Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes a picúr dolgait (1 db)

Mikor érdemes megvásárolni a picúr dolgait?

Tudom, akár végig is lehet vásárolgatni a terhességet, azonban én 27 hetes vagyok és még nem vettünk neki semmit. Nem vagyok elkésve? Anyósom meg mindig csak azt szajkózza, h ráérek majd 34 hetesen elkezdeni...(de sztem ? túlságosan babonás)

Legjobb válasz: Én is 26 hetes voltam, és 3 db rugink van:-) És épp azt számolgattuk, hogy anyagilag majd csak májusban tudjuk megvenni a nagyobb dolgokat, mint kiságy, babakocsi, de a kisebbeket már elkezdem beszerezni fizu után. Szerintem ahogy neked jól esik, elkésve nem vagy. CSak azzal számolj, hogy egyre nehezebben tudsz majd mozogni, egyre kevesebb kedved lesz barangolni a dolgok után.

Én is 26 hetes voltam, és 3 db rugink van:-) És épp azt számolgattuk, hogy anyagilag majd csak májusban tudjuk megvenni a nagyobb dolgokat, mint kiságy, babakocsi, de a kisebbeket már elkezdem beszerezni fizu után. Szerintem ahogy neked jól esik, elkésve nem vagy. CSak azzal számolj, hogy egyre nehezebben tudsz majd mozogni, egyre kevesebb kedved lesz barangolni a dolgok után.
Én azt javasolnám, hogy lassan kezdjetek neki, ugyanis néhány hét múlva lehet, hogy már nem bírsz nagy pocakkal boltról-boltra járni. Én 33 hetes vagyok, de már semmi kedvem kimozdulni, mozgásom is kezd lassított felvételhez hasonlítani. Mi a 29-30.héten elintéztük a vásárlást a babának, csak 3 helyen jártunk, de így is kimerültem, pedig a nagyobb dolgokat(kiságy, babakocsi, hordozó, stb.) egy helyen vettük meg.
Szerintem se hagyd a végére!Te is egyre fáradtabb leszel, és mi van ha be kell valami miatt feküdnöd, vagy hamarabb jön a baba.Barátnõm 30 hetes koráig dolgozott, és a baba 32 hetesen kibújt.Még jó hogy minden idõben megvett.Én 36 hetesen kimosott, kivasalt ánynemûvel a kiságyban vártam hogy mikor jön el a mi idõnk.(38 hétre szültem). Boldog babavárást!
Igen, most már elkezdheted, ne adj a babonára.Mindig valamit, hogy se anyagilag, se energiában ne legyen sok, mert aztán majd ha jó nagy lesz a pocak, és fulladsz esetleg a végére, elég nehéz lesz egyszerre szaladgálni minden után, hidd el érdemes most, .Én 15 hetes korom óta mindig veszek, veszünk valamit.Az apróságokkal kezdtük, de Ti már a bútort is megvehetitek.Boldog babavárást, és vásárlást!
Szerintem kezdj el lassan vasarolgatni mert nem konnyu meg akkor sem ha megvan ra a penz. Mi is mindent osszeirtunk de csak kimaradt mindig valami. Volt hogy egesz nap jarkaltunk es vegul mar se kedvem sem erom nem volt. Nekunk 33. hetre mar minden megvolt. Kellemes babavarast es jo vasarlast!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Van itt jászberényi kismama?

Hanyadik hètben jàrsz? Dolgozol mèg? Hanyadik gyerköc? Lenne kedvetek megosztani a mindennapi dolgokat, beszèlgetni babavàràsról stb.?

4

Ti mit ettetek cukorterhelés után?

Nekem pénteken lesz a cukorterhelésem és a dokim azt mondta, hogyha meglesznek az eredmények és minden rendben, akkor aznap próbáljak meg szénhidrátban szegény ételeket enni. Nálatok volt ilyen?

11

Hogyan tereljük el a gondolatainkat?

Ma délután programozott császárom lesz.Nagyon izgulunk én is,férjem is,de már semmi nem köt le...2. baba pedig

6

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Méhen kívüli terhes vagyok?

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:
j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:
korai grav?
grav.extraut?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!