a párjával együtt, sétálnak egyet, aztán fürdés, szopi, alvás. De mindenkinek más válik be. Tégy szíved szerint, az lesz a jó!
Az én egy hetes babám reggel 9 körüli evés után vann fenn általban, akkor szokta anyósom "kisajátítani":-) Ebédelni meg az udvaron szoktunk , árnyékban, akkor mindig kint van velünk a hordozóban, nagyon élvezi, hatalmasakat alszik. Igaz, melege van szegényemnek, de hát a szobában is. Ilyenkor csak egy ujjatlan budyt adok rá, és alszik mint a tej. Fürödni este 8 körül szoktunk, de ez tényleg rajtad áll, hogy mikor legyen . Hallottam olyat, aki délben fürdet...

Milyen elektromos babahintát érdemes vásárolni, egy 4 hetes babának? Mi a véleményetek az ilyen hintákról, szeretik -e a babák?

Legjobb válasz: http://bolthely.hu/manojatek/id/00171_Akvariumos_hinta_es_pi.. nekünk ilyen van, a fiam 6 hónapos de még mindig nagyon szeret benne lenni, játszani. 2 hónapos kora óta van meg.

http://bolthely.hu/manojatek/id/00171_Akvariumos_hinta_es_pi.. nekünk ilyen van, a fiam 6 hónapos de még mindig nagyon szeret benne lenni, játszani. 2 hónapos kora óta van meg.
Szia! Nekünk Fisher Price Aquarium-os babahintánk van 2-hónaos kora óta használja és nagyon szereti!
Az en fiam nagyon szerette, de csak 3 honapos kortol kezdtuk el hasznalni, addig valahogy nem biztam az ules dolesszogeben, tul meredeknek talaltam, hogy ultessem benne. Nekunk Fisher Price van, halacskas.
Én babám nagyon szerette! Mi is kb 3 hós kora óta használtuk, de újszülött kortól lehet. Sokat aludt benne. Nagyon sokáig használta és szerette. Fisher Price Aquarium volt.
Fisher Price, olyan a kialakítása mint a hordozóé, DE szerintem elõször próbálj bérelni, mert a mi babánk is elvolt benne, de max 10-15 percet naponta. Ez is, mint nagyon sok minden gyerekfüggõ, szerintem nem érdemes sok 10 ezer forintot kiadni érte, amíg nem tudod, hogy tetszeni fog-e a bébinek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! köszi a válaszokat! Azaz igazság , hogy az én babám nagyon síros, inkább kézben szeret lenni, és kézben elaludni, és ha leteszem , mikor elaludt egybõl felébred, és újra sirni kezd. 4 gyermekem van, 9, 7 és 3 éves a többi, és velük is kell foglalkoznom, ezért gondoltam a hintára , hátha lekötné egy kis idõre a hintázás, mert egyébként szinte semmire sincs idõm mellette.
Szia!Nekünk az esõerdõ hinta van, 3 hetes kora óta használjuk, nagyon szereti, megnyugtatja ha sír, elalszik benne, illetve most már jókat veszekedik, a felette forgó állatokkal:-)
A kérdező hozzászólása: Szia kedves utolsó! Megkérdezhetem, hogy ti mennyiért vettétek a hintát?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!